PROTIV SAN MARINA

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Mi smo ispali iz ove grupe nakon prve dvije utakmice. Nemoze se igrati sa dva favorita nerjeseno kod kuce i nadati se o nekom prolasku. Kod kuce se igra da se uzme tri poena a ne jedan. Tu smo popusili, onako lagano ga popusili. A u Belgiji smo progutali. A u BiH sa Litvanijom smo ostatak primili na lice. Sada ostaje samo nada da necemo izgubiti ni jednu :sad: . Ali ako mogu Red Sox protiv Yankees valjda i mi mozemo...
kub lajkan

Post by kub lajkan »

DOBOJLIJA wrote:Za 2 mjesto jos ima sanse
Otpozada čak i vrlo realne šanse...
car-x wrote:nama je izgleda najveci problem sami sebi priznati da smo kanta za nabijanje.. a kad to priznamo, onda cemo mozda i imati nekih sansi.. ovako, vjeciti favoriti s cetiri gola u sopstvenoj mrezi..
Sjećam se neke godine bilo izvlačenje grupa za-ne-znam-koje-kvalifikacije i prenos uživo komentarisao onaj kreten Belmin Karamehmedović. Čo'ek je haman svršav'o koliko smo dobro prošli u izvlačenju, a mi dobili ekipe ko i svaki put, dakle - šanse minimalne... Lik se valjda ufur'o da dolazi iz Brazila...
*Unreal*

Post by *Unreal* »

Najjaci trenutak na utakmici bakljada i transparent:

DANAS U SAVEZU SUTRA U KAVEZU
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

Drug_Tito wrote:Mi smo ispali iz ove grupe nakon prve dvije utakmice. Nemoze se igrati sa dva favorita nerjeseno kod kuce i nadati se o nekom prolasku. Kod kuce se igra da se uzme tri poena a ne jedan. Tu smo popusili, onako lagano ga popusili. A u Belgiji smo progutali. A u BiH sa Litvanijom smo ostatak primili na lice. Sada ostaje samo nada da necemo izgubiti ni jednu :sad: . Ali ako mogu Red Sox protiv Yankees valjda i mi mozemo...
TAKO JE DRUZE TITO
Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

Kamo srece da smo zijanili od SM ko sto smo i trebali, agonija bi ranije bila rijesena ovako samo rastezemo.
Koko su zicera fulili mogli su nas dobit garant :roll:
*Unreal*

Post by *Unreal* »

ko zheli skinuti golove za veliku pobjedu protiv San Marina :lol: ima na sljedecoj stranici download:

http://www.bihsoccer.com
DOBOJLIJA

Post by DOBOJLIJA »

I ja se isto sjecamkad su nas svi odpisali za EP prosle godine, pa nakraju smo i grupu mogli pobjediti.
Mislim ako dobijemo spance (sanse jesu male) ali AKO ih dobijemo onda su sanse velike za drugo mjesto.

Druga stvar je da i belgija i litvanija mogu bod izvuci od spanije i od SCG, to nam puno pomaze.

Samo se mogu nadati, ali nista me nemoze iznenaditi, ako izgubimo 5-1 ili ako dobijemo 5-1 (ovdje se sve moze desit)
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

DOBOJLIJA wrote:I ja se isto sjecamkad su nas svi odpisali za EP prosle godine, pa nakraju smo i grupu mogli pobjediti.
Mislim ako dobijemo spance (sanse jesu male) ali AKO ih dobijemo onda su sanse velike za drugo mjesto.

Druga stvar je da i belgija i litvanija mogu bod izvuci od spanije i od SCG, to nam puno pomaze.

Samo se mogu nadati, ali nista me nemoze iznenaditi, ako izgubimo 5-1 ili ako dobijemo 5-1 (ovdje se sve moze desit)
de ba dobojlija nelaprndaj
od 5 utakmica samo jednu pobijedili a nismo jos kod favorita igrali
Post Reply