Problemi sa muskarcem
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- JThomas
#26 Re: Problemi sa muskarcem
- MedenoSrce
#27 Re: Problemi sa muskarcem
To se ne prestaje, nego će i on vidjeti tada da su mu drugarice u pravu.
Šta je u korijenu potrebe da se osoba u vezi preodgaja, da li je to nekakav prerano probuđeni majčinski instinkt. Meni je jasno da čovjek pažnju, razumijevanje i potrebu da ga se sasluša zadovoljava negdje drugo, nego da li bi se naša forumašica osjećala išta bolje ako bi on tu istu intimu sterao pred muškim društvom jer očigledno s njom ne može ili ne želi razgovarati.
Šta je u korijenu potrebe da se osoba u vezi preodgaja, da li je to nekakav prerano probuđeni majčinski instinkt. Meni je jasno da čovjek pažnju, razumijevanje i potrebu da ga se sasluša zadovoljava negdje drugo, nego da li bi se naša forumašica osjećala išta bolje ako bi on tu istu intimu sterao pred muškim društvom jer očigledno s njom ne može ili ne želi razgovarati.
- JThomas
#28 Re: Problemi sa muskarcem
znači ključ cijelog problema nije što se mahala, nego što su drugarice u pravu?
- MedenoSrce
#29 Re: Problemi sa muskarcem
Osnovni problem je taj što on u njoj ne vidi i "drugaricu" nego po svoj prilici "neprijateljicu".
- duplanula
#30 Re: Problemi sa muskarcem
Cudi me da je nakon toliko vremena "tek" joj sada smeta ovo 
- Norm
#31 Re: Problemi sa muskarcem
Postoji termin za te i takve likove...SiSSy...
Jedini nacin da to profunkcionise jeste da ti njemu budes momak a on tebi cura...
Nema druge...
Jedini nacin da to profunkcionise jeste da ti njemu budes momak a on tebi cura...
Nema druge...
- gladna sam
#32 Re: Problemi sa muskarcem
bom' da ti taj momak nije peskir
bas juce sjedim u jednoj bastici i tako neki naocit ali previse feminiziran momcic se svojoj haman haverki jada o zivotnim problemima, curi, kolegama na poslu
uh kako ga je smor bilo samo cuti
Nego dobro rekose neki forumasi ovdje, ako on nece da bude musko u vezi pa budi ti!
bas juce sjedim u jednoj bastici i tako neki naocit ali previse feminiziran momcic se svojoj haman haverki jada o zivotnim problemima, curi, kolegama na poslu
uh kako ga je smor bilo samo cuti
Nego dobro rekose neki forumasi ovdje, ako on nece da bude musko u vezi pa budi ti!
- 50%angel-50%devil
#33 Re: Problemi sa muskarcem
madner wrote:Mislim da to mozes provjeriti tako sto mu ponudis tricu sa nekom od njegovih frendica. Ako i tebi posvetu jednaku paznu kao i njoj sve je ok.
- Baby Jane
#34 Re: Problemi sa muskarcem
Ma, nogirat' bre...
Grad pun momaka...jos sad dijaspora dosla, sigurno ces naci nekog da te utjesi
- burek_in_space
#35 Re: Problemi sa muskarcem
Yes, Yah, kad krenu 100 ojra vaditi da plate ceh za kiselu i malu s mlijekom, i kurchiti se kajlama od po' kile...ja bih im namah dao samo da sam zhensko.Baby Jane wrote:Ma, nogirat' bre...
- Baby Jane
#36 Re: Problemi sa muskarcem
Mislila sam vise na utjehu tipa ljetne avanturice (ne mora ga vise nikad vidjeti)...al' vidis, ima tu i ekonomske koristi. Sad smo joj dali dva vise razloga da uziva u ljetuburek_in_space wrote:Yes, Yah, kad krenu 100 ojra vaditi da plate ceh za kiselu i malu s mlijekom, i kurchiti se kajlama od po' kile...ja bih im namah dao samo da sam zhensko.Baby Jane wrote:Ma, nogirat' bre...
- 50%angel-50%devil
#37 Re: Problemi sa muskarcem
[quote="blesava"]U dugoj sam vezi, sve stima ali uvijek ima ali...
sve stima
sve stima
- Sunrise00
#38 Re: Problemi sa muskarcem
jebeno biti musko na danasnjem vaktujos_uvijek_sanjam wrote:Nista od te ljubavi i veze, ako ti njega moras da TJERAS. On SAM mora znati gdje je granica. A i kad kazes da te te djevojke dozivljavaju ko ostrokondzu, onda se nema sta zakljuciti nego da on tebe ustvari TRACA pred njima. Jada se, kuka, povjerava, trazi savjet, a zbog cega to valjda ti najbolje znas. Jedna od njih sigurno ceka pravi momenat da raskinete pa da ga adekvatno utjesi. Uskoro ces ti biti ta koja nema razumijevanja, koja je ljubomorna, posesivna itd..a te drugarice bas ono sto mu treba. Trazila si savjet, ja bih mu doslovno zaprijetila da cu raskinuti ako nastavi tu vrstu druzenja. Pa ako te voli, nece ti prkositi.blesava wrote:OK, IDIOT I STA SAD?
TO sam i ja shvatila, ali ima li iko ikakav savijet kako ga natjerati da prestane da laprda?
cuj ako te voli nece ti prkositi
ohani malo i popricaj s momkom, ne sa forumasima, vas ste dvoje u toj vezi
- S4mpion
#39 Re: Problemi sa muskarcem
Mislim da te je on upravo takvim ponasanjem i osvojio,nekad ti se to nije cinilo kao problem,a sada jeste.Jedino sto mogu zakljuciti da ti postajes ozbiljnija djevojka,a on stagnira na onom nivou kada ste stupili u vezu.Momku jednostavno nedostaje ozbiljnosti,tesko da ti mozes tu nesto uciniti.blesava wrote:U dugoj sam vezi, sve stima ali uvijek ima ali...
moj dragi je tip muskarca-najbolje frendice.
naime, jako lako i brzo se zbklizava sa zenskim osobama, sto meni blago receno polako pocinje sve vise ici na zivce.
Problem nastaje jer se on njima povjerava, detalje iz naseg ljubavnog, seksualnog, porodicnog, dristvenog i td. zivota i onda te njegove kvazi prijateljice kao dobiju dojam da mi imamo problematicnu vezu i da njega treba vaditi odatle, pruziti mu savijete i utjehu....a to nosi i druge razlicite probleme....
pa onda kad sretnem te njegove prijateljice ili me gledaju sa visine kao da sam ja neka ostrokondza koja ga drzi na lancu, ili me ignoriraju kao da sam sasvim nebitan dio njegova zivota i sl.
pokusala sam razgovarati, ali on ocigledno ne konta u cemu je problem?
-
sorted
#40 Re: Problemi sa muskarcem
Jao naslova
isto na podforumima racunari, kucanski aparati, auta...
i zatim ocekivano uvodni post kao najbolja potvrda nivoa njihovog odnosa. 
-
ActionWoman
#42 Re: Problemi sa muskarcem
jeste, resetuj gasha_ba wrote:resetuj ga!!!
- p206
#43 Re: Problemi sa muskarcem
A meni je smiješno što ljudi stave neke svoje probleme ovdje, a raja je takva da bi zavadili Romea i Juliju. 
- Loulou
#44 Re: Problemi sa muskarcem
Zar oni nisu prevaziđeni?p206 wrote:... a raja je takva da bi zavadili Romea i Juliju.
U današnje vrijeme, i da je potrajalo, ko kaže kaže da Romeo ne bi bio predmetom diskusije, a sama Julia otvorila temu
Sagi o antičkoj
- alchak.ba
#45 Re: Problemi sa muskarcem
muskarci nikad ne konaju u cemu je problem
- S4mpion
#46 Re: Problemi sa muskarcem
Bas me cudialchak.ba wrote:muskarci nikad ne konaju u cemu je problem
- strong69
#47 Re: Problemi sa muskarcem
Cuj prica okolo o vasem sexualnom zivotu? I ne krije to od tebe? 
-
aldera
#48 Re: Problemi sa muskarcem
Mislim da je ovo najbolji odgovorS4mpion wrote:Mislim da te je on upravo takvim ponasanjem i osvojio,nekad ti se to nije cinilo kao problem,a sada jeste.Jedino sto mogu zakljuciti da ti postajes ozbiljnija djevojka,a on stagnira na onom nivou kada ste stupili u vezu.Momku jednostavno nedostaje ozbiljnosti,tesko da ti mozes tu nesto uciniti.blesava wrote:U dugoj sam vezi, sve stima ali uvijek ima ali...
moj dragi je tip muskarca-najbolje frendice.
naime, jako lako i brzo se zbklizava sa zenskim osobama, sto meni blago receno polako pocinje sve vise ici na zivce.
Problem nastaje jer se on njima povjerava, detalje iz naseg ljubavnog, seksualnog, porodicnog, dristvenog i td. zivota i onda te njegove kvazi prijateljice kao dobiju dojam da mi imamo problematicnu vezu i da njega treba vaditi odatle, pruziti mu savijete i utjehu....a to nosi i druge razlicite probleme....
pa onda kad sretnem te njegove prijateljice ili me gledaju sa visine kao da sam ja neka ostrokondza koja ga drzi na lancu, ili me ignoriraju kao da sam sasvim nebitan dio njegova zivota i sl.
pokusala sam razgovarati, ali on ocigledno ne konta u cemu je problem?
ne samo da stagnira, već zadugo neće evolvirati, ako ga ne uozbiljiš i "razjasniš" da se okrene samo tebi, nastat će tu i utjehe malo šireg opsega, samo pitanje kada...
-
Korisničkoime
#49 Re: Problemi sa muskarcem
Kratko dvije mogućnosti ili je s druge strane obale a još nije skužio ili mi je to fazon. U smislu: "ooo ti me razumiješ ona me ne razumije, ti si tako fina, tebi sve mogu reći... usput ovo je moja spavaća a ovo je moj mali drug "
.
Nas svakakvih ima da će neki i na taj način pokušati a vas svakakvih ima da će neke to popušiti ... i ovako i onako.
Volio bi da nisam u pravu ali problem ti može biti mnogo veći nego što misliš.
Nas svakakvih ima da će neki i na taj način pokušati a vas svakakvih ima da će neke to popušiti ... i ovako i onako.
Volio bi da nisam u pravu ali problem ti može biti mnogo veći nego što misliš.
- alchak.ba
#50 Re: Problemi sa muskarcem
Jel se i ti tako tjesis?Baby Jane wrote:Mislila sam vise na utjehu tipa ljetne avanturice (ne mora ga vise nikad vidjeti)...al' vidis, ima tu i ekonomske koristi. Sad smo joj dali dva vise razloga da uziva u ljetuburek_in_space wrote:Yes, Yah, kad krenu 100 ojra vaditi da plate ceh za kiselu i malu s mlijekom, i kurchiti se kajlama od po' kile...ja bih im namah dao samo da sam zhensko.Baby Jane wrote:Ma, nogirat' bre...