Protesti u BiH - Bosansko proljece

Hrulj

#301 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by Hrulj »

Daje PRIVID ( ako ništa ) kako su svi gradjani BiH jedinstveni u zahtjevima ( neupućenim promatračima )
Dakle direktno negira zalopojke gospodje Pandurević i ostalih o ugrozenosti i napadu na institucije RS.Ako se zena slobodno seta s tim transparentom u hrpi demonstranata, kako je Pandurevićka onda ugrozena a i ostali Srbi ?
Multietetničnost Sarajeva je neupitna ovim transparentom ma kako se drugi oglašavali da su ugrozeni ili da su demonstracije ustvari sa velikim nacionalnim predznakom. :mrgreen:[/quote]

pronesi transparent kako voliš hitlerovu njemačku u aušvicu[/quote]

Tu Hitlerovu Njemačku je naš dobri dedo Alija i priznao i betonirao, sad nam nema nazad.[/quote]

oteo si mi slova iz tastature. ja ne kontam ove sda fanove. njihov prvi precjednik je potpisao i priznao r smrtsku, i sad oni drvlje i kamenje na nju. a kad je nesto protiv prvog presjednika onda kazu ne dirajte ga, on nam je babo.

sto se tice BiH i protesta i uredjenja, tek je sad jasno da od ovakve drzave nikad nista nece biti. kad se narodi,prvenstveno mislim na onaj iz smrtske, ne moze suosjecati sa problemom beba bez JMBG , onda kako da se sloze u vezi ekonomije i uredjenja drzave.

iz moje perspektive, ili ce se BiH raspasti ili ce se smrtska morati oruzjem ukinuti. treceg nema.[/quote]

Moze se samo oruzjem raspasti.
Onaj ko drugacije misli grdno se vara
gorgonzola

#302 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by gorgonzola »

Hrulj wrote:Daje PRIVID ( ako ništa ) kako su svi gradjani BiH jedinstveni u zahtjevima ( neupućenim promatračima )
Dakle direktno negira zalopojke gospodje Pandurević i ostalih o ugrozenosti i napadu na institucije RS.Ako se zena slobodno seta s tim transparentom u hrpi demonstranata, kako je Pandurevićka onda ugrozena a i ostali Srbi ?
Multietetničnost Sarajeva je neupitna ovim transparentom ma kako se drugi oglašavali da su ugrozeni ili da su demonstracije ustvari sa velikim nacionalnim predznakom. :mrgreen:
pronesi transparent kako voliš hitlerovu njemačku u aušvicu[/quote]

Tu Hitlerovu Njemačku je naš dobri dedo Alija i priznao i betonirao, sad nam nema nazad.[/quote]

tačno,ali je bolesno hvaliti se kako voliš fašističku tvorevinu u gradu kojeg je vojska te tvorevine 4 godine bombardovala,šta je sljedeće,neka budala koja se u srebrenioci slika sa sličnim transparentom?[/quote]

Da mi je vidjeti kada ce srbi u BL na protestu donjeti I <3 Handzad division ili I <3 Ante Pavelic/NDH ili nesto slicno
Glupi smo mi Bosnjaci ljudi..[/quote]

glup ti je presjednik bio pa je priznao zlocine i etnicko ciscenje. i k tome im dao republiku.
dudlov

#303 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by dudlov »

sdrtg43t wrote:oprostite molim OPALIM VAS GOLIM a ko protestvuje nisam u toku :lol: :lol: :lol: :lol:
Zubima po mudima :D
melac

#304 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by melac »

Što smo junačni večeras jebo te!

Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 4 Beta
_Sarajka

#305 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by _Sarajka »

Što je najtragičnije ta ista Srebrenica je dio RS, a Sarajevo graniči sa tom istom RS.Ovdje neki zive u iluzijama.
Ko su krivci i gdje za to ?Treba linčovati zenu sa transparentom a amnestirati one koji su ozakonili genocid ?
Warhead

#306 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by Warhead »

Image

:? Pa možemo li niže pasti jebem ti pamet glupu da ti jebem? Dok se ovi u BL ograđuju od protesta za JMBG, servilni Bošnjaci/Bosanci im poniru u debelo crijevo. Smetaju ljiljani, a ovo ne smeta. Ko ovce smo. Dok nam je u glavi Juga (koju niko osim nas ne želi) bratstvo i jedinstvo (koje nas je skupo koštalo) nema nama naprijed (nažalost, glupe moje Bošnje, ovi iz RS-a Vas ne šljive ni 2%). Od sad, kad vidim Feđu Štukana i ostala govna, izbjegavam i u širokom luku zaobilazim takve skupove pa makar se radilo o sudbini planete Zemlje, Solarnog sistema i galaksije Mliječni put a ne o JMBG.

Nismo mi zaslužili ništa a najmanje državu. Kakavi smo dovoljno govori da je i kolonijalni namjesnik Inzko odjebao ove prosteste i pomnožio nas sa nulom. Da je pameti, ko što nije, iste sekunde se masa trebala preseliti pred OHR i blokirati i njih dok ne počnu raditi svoj (pre)plaćeni posao. Ništa nisu bolji od ovdašnjih političara. Naprotiv, još su veća govna. Nažalost, kakvi smo glupani ni to nismo u stanju prepoznati. Jaki smo samo kad se međusobno trebamo optuživati i uvlačiti dušmanima u pakšu.
escobar__

#307 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by escobar__ »

kakavdanakneiskustvu wrote:tačno,ali je bolesno hvaliti se kako voliš fašističku tvorevinu u gradu kojeg je vojska te tvorevine 4 godine bombardovala,šta je sljedeće,neka budala koja se u srebrenioci slika sa sličnim transparentom?
:thumbup:

Bolesno, nego šta. To treba jasno i glasno reći. Uvlačenje u srpski analni otvor jednom mora stati! Dok se ovi sramote transparentima poput ovog, u Banjoj Luci mašu zastavama Srbije i ne žele imati nikakve veze sa protestima vezanim za JMBG.
VjecitiStudent

#308 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by VjecitiStudent »

Hrulj wrote:Da mi je vidjeti kada ce srbi u BL na protestu donjeti I <3 Handzad division ili I <3 Ante Pavelic/NDH ili nesto slicno
Glupi smo mi Bosnjaci ljudi..
Za razliku od RS-a, niti je Handzar divizija, niti je Ante Pavelic upao u Ustav BiH.
Nakon sto ih je dedo i priznao i betonirao, sad povratka vise nema.
Ako uopste zelimo da nastavimo zivjeti u jedinstvenoj zemlji, onda se sa postojanjem RS-a konacno moramo pomiriti.
VjecitiStudent

#309 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by VjecitiStudent »

melac wrote:Što smo junačni večeras jebo te!

Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 4 Beta
Prva stokholmska veceras ne spava.
kakavdanakneiskustvu

#310 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by kakavdanakneiskustvu »

kakavdanakneiskustvu wrote:
VjecitiStudent wrote:
pronesi transparent kako voliš hitlerovu njemačku u aušvicu
Tu Hitlerovu Njemačku je naš dobri dedo Alija i priznao i betonirao, sad nam nema nazad.
tačno,ali je bolesno hvaliti se kako voliš fašističku tvorevinu u gradu kojeg je vojska te tvorevine 4 godine bombardovala,šta je sljedeće,neka budala koja se u srebrenioci slika sa sličnim transparentom?
Nakon što je dedo Alija ugradio RS u Ustav Bosne i Hercegovine, nema nam nazad, gdje smo tu smo.
Osim ako nećemo ko ona dva ovna na brvnu skapati od gladi, dok ostatak svijeta ide napred?[/quote]

ne kažem da trebamo ratovati ali pokazivati ljubav prema dijelu države koji je napravljen na zločinu,genocidu,masovnim grobnicama,bujrum ko hoće i može,ja ne
_Sarajka

#311 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by _Sarajka »

escobar__ wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:tačno,ali je bolesno hvaliti se kako voliš fašističku tvorevinu u gradu kojeg je vojska te tvorevine 4 godine bombardovala,šta je sljedeće,neka budala koja se u srebrenioci slika sa sličnim transparentom?

Bolesno, nego šta. To treba jasno i glasno reći. Uvlačenje u srpski analni otvor jednom mora stati! Dok se ovi sramote transparentima poput ovog, u Banjoj Luci mašu zastavama Srbije i ne žele imati nikakve veze sa protestima vezanim za JMBG.

Haloooo, Srebrenica je dio RS-a.Mozete pojmiti realnost ?Ko su i gdje krivci ?Linčovali bi zenu, a ne bi one što su ozakonili da najveće bošnjačko stratište devedesetih bude dio RS.
Licemjerja..
lazni liberal

#312 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by lazni liberal »

Warhead wrote:Image

:? Pa možemo li niže pasti jebem ti pamet glupu da ti jebem? Dok se ovi u BL ograđuju od protesta za JMBG, servilni Bošnjaci/Bosanci im poniru u debelo crijevo. Smetaju ljiljani, a ovo ne smeta. Ko ovce smo. Dok nam je u glavi Juga (koju niko osim nas ne želi) bratstvo i jedinstvo (koje nas je skupo koštalo) nema nama naprijed (nažalost, glupe moje Bošnje, ovi iz RS-a Vas ne šljive ni 2%). Od sad, kad vidim Feđu Štukana i ostala govna, izbjegavam i u širokom luku zaobilazim takve skupove pa makar se radilo o sudbini planete Zemlje, Solarnog sistema i galaksije Mliječni put a ne o JMBG.

Nismo mi zaslužili ništa a najmanje državu. Kakavi smo dovoljno govori da je i kolonijalni namjesnik Inzko odjebao ove prosteste i pomnožio nas sa nulom. Da je pameti, ko što nije, iste sekunde se masa trebala preseliti pred OHR i blokirati i njih dok ne počnu raditi svoj (pre)plaćeni posao. Ništa nisu bolji od ovdašnjih političara. Naprotiv, još su veća govna. Nažalost, kakvi smo glupani ni to nismo u stanju prepoznati. Jaki smo samo kad se međusobno trebamo optuživati i uvlačiti dušmanima u pakšu.
vatrogasac

#313 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by vatrogasac »

VjecitiStudent wrote: Tu Hitlerovu Njemačku je naš dobri dedo Alija i priznao i betonirao, sad nam nema nazad.
Koje su mu opcije ostale? Produžiti opsadu Sarajeva još jednu godinu, a Ameri mu nisu dali da ABiH napadne Banja Luku?
escobar__

#314 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by escobar__ »

_Sarajka wrote:
escobar__ wrote:

Haloooo, Srebrenica je dio RS-a.Mozete pojmiti realnost ?Ko su i gdje krivci ?Linčovali bi zenu, a ne bi one što su ozakonili da najveće bošnjačko stratište devedesetih bude dio RS.
Licemjerja..
To igraš na kartu Srebrenice? Je l' te stid? Srebrenica je još jedan u nizu razloga zašto NE VOLIM tzv. rs.
kakavdanakneiskustvu

#315 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

VjecitiStudent wrote:
_Sarajka wrote:Ne znam zašto osudjujete ovu sliku ?Nema više izluzija u BiH, davno su pokopane ali manji entitet je dio BiH.To je realnost.Meni je lično slika korisna iz više razloga :

Daje PRIVID ( ako ništa ) kako su svi gradjani BiH jedinstveni u zahtjevima ( neupućenim promatračima )
Multietetničnost Sarajeva je neupitna ovim transparentom ma kako se drugi oglašavali da su ugrozeni ili da su demonstracije ustvari sa velikim nacionalnim predznakom. :mrgreen:
Tu Hitlerovu Njemačku je naš dobri dedo Alija i priznao i betonirao, sad nam nema nazad.

oteo si mi slova iz tastature. ja ne kontam ove sda fanove. njihov prvi precjednik je potpisao i priznao r smrtsku, i sad oni drvlje i kamenje na nju. a kad je nesto protiv prvog presjednika onda kazu ne dirajte ga, on nam je babo.

sto se tice BiH i protesta i uredjenja, tek je sad jasno da od ovakve drzave nikad nista nece biti. kad se narodi,prvenstveno mislim na onaj iz smrtske, ne moze suosjecati sa problemom beba bez JMBG , onda kako da se sloze u vezi ekonomije i uredjenja drzave.

iz moje perspektive, ili ce se BiH raspasti ili ce se smrtska morati oruzjem ukinuti. treceg nema.[/quote]

pogriješio si ako misliš da sam sda fan,dobro si pogriješio
kakavdanakneiskustvu

#316 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

_Sarajka wrote:Što je najtragičnije ta ista Srebrenica je dio RS, a Sarajevo graniči sa tom istom RS.Ovdje neki zive u iluzijama.
Ko su krivci i gdje za to ?Treba linčovati zenu sa transparentom a amnestirati one koji su ozakonili genocid ?

ko to poziva na linč ove žene?
akcid

#317 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by akcid »

vatrogasac wrote:
VjecitiStudent wrote: Tu Hitlerovu Njemačku je naš dobri dedo Alija i priznao i betonirao, sad nam nema nazad.
Koje su mu opcije ostale? Produžiti opsadu Sarajeva još jednu godinu, a Ameri mu nisu dali da ABiH napadne Banja Luku?

Imao je već potpisan "Kutiljerov" plan, ali to nije tema, tema je "bosansko proljeće"...ja bih naredni period radije nazvao "bosanskim ljetom" i "vrelom jeseni" :D
kakavdanakneiskustvu

#318 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

escobar__ wrote:

i još krivicu za sve vide u sarajevu kao da su oni bili 4 godine bombardovani od vojske koja je stizala iz sarajeva a ne obratno
VjecitiStudent

#319 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by VjecitiStudent »

kakavdanakneiskustvu wrote: ne kažem da trebamo ratovati ali pokazivati ljubav prema dijelu države koji je napravljen na zločinu,genocidu,masovnim grobnicama,bujrum ko hoće i može,ja ne
Da je dedo svojevremeno bio pametan i odlucan ko sto nije, entitet bi sad nosio neko glupo neutralno ime poput FBiH i gomila animoziteta bi bila ublazena.
Administrativni dio ove zemlje u kojem se nalaze Prijedor, Foca, Visegrad, Rogatica, Srebrenica, ... mnogi u ovoj zemlji, i sa ove strane linije, i dalje osjecaju itekako svojim.
kakavdanakneiskustvu

#320 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

VjecitiStudent wrote:
Hrulj wrote:Da mi je vidjeti kada ce srbi u BL na protestu donjeti I <3 Handzad division ili I <3 Ante Pavelic/NDH ili nesto slicno
Glupi smo mi Bosnjaci ljudi..
Za razliku od RS-a, niti je Handzar divizija, niti je Ante Pavelic upao u Ustav BiH.
Nakon sto ih je dedo i priznao i betonirao, sad povratka vise nema.
Ako uopste zelimo da nastavimo zivjeti u jedinstvenoj zemlji, onda se sa postojanjem RS-a konacno moramo pomiriti.

pomiriti da,voliti ne
gorgonzola

#321 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by gorgonzola »

_Sarajka wrote:
escobar__ wrote:

Licemjerja..

ma ne smije, jer im je deduka sve to ostavio u amanet. ali ja mislim da ce erdogan to rijesiti .

nego negotivim ni ja smrtsku, ali prije bih kritikovao deduku nego ove sa transparentom. ali svakim danom cemo sve vise i vise kontati da su nam sda i deduka kajlu uvalili koju cemo tesko izvaditi.ako je ikad izvadimo.
Hrulj

#322 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by Hrulj »

gorgonzola wrote:
Hrulj wrote:Daje PRIVID ( ako ništa ) kako su svi gradjani BiH jedinstveni u zahtjevima ( neupućenim promatračima )

tačno,ali je bolesno hvaliti se kako voliš fašističku tvorevinu u gradu kojeg je vojska te tvorevine 4 godine bombardovala,šta je sljedeće,neka budala koja se u srebrenioci slika sa sličnim transparentom?[/quote]

Da mi je vidjeti kada ce srbi u BL na protestu donjeti I <3 Handzad division ili I <3 Ante Pavelic/NDH ili nesto slicno
Glupi smo mi Bosnjaci ljudi..[/quote]

glup ti je presjednik bio pa je priznao zlocine i etnicko ciscenje. i k tome im dao republiku.[/quote]

Alternativa je bila da se uzme banja luka i da u ocima svijeta ispadne da smo protjerali srbe. A da ne spominjem prijetnje natoa da ce nas bombardovati uzmemo li banja luku.
vatrogasac

#323 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by vatrogasac »

akcid wrote:
vatrogasac wrote:

Imao je već potpisan "Kutiljerov" plan, ali to nije tema, tema je "bosansko proljeće"...ja bih naredni period radije nazvao "bosanskim ljetom" i "vrelom jeseni" :D
Sjećaš li se javnog mnijenja koliko je bilo protiv 'kantunalizacije' BiH?
kakavdanakneiskustvu

#324 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

VjecitiStudent wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote: ne kažem da trebamo ratovati ali pokazivati ljubav prema dijelu države koji je napravljen na zločinu,genocidu,masovnim grobnicama,bujrum ko hoće i može,ja ne
Da je dedo svojevremeno bio pametan i odlucan ko sto nije, entitet bi sad nosio neko glupo neutralno ime poput FBiH i gomila animoziteta bi bila ublazena.
Administrativni dio ove zemlje u kojem se nalaze Prijedor, Foca, Visegrad, Rogatica, Srebrenica, ... mnogi u ovoj zemlji, i sa ove strane linije, i dalje osjecaju itekako svojim.

i ja sam jedan od tih,to je moja država,ali ne volim taj naziv tog dijela države
VjecitiStudent

#325 Re: Protesti u BiH - Bosansko proljece

Post by VjecitiStudent »

vatrogasac wrote:
Nigdje veze. Potpisivanje Daytona nije ni u kakvoj vezi sa prihvatanjem naziva RS.
Dobri dedo je pristao na RS nakon svega dva sata pregovora u jednoj toploj noci u Ankari u septembru 1995. Bezbeli mu se bilo prispavalo, pa nije htio da se vise zamara tim glupostima.
Post Reply