po mahali je hljeb tezak ko kamen a oni bi da se voze!!!!Vingo wrote:E Stolac i drugi....malo je nezapazeno prosla vijest da cijene goriva opet skachu....jos malo pa 2 KM po litri.....samo za informaciju/inspiraciju....
Protesti zbog poskupljenja struje!!!
- Salko sto je u vodu skako
- bpsang
deder salko ajdgamalko ili protalaseloma...Salko sto je u vodu skako wrote:po mahali je hljeb tezak ko kamen a oni bi da se voze!!!!Vingo wrote:E Stolac i drugi....malo je nezapazeno prosla vijest da cijene goriva opet skachu....jos malo pa 2 KM po litri.....samo za informaciju/inspiraciju....
biteko daje erzate babo,pa ti jednosve oko oskupljenjapo
-
senada
Jos sat i pol pa gledamo nase DOSTA-seStolac92 wrote:Mirci, odakle ovo?
Da napomenem, večeras u 22:50 u Centralnon Zatvoru (FTV) bit ćemo zatvoreni Sanjo. Darko i moja malenkost. Čuvat će nas izvjesni Amel Baftić... obavezno gledajte.
A sutra u 21:50 gostujem u Zabranjenom Forumu (PINK), pa svi koji žele da budu u publici nek se jave na [email protected]. Treba nam što više raje u publici.
Ovo za hakere me stvarno iznenadilo. Ko je mogao tako nešto uraditi? Sram ga bilo.
- Salko sto je u vodu skako
de prevedi na bosanski ovo...nista ne kontam...????100_KA wrote:deder salko ajdgamalko ili protalaseloma...Salko sto je u vodu skako wrote:po mahali je hljeb tezak ko kamen a oni bi da se voze!!!!Vingo wrote:E Stolac i drugi....malo je nezapazeno prosla vijest da cijene goriva opet skachu....jos malo pa 2 KM po litri.....samo za informaciju/inspiraciju....
biteko daje erzate babo,pa ti jednosve oko oskupljenjapo
![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
senada wrote:Jos sat i pol pa gledamo nase DOSTA-seStolac92 wrote:Mirci, odakle ovo?
Da napomenem, večeras u 22:50 u Centralnon Zatvoru (FTV) bit ćemo zatvoreni Sanjo. Darko i moja malenkost. Čuvat će nas izvjesni Amel Baftić... obavezno gledajte.
A sutra u 21:50 gostujem u Zabranjenom Forumu (PINK), pa svi koji žele da budu u publici nek se jave na [email protected]. Treba nam što više raje u publici.
Ovo za hakere me stvarno iznenadilo. Ko je mogao tako nešto uraditi? Sram ga bilo.
POCELO JE!!!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
zato sto su NASIsenada wrote:nemam pojma ko je on ali znam ko je cvokotao na minusima cijelu zimu!
lijepo kaze Stolac - ZASTO UVIJEK BIRAMO ISTE???
![]()
sreca pa sam NICIJA
- perke
Četvrtak, 25.05.2006
Dom naroda Parlamenta FBiH: odgođeno izjašnjavanje o izmjenama Zakona o električnoj energiji
Dom naroda Parlamenta Federacije BiH (FBiH), u nastavku 30. redovne sjednice, u srijedu je u Sarajevu odgodio raspravu i izjašnjavanje o Prijedlogu izmjena i dopuna Zakona o električnoj energiji, kojeg je predložio delegat Nermin Pećanac.
Predloženim izmjenama se uvodi veći nadzor nad radom Federalne regultatorne komisije za električnu energiju (FERK), u segmentu koji se odnosi na promjenu cijena električne energije.
Ukoliko predložene izmjene budu usvojene, FERK će za svako povećanje cijena električne energije morati tražiti saglasnost Vlade FBiH, što do sada nije bio slučaj.
"To je rezultiralo time da je FERK povećao cijene električne energije uprkos protivljenju cjelokupne javnosti. Zakonski, nije se moglo uticati na njihovu odluku, pa sam odlučio da predložim izmjene zakona", kazao je Pećanac.
On je, također, predložio da mandat članovima FERK-a, osim u situaciji kada je to već predviđeno zakonom, prestane i onda kada njihov izvještaj o radu ne bude podržan u jednom od domova Parlamenta FBiH.
Do naredne sjednice Doma o ovom zakonskom prijedlogu stav će dati i nadležna radna tijela.

Dom naroda Parlamenta FBiH: odgođeno izjašnjavanje o izmjenama Zakona o električnoj energiji
Dom naroda Parlamenta Federacije BiH (FBiH), u nastavku 30. redovne sjednice, u srijedu je u Sarajevu odgodio raspravu i izjašnjavanje o Prijedlogu izmjena i dopuna Zakona o električnoj energiji, kojeg je predložio delegat Nermin Pećanac.
Predloženim izmjenama se uvodi veći nadzor nad radom Federalne regultatorne komisije za električnu energiju (FERK), u segmentu koji se odnosi na promjenu cijena električne energije.
Ukoliko predložene izmjene budu usvojene, FERK će za svako povećanje cijena električne energije morati tražiti saglasnost Vlade FBiH, što do sada nije bio slučaj.
"To je rezultiralo time da je FERK povećao cijene električne energije uprkos protivljenju cjelokupne javnosti. Zakonski, nije se moglo uticati na njihovu odluku, pa sam odlučio da predložim izmjene zakona", kazao je Pećanac.
On je, također, predložio da mandat članovima FERK-a, osim u situaciji kada je to već predviđeno zakonom, prestane i onda kada njihov izvještaj o radu ne bude podržan u jednom od domova Parlamenta FBiH.
Do naredne sjednice Doma o ovom zakonskom prijedlogu stav će dati i nadležna radna tijela.