Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
debela wrote:zeno, zna li karanana da ti imas prikolicu?
prikolicu? u smislu velike zadnjice? to mi ne smeta.
prikolicu? u smislu mushkobana? pa dobro, samo cu da joj pokazem mjesto pa moze s njim doci sutradan.
aaaaaaaa izvlake priznaj da si se sjebo sad
pa malo. ma dobro, ne moram joj ni pokazivati mjesto. rekla je da svaki dan prolazi tuda. ma ja. snaci ce se ona. tel. za rezervacije: 654-988. Uzivajte.
Konoba M, preko puta Angola. Iz vana izgleda kao smetljarnik (sto je i bio, pretpostavljam). Klopa je dobra, ambijent domaci, a hrana odlicna. Uglavnom morski specijaliteti. Mislim da nema muzicara, ali ima klavir u cosku, pa ko zna... Istina, bio sam tamo prije dvije godine, pa ne znam radi li jos.
karanana wrote:
prikolicu? u smislu velike zadnjice? to mi ne smeta.
prikolicu? u smislu mushkobana? pa dobro, samo cu da joj pokazem mjesto pa moze s njim doci sutradan.
pa malo. ma dobro, ne moram joj ni pokazivati mjesto. rekla je da svaki dan prolazi tuda. ma ja. snaci ce se ona. tel. za rezervacije: 654-988. Uzivajte.
debela wrote:
haj ba debo, trema me ici sam. strah me, ne znam s kim izlazim. pa kad se atmosfera slegne pojedi ustipak-dva i onda ti mozes ustati iz lightsa i preci za sank u akvariusu a mi te pokupimo kad tamburice utihnu.
debela wrote:cuj ga sad a nije te strah kako cu se ja ponasati cccc
Pa ti nemas prikolicu... On mene garant zamislja sa ooooogromnom pozadinom
Mislim da je gore negdje to i spomenuo... Ne boj se karanana, nije sve tako crno... tj. ogromno
hehehe, spomenuh to gore ali mi nije bilo jasno znacenje prikolice, ma lako cemo mi za pozadinu, nema straha. jos kad po ustipcima, prsutu i kajmaku opalimo.... (E sad ako debeloj ne otvorim apetit i ne predomisli se, nema od nje nista).