Profesionalno sminkanje i svecana frizura

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

baby24

#26 Re: Profesionalno sminkanje i svecana frizura

Post by baby24 »

cmedos wrote:zanima me Maja, ima li svoj salon ili dolazi na kucnu adresu??? I ima li iko broj telefona?Hvallaaa
mene je sminkala kod Mahira u frizerskom salonu (jer sam tu radila i frizuzru) ali mozda dolazi i kuci, nazovi i dogovori detalje, mada iskreno vjerujem da dolazi jer svakako nosi svoj kofer sminke :-)...a evo broj 061 348 597[/quote]

Na ovaj broj niko se ne javlja[/quote]

ona je sa ovim Mahirom saradjivala, pa ako mzes doci nekako do njegovog broja, morao bi znati sta je s njom.... znam da je posle godine isla na godisnji pocetkom septembra, a kasnije sam cula da se porodila, ako nisam pobrkala loncice.... uglavnom Mahir zna 100% pa ti preporucujem da probas doci do njega... salon mu je u Ferhadiji, tj. u onom malom prolazu iz Ferhadije sto vodi, blizu hotela Evrope, nije tesko naci...

#27 Re: Profesionalno sminkanje i svecana frizura

Post by avatar »

Nadam se da mi neko može dati preporuku za kvalitetno šminkanje i friziranje za vjenčanje. I ako znate nekoga ko to radi dobro, a dolazi kući, bila bih vam jako zahvalna!
:)

#28 Re: Profesionalno sminkanje i svecana frizura

Post by Škorpija »

...ovi svi postovi su poprilično stariiiii :) Ima li neko svježijih informacija, preporuka...? Unaprijed se zahvaljujem :)
delirium.sa

#29 Re: Profesionalno sminkanje i svecana frizura

Post by delirium.sa »

Ja znam djevojku koja je odličan šminker (baš se specijalizirala za vjenčanja i mature :D ), ali ne znam radi li frizure.
danviva

#30 Re: Profesionalno sminkanje i svecana frizura

Post by danviva »

Da li neko zna broj telefona ili kako kontaktirati Maju sminkerku? Prethodni postovi sa informacijama o Maji su prilicno stari, :? , pa me interesuje ima li neko novije informacije o njoj?
Spaken

#31 Re: Profesionalno sminkanje i svecana frizura

Post by Spaken »

delirium.sa wrote:Ja znam djevojku koja je odličan šminker (baš se specijalizirala za vjenčanja i mature :D ), ali ne znam radi li frizure.
Meni treba samo sminker za vjencanja, moze li broj ili neki kontakt?

Ili neko drugi ako zna za nekog ko dobro radi, da nasminka diskretno a lijepo :D
delirium.sa

#32 Re: Profesionalno sminkanje i svecana frizura

Post by delirium.sa »

Spaken wrote:
delirium.sa wrote:Ja znam djevojku koja je odličan šminker (baš se specijalizirala za vjenčanja i mature :D ), ali ne znam radi li frizure.
Meni treba samo sminker za vjencanja, moze li broj ili neki kontakt?

Ili neko drugi ako zna za nekog ko dobro radi, da nasminka diskretno a lijepo :D
eto mail na pp
Apatheia

#33 Re: Profesionalno sminkanje i svecana frizura

Post by Apatheia »

Imam zakazano kod Ade Karisika i ono sto me zanima su cijene. Kolika je cijena sminkanja kod njega, te cijena svecanih frizura? Unaprijed zahvalana. :)
bride_to_be

#34 Re: Profesionalno sminkanje i svecana frizura

Post by bride_to_be »

@Apatheia - mene je Ado Karišik šminkao za maturu i mogu reći da sam bila prezadovoljna. Kod njega sam vidjela i neke djevojke koje su nakon šminkanja doživjele potpunu transformaciju, pozitivnu, naravno :) Ja sam šminkanje platila 50 KM.

On mi nikada nije radio svečanu frizuru, ali ono što sam vidjela kod njega u salonu je, blago rečeno, užasno, tako staromodno i prevaziđeno. Nešto sa nekim loknama, sarmicama, frizure i punđe koje idu uvis... Možda se to nekome sviđa, ja definitivno nisam fan takvih frizura.
Post Reply