Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
xon_sa wrote:Jel to kao neko slavlje bilo? Kazu manja grupica alkoholiziranih mladica se okupila u Titovoj ulici, ali se brzo razisla
Aaaaa pridjiiii mi...
Aaaaa skiniiii mi...
kako ces ti znati za slavlje, kad si bio na CUM-u
ispirali ti zeludac jer si se napio kiseline
pricaju da te mama dovela gore i vristala ubi mi se dijete zbog pitara i njihove titule
fedza_ch wrote:Faruce mi se vama uopce ne bavimo niti smo se ikad bavili, ali kad prozivate stalno,a onda moramo da vas napomenemo da vam je ova titula poslije 23 godine, da ste godinama gledali i slusali nase prosleve u Titvoj, da smo vam pred ocima punili Kosevo, 7 godina nas niste mogli dobiti...
Dovoljno, mislim da jeste...
Ja sam odmah rekao da mi je drago zbog moje raje...
ali tradicija, titule, kupovi, superkupovi, navijaci... daleko ste vi od toga
Zato dobro proslavite ovu titulu, ko zna kad ce biti sljedeca...samo sebe zamisli za 23 godine
FCZ
nijedna stavka iz 'izlaganja' kolege nije tacna - kompleks je CUDO
zivili i pokusajte nas stici za par godina
xon_sa wrote:Jel to kao neko slavlje bilo? Kazu manja grupica alkoholiziranih mladica se okupila u Titovoj ulici, ali se brzo razisla
Aaaaa pridjiiii mi...
Aaaaa skiniiii mi...
kako ces ti znati za slavlje, kad si bio na CUM-u
ispirali ti zeludac jer si se napio kiseline
pricaju da te mama dovela gore i vristala ubi mi se dijete zbog pitara i njihove titule
fedza_ch wrote:Faruce mi se vama uopce ne bavimo niti smo se ikad bavili, ali kad prozivate stalno,a onda moramo da vas napomenemo da vam je ova titula poslije 23 godine, da ste godinama gledali i slusali nase prosleve u Titvoj, da smo vam pred ocima punili Kosevo, 7 godina nas niste mogli dobiti...
Zato dobro proslavite ovu titulu, ko zna kad ce biti sljedeca...samo sebe zamisli za 23 godine
FCZ
malo ti je krivo
vidi se iz price
nemoj tako
budi fin i pruzi ruku
cestitaj i lijepo se strpi da se slavlje zavrsi
a ovo kad ce biti sljedeca titula bi ja tebe da pitam
iskreno kad mislis da zeljo moze opet biti prvak
sa ovom ekipom - nikad
vas najbolji igrac je nase dijete
p.s. da nije ko od vas stan od njega kupio?
da vam nije od toga muka?
FCZ
malo ti je krivo
vidi se iz price
nemoj tako
budi fin i pruzi ruku
cestitaj i lijepo se strpi da se slavlje zavrsi
a ovo kad ce biti sljedeca titula bi ja tebe da pitam
iskreno kad mislis da zeljo moze opet biti prvak
sa ovom ekipom - nikad
vas najbolji igrac je nase dijete
p.s. da nije ko od vas stan od njega kupio?
da vam nije od toga muka?
big_bud wrote:
eto ti si doktor nauka. lugavina, eeee!
jesi ti ikad proso tom ulicom? pogledaj bolan kako se pise, nemoj se ofirat ba.
moj klub, moj grad, pitari ljesevooooo
Kojom ulicom?
MOJ GRAD MOJ KLUB
ljesevskom
lugavina, eeee, alo macak, dobra si pravoo. stas s tim levatom ba...
Malo te ove konsontne na kojima stalno insistiras razotkrivajU, ovo-eee, aaa.oo ojsa i sl. Jel to neki ljeevski fol ili je vise nako skretnicarsk kad crkne bateriaj a ide ciro pa ti u vrisak. Ili je mozda vriskanje onako posto smo vas triput derali ove godine.
Kad smo vec kod demistifikacije nikova jel ovo big bud od big budala ili je rijec o necemu drugom.
cini mi se Skoro da ste vi fakat iskompleksirani, da vam je presing bio uzas, valjalo je jednom konacno prvenstvo osvojiti...gdje vam je torta? gdje je stimung koji smo mi napravili na kosevu? sjecas se torte sa igracima i zelenom podlogom?
Stare mi nisam znala da tako lose uticemo na vas :D:D:D
PS Jel to sad vadimo velikokalibarsko naoruzanje? Jel se to pocinjemo pravo vrijedjati? ccccc
FCZ
eno sad navuce i na 7
jel to zeljeznicmar ne igra kup utakmice? pa ono, ne racunaju poraze tu ili se prave da se to nikad nije desilo
a u tih 6 (šest) godina koliko vas u prvenstvu nismo uzeli, vi ste nas dobili cak 2 puta (mozda 3, ali mislim da je 2), ostalo je bilo nerijeseno. znaci to je ono pravo "fantastican" uspjeh... koji se bas moze porediti sa koliko ono uzastopnih strumfovskih poraza, sto na shugavici, sto na AFH??
Buhahahahaha, koji skup iskomplexiranih likova. Vidim pomno ste pratili svaki detalj proslave. Tako i treba, uvijek se prati sta najbolji rade. Jos samo cekam izvjestaje iz pojedinih kafica, da mi prenesete atmosferu s mjesta na kojima nisam bio.
To ko se s kim bavi, potvrdjuje broj postova koje pisete. Svaki drugi post je vash. A pojedinci na temam o SARAJEVU imaju 1/4 svojih ukupnih postova. Ajd cunajte se
BOZE STO JE, LIJEPO SARAJEVO MOJE
KAD JE CIJELO BORDO BOJE
Last edited by Ali_G on 24/05/2007 18:23, edited 1 time in total.