Da, U Tuzli se većina stanovnika izjašnjava kao muslimani, ali, hvala Bogu, nisu to vehabije već ovi naši tolerantni muslimani.eman wrote:Ja ovdje nisam bitan draga emina .Kako komentiras dogadjaj? Kamo postovanje prema muslimanima,koji su vecina u Tuzli.Radi se O dobrih volji i postovanju kojeg ovdje nedostaje
Provokacija u Tuzli
-
Great Cornholio
#26 Re: Provokacija u Tuzli
- zambaklija
#27 Re: Provokacija u Tuzli
a zašto bi to bila provokacija?znači trebamo svi da budemo muslimani ili šta,evo tvojom logikom bi ja nemusliman trebao sve da smatram provokacijom,stalna pisanja o iftarima,ramazanu i to,trebao bi se osjećati isprovociranim stalnim ezanima ali mene to nesmeta a polako ću početi da razmišljam o tome da li da promijenim mišljenje 
- elma89_
#28 Re: Provokacija u Tuzli
Vecina muslimani u Tuzli,ja se pitam zasto svako ocekuje od muslimana da postuju drugacije a niko se nikada ne zapita...a ko postuje muslimane? Dakle ne,ne treba biti zabrane...Ali gdje je dobra volja? Prije su srbi i hrvati ruzili svoju djecu kad bi javno jeli dok muslimani poste,ljudi su se postovali
- pakshu
#29 Re: Provokacija u Tuzli
ja ne volim vino al bi rakiju zdrmo_Sarajevka_ wrote: Meni je samo mjesec Juli, i da sam tamo probala bih malo tog vina sto da ne
- JohnnyS
#30 Re: Provokacija u Tuzli
Sve kriza, a jede se i pije džaba 
- Danguba
#31 Re: Provokacija u Tuzli
ja mislim da bi te kamenovali a prije toga do pasa zakopali._Sarajevka_ wrote:![]()
Meni je samo mjesec Juli, i da sam tamo probala bih malo tog vina sto da ne
-
Great Cornholio
#32 Re: Provokacija u Tuzli
Pa da, svako nek čini onako kako misli da treba, i dok god niko nikoga na nešto ne tjera, dok se svi pridržavaju Zakona BiH, biće "mirna Bosna".kakavdanakneiskustvu wrote:Great Cornholio wrote:Nije svakome Ramazan, ne moraju se svi prilagođavati muslimanima koji poste.eman wrote:Kako inace tumaciti cinjenicu da su danas u centru pored dzamije,u po ramazana,nudili hranu i vino?
Tacno,Ni mene niko petkom ne pita smeta li mi sto na poslu svi jedu meso a ja postim
- JohnnyS
#33 Re: Provokacija u Tuzli
Je li provokacija ako netko na temi http://www.klix.ba/forum/sta-ste-danas- ... 39684.html ostavi recept u doba dana dok je post? Ipak je većina klixaša muslimanske vjeroispovjesti...
-
lik5
#34 Re: Provokacija u Tuzli
jah eto svi isli pred dzamiju sa lazanjama i vinom da vade maslo muslimanima ccc joj ista vam ona prica koju su srbi imali 92 godine kad su lagali kako se lavovi hrane srbima u sarajevu,ista ona propaganda i laz.fujjjjjjjjjjjj
-
udrch
#35 Re: Provokacija u Tuzli
nije ovo provokacija, to je stil života u Tuzli..
- Kiki_Musampa
#36 Re: Provokacija u Tuzli
Preko puta je restoran,hoće li se on zatvoriti...100 metara dalje 10000 ljudi se kupa u kupaćim kostimima,hoćemo li zatvoriti jezera??? 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#37 Re: Provokacija u Tuzli
elma bona zar te nisu banovalielma89_ wrote:Vecina muslimani u Tuzli,ja se pitam zasto svako ocekuje od muslimana da postuju drugacije a niko se nikada ne zapita...a ko postuje muslimane? Dakle ne,ne treba biti zabrane...Ali gdje je dobra volja? Prije su srbi i hrvati ruzili svoju djecu kad bi javno jeli dok muslimani poste,ljudi su se postovali
- _Sarajevka_
#38 Re: Provokacija u Tuzli
Ne poznajes ti Tuzlake vidim jaDanguba wrote:ja mislim da bi te kamenovali a prije toga do pasa zakopali._Sarajevka_ wrote:![]()
Meni je samo mjesec Juli, i da sam tamo probala bih malo tog vina sto da ne
-
kakavdanakneiskustvu
#39 Re: Provokacija u Tuzli
Ni mene muslimani s kojima radim ne pitaju smeta li mi sto petkom jedu messo a ja postimelma89_ wrote:Vecina muslimani u Tuzli,ja se pitam zasto svako ocekuje od muslimana da postuju drugacije a niko se nikada ne zapita...a ko postuje muslimane? Dakle ne,ne treba biti zabrane...Ali gdje je dobra volja? Prije su srbi i hrvati ruzili svoju djecu kad bi javno jeli dok muslimani poste,ljudi su se postovali
-
lik5
#40 Re: Provokacija u Tuzli
i to im smeta hahahahahaJohnnyS wrote:Je li provokacija ako netko na temi http://www.klix.ba/forum/sta-ste-danas- ... 39684.html ostavi recept u doba dana dok je post? Ipak je većina klixaša muslimanske vjeroispovjesti...
ma oni se samo imenom vode ko muslimani a nece da prakticiraju islam,jer da ga prakticiraju onda ovako nikad nebi lagali i bili bi tolerantni prema drugima,nije ovo vjerska drzava,ko posti nek posti,ne posti drugima vec sebi.
pustite druge da zive ,jedu i piju kad im je volja
- pakshu
#41 Re: Provokacija u Tuzli
ma to je primitivno razmisljanje isto ko sto je neki dan onaj brada vrijeđo djevojku u suknji 
trebala je na +30 skijasko obući
-
Great Cornholio
#42 Re: Provokacija u Tuzli
Meni rahmetli tetak pričao kako su njega , dok je bio dijete, tjerali da posti, i kaže on " Ma ja nisam mogao izdržati glad, nego ja u šumu i srijemoša se najedem, kad imam ti šta i vidjet kad se vraćah, ide hodža putem i nešto žvaće, i kad mene ugleda reče mi "Viđel ti mene dijete
"
-
kakavdanakneiskustvu
#43 Re: Provokacija u Tuzli
uote="kakavdanakneiskustvu"]
Tacno,Ni mene niko petkom ne pita smeta li mi sto na poslu svi jedu meso a ja postim[/quote]
Pa da, svako nek čini onako kako misli da treba, i dok god niko nikoga na nešto ne tjera, dok se svi pridržavaju Zakona BiH, biće "mirna Bosna".[/quote]

Great Cornholio wrote:Nije svakome Ramazan, ne moraju se svi prilagođavati muslimanima koji poste.eman wrote:Kako inace tumaciti cinjenicu da su danas u centru pored dzamije,u po ramazana,nudili hranu i vino?
Tacno,Ni mene niko petkom ne pita smeta li mi sto na poslu svi jedu meso a ja postim[/quote]
Pa da, svako nek čini onako kako misli da treba, i dok god niko nikoga na nešto ne tjera, dok se svi pridržavaju Zakona BiH, biće "mirna Bosna".[/quote]
- elma89_
#44 Re: Provokacija u Tuzli
Tuzla je nas Izmir,tamo krmalisti a ovdje titoistiudrch wrote:nije ovo provokacija, to je stil života u Tuzli..
-
lik5
#45 Re: Provokacija u Tuzli
admine gasi ovu temu ziv bio,cuj provokacija u tuzli,pa kako te nije sram stavit tu laz,tu glupost ovde.nit iko koga provocira nit sta.
- elma89_
#46 Re: Provokacija u Tuzli
A sta si ti pa ne jedes meso petkomkakavdanakneiskustvu wrote:Ni mene muslimani s kojima radim ne pitaju smeta li mi sto petkom jedu messo a ja postimelma89_ wrote:Vecina muslimani u Tuzli,ja se pitam zasto svako ocekuje od muslimana da postuju drugacije a niko se nikada ne zapita...a ko postuje muslimane? Dakle ne,ne treba biti zabrane...Ali gdje je dobra volja? Prije su srbi i hrvati ruzili svoju djecu kad bi javno jeli dok muslimani poste,ljudi su se postovali
-
Great Cornholio
#47 Re: Provokacija u Tuzli
I onda bi joj našli zamjerku, rekli bi joj, što nosiš skafander, ženama to nije dozvoljeno .pakshu wrote:ma to je primitivno razmisljanje isto ko sto je neki dan onaj brada vrijeđo djevojku u suknji
- _Sarajevka_
#48 Re: Provokacija u Tuzli
Indikativno je da temu nije otvorio Tuzlak. Svi se brinu za prava muslimana u Tuzli sem samih tuzlanskih muslimanalik5 wrote:admine gasi ovu temu ziv bio,cuj provokacija u tuzli,pa kako te nije sram stavit tu laz,tu glupost ovde.nit iko koga provocira nit sta.
-
lik5
#49 Re: Provokacija u Tuzli
a sto je najgore ovo je pisao neko koje vjernik na baterije,koji je vjernik samo po potrebi kad je to in,pa pravi vjernik koji posti nikad ovakvu glupu temu nebi napisao.vec bi fino u miru iftario i kulirao.
-
kakavdanakneiskustvu
#50 Re: Provokacija u Tuzli
elma89_ wrote:A sta si ti pa ne jedes meso petkomkakavdanakneiskustvu wrote:Ni mene muslimani s kojima radim ne pitaju smeta li mi sto petkom jedu messo a ja postimelma89_ wrote:Vecina muslimani u Tuzli,ja se pitam zasto svako ocekuje od muslimana da postuju drugacije a niko se nikada ne zapita...a ko postuje muslimane? Dakle ne,ne treba biti zabrane...Ali gdje je dobra volja? Prije su srbi i hrvati ruzili svoju djecu kad bi javno jeli dok muslimani poste,ljudi su se postovali
Katolik,gluho bilo