Provokativno oblacenje vs. seksipil....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

zena21

Post by zena21 »

irfan2 wrote:ima jedna kolegica sa posla, moje stare ..kaze, nije sto je moja, al kad se napuca vaka je (i ono kao digne palac)... a to napuca podrazumijeva da izbaci sise i guzicu, al ono bas ... ne znam, ja ne bi nikako mogao normalno pricat sa nekom koja izgleda vako :D ..
Image
damn... a ja te htjela zvati na kafu i casicu razgovora :roll: :lol: :lol: :lol:
Michun

Post by Michun »

@zena21...brena je brena al' dva put je dva put :D
Sogan

Post by Sogan »

irfan2 wrote:...ne znam, ja ne bi nikako mogao normalno pricat sa nekom koja izgleda vako :D ..

Image
Ko ti je kriv Irfo sto nisi ucio strane jezike :P :D
irfan2

Post by irfan2 »

jah :D ..krivo je moreeee :D ..
anais_nin

Post by anais_nin »

alcho wrote:
PITARKA_SA wrote:
alcho wrote:Gaborke su oduvijek mrzile dobre i sexy obucene djevojke...to je tako i ostace zauvijek tako...
slazem se sa tim.
ali jedno je doba ,sexy djevojka a drugo je da izgleda ofucano ko ispod mosta da je dosla,u tome je razlika.
Samo znas sta je problem...svaka sa losim nogama ce osuti "drvlje i kamenje" po svakoj djevojci u minjaku, sve pod izgovorom da je vulgarno. Za one sa malim grudima svaki dekolte je vulgaran...
Ja nikad nisam vidio dobru i zgodnu djevojku da je negativno porkomentarisala oblacenje i drzanje neke druge (ako nije bolja od nje, naravno :D )
apsolutno nije istina... :D nema mi nista ljepse nego vidjeti zgodno fino dotjerano zensko....cak i kad je malo izazovno obuceno :D ali jedan efekat ima minjak koji istice noge, a sasvim drugi dopicnjak :lol: :D ili jos bolje i minjak i izrez do pupka :lol: :D i evo recimo ja nemam nimalo male grudi, a ipak nalazim da dosta cura oblace dosta vulgarne dekoltee, barem za moje pojmove :oops: *ebi ga meni je sve sto samo bradavicu pokriva i pritisce grudi do grla vise za striptiz bara nego za ulice :D

a sto se tice tete koju sam opisala, ne bih se ni za jedan djelic njenog tijela mjenjala s njom :D i nije uopste u pitanju konkurencija, mada sam pomislila da ce biti i takvih misljenja, za mene paznja nije apsolutna vrijednost, ima i te kakvih razlika...i kao sto vec spomenuh mi dobismo paznju iz iste grupe, prema tome to je malo relevantan faktor....i uopste ne stavljam sebe u tu jednacinu, vise je prica iz ugla promatraca....cura koje su bile u ovoj grupi su stvarno bile super....kao sto rekoh mlado, jedro, fakat zgodnice, i one sjede tu u kupacim, mislim vrlo atraktivne :D ja znam gdje bih ja gledala :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

irfan2 wrote:ima jedna kolegica sa posla, moje stare ..kaze, nije sto je moja, al kad se napuca vaka je (i ono kao digne palac)... a to napuca podrazumijeva da izbaci sise i guzicu, al ono bas ... ne znam, ja ne bi nikako mogao normalno pricat sa nekom koja izgleda vako :D ..

Image
e sad zamisli podjes na kafu s drustvom i neka jaranica se ovako obuce :lol: :lol: :lol: (imamo mi jednu takvu :lol: :D ja nikad ne znam na koju stranu da gledam kad je blizu mene :lol: :lol: :lol: mogu onda zamisliti kako je muskima) :D i onda se pocne zaliti na to sto je starkelje vizaju (ona bi selektivno birala paznju izgleda :lol:)
anais_nin

Post by anais_nin »

Image
e sad zamisli podjes na kafu s drustvom i neka jaranica se ovako obuce :lol: :lol: :lol: (imamo mi jednu takvu :lol: :D ja nikad ne znam na koju stranu da gledam kad je blizu mene :lol: :lol: :lol: mogu onda zamisliti kako je muskima) :D i onda se pocne zaliti na to sto je starkelje vizaju (ona bi selektivno birala paznju izgleda :lol:)
BHG

Post by BHG »

anais_nin wrote: i evo recimo ja nemam nimalo male grudi,
dokazi! :D
irfan2

Post by irfan2 »

anais_nin wrote:

Image
u oci me gledaj :lol: :lol: :lol:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#35 Re: Provokativno oblacenje vs. seksipil....

Post by mIRCerka »

GandalfSivi wrote:
anais_nin wrote: meni odmah na um pada jedna forumasica koju nikad nisam vidjela ni u minjaku, ni u takvoj "na izvolite" majci....kod nje seksipil pici sa raskopcanim gornjim dugmetom na kosuljici i cvikama :D i uvijek i u svim situacijama jednostavno odise seksipilnoscu :D znaci moj odgovor na datu dilemu je ocigledan :D
Koja, koja???
da nije......

ova?
Image
anais_nin

Post by anais_nin »

BHG wrote:
anais_nin wrote: i evo recimo ja nemam nimalo male grudi,
dokazi! :D
:lol: :lol: :lol: ne moram, imam reference direktno s foruma :lol: :D
_ja_

Post by _ja_ »

Ćelava cura wrote::-D umjerenost :D pali na duze staze :D
vulgarno trazenje paznje - plave natikace-golo-sve ispalo - zanimljivo par sati ili dok se ne dobije sta se nudi :-D
I u mojoj okolini ima i jednih i drugih ali one prefinjeno jebozovno seksipilne koje i u rolkama/kosuljama dugih rukava privlace paznju su jednostavno zanimljivije :D i zenama i muskarcima :D :D :D
bas tako , i ja se slazem s tim da je ipak interesantnije vidjeti djevojku pristojno obucenu, mislim da kad nije sve servirano kao na tacni , ono masta radi svasta:) :-)
a kad vidis da je obucena , tj. nije obucena , sta onda ima vise biti interesantno , kad je sve kao na izvolite, samo sto jos "hamshishu" nije pokazala... :D ............joj da ne lupetam bezze nista mi ne mozemo promijeniti bilo nama pravo ili ne sto je ovo neko ludo doba.. :roll: ..

kad se sjetim obuci farmerke , majicu i tene i furaj u skolu , :lol: :lol:
danas nema ni postovanja prema starijima kao sto je nekad bilo,
cudna neka vremena sinko..... :roll:
Majstorinho

#38 Re: Provokativno oblacenje vs. seksipil....

Post by Majstorinho »

mIRCerka wrote:
GandalfSivi wrote:
anais_nin wrote: meni odmah na um pada jedna forumasica koju nikad nisam vidjela ni u minjaku, ni u takvoj "na izvolite" majci....kod nje seksipil pici sa raskopcanim gornjim dugmetom na kosuljici i cvikama :D i uvijek i u svim situacijama jednostavno odise seksipilnoscu :D znaci moj odgovor na datu dilemu je ocigledan :D
Koja, koja???
da nije......

ova?
Image
DANIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

DACIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

MIRCI,CASTIM TE... :D :D :D :D :D :D :D
anais_nin

#39 Re: Provokativno oblacenje vs. seksipil....

Post by anais_nin »

mIRCerka wrote:
GandalfSivi wrote:
Koja, koja???
da nije......

ova?
Image
mirci bona ko je ova?? :shock: :D
tech10

Post by tech10 »

Blago mu se. :(
On pije pivu. :D
O.o

Post by O.o »

Ja radim u Uniticu. Ljudi moji sta ja sve vidim da prolazi pod "poslovno" hmmmmm Mozda je do mene, jer ja sam definitivno tip cure koja ce doci u kosulji dugih rukava bez dekoltea i minjaka.

S druge strane: izadjem van prosle sedmice sa drugaricom i sjedimo u Incognitu kad prodje curica (16 godina) pored nas golih ledja, preko grudi nekakva traka (valjda je to majica) i sorc na kojem najvise materijala je otislo na slic. Mislim stvarno, ovo je popodnevna kafa! Jel moram da kazem da je svaki frajer okrenuo glavu za 180stepeni?
maccarona

Post by maccarona »

samo stil otvara sva vrata 8-) ka dobrim frajerima :D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

maccarona wrote:samo stil otvara sva vrata 8-) ka dobrim frajerima :D:D
upravo tako :D nekima je cilj kvalitet paznje, a ne kvantitet :D
maccarona

Post by maccarona »

anais_nin wrote:

yes sister :D:D
dignuta obrva i hladno drzanje :oops: :D uspjeh zagarantovan :wink: :D:D
Michun

Post by Michun »

Jest' al u paprama :D
zena21

Post by zena21 »

maccarona wrote:
anais_nin wrote:

i ubitacan pogled ispod obrva 8-)
maccarona

Post by maccarona »

zena21 wrote:
maccarona wrote:
anais_nin wrote: upravo tako :D nekima je cilj kvalitet paznje, a ne kvantitet :D

i ubitacan pogled ispod obrva 8-)
yes sister 8-) kako sam to zaboravila :D:D
Majstorinho

Post by Majstorinho »

O.o wrote:Ja radim u Uniticu. Ljudi moji sta ja sve vidim da prolazi pod "poslovno" hmmmmm Mozda je do mene, jer ja sam definitivno tip cure koja ce doci u kosulji dugih rukava bez dekoltea i minjaka.
Radio mi je haver dole kao konobar.I prica on meni...Ode on gore da odnese sok,kafu...Kaze da u zivotu nije vidio jebozovnijih zenskih osoba u svom zivotu,nego kao sto je vidio u tom uniticu. :D Kaze sve koka do koke :oops: A i ja sam se sam uvjerio kad sam otisao da ga posjetim... 8-) 8-) 8-)
O.o

Post by O.o »

I sta kaze tvoj vrli drug? Jel vecina prodaje sexappeal ili vulgarnost?
anais_nin

Post by anais_nin »

O.o wrote:I sta kaze tvoj vrli drug? Jel vecina prodaje sexappeal ili vulgarnost?
pa eto po njima su jebozovne :D znaci i on i haver odobravaju :lol: :D
Post Reply