Prodaja karata za BiH - Portugal

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Distortion

#51 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Distortion »

Igralo se protiv Danske na Kosevu u kljucnoj utakmici pa nismo otisli tamo gdje smo svi zeljeli. Ljudi su govorili da smo igrali na Bilinom da bi ih dobili...sta bi bilo kad bi bilo....

Ljudi misle da su sve sami zenicani na utakmici. Ljudi moji ja odem na zapad i nikog neznam osim mojih jarana s kojim budem u zadnjih par utakmica. Bojim se da je ovog puta Zenica premalo karti dobila...

Bolje 15000 na manjem stadionu pa da prodjemo nego 100.000 pa da ispadnemo...
stolac-SARAJEVO

#52 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by stolac-SARAJEVO »

I mene nerviraju ti fenseri sto sada prate reprezentaciju jer je popularna,neg evo savjet kume.Kada naidjes na jednog takvog,ti sam ili sa jaranom,mu uzmi kartu/karte i mirna Bosna.Ja i jarane neki dan,sinu-pederu,jednog naseg "biznismena" odradili dvije karte,pa nek on hebe mater ni pravila ne zna:D Fol idu on,jaran i njigove trebe.Mogu sada u tom sastavu jedimo ispred BBI-a ili u Dom mladih :bih:
sinus

#53 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by sinus »

Sinoć mi lik pokazuje kupio 100 ulaznica (istok i zapad)...Reko gdje si kupio 100 komada, a ja nisam jednu mogao da kupim ? Kaže u Savezu, ima nekog havera :x

Hoće 100 KM za kartu...a veli zavisi od rezultata u Portugalu...tako ako bude povoljan onda će karta biti 100 €...
Edin H.

#54 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Edin H. »

sinus wrote:Sinoć mi lik pokazuje kupio 100 ulaznica (istok i zapad)...Reko gdje si kupio 100 komada, a ja nisam jednu mogao da kupim ? Kaže u Savezu, ima nekog havera :x

Hoće 100 KM za kartu...a veli zavisi od rezultata u Portugalu...tako ako bude povoljan onda će karta biti 100 €...

Mozda ima frajer veliku familiju :shock:
JThomas

#55 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by JThomas »

trebalo mu za ortopedskih pomagala dabogda.
Edin H.

#56 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Edin H. »

JThomas wrote:trebalo mu za ortopedskih pomagala dabogda.

Nije do njega. Ovo je opet krivica Saveza. Licna, svako u red, maksimum dvije karte i vozdra. Nema drugacije ni mami, ni suprugi, ljubavnici, poslovnom partneru, drotu, kolegi iz Stranke...
Sponzorima po ugovoru i to je to.

Onda ce se BiH moci zvati Drzavom, ali daleko smo mi od toga.
SeNYC27

#57 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by SeNYC27 »

JThomas wrote:trebalo mu za ortopedskih pomagala dabogda.
Samo da se ne ponovi Belgija u Zenici, ljudi platili po 100KM ulaznicu i na kraju je bilo da im nije ni trebala, ko kad je stoke navalila i ulazila bez ulaznica.

Ako Bog da, ni za lijeka nemali, a raspadali se u najvecim mukama, kompletan savez!!!
fatality

#58 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by fatality »

JThomas wrote:hrpa debilnih debila.

jer reprezentacija je sad cool, fancy...istim onima koji ti se nasmiju kad kažeš da ideš na želju, ili sarajevo, skroz je nebitno :skoljka: "ja ne pratim ovaj naš fudbal", al eto, otići ću na reprezentaciju, jer sam čuo/čula da je to sad in, i jer naši sad igraju praaaaaaaaaavo dobro :skoljka:

danas prolazim ferhadijom, neke curice pitaju onog što prodaje karte i za koncerte pošto dvije karte za utakmicu...on će, ni manje ni više, nego "160." na čast bagri iz saveza, kokošari jedni kokošarski...za lijekova vam trebalo.
pa iskreno da ti kazem ja sam jedan od tih koji nikada ne bi otisli na "poluamatersku" (kako neko rece) utakmicu nase lige (bez obzira ko sa kim igrao) , ali pratim reprezentaciju jer ima igraca koji su mi pravo dragi
da skratim pricu, to dvoje ama bas nikakve veze nema :)
stolac-SARAJEVO

#59 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by stolac-SARAJEVO »

@fatality-jel ti pratis reprezentaciju radi tih par igraca koji su ti "dragi" :D ili radi toga sto je to reprezentacija tvoje zemlje? ;-)
JThomas

#60 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by JThomas »

fatality wrote:
JThomas wrote:hrpa debilnih debila.

jer reprezentacija je sad cool, fancy...istim onima koji ti se nasmiju kad kažeš da ideš na želju, ili sarajevo, skroz je nebitno :skoljka: "ja ne pratim ovaj naš fudbal", al eto, otići ću na reprezentaciju, jer sam čuo/čula da je to sad in, i jer naši sad igraju praaaaaaaaaavo dobro :skoljka:

danas prolazim ferhadijom, neke curice pitaju onog što prodaje karte i za koncerte pošto dvije karte za utakmicu...on će, ni manje ni više, nego "160." na čast bagri iz saveza, kokošari jedni kokošarski...za lijekova vam trebalo.
pa iskreno da ti kazem ja sam jedan od tih koji nikada ne bi otisli na "poluamatersku" (kako neko rece) utakmicu nase lige (bez obzira ko sa kim igrao) , ali pratim reprezentaciju jer ima igraca koji su mi pravo dragi
da skratim pricu, to dvoje ama bas nikakve veze nema :)
o ima, itekako. samo ti misli da nema.

bez dobre lige, nema ni dobre reprezentacije na duže staze, neće vječno dijaspora proizvoditi igrače. a kako da je bude, kad ljudi tako razmišljaju?

i upravo zato što karte dobijaju ljudi koji NEMAJU naviku odlaska na stadion i koji nisu ni simpatizeri a kamoli navijači, atmosfera u zenici nije ni "a" od one koja je prije bila. gdje su ovi veliki navijači koji su preko štele dobili karte za baraž bili prije par godina, kad je na koševu s moldavijom bilo 3.000 ljudi? lako je biti navijač kad se ide u baraž, kad se ide u portugal, kad se ide na SP, vrlo je lako tada biti navijač. jeb'o ga to, da izvineš...
I-Meme

#61 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by I-Meme »

ako ima onih koji bi kupili kartu/karte za bih-portugal zapad je, je*eni posao i seminar... :x :x na PP
drmadzija

#62 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by drmadzija »

I-Meme wrote:ako ima onih koji bi kupili kartu/karte za bih-portugal zapad je, je*eni posao i seminar... :x :x na PP
Prica ti je glupa.

Sinuse, je l' ovo taj lik sto ti je pokaziv'o 100 karti neki dan?
Sve tapkarose treba prebit' i otet' im karte.
I-Meme

#63 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by I-Meme »

jest taj sam 100 u sarajevu, 250 u zenici, tamo ostali dio ekipe u tuzli...slazem se za tapkarose u potpunosti, al bolje da posteno prodas karte ako vec ne ides, nego da ih gledas po citav dan...ziv ti meni bio
drmadzija

#64 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by drmadzija »

Kakvo postenje? Kome ti muda za bubrege prodajes?
Eto jadniku iskrsnuo pos'o i on bi posteno zavalio nekog. Koji biznismen, a la o-ruk.
Fakat ne razumijem da se ovakvim likovima ustupa prostor na forumu. Dere nas savez, deru nas agencije (oni jadnici ostadose pokisli da cekaju avion) i sad jos tapkarosi dosli po svoje. Sikter mamu vam j..
fatality

#65 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by fatality »

stolac-SARAJEVO wrote:@fatality-jel ti pratis reprezentaciju radi tih par igraca koji su ti "dragi" :D ili radi toga sto je to reprezentacija tvoje zemlje? ;-)
zbog par igraca koji su mi dragi
kurty

#66 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by kurty »

Ma sto onaj jedan grafit glasi "Baba djaba ti krecit"

tako nema smisla to pisati za tapkarose...bilo ih..bit ce ih...dok pravi navijaci ili policija ne uzmu stvar u ruke, nista nece biti kako valja po pitanju karti... Kako su navijaci Partizana lijepo to uredili prije par godina...
Globus

#67 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Globus »

drmadzija wrote:Kakvo postenje? Kome ti muda za bubrege prodajes?
Eto jadniku iskrsnuo pos'o i on bi posteno zavalio nekog. Koji biznismen, a la o-ruk.
Fakat ne razumijem da se ovakvim likovima ustupa prostor na forumu. Dere nas savez, deru nas agencije (oni jadnici ostadose pokisli da cekaju avion) i sad jos tapkarosi dosli po svoje. Sikter mamu vam j..
Sto ne pitas covjeka koliko je karta prije nego ga napadnes ? :/
drmadzija

#68 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by drmadzija »

drmadzija wrote:
I-Meme wrote:ako ima onih koji bi kupili kartu/karte za bih-portugal zapad je, je*eni posao i seminar... :x :x na PP
Prica ti je glupa.
Globuse, sta ti jos nije jasno? Slobodno pitaj.
Globus

#69 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Globus »

drmadzija wrote:
drmadzija wrote:
Prica ti je glupa.
Globuse, sta ti jos nije jasno? Slobodno pitaj.
Mozda je htio ici na utakmicu sa kolegama sa posla pa i oni prodaju 8-) :D
drmadzija

#70 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by drmadzija »

Globus wrote:Mozda je htio ici na utakmicu sa kolegama sa posla pa i oni prodaju 8-) :D
:D

Sramota brate kako na ovoj bijedi danas svako zaradjuje. Izvinjavam se svima.
kurty

#71 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by kurty »

Ah moj ti....sta se djaba izvinjavas...

Jeran sa faxa moj...4,5 godine vec skupa idemo na fax...meni prodavo dvije za 160...Sve ti je jasno...
Globus

#72 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Globus »

Ma ispred stadiona ode i sat vremena prije utakmice 10 KM biras stranu koju hoces :D A ja ako budem iso icu sa besplatnim kartama makar one bile ukradene i meni date djaba :D al ovim lopovima ne dam ni feninga kako savezu tako tapkarosima
phillie

#73 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by phillie »

I-Meme wrote:jest taj sam 100 u sarajevu, 250 u zenici, tamo ostali dio ekipe u tuzli...slazem se za tapkarose u potpunosti, al bolje da posteno prodas karte ako vec ne ides, nego da ih gledas po citav dan...ziv ti meni bio
Eto posteno prodaj meni tu kartu za 40KM, a ja cu tebi dati sliku sa stadiona nakon tekme, da znas da sam bio na utakmici i da je nisam preprodao, ako vec ti nemozes na tekmu...eto jel posteno?

Hvala

@Globus
Ne otkrivaj mi taktiku, cuce tapkaroshi :)
Globus

#74 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by Globus »

Ma nek cuju kad njih prpa ufati 50 karti u djepu pun stadion do pocetka tekme jos sat vremena i manje ... valja je prodat makar za marku :D
I-Meme

#75 Re: Prodaja karata za BiH - Portugal

Post by I-Meme »

ne shvatam to "napadanje" i vrijedjanje prije nego se raspitate, koliko ja znam nigdje nisam napisao da je karta 100 eura i slicno...i neko napisa mozel karta za 40 KM-naravno da moze uostalom toliko sam je i ja platio....al nek ima pojedinaca koji su najpametniji...
Post Reply