Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Metafizicz wrote:Promjene u programskoj šemi kablovske i digitalne TV
Od 21.1.2007 došlo je do promjena u prograskoj šemi u kablovskoj i digitalnoj TV.
U kablovskoj TV Reality channel je iz dodatnog paketa prebačen u osnovni umjesto AL'JAZZERA.
U dodatni paket kablovske TV kao i u programsku šemu digitalne TV uvode se novi kanali.
Umjesto Eurosport 2 uvodi se NASN (North Americans Sports Network) kanal i umjesto Sailing Channel-a uvodi se FOX Life.
Također, Free X2 od sada možete pratiti iza 23 sata na frekvenciji kanala VH1.
ELOB CATV
Kod mene jos uvijek ista prog.shema i na kablovskoj i na digitalnoj...a ovog obavjestenja na njihovoj stranici VISE NEMA
Lopovi
Ovi HS-ovi paketi su grozni... Ne pada mi napamet da im placam dodatno za ove kanale... Na korak sam od iskljucivanja kablovske uopste... Samo nesto ukidaju, dzaraju... Eno pustili Extreme Sport prije 2-3 sedmice.... Jos uvijek tona nema. A dok je nekada bio na bhcn-u ja gledala sam ga zbog odlične muzike koju puštaju u onim filmićima...
Ove godine nigdje Australian open ne mogu gledati... Seru kvake samo tako... Sve jos uvijek izgleda kao jedna velika improvizacija iako raji pare uzimaju vec odavno.
Metafizicz wrote:pih, nit ima izmjene nit te obavijesti vise na siteu.
Iako su sklonili obavijest i nisu izvršili izmjenu 21 kako su rekli ipak su u svojoj programskoj šemi na http://www.elob.ba/programska.html stavili da u programu imaju FOX Life. Iskreno mislim da su, po dobrom starom bosankom običaju, imali neke tehničke probleme i nadam se da će te promjene ubrzo i uraditi.
ljudi dragi.
slucajno prelistah kanale na hs-u...
pa tamo fox crime,pa fox nekakav jos,pa discovery science,pa d.civilisation,pa jos neki discovery..pa viasat explorer i history...pa bbc prime...pa aljazira english..pa espn...pa jos nekih sto zaboravih....
a ovaj debilni bhcn...ako uvede novi kanal u 2008 to ce biti festa za pamcenje
Topla voda wrote:ljudi dragi.
pa tamo fox crime,pa fox nekakav jos,pa discovery science,pa d.civilisation,pa jos neki discovery..pa viasat explorer i history...pa bbc prime...pa aljazira english..pa espn...pa jos nekih sto zaboravih....
Testni period do 01.02. pa ce onda sve te kanale nuditi u dodatnim paketima za dodatnih 10 KM
I jos nesto, iste te seljacine sa HS-a ugasise HRT2 10 minuta prije kraja serije zbog glupog klizanja, taman da ne vidim kraj
Topla voda wrote:ljudi dragi.
Testni period do 01.02. pa ce onda sve te kanale nuditi u dodatnim paketima za dodatnih 10 KM
I jos nesto, iste te seljacine sa HS-a ugasise HRT2 10 minuta prije kraja serije zbog glupog klizanja, taman da ne vidim kraj
da mi je opcija da biram...da dodju i kazu evo ti ovi kanali ,doplati 20 km...pa da kazem hocu/necu..moj izbor.
al ovi ne mrdaju prstom...
pa ova kablovska je ko malo bolja obicna antena ,ona na struju
pa da sam svaki mjesec po jednu kupovao u robotu,za cijenu pretplate,do sad bi sve fox i viasat kanale ufatio
Jučer ja odoh kod stare na ručak na dobrinju, kad ono imam šta vidjeti... Finale Australian Opena na HRT-u 2... Navečer bi klizanje.... opet HRT2 nije bio zatamnjen... riječ je o BHCN-u
Na HS-u, naravno, bilo je zatamnjenje....
Jesu li se ovi na dobrinji zajebali ili šta već?
Ne da neću uzeti ni jedan od ponuđenih kanala u ovom novom paketu, već ozbiljo razmišljam o otkazivanju kablovske televizije. Pedeset kanala, a ja u svom domu nisam pogla pogledati ni jedan meč prvog grand slama sezone... Da barem hoće pustiti onaj eurosport... ali ne... oni u dodatni paket uvode kanal o sportu u sjevernoj americi... Već imamo sport klub koji to dobro pokriva... who the fuck care za sport i sportske vijesti u americi?!?!??
Ne mogu da vjerujem da zacrnjuju svaki sport na hrt-u cak i snimke!Ja mislim da na BHCN-u pustaju zato sto nemaju puno korisnika al je ipak dobra vijest!
A dodatni paketi su im dno dna posebno erotski i sportski!Uveli su extreme sport prije mjesec i jos uvjek nema tona ko da skidaju preko interneta ili nasn koji ne zanima apsolutno nikoga,jedino fox life je nesto al ne vrijedi uvodit zbog toga dodatni paket!
leeloo wrote:Jučer ja odoh kod stare na ručak na dobrinju, kad ono imam šta vidjeti... Finale Australian Opena na HRT-u 2... Navečer bi klizanje.... opet HRT2 nije bio zatamnjen... riječ je o BHCN-u
Na HS-u, naravno, bilo je zatamnjenje....
Jesu li se ovi na dobrinji zajebali ili šta već?
Ne da neću uzeti ni jedan od ponuđenih kanala u ovom novom paketu, već ozbiljo razmišljam o otkazivanju kablovske televizije. Pedeset kanala, a ja u svom domu nisam pogla pogledati ni jedan meč prvog grand slama sezone... Da barem hoće pustiti onaj eurosport... ali ne... oni u dodatni paket uvode kanal o sportu u sjevernoj americi... Već imamo sport klub koji to dobro pokriva... who the fuck care za sport i sportske vijesti u americi?!?!??
od danas na HS
nema kanala koji su bili u test fazi digitalne ponude
ali iskljucili su i HALLMARK
to je bezze
al bash
a na sajtu naravno nikakvog obavjestenja ni o cemu
pih uvijek ista prica
eto :/
treger wrote:od danas na HS
nema kanala koji su bili u test fazi digitalne ponude
ali iskljucili su i HALLMARK
to je bezze
al bash
a na sajtu naravno nikakvog obavjestenja ni o cemu
pih uvijek ista prica
eto :/
taman htjela pitati gdje nestadose Fox-ovi, ali procitala, bio testni period.
A Hallmark nemam mjesec dana, TV ne fata???? Imam u drugoj sobi, kod mene ne.
Pa najbolje bi bilo da postoji neko udruženje korisnika koje bi štitilo interese pretplatnika i najbolji način da poprave kvalitet programa je da im se zaprijeti skupno neplaćanjem pretplate...e tad bi se sigurno zamislili malo...
doduše za ovo bi moralo postojati nekoliko udruženja što usložnjava situaciju a kablovski emiteri to i te kako koriste...ja sam korisnik elob-a i kratko rečeno osnovni paket im je za k....a izgleda ima i gorih
Promjena programske šeme
Poštovani korisnici, u svrhu unapređenja kvalitete programske šeme, na osnovu razmatranja vaših zahtjeva, a uz saglasnog Programskog savjeta, izvršili smo modifikaciju programske šeme za kablovsku TV - osnovni paket, dodatnih paketa i programske šeme za digitalnu TV. Osnovni paket za kablovsku TV sadrži 45 kanala, a dodatni paketi sadrže po 10 atraktivnih kanala.
Od novina ističemo kanal "FOX LIFE" koji mogu gledati korisnici digitalne TV kao i korisnici dodatnih paketa u kablovskoj TV, te muzički kanal "CMC", koji se nalazi u osnovnom paketu kablovske TV i u šemi za digitalnu TV.
Programska shema za digitalnu TV sadrži 60 kanala.
imam njihov net....
i neki dan mi nestade interneta haj reko doci ce brzo...cekam cekam i tako 3 dana popizdim nazovem ih napadnem...kazu poslat cemo ti sutra covjeka reko nemoj mi nikog slat ovo ono pa kaze ja izdajem nalog tek veceras reko neinteresuje me nista ocu internet sto bezveze da vam placam...i tako saceko ja par minuta dodje internet....
i tako 2 puta ...
imam 2 dana 3 nemam 4 zavisno kako kad....hvala bogu sad nemam nikakavih problema tj sad za sad.....uvijek fol nesto rade....ma dajjjjjjj!!!!!
a sto se tva tice i negledam ga tako puno da mi smeta nesh...