Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa da..malo mi je lijevo oko frljavo.. ..doduse..to mi je od mame..a pazi..mama gotivi lagumdziju.. ..nista nije nemoguce..zadevera me.. ..bilo kako bilo..pametan sam na tatu..a lijep na mamu..
mrs ...a ja sinoc dok sam skenirala ove slike iz djetinjstva, rekoh da skeniram i neke iz mladalackih dana za tebe ...e sad ces dobiti....pastu za zube
edu wrote:ponavlj'o drugi.. ..priroda mi je isla na ruku.. ..ali drustvo nisam nikad volio..
ako laze slika lazem i ja.. ..tako pise na istoj..godiste..81..ubio se za tebe..
uh..sorry, zaboravila sam se malo ...ja bila napredno dijete, te krenula ranije u skolu, i zato sam pionir (kakav pionir, nisam dala zakltevu, kao sto rekoh vec, kapu i maramu mi urucili naknadno ),bila 1987....
to su te tvoji preventivno poslali ranije.. ..znali su da ces okinuti u sedmom.. ..tako..kad si zavrsila..ispalo je kao da si krenula u skolu kad i sva normalna djeca..
evo nadjoh jos jednu, prvi rodjendan, kod bake slikano. Glava se ne moze resize :D:D:D. Ovo je sekundu prije placa (tako su mi pricali). Jebo te, ko bi rek'o da cu kasnije biti mrsav...