Problem je što se stalno stavlja ili, ili. Kao ovaj će sad biti vlast, ako nije Bakir, pa mi je onda Bakir dražijohntra wrote:Eto, ja sam dao blaži termin...nije narkoman, mada je i to upitno...nego i dalje pitam, zar nema neko smisleniji i pametniji, koji je mogao pred javnost izaći i predstaviti plenum? ili ovakvi trebaju da nam budu alternativa onima koji hapaju godinama?KatarinaKosaca wrote:
Ne bih ga definirala kao papka. Prije neki drugi termin. Ali i kako takav on je građanin. Ova vlast konačno mra shvatiti da vlada i papcima i narkomanima i uičarima i huliganimaDa su to sve njeni građani. Oni bi kao vlast, ali da vladaju samo svojom familijom i grupom poslušnika i ovaca. E, pa neće ići tako, nije nikome, neće ni njima
Dakle, umjesto što rabe termin "narkoman" kao sinonim za uvredu umjesto rođaka-savjetnika neka otvaraju centre za liječenje. Onda ću hallaliti svki fening poreza. Ovako im haramim svaki.
Dakle, samim tim što u mikrofon kaže onaj ko hoće i ko se tu nađe, ne znači da je vođa plenuma, prosvjeda itd. Ja sam dala izjavu za jednu Ukrajinsku tv kuću u nedjelju 09.02 kod Koševskog potoka, pa možda sam več popularna tamo kao Bosanski lider
Hoću reći, mislim da je najpametnija stvar neimanje lidera. helem izluđuje vlast, helem nije svrha Kurta i Murta, nego da bilo koji Kurta i bilo koji Murta više nikada ne budu sa neograničenom dozom vlasti, zloupotrebljavajući je, puščani bez kontrole i nazora.