Ma niste vi zlo...vi ste samo djecica odrasla poslje rata koja je naucila da im roditelji serviraju sve pod nos...nit ste zlo nit ste navijaci nekakvi sacica razmazene djece koja kad im nestane konekcije cmizdre po VAS CJELI DAN:)pa_sha wrote:pa da baklje su problem, a lopovi nisu pa ja ti gore rekoh "NAVIJACI SU JEDINO ZLO U OVOJ DRZAVI"Blackwater wrote:Bolan i nebio ko tebi ili bilo kome daje za pravo da pali baklje u najstrozem centru grada, da baca kamenje,upaljace i kakve jos predmete neznam...Ko?????? Ko ste sta ste bolan i nebio da radi vas se zgrazava i ono malo ljudi u ovom gradu sto je pri zdravoj pameti....KO TI DAJE ZA PRAVO da rusis autoritet ovog grada pred svim strancima i turistima sto su prosli danas...U BOSNU pa zadavite Usanovica jebo vas on vise kad ga tolko mrzite...malo ste vi ovu demokratiju pogresno protumacili dame i gospodo...pa_sha wrote:ma mediji su krivi za sve, oni svaki pokusaj ovog naroda osude i porede ga sa huliganstvom, redovno prave budale od nas...
hajd molim vas da mi neko kaze da je vidio veceras na TV-u da su nas predstavili pozitivno, opet smo mi ispali seljaci, primitivci, huligani, malogradjani...i opet su samo navijaci krivi u ovoj posranoj drzavi, i svi strahujte samo od navijaca jer su oni jedino zlo u ovj zemlji...
i ovi isti mediji govore kako ne moze nasilnickim ponasanjem nista uraditi, e pa dragi novinari i ostali koji misle ovako kazite nam taj vas mirni recept za smjenu svih lopova u drzavi, vi vasim komentarima na tv-u produzavate mandate ovim istim lopovima, jer isti taj tv gleda masa neupucenih gledalaca kojima vi dajete krivu sliku....... odluchite se vec jednom na ciju cete stranu.....
i znas ko mi daje za pravo TI, i takvi kao ti obicni primitivci...
Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Blackwater
#726 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
- Blackwater
#727 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Mislis audija radi kojeg tamo jedes putera i hljeba???Ili audija na kojeg si stavio hipoteku tajine i mamine kuce???? hehe;)roba_s_greskom wrote:Hej hej hej stani malo zemljace,ako nastavis tako ostadoste ti i tvoje kolege tzv policajci bez mojih 20 maraka koje obicno dam muriji kada dodem dole sa mojim NOVIM AUDIJEM A8(50000eura),jer ako nastavis zajebavat ovdje previse necu ti doci sa autom NOOB,od cega ces djecu nahraniti onda jebote,nego smiri malo i sa dijasporom...fino,isplati ti se NOOB.Blackwater wrote:Bolan i nebio ko tebi ili bilo kome daje za pravo da pali baklje u najstrozem centru grada, da baca kamenje,upaljace i kakve jos predmete neznam...Ko?????? Ko ste sta ste bolan i nebio da radi vas se zgrazava i ono malo ljudi u ovom gradu sto je pri zdravoj pameti....KO TI DAJE ZA PRAVO da rusis autoritet ovog grada pred svim strancima i turistima sto su prosli danas...U BOSNU pa zadavite Usanovica jebo vas on vise kad ga tolko mrzite...malo ste vi ovu demokratiju pogresno protumacili dame i gospodo...pa_sha wrote:ma mediji su krivi za sve, oni svaki pokusaj ovog naroda osude i porede ga sa huliganstvom, redovno prave budale od nas...
hajd molim vas da mi neko kaze da je vidio veceras na TV-u da su nas predstavili pozitivno, opet smo mi ispali seljaci, primitivci, huligani, malogradjani...i opet su samo navijaci krivi u ovoj posranoj drzavi, i svi strahujte samo od navijaca jer su oni jedino zlo u ovj zemlji...
i ovi isti mediji govore kako ne moze nasilnickim ponasanjem nista uraditi, e pa dragi novinari i ostali koji misle ovako kazite nam taj vas mirni recept za smjenu svih lopova u drzavi, vi vasim komentarima na tv-u produzavate mandate ovim istim lopovima, jer isti taj tv gleda masa neupucenih gledalaca kojima vi dajete krivu sliku....... odluchite se vec jednom na ciju cete stranu.....
- seln
#728 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Kakav god...ti ni golfa ne bi vidio da nemas sluzbeni.Blackwater wrote:Mislis audija radi kojeg tamo jedes putera i hljeba???Ili audija na kojeg si stavio hipoteku tajine i mamine kuce???? hehe;)roba_s_greskom wrote:Hej hej hej stani malo zemljace,ako nastavis tako ostadoste ti i tvoje kolege tzv policajci bez mojih 20 maraka koje obicno dam muriji kada dodem dole sa mojim NOVIM AUDIJEM A8(50000eura),jer ako nastavis zajebavat ovdje previse necu ti doci sa autom NOOB,od cega ces djecu nahraniti onda jebote,nego smiri malo i sa dijasporom...fino,isplati ti se NOOB.Blackwater wrote: Bolan i nebio ko tebi ili bilo kome daje za pravo da pali baklje u najstrozem centru grada, da baca kamenje,upaljace i kakve jos predmete neznam...Ko?????? Ko ste sta ste bolan i nebio da radi vas se zgrazava i ono malo ljudi u ovom gradu sto je pri zdravoj pameti....KO TI DAJE ZA PRAVO da rusis autoritet ovog grada pred svim strancima i turistima sto su prosli danas...U BOSNU pa zadavite Usanovica jebo vas on vise kad ga tolko mrzite...malo ste vi ovu demokratiju pogresno protumacili dame i gospodo...
-
roba_s_greskom
#729 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Bolan i nebio ko tebi ili bilo kome daje za pravo da pali baklje u najstrozem centru grada, da baca kamenje,upaljace i kakve jos predmete neznam...Ko?????? Ko ste sta ste bolan i nebio da radi vas se zgrazava i ono malo ljudi u ovom gradu sto je pri zdravoj pameti....KO TI DAJE ZA PRAVO da rusis autoritet ovog grada pred svim strancima i turistima sto su prosli danas...U BOSNU pa zadavite Usanovica jebo vas on vise kad ga tolko mrzite...malo ste vi ovu demokratiju pogresno protumacili dame i gospodo...[/quote]
Hej hej hej stani malo zemljace,ako nastavis tako ostadoste ti i tvoje kolege tzv policajci bez mojih 20 maraka koje obicno dam muriji kada dodem dole sa mojim NOVIM AUDIJEM A8(50000eura),jer ako nastavis zajebavat ovdje previse necu ti doci sa autom NOOB,od cega ces djecu nahraniti onda jebote,nego smiri malo i sa dijasporom...fino,isplati ti se NOOB.[/quote]
Mislis audija radi kojeg tamo jedes putera i hljeba???Ili audija na kojeg si stavio hipoteku tajine i mamine kuce???? hehe;)[/quote]
Ma ok pusti audija nego sta cemo sa onih 20 markica ha? Djeca ovo ono,valja ti oteti to nekme drugom,i nije smijesno
Hej hej hej stani malo zemljace,ako nastavis tako ostadoste ti i tvoje kolege tzv policajci bez mojih 20 maraka koje obicno dam muriji kada dodem dole sa mojim NOVIM AUDIJEM A8(50000eura),jer ako nastavis zajebavat ovdje previse necu ti doci sa autom NOOB,od cega ces djecu nahraniti onda jebote,nego smiri malo i sa dijasporom...fino,isplati ti se NOOB.[/quote]
Mislis audija radi kojeg tamo jedes putera i hljeba???Ili audija na kojeg si stavio hipoteku tajine i mamine kuce???? hehe;)[/quote]
Ma ok pusti audija nego sta cemo sa onih 20 markica ha? Djeca ovo ono,valja ti oteti to nekme drugom,i nije smijesno
- Blackwater
#730 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Hej hej hej stani malo zemljace,ako nastavis tako ostadoste ti i tvoje kolege tzv policajci bez mojih 20 maraka koje obicno dam muriji kada dodem dole sa mojim NOVIM AUDIJEM A8(50000eura),jer ako nastavis zajebavat ovdje previse necu ti doci sa autom NOOB,od cega ces djecu nahraniti onda jebote,nego smiri malo i sa dijasporom...fino,isplati ti se NOOB.[/quote]roba_s_greskom wrote:Bolan i nebio ko tebi ili bilo kome daje za pravo da pali baklje u najstrozem centru grada, da baca kamenje,upaljace i kakve jos predmete neznam...Ko?????? Ko ste sta ste bolan i nebio da radi vas se zgrazava i ono malo ljudi u ovom gradu sto je pri zdravoj pameti....KO TI DAJE ZA PRAVO da rusis autoritet ovog grada pred svim strancima i turistima sto su prosli danas...U BOSNU pa zadavite Usanovica jebo vas on vise kad ga tolko mrzite...malo ste vi ovu demokratiju pogresno protumacili dame i gospodo...
Otimanje je za amatere seljake
-
dr.dangerdoom
#731 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
izgleda da je ova(j) fakat...zajeban...koji spol rece da si?!

- cudnovati kljunas
#732 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
evo malo sad uze da citam komentare, i sta god da procitam jedna mi stvar upada u oci, a to je da je ovaj blackwater najpametniji forumas ikada rodjen, na cijelome svijetu.
predlozio bih da ostali nista ne pisu i da se samo divimo njegovim elokventnim i moralnim postovima o ugrozenosti murije, o tome kako smo mi huligani, o tome kako nemamo pravo da protestujemo zbog rusenja autoriteta grada prd turistima(
) ... lik je nevjerovatan 
-
roba_s_greskom
#733 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
jednom sam im provirio u auto (POLICIJI),bljak,mislim da je cistije u svinjcu,puno govana,opusaka,sperme od kurvi koje karaju po kolima uh.
I krimainalci me ubijedise da sam vozio 90 na 90 ogranicenje (slagali me da je ogranicenje 60),mater im jebem i ganjao sam ih kreze al mi pobjegose mater im
Prepoznajes li se ti sto se kao nesto prepucavas nesto sa mnom,ovdje?
De bolan uzmite malo to ocistite kako vam se ne gadi sjesti u takvo auto (rijec je o novim golfovima) i prestanite varati narod sramota je bolan zemljace
BLJAK
Ovo je bilo za BLACKWATER
I krimainalci me ubijedise da sam vozio 90 na 90 ogranicenje (slagali me da je ogranicenje 60),mater im jebem i ganjao sam ih kreze al mi pobjegose mater im
Prepoznajes li se ti sto se kao nesto prepucavas nesto sa mnom,ovdje?
De bolan uzmite malo to ocistite kako vam se ne gadi sjesti u takvo auto (rijec je o novim golfovima) i prestanite varati narod sramota je bolan zemljace
BLJAK
Ovo je bilo za BLACKWATER
- Topla voda
#734 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
lozi vas levat 
-
Agadafi
#735 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Nek im neko pokuca navrata, i pljune u zvalje.
Ušanović Munib:
(033) 217-367 DEBELO BRDO 25 Sarajevo
(033) 643-501 RUĐERA BOŠKOVIĆA 360 Sarajevo
(033) 444-470 ŠTROSMAJEROVA 6 Sarajevo ima tri kuće
Dominković Iljo:
(031) 712-142 32. Ulica 15 76270 ORAŠJE
(031) 714-321 32. Ulica 16 76270 ORAŠJE ima dvije kuće
Čolaković Sulejman; (032) 244-248; CRKVICE 56E; Zenica
(032) 672-120 HASE HUSEINOVIĆA BEGA 42; Nemila
(033) 215-754 BJELAVE 60; Sarajevo; ima tri kuće
Ušanović Munib:
(033) 217-367 DEBELO BRDO 25 Sarajevo
(033) 643-501 RUĐERA BOŠKOVIĆA 360 Sarajevo
(033) 444-470 ŠTROSMAJEROVA 6 Sarajevo ima tri kuće
Dominković Iljo:
(031) 712-142 32. Ulica 15 76270 ORAŠJE
(031) 714-321 32. Ulica 16 76270 ORAŠJE ima dvije kuće
Čolaković Sulejman; (032) 244-248; CRKVICE 56E; Zenica
(032) 672-120 HASE HUSEINOVIĆA BEGA 42; Nemila
(033) 215-754 BJELAVE 60; Sarajevo; ima tri kuće
-
abdelsi
#736 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
radio kalmannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
-
abdelsi
#737 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
e ovako u 22 h je pocela emisija na kalmanu pa ko zeli nek slusa
-
roba_s_greskom
#738 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Ma levat NE ZNA to je fol,pa moras mu objasiti,demokratski,da ako misli otimati pare narodu ili tuci narod i ostalo sto on misli da je u redu da radi,da to ustavari ;mozda;nije tako,pa moras covjeku objasniti da ako hoces da karas moras biti uredan fin cist i da ti je auto cisto i to ,a ako tuces raju po ulici,moras biti namazan,trenirati kung fu ,ili kickbox i tako to,zna on,jer moze se desit dav te neko prepozna pa ti picku rabije,a ti ne znas kung fu ili kick box i nda jebiga nije u redu to jer sta ako se to zdogodi onda mozda kada ja dodem dole neko ostane 20 markica kraci,a onda djeca i ostalo,samo problemi,ma zna on samo se foliraTopla voda wrote:lozi vas levat
-
jagode
- Blackwater
#740 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Heheheheh dobra slika dobraaaa svakaa cast...super je da niste izgubili smisao za humor to je dobro.
Niko ovdje nije rekao da vam se trebaju zabraniti protesti, samo trebate svatiti da prolazi vrijeme mitova vasih heroja poput gasija,kelmendija,cela 1 i 2 itd i da se u skladu stim ljepo ponasate,ophodite prema starijim,neizostajete sa casova,perete zubice redovno,redovno jedte i tako dalje i tako blize, da svatite kako je mnogo ljepse okrenuti se produktivnijim stvarima u zivotu kao sto su recimo zene, sport itd...i kad sve to ispunite vidjet cete kako se ljepo moze protestvovati,skandirati,traziti promjene u drzavi i sve sta vam padne na pamet a da nedobijete po labrnji od krezavih smrdljivih i kojim ih epitetima nenazivate vise....
I jos da odgovorim ovom sto voza tajin audi a zivi od putera i hljeba...sine jbga nevozam se ja po golfovima nemam pojma kakvo je stanje u njima....
Niko ovdje nije rekao da vam se trebaju zabraniti protesti, samo trebate svatiti da prolazi vrijeme mitova vasih heroja poput gasija,kelmendija,cela 1 i 2 itd i da se u skladu stim ljepo ponasate,ophodite prema starijim,neizostajete sa casova,perete zubice redovno,redovno jedte i tako dalje i tako blize, da svatite kako je mnogo ljepse okrenuti se produktivnijim stvarima u zivotu kao sto su recimo zene, sport itd...i kad sve to ispunite vidjet cete kako se ljepo moze protestvovati,skandirati,traziti promjene u drzavi i sve sta vam padne na pamet a da nedobijete po labrnji od krezavih smrdljivih i kojim ih epitetima nenazivate vise....
I jos da odgovorim ovom sto voza tajin audi a zivi od putera i hljeba...sine jbga nevozam se ja po golfovima nemam pojma kakvo je stanje u njima....
- Bosanac in Lederhosen
#741 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Nisam suguran jesil ti sada policajac ili nisi...ali licno namam nista protiv policajaca. Naprotiv, da njih nema svasta bi se desavalo ! Nazalost kad pogledas naprimjer nase saobracajne policajce ( >>...mozemo se mi i drugacije dogovorit da nebi otiso sudiji za prekrsaj ! <<Blackwater wrote:Bravo buraz...svaka ti cast, imas podrsku od mene za to...A taj Munib radi kojeg ste dosli danas dole izmedju ostalih, je veceras u restoranu BOSNA i sutra ce biti naravno...I interesuje me sto se ljepo ove tabadzije sa foruma nepokupe i neodu pred Bosnu;) Mozda neznaju za ovu informaciju ili...Boje se batina opet??? Ups do mene je dole su Sandzaklije oni neudaraju jebga pucaju...Bosanac in Lederhosen wrote:Policajci su tu zato sto trebaju da drze red i mir...to je OK i to su danas uradili !
Mi smo ulica ili rulja kako to neki vole nazvat i donosimo smjene zato sto smo siti guzonja i lopovluka..i to ce mo uradit !
Mi nismo isli na policijsku akademiju gdje smo naucili svoj "posao" kako da covjeka napravimo nesposobnog. Neki od nas su obicni prosjecni ljudi koji idu preko dana na posao, studiraju ili u skolu. Nismo svi HULIGANI koje su zeljni nekog nereda. I nepada mi na pamet da idem po nekim kafanama i da trazim Usranovica da me kasnije ganjaju neki mafijasi kojim on pripada (celo sta su ga ukokali, Usranovic mu je bio na dzenazi) ili jedan policajac/sud koji radi samo svoj posao. Imam boljeg posla. Ima drugih nacina kako se on moze smijenit.
Mi smo izasli na ulicu zato sto smo htjeli ostavit jedan znak da oni nemogu kako oni zele nego kako narod zeli. To smo i uspjeli. Sve bh-medije pisu od tim protestima. Ako malo googlas vidjet ces da je i sire primjeceno. Uspjeli smo cak (mi obicana ulica) da mafijasi iz NSBiH se pokupe sa svojih radnih mjesta. Nadam se da cemo 1. Juna biti brojniji i da ce mo gamad jednom zauvjek smaknut...sta nemora znacit ako neuspije da ce mo udustat dalje na druge nacine protestovat !
Last edited by Bosanac in Lederhosen on 23/05/2008 22:32, edited 4 times in total.
-
be
#742 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
@blackwater,
vrlo rijetko pišem na ovom forumu, ali su me tvoje bljuvotine (u najmanju ruku) natjerale da ovo pišem.
Meni je malo više godina nego onoj mladosti koju ste danas dušmanski marali, sram vas i stid bilo, da Bog da vam vašu djecu tako marali na pravdi Boga! Osim toga, nekad sam bio i ja drot pa znam prepoznati kada je bila čeka. Danas biste sami napravili pizdariju da vam nisu dali onaj i najmanji povod. Bio sam gore cijelo vrijeme i gledao šta se zbiva. FUJ ! Ono ste lijepo isplanirali. Onaj nepismeni (koji je uzgred završio fakultet za 2 ili 3 godine u ratu - "genijalac"majkemi - kod njega je "farmerse jakna" - valjda mu to dođe teksas jakna) portparol koji tvrdi da se prvo ispucao udar pa da su krenuli -LAŽE !!!!!!!!
Osim toga, oko toga - kriminalci i ostali. Pa ljigo jedna , rahmetli Ćelo vam se ispred nosa parkirao po Ferhadiji i Štrosi, a vi ste onako (kako neko reče) k'o paščad samo prolazili i još ga pozdravljali (i u grupi i samoga). Gdje ste onda bili smrdljivci jedni smrdljivi.....
Ovim sam počeo i završio svoju raspravu na ovu temu
vrlo rijetko pišem na ovom forumu, ali su me tvoje bljuvotine (u najmanju ruku) natjerale da ovo pišem.
Meni je malo više godina nego onoj mladosti koju ste danas dušmanski marali, sram vas i stid bilo, da Bog da vam vašu djecu tako marali na pravdi Boga! Osim toga, nekad sam bio i ja drot pa znam prepoznati kada je bila čeka. Danas biste sami napravili pizdariju da vam nisu dali onaj i najmanji povod. Bio sam gore cijelo vrijeme i gledao šta se zbiva. FUJ ! Ono ste lijepo isplanirali. Onaj nepismeni (koji je uzgred završio fakultet za 2 ili 3 godine u ratu - "genijalac"majkemi - kod njega je "farmerse jakna" - valjda mu to dođe teksas jakna) portparol koji tvrdi da se prvo ispucao udar pa da su krenuli -LAŽE !!!!!!!!
Osim toga, oko toga - kriminalci i ostali. Pa ljigo jedna , rahmetli Ćelo vam se ispred nosa parkirao po Ferhadiji i Štrosi, a vi ste onako (kako neko reče) k'o paščad samo prolazili i još ga pozdravljali (i u grupi i samoga). Gdje ste onda bili smrdljivci jedni smrdljivi.....
- Blackwater
#743 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Kad kazes "strosa" tvoj zivot od pocetka do kraja mi je jasan...idi vidi kakvo ce vrijeme ovaj vikend biti da neuflekas nove cipelice iz Batebe wrote:@blackwater,
- inferno75
#744 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Blackwater wrote:Heheheheh dobra slika dobraaaa svakaa cast...super je da niste izgubili smisao za humor to je dobro.
Hem što si bezobrazan, hem što si totalno nepismen! Tito je nekad pravio analfabetske tečaje nakon onog tamo rata za likove poput tebe, da ih malo opismeni prije nego ih dovede u urbane sredine i da im posao po fabrikama. Ti si taj proces preskočio, jer današnja vlast i treba takve nepismene poput tebe kao garant svoje opstojnosti u vječnim foteljama!
-
roba_s_greskom
#745 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Ma ja otelo se dok se u golfovima vozalo ,nisi sigurno posteno zaradio ,misu ,eto ti si kao produktivan i snalazljiv pa zavrces ruke djeci po ulici a jos bi ih i odgajao onako muski vidim,pa ti si pravi policajac u sluzbi naroda,svaka cast!Blackwater wrote:Heheheheh dobra slika dobraaaa svakaa cast...super je da niste izgubili smisao za humor to je dobro.
A sto ti bolan smeta moj Audi bolan nebio ,ja ti rekoh ako se ne pocnes ponasati ljudski ode 20 markica,kako ces zeni na oci bolan,a djeca i ostalo,problemi,e sad stvarno pocinjem razmisljati da doletim,do tebe je
-
be
#746 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
ja hvala Bogu imam i škole i para da ih sebi kupimBlackwater wrote:Kad kazes "strosa" tvoj zivot od pocetka do kraja mi je jasan...idi vidi kakvo ce vrijeme ovaj vikend biti da neuflekas nove cipelice iz Batebe wrote:@blackwater,
- Blackwater
#747 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Pogresio si forum, nije ovo rasprava o komunizmu,boljsevizmu,staljinizmu i titovim pionirima....inferno75 wrote:Blackwater wrote:Heheheheh dobra slika dobraaaa svakaa cast...super je da niste izgubili smisao za humor to je dobro.
Hem što si bezobrazan, hem što si totalno nepismen! Tito je nekad pravio analfabetske tečaje nakon onog tamo rata za likove poput tebe, da ih malo opismeni prije nego ih dovede u urbane sredine i da im posao po fabrikama. Ti si taj proces preskočio, jer današnja vlast i treba takve nepismene poput tebe kao garant svoje opstojnosti u vječnim foteljama!
- zgembo_sa
#748 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
jest, ovo je rasprava o korumpiranim drotovima
- Blackwater
#749 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Ma magnumke su tito hebes "batu"...imas para imas skolu???Ej druze ljubavni oglasi su odjeljak nizebe wrote:ja hvala Bogu imam i škole i para da ih sebi kupimBlackwater wrote:Kad kazes "strosa" tvoj zivot od pocetka do kraja mi je jasan...idi vidi kakvo ce vrijeme ovaj vikend biti da neuflekas nove cipelice iz Batebe wrote:@blackwater,
Ovim sam počeo i završio svoju raspravu na ovu temu, ali varaš se ne nosim BaTTa cipele, a kad ove svoje iznosam daću ih tebi
-
roba_s_greskom
#750 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Nije on korumpiran on je jeftina radna snagazgembo_sa wrote:jest, ovo je rasprava o korumpiranim drotovima