Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve je stvar ukusa! Najgore mi je vidjeti one predebele koje obuku topice do sisa (kao bez ikakvih kompleksa) i one uzasne plitke tole, pa im viri ona crta između guzova (debelih), a da bi ostavile jos bolji dojam, natakare se na stikle od 12 cm (one ofirne sa pijace)...pa na dnevnu kaficu, a prije toga 18 hiljada krugova po Ferhadiji.
Imam jednu kolegicu na poslu (sl.opis) koja se hvali: kad ti ja obucem one roza cipelice, roza sesiric, roza torbica...viri pupak...pa direkt spaciren u centar (ovo centar?!!!)
Ja bi glas'o za ovu, ali ne znam sta bi mi BABO rek'o za khm... BABI BABINO ja glasam za nju... VOLIM OGROMNO, pa kad prihvatis ono "po seljacki"...nisam pristalica "intelektualnog sexa" pa mi "ovakve" vise odgovaraju...
anais_nin wrote:
ovo je sa snimanja tih scena ali nigdje ne mogu da nadjem fotku kad izbaci onu nonu iz onog *ebackog auta i to jos u ovoj crvenoj haljini