Prodaja karata za BiH - Portugal

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

pOZz

#76 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by pOZz »

Globus wrote:Ja vec znam par doduse djevojaka koje nece na tekmu kada sam ih ja razocaro sa vijescu da Ronaldo nece ni na tribinama bit :D
Pa neće onda niko ni ić'. :oops:

A ovdje se napadaju (al' ono baš) likovi koji normalno prodaju karte a oni tapkaroši, koji sa ulica dođu na forum da im posao procvjeta, budu nagrađeni sa par neugodnih epiteta. :lol:
I-Meme

#77 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by I-Meme »

@pozz, vidi se da razumijes tematiku... :-D nego bolan idi nam sta za fks sta upload-uj... :lol: :lol:
aze

#78 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by aze »

Lijepi rahatluk u premijer ligi... barem sto se tice ulaznica.Radije sa pravom rajom u prenatrpan bus u stanju raspada na kisu i blijedu predstavu fudbala nego guranje u redu za karte i placanje po 100 maraka za iste da bi sjedio medju hrpom debila koji su dosli da vide dzeka :D (cast izuzetcima )
Rauber

#79 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Rauber »

Neko je spomenuo ne znam na ovoj temi ili na drugoj kako ce mu neke jaranice ici na utakmicu a veze s fudbalom nemaju.
Danas se i ja cuo s jednom drugaricom, kaze njih 7 idu na tekmu, dobile karte za jug :x Ja ne znam jel ona dvije utakmice u zivotu pogledala, znam da je jedno vrijeme isla na KK Bosnu kad je bilo "cool" pojaviti se u Skenderiji :x
A veliki broj ljudi kojima je fudbal sve i reprezentacija svetinja ce gledati tekmu na ulicama, po kaficima i stanovima...
Bagro svercerska, nalupat vas treba :x
Post Reply