i ja sam se sinoc zijanio kad sam vidio da je otvoaranje bilo taj dan. Bas smo informisani...ili nas pak lazu...nema veze rekli bi.tako ja sjedoh sinoc da jedem a na TV-u gnevnik... Kad, ne lezi vraze, kazu - u Sarajevu otvorena zgrada Grcko-svega-necega-nakitili BH prijateljstva Very Happy
U prevodu - otvorena zgrada zajednickih institucija, 18.000 kvadratnih metara, ali kazu opet im fali prostora, pa ce skontati sta dalje Very Happy
Toliko o prici da je to bio razlog da se poljoprivrednici izmjeste do 01.08. i da ce tada biti to otvorenje... Laz po ko zna koji put, ali mi lazi volimo, i mi cemo opet glasati za iste, a zahvaljujuci tome i pravim Sarajlijama poput Tareta Sarajevo nezaustavljivo koraca na putu da postane svjetska Metropola. S velikim M.
Ovako to ostaje samo jos jedna nerealizovana "dobra prilika za protest".
Par ljudi je jos ovdje spomenulo par dobrih i simpaticnih ideja, koje bi se veoma lako mogle i realizirati, naravno uz preduslov da postoje kapaciteti za to, tacnije postoji li iko u BiH da moze realizovati sljedece:
1.protesti u Banja Luci
2.protesti na svakom od izletista gdje guzonje sastance
3.organizirati masovne polu-radikalne proteste u Sarajevu (baneri, paradajz, petarde, loza I GRAH:))
4. NAPISATI I PREDLOZITI ODGOVARAJUCI SOCIJALNI PROGRAM
5.pokrenuti iste takve inicijative u vecem broju gradova u Bih
...
...
...ostati nezavisan i ustrajan u borbi!