damn... a ja te htjela zvati na kafu i casicu razgovorairfan2 wrote:ima jedna kolegica sa posla, moje stare ..kaze, nije sto je moja, al kad se napuca vaka je (i ono kao digne palac)... a to napuca podrazumijeva da izbaci sise i guzicu, al ono bas ... ne znam, ja ne bi nikako mogao normalno pricat sa nekom koja izgleda vako..
Provokativno oblacenje vs. seksipil....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zena21
- anais_nin
apsolutno nije istina...alcho wrote:Samo znas sta je problem...svaka sa losim nogama ce osuti "drvlje i kamenje" po svakoj djevojci u minjaku, sve pod izgovorom da je vulgarno. Za one sa malim grudima svaki dekolte je vulgaran...PITARKA_SA wrote:slazem se sa tim.alcho wrote:Gaborke su oduvijek mrzile dobre i sexy obucene djevojke...to je tako i ostace zauvijek tako...
ali jedno je doba ,sexy djevojka a drugo je da izgleda ofucano ko ispod mosta da je dosla,u tome je razlika.
Ja nikad nisam vidio dobru i zgodnu djevojku da je negativno porkomentarisala oblacenje i drzanje neke druge (ako nije bolja od nje, naravno)
a sto se tice tete koju sam opisala, ne bih se ni za jedan djelic njenog tijela mjenjala s njom
- anais_nin
e sad zamisli podjes na kafu s drustvom i neka jaranica se ovako obuceirfan2 wrote:ima jedna kolegica sa posla, moje stare ..kaze, nije sto je moja, al kad se napuca vaka je (i ono kao digne palac)... a to napuca podrazumijeva da izbaci sise i guzicu, al ono bas ... ne znam, ja ne bi nikako mogao normalno pricat sa nekom koja izgleda vako..
- anais_nin
e sad zamisli podjes na kafu s drustvom i neka jaranica se ovako obuceirfan2 wrote:ima jedna kolegica sa posla, moje stare ..kaze, nije sto je moja, al kad se napuca vaka je (i ono kao digne palac)... a to napuca podrazumijeva da izbaci sise i guzicu, al ono bas ... ne znam, ja ne bi nikako mogao normalno pricat sa nekom koja izgleda vako..
- irfan2
u oci me gledajanais_nin wrote:e sad zamisli podjes na kafu s drustvom i neka jaranica se ovako obuceirfan2 wrote:ima jedna kolegica sa posla, moje stare ..kaze, nije sto je moja, al kad se napuca vaka je (i ono kao digne palac)... a to napuca podrazumijeva da izbaci sise i guzicu, al ono bas ... ne znam, ja ne bi nikako mogao normalno pricat sa nekom koja izgleda vako..
![]()
![]()
(imamo mi jednu takvu
![]()
ja nikad ne znam na koju stranu da gledam kad je blizu mene
![]()
![]()
mogu onda zamisliti kako je muskima)
i onda se pocne zaliti na to sto je starkelje vizaju (ona bi selektivno birala paznju izgleda
)
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#35 Re: Provokativno oblacenje vs. seksipil....
da nije......GandalfSivi wrote:Koja, koja???anais_nin wrote: meni odmah na um pada jedna forumasica koju nikad nisam vidjela ni u minjaku, ni u takvoj "na izvolite" majci....kod nje seksipil pici sa raskopcanim gornjim dugmetom na kosuljici i cvikamai uvijek i u svim situacijama jednostavno odise seksipilnoscu
znaci moj odgovor na datu dilemu je ocigledan
![]()
ova?

- _ja_
bas tako , i ja se slazem s tim da je ipak interesantnije vidjeti djevojku pristojno obucenu, mislim da kad nije sve servirano kao na tacni , ono masta radi svasta:)Ćelava cura wrote:umjerenost
pali na duze staze
![]()
vulgarno trazenje paznje - plave natikace-golo-sve ispalo - zanimljivo par sati ili dok se ne dobije sta se nudi![]()
I u mojoj okolini ima i jednih i drugih ali one prefinjeno jebozovno seksipilne koje i u rolkama/kosuljama dugih rukava privlace paznju su jednostavno zanimljivijei zenama i muskarcima
![]()
![]()
a kad vidis da je obucena , tj. nije obucena , sta onda ima vise biti interesantno , kad je sve kao na izvolite, samo sto jos "hamshishu" nije pokazala...
kad se sjetim obuci farmerke , majicu i tene i furaj u skolu ,
danas nema ni postovanja prema starijima kao sto je nekad bilo,
cudna neka vremena sinko.....
-
Majstorinho
#38 Re: Provokativno oblacenje vs. seksipil....
DANIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAmIRCerka wrote:da nije......GandalfSivi wrote:Koja, koja???anais_nin wrote: meni odmah na um pada jedna forumasica koju nikad nisam vidjela ni u minjaku, ni u takvoj "na izvolite" majci....kod nje seksipil pici sa raskopcanim gornjim dugmetom na kosuljici i cvikamai uvijek i u svim situacijama jednostavno odise seksipilnoscu
![]()
ova?
DACIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MIRCI,CASTIM TE...
- anais_nin
#39 Re: Provokativno oblacenje vs. seksipil....
mirci bona ko je ova??mIRCerka wrote:da nije......GandalfSivi wrote:Koja, koja???anais_nin wrote: meni odmah na um pada jedna forumasica koju nikad nisam vidjela ni u minjaku, ni u takvoj "na izvolite" majci....kod nje seksipil pici sa raskopcanim gornjim dugmetom na kosuljici i cvikamai uvijek i u svim situacijama jednostavno odise seksipilnoscu
![]()
ova?
-
O.o
Ja radim u Uniticu. Ljudi moji sta ja sve vidim da prolazi pod "poslovno" hmmmmm Mozda je do mene, jer ja sam definitivno tip cure koja ce doci u kosulji dugih rukava bez dekoltea i minjaka.
S druge strane: izadjem van prosle sedmice sa drugaricom i sjedimo u Incognitu kad prodje curica (16 godina) pored nas golih ledja, preko grudi nekakva traka (valjda je to majica) i sorc na kojem najvise materijala je otislo na slic. Mislim stvarno, ovo je popodnevna kafa! Jel moram da kazem da je svaki frajer okrenuo glavu za 180stepeni?
S druge strane: izadjem van prosle sedmice sa drugaricom i sjedimo u Incognitu kad prodje curica (16 godina) pored nas golih ledja, preko grudi nekakva traka (valjda je to majica) i sorc na kojem najvise materijala je otislo na slic. Mislim stvarno, ovo je popodnevna kafa! Jel moram da kazem da je svaki frajer okrenuo glavu za 180stepeni?
- zena21
i ubitacan pogled ispod obrvamaccarona wrote:anais_nin wrote:upravo takomaccarona wrote:samo stil otvara sva vrataka dobrim frajerima
:D
nekima je cilj kvalitet paznje, a ne kvantitet
yes sister:D
dignuta obrva i hladno drzanje![]()
uspjeh zagarantovan
![]()
- maccarona
yes sisterzena21 wrote:i ubitacan pogled ispod obrvamaccarona wrote:anais_nin wrote: upravo takonekima je cilj kvalitet paznje, a ne kvantitet
yes sister:D
dignuta obrva i hladno drzanje![]()
uspjeh zagarantovan
![]()
-
Majstorinho
Radio mi je haver dole kao konobar.I prica on meni...Ode on gore da odnese sok,kafu...Kaze da u zivotu nije vidio jebozovnijih zenskih osoba u svom zivotu,nego kao sto je vidio u tom uniticu.O.o wrote:Ja radim u Uniticu. Ljudi moji sta ja sve vidim da prolazi pod "poslovno" hmmmmm Mozda je do mene, jer ja sam definitivno tip cure koja ce doci u kosulji dugih rukava bez dekoltea i minjaka.