Dakle direktno negira zalopojke gospodje Pandurević i ostalih o ugrozenosti i napadu na institucije RS.Ako se zena slobodno seta s tim transparentom u hrpi demonstranata, kako je Pandurevićka onda ugrozena a i ostali Srbi ?
Multietetničnost Sarajeva je neupitna ovim transparentom ma kako se drugi oglašavali da su ugrozeni ili da su demonstracije ustvari sa velikim nacionalnim predznakom.
pronesi transparent kako voliš hitlerovu njemačku u aušvicu[/quote]
Tu Hitlerovu Njemačku je naš dobri dedo Alija i priznao i betonirao, sad nam nema nazad.[/quote]
oteo si mi slova iz tastature. ja ne kontam ove sda fanove. njihov prvi precjednik je potpisao i priznao r smrtsku, i sad oni drvlje i kamenje na nju. a kad je nesto protiv prvog presjednika onda kazu ne dirajte ga, on nam je babo.
sto se tice BiH i protesta i uredjenja, tek je sad jasno da od ovakve drzave nikad nista nece biti. kad se narodi,prvenstveno mislim na onaj iz smrtske, ne moze suosjecati sa problemom beba bez JMBG , onda kako da se sloze u vezi ekonomije i uredjenja drzave.
iz moje perspektive, ili ce se BiH raspasti ili ce se smrtska morati oruzjem ukinuti. treceg nema.[/quote]
Moze se samo oruzjem raspasti.
Onaj ko drugacije misli grdno se vara