Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rumenige, trebao bi ti provjeriti sa cika veljom da ih doneses na dan udomljavanja, i da provjeris da li jos uvijek vazi da ko udomi macku preko njih, dobija na poklon hrane od ZOO centra, to je prije ferceralo sa Armanom.
Preslatki su...zaista jesu... Nadam se da ce se sto prije udomiti... Ja sam vec troje tako udomila (u svoj stan) i nemam vishe prostora...a tako su skatki...sve bih ih uzela da ikako mogu ...
blackberry wrote:Preslatki su...zaista jesu... Nadam se da ce se sto prije udomiti... Ja sam vec troje tako udomila (u svoj stan) i nemam vishe prostora...a tako su skatki...sve bih ih uzela da ikako mogu ...
ja imam ovakva 4 u basti rezhe na mene fol
ima li neko kucu sa avlijom? takav neko moze uzeti i dvije mace
btw, ja sam zvala prije desetak dana cika Velju.. htjela sam tamo smjestiti tri psica, ali rekao mi je da su puni. U svakom slucaju pokusaj ih nazvati i nemoj odustajati. Uvijek postoje dobri ljudi koji ce ih usvojiti. Postavi i besplatne male oglase u novine i posalji oglas na *** SPAM ***.ba. Mene su ljudi zvali da usvoje zivotinje kada sam udomljavala i mace i cuke.. valjda ce tako biti i s tobom
hadzinica wrote:uzela jedno mace
kasnije cu detaljistai
MIRCI!!!
MACA EJ PUNA NAKIH BUBA KOJE FURAJU PO NJOJ BRZINOM SVJETLOSTI... UZELA TRAKU, STAVILA, NEKE POVADILA
ONO STO ME ZANIMA JE LI FAKAT NE MOGU PRIJECI NA LJUDE???
MORAS ME FAKAT UBIJEDITI JER SAM SE USRALA OD STRAHA ZBOG DJECE
NISU TO MALE BUBE "GOLIM OKOM NEVIDLJIVE" TO JE BUBA KOJA SE RAZAZNAJE, SMEDJA BRZA DA JE OKOM NE MOGU UFATUT (E OVOLIKA JE O
JESU TO TE "NORMALNE" BUHE???
MIRCI ODGOVORI STO PRIJE
GLAVU IZDERAH CESKAJUCI SE
ako ti ja dam preko koljena pa po guzi, objasnila sam ti vec jednom da su to macije buhe, koje su i psece i pticije, al na ljude ne idu. Ljudska buha je ensto drugo.
Kupi onaj cesalj za buhe, cesljaj macu i rokaj buhe ko chibuljice
hadzinica wrote:uzela jedno mace
kasnije cu detaljistai
MIRCI!!!
MACA EJ PUNA NAKIH BUBA KOJE FURAJU PO NJOJ BRZINOM SVJETLOSTI... UZELA TRAKU, STAVILA, NEKE POVADILA
ONO STO ME ZANIMA JE LI FAKAT NE MOGU PRIJECI NA LJUDE???
MORAS ME FAKAT UBIJEDITI JER SAM SE USRALA OD STRAHA ZBOG DJECE
NISU TO MALE BUBE "GOLIM OKOM NEVIDLJIVE" TO JE BUBA KOJA SE RAZAZNAJE, SMEDJA BRZA DA JE OKOM NE MOGU UFATUT (E OVOLIKA JE O
JESU TO TE "NORMALNE" BUHE???
MIRCI ODGOVORI STO PRIJE
GLAVU IZDERAH CESKAJUCI SE
ako ti ja dam preko koljena pa po guzi, objasnila sam ti vec jednom da su to macije buhe, koje su i psece i pticije, al na ljude ne idu. Ljudska buha je ensto drugo.
Kupi onaj cesalj za buhe, cesljaj macu i rokaj buhe ko chibuljice
primljeno k znanju
samo jos jedno glupo pitanje
je li od ogrlice pobjegnu ili crknu?
Buhe...one su svuida oko nas...na zivotinje skacu samo da jedu...a obicno se kote u starim kaucima i starim cilimima od ogrlice i bjeze i umiru....
rumenige_brajtner wrote:7 komada ukupno, svi traze kucu. jedan je vjerovatno nasao kod hadzinice, al ostali i dalje traze nekog da ih udomi. pomagajte ljudi
Molim te mi reci da je ova mala siva slobodna? Uzela bih je na poklon prijateljici, ali ako nije problem odmah iza Bajrama, znaci za 5-6 dana. Jel musko ili zensko?