Bas me je tema obradovala.. kako godine prolaze (a bogme ih je ihaha proslo) taj mi period zivota sve ljepse izgleda
uglavnom, svi porodicno- mama, tata, (pas i kravata)

pohadjali prvu..
nije bilo sanse da neku drugu srednju upisem. mada sam se nekad, buduci nisam bila streber nego klasicni kampanjac, u te cetri godine znala pitat sto mi je to trebalo

sad sam bas ponosna.
e, razredna bila jasna murtezic - legenda od zene. geografiju predavala amila behmen, nekadasnja ljepotica sarajevska kasnije poznata kao globus

bilo je dobro kad, vec pred kraj karijere, prozove nekoga, ustane skroz deseta osoba i odgovara
tvigu nisam smjela pogledati jer je opravdano imala pik na mene i drugaricu (neiskusna i neupucena djeca pobjegnu tvigi sa casa - kako glupo- nikad vise od 3. pa makar i knjigu napamet znale), zvala nas havajke i kad je bas dobre volje onda s vrata kaze "havajko, ner boj se, necu te danas pitat" uuuuu kakvo olaksanje
melkicki vjecno zahvalna za sve cemu me je naucila i pravopisnom diktatu (jedna greska - ocjena manje) znalo je cak i petica biti.
nermina cengic, predavala je francuski. jedno drago stvorenje koje se ako nismo dobri naljuti i duri kao da joj je 3 godine
kod vasve sam dobila 1+ na kontrolnom, kaze "+ je zato sto vidim da si se trudila"
amalija, petra, oskar, mutevelicka....
klub na trecem, artijum, tifa the legend...
uspomene, uspomene