Klikneš na profil i pročitaš 17.Ghost_Rider_XXX wrote:Realno gledajuci i uz duzno postovanje, iako nije pristojno, ali jesi li presla 20?
Prvi i poslednji?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Officer Crabtree
#26 Re: Prvi i poslednji?
-
callmethebreeeze
#27 Re: Prvi i poslednji?
sweet 17.Officer Crabtree wrote:Klikneš na profil i pročitaš 17.Ghost_Rider_XXX wrote:Realno gledajuci i uz duzno postovanje, iako nije pristojno, ali jesi li presla 20?
- madner
#28 Re: Prvi i poslednji?
Ma.Le.Na wrote:kad voLjem - voLjemmadner wrote:Kod Albanaca bude ovako
kad ne voLjem - koLjem
Kupio sam prsten kupio sam pusku
Jedno od ta dva bacicu u reku
-
Officer Crabtree
#29 Re: Prvi i poslednji?
... ah koje doba, ljubav joj je jedina preokupacija i problem. I škola, al' do 13 sati.. 
-
callmethebreeeze
#30 Re: Prvi i poslednji?
i hoce li se brenda i dilan uzeti.Officer Crabtree wrote:... ah koje doba, ljubav joj je jedina preokupacija i problem. I škola, al' do 13 sati..
- viciousD
#31 Re: Prvi i poslednji?
Ghost_Rider_XXX wrote:Realno gledajuci i uz duzno postovanje, iako nije pristojno, ali jesi li presla 20?
...nisam xD Samo imam običaj da razbijam glavu mislima za koje nema potrebe i da overanalise sve
-
callmethebreeeze
#32 Re: Prvi i poslednji?
pa, dobro. treba razmisljati, ali nemoj se opterecivati. pusti stvari da idu svojim tokom.viciousD wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Realno gledajuci i uz duzno postovanje, iako nije pristojno, ali jesi li presla 20?
...nisam xD Samo imam običaj da razbijam glavu mislima za koje nema potrebe i da overanalise sve
- SanskiBiser
#33 Re: Prvi i poslednji?
Evo ja bacio grah i tarot za tebeviciousD wrote:Da li je moguće da je prva ljubav ona prava koja će trajati zauvijek? Šta ako je baš osoba na koju ste prvu naišli ona koja vas ispunjava i potpuno odgovara vašoj ličnosti. I uprkos tinejdžerskim godina ako su osobe samosvjesne da li mogu prepoznati da li je to to. Ima li iko ovdje da je ostao s prvom ljubavi?
Ti ces se srecno udati za 4 najvise 5 godina, i to za drugog cojka, u grahu ti vidim ocigledan muski podig, taj ce biti pravi, a ovaj ce ti pomoci da dodjes do tog pravog koji ce inace biti od tebe stariji oko 6 ne evo vidim sad 8 godina. Tarot mi kaze da ti tog starijeg vec i znas i onako baca oko na tebe dakle tako stariji muskarac i to neki koji voli brzinu, mislim da i sad vozi neko bijesno sportsko auto a i iz bogate je famelije...E jos da stavis sliku lijevog i desnog dlana da ti se vide crte mogao bih ti jos detaljnije reci sta te vjerovatno ceka u buducnosti. Sve u svemu zivi u momentu i uzivaj dok ti ovo sto imas sad traje
PS.
Igrajte igre na srecu, srecni brojevi su vam 12, 7 , 11 , 56 , 78, 34, 42. Da naravno to jesu rezulatati prethodnog izvlacenja ali zar to ne dokazuje da su ti brojevi srecni
-
quelle1983
#34 Re: Prvi i poslednji?
Poznajem jedan takav par. Skupa su odrasli, ona njemu prva i posljednja djevojka, on njoj prvi i posljednji... Neki dan proslavili 31. godišnjicu braka i još uvijek su zaljubljeni jedno u drugo... Udata sam za njihovog sina, tako da znam da im je brak zaista za poželjeti...
Dakle, dešava se...
-
Officer Crabtree
#35 Re: Prvi i poslednji?
a eto mala, vidiš, ima i onih koje vole svekrvu, ništa na ovom svijetu nije čudo
dakle, šanse postoje da ostanete zajedno
- viciousD
#36 Re: Prvi i poslednji?
hvala,napokon malo optimizmaquelle1983 wrote:Poznajem jedan takav par. Skupa su odrasli, ona njemu prva i posljednja djevojka, on njoj prvi i posljednji... Neki dan proslavili 31. godišnjicu braka i još uvijek su zaljubljeni jedno u drugo... Udata sam za njihovog sina, tako da znam da im je brak zaista za poželjeti...Dakle, dešava se...
- viciousD
#37 Re: Prvi i poslednji?
Ne volim sportska auta, fićo zakon xDSanskiBiser wrote:Evo ja bacio grah i tarot za tebeviciousD wrote:Da li je moguće da je prva ljubav ona prava koja će trajati zauvijek? Šta ako je baš osoba na koju ste prvu naišli ona koja vas ispunjava i potpuno odgovara vašoj ličnosti. I uprkos tinejdžerskim godina ako su osobe samosvjesne da li mogu prepoznati da li je to to. Ima li iko ovdje da je ostao s prvom ljubavi?![]()
Ti ces se srecno udati za 4 najvise 5 godina, i to za drugog cojka, u grahu ti vidim ocigledan muski podig, taj ce biti pravi, a ovaj ce ti pomoci da dodjes do tog pravog koji ce inace biti od tebe stariji oko 6 ne evo vidim sad 8 godina. Tarot mi kaze da ti tog starijeg vec i znas i onako baca oko na tebe dakle tako stariji muskarac i to neki koji voli brzinu, mislim da i sad vozi neko bijesno sportsko auto a i iz bogate je famelije...E jos da stavis sliku lijevog i desnog dlana da ti se vide crte mogao bih ti jos detaljnije reci sta te vjerovatno ceka u buducnosti. Sve u svemu zivi u momentu i uzivaj dok ti ovo sto imas sad traje![]()
Jesam pogodio sve?
![]()
PS.
Igrajte igre na srecu, srecni brojevi su vam 12, 7 , 11 , 56 , 78, 34, 42. Da naravno to jesu rezulatati prethodnog izvlacenja ali zar to ne dokazuje da su ti brojevi srecni
-
callmethebreeeze
#38 Re: Prvi i poslednji?
Officer Crabtree wrote:a eto mala, vidiš, ima i onih koje vole svekrvu, ništa na ovom svijetu nije čudo
ja volim moju punicu. bez imalo zajebancije.
-
quelle1983
#39 Re: Prvi i poslednji?
MolimviciousD wrote:hvala,napokon malo optimizmaquelle1983 wrote:Poznajem jedan takav par. Skupa su odrasli, ona njemu prva i posljednja djevojka, on njoj prvi i posljednji... Neki dan proslavili 31. godišnjicu braka i još uvijek su zaljubljeni jedno u drugo... Udata sam za njihovog sina, tako da znam da im je brak zaista za poželjeti...Dakle, dešava se...
A slažem se s tim da nema smisla da razmišljaš 20 godina unaprijed. Sve je moguće... Opusti se i uživaj u svojoj vezi, ne razmišljajući o tome šta će biti za 5, 10 ili 20 godina...
- madner
#40 Re: Prvi i poslednji?
Lahko je tebi, vulkan te cuvacallmethebreeeze wrote:Officer Crabtree wrote:a eto mala, vidiš, ima i onih koje vole svekrvu, ništa na ovom svijetu nije čudo
-
quelle1983
#41 Re: Prvi i poslednji?
Ma svekrva mi je super!Officer Crabtree wrote:a eto mala, vidiš, ima i onih koje vole svekrvu, ništa na ovom svijetu nije čudo
-
callmethebreeeze
#42 Re: Prvi i poslednji?
oblak vulkanske prasine, jarane.madner wrote:Lahko je tebi, vulkan te cuvacallmethebreeeze wrote:Officer Crabtree wrote:a eto mala, vidiš, ima i onih koje vole svekrvu, ništa na ovom svijetu nije čudo
- Ghost_Rider_XXX
#43 Re: Prvi i poslednji?
E pa oci moje lijepe opusti se i uzivaj. Za koju godinu suocit ces se s necim sto se zove maturacija i htjela ti to ili ne, stvavovi i gledista na svtvari oko tebe se pocnu drasticno mijenjati.
S toga da li je on "The One" znaces kroz par godina. Sada je to cista zatreskanost i nekontrolisani nalet hormona.
S toga da li je on "The One" znaces kroz par godina. Sada je to cista zatreskanost i nekontrolisani nalet hormona.
- Mis mekinjas
#44 Re: Prvi i poslednji?
S tobom nešto nije u redu....callmethebreeeze wrote:Officer Crabtree wrote:a eto mala, vidiš, ima i onih koje vole svekrvu, ništa na ovom svijetu nije čudo
-
Officer Crabtree
#45 Re: Prvi i poslednji?
kako li je joj nick na forumuquelle1983 wrote: Ma svekrva mi je super!
nota bene: ne izjednačiti sa menstruacijaZa koju godinu suocit ces se s necim sto se zove maturacija i htjela ti to ili ne, stvavovi i gledista na svtvari oko tebe se pocnu drasticno mijenjati.
-
callmethebreeeze
#46 Re: Prvi i poslednji?
que?Raščupana wrote:S tobom nešto nije u redu....callmethebreeeze wrote:Officer Crabtree wrote:a eto mala, vidiš, ima i onih koje vole svekrvu, ništa na ovom svijetu nije čudo
![]()
![]()
![]()
-
feelix
#47 Re: Prvi i poslednji?
Ne trebas se previse opterecivati sa tim sta dalje, kako dalje i sl. Zivi fino, uzivaj, budi s njim dok mozes, pa sta bude. Dok je lijepo i tebi i njemu, ne vidim razlog zasto da to prekidas. Ako postane gadno, znas sta ti je ciniti, i to je to. Nije to neka pretjerana mudrost i ne vidim sto napraviste citavu raspravu oko toga 
-
quelle1983
#48 Re: Prvi i poslednji?
Officer Crabtree wrote:kako li je joj nick na forumuquelle1983 wrote: Ma svekrva mi je super!![]()
-
Officer Crabtree
#49 Re: Prvi i poslednji?
a đe da znam...ne vidim sto napraviste citavu raspravu oko toga
vidiš da je rekla da sazrijeva polahko, ušla je u godine kad žene počinju oko svega pravit raspravu, napreduje po planu...
najbolja vrsta punice... žena koje nemaA tvoja punica mora da je zaista divna...
-
callmethebreeeze
#50 Re: Prvi i poslednji?
hehe, ode tema na punice i svekrve.
kao sto rekoh, ja imam super odnos s mojom, isto kao sto moja cura ima dobar odnos s mojom materom. sad je pitanje da li je to zbog toga sto smo svi normalni i ne peteljamo se u tudje zivote, sto se njih dvije druze, sto zivimo 600 km jedni od drugih...

tko ce znati, ali je dobro dok je ovako.
kao sto rekoh, ja imam super odnos s mojom, isto kao sto moja cura ima dobar odnos s mojom materom. sad je pitanje da li je to zbog toga sto smo svi normalni i ne peteljamo se u tudje zivote, sto se njih dvije druze, sto zivimo 600 km jedni od drugih...
tko ce znati, ali je dobro dok je ovako.
Last edited by callmethebreeeze on 19/04/2010 13:46, edited 1 time in total.