Sox wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaa
Pa nikad se nacuditi ljudskim biserima!
ruye, gdje si bolan cuo da je zabranjeno autima kroz kampus matere ti?! A kako ce ti profa na fax, ti ces ga krke jel?
I ja sam na kampusu.....doduse malo podaleko....al opet nema sanse da jee tamo dozvoljeno autom a kod nas ne.
A to o provjerenim prijateljima i da amerika nam "DAJE" pare objesi macku o rep. Politika drug, politika.....zavaravaju, zavade, jebu nam mater, i sta ja ynam sta sve vec ne...pa onda imaju fino truhlo tlo gdje njihove baze jako lijepo uspijevaju....ko sarotikvici na humusu! Bicemo ko kosovo...
idi jarane u parlament pa tako pričaj - jebi mater Americi i Evropi, ma svima jebi mater, KO KAD MOŽEMO SVE SAMI.......... ovo je samo bilo negiranje argumenata...... ništa drugo........
auta preko travnjaka i vodoskoka . i to ti je dobra ideja ali nije za raspravu......................
I ja sam student, rođen u Bosni, Državljanin Bosne, studiram u Bosni, ali vjeruj mi, kad se moglo bilo šta uraditi APSOLUTNO NITI JEDAN VOLONTER NIJE ŽELIO DA RADI DŽABA.......
sad žele da rade na prikupljanju potpisa ALI JA MISLIM DA JE KASNO.......
s tim u vezi mislim da su i ove demonstracije zakašnjela reakcija.........
demonstracije bile i prošle, nadam se da su uspjeli, ako ništa povisiti cijenu zemljišta (realno dobra stvar), a takođe se nadam da ĆE ISTI AMERIKANCI POMOĆI IZGRADNJI NAŠEG PRVOG BOSANSKOG STUDENSKOG GRADA za koji je potrebno namaći IZ NEBUHA 594 MILONA MARAKA (razumjeli su bunovnu grupu studenata koji samo žele OPĆE DOBRO - NIŠTA DRUGO NE ŽELE).....
sa željom da se ostvare sve dobre ideje
unaprijed zahvalan