Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cinderella wrote:Forumaši dragi... Prije par mjeseci sam upoznala jednog simpa momka i viđam ga skoro svaki dan (naime,vozimo se istim busom)... S obzirom na okolnosti, nemamo vremena upoznati se kako treba...
Garant se pitate: u redu,mala,pa šta je sad tu problem? Problem je što se i on "skita" po ovom forumu, ali mi ne želi reći svoj nick... Dala bih sad sve što imam u novčaniku (a plata još nije bila ) da ga "razotkrijem"...
Imate li vi kakav prijedlog?
kakva slucajnost...i meni se to desilo...nego koliko imas u novcaniku???
kakav je kod tebe slučaj? slaba sam do plate,pa ...
BHG wrote:
kakva slucajnost...i meni se to desilo...nego koliko imas u novcaniku???
ee jebi ga sad da nemas bar 3 km a i valjda ce on platit,
vako ga nikad neces nac (neces me nac) a i predmet si sprdanja
imam i 33,ali za neke ljude se izgleda ne isplati... a što se tiče šprdanja...volim se zezati s ljudima,a na ovom forumu i nije ništa drugo...kad mi nađeš nekog da misli ozbiljno...častim cijeli forum!!!
cinderella wrote:
ee jebi ga sad da nemas bar 3 km a i valjda ce on platit,
vako ga nikad neces nac (neces me nac) a i predmet si sprdanja
imam i 33,ali za neke ljude se izgleda ne isplati... a što se tiče šprdanja...volim se zezati s ljudima,a na ovom forumu i nije ništa drugo...kad mi nađeš nekog da misli ozbiljno...častim cijeli forum!!!
Sacekati cemo da dobijes platu pa cemo ga onda traziti. S 33 KM tesko da mozes ikoga pocastiti.
AKO JE TAKO...ZAHVALJUJEM NA POMOĆI (po hiljaditi put sam se uvjerila koliko ste spremni pomoći)... POZDRAVLJAM VAS.OSTAJTE MI PAMETNI KAO I DO SAD! A NJEMU PORUKA-NE MOGU DA VJERUJEM!!!!
Last edited by cinderella on 27/04/2007 10:37, edited 1 time in total.
cinderella wrote:
AKO JE TAKO...ZAHVALJUJEM NA POMOĆI (po hiljaditi put sam se uvjerila koliko ste spremni pomoći)... POZDRAVLJAM VAS.OSTAJTE MI PAMETNI KAO I DO SAD! A NJEMU PORUKA-NE MOGU DA VJERUJEM!!!!
jedna se otegla ....
lejla_usa wrote:
imam najmanje pet za raspodijeliti, ali ne za 33 km
de mi samo reci dje si u ameriki???
Za lejlu_usa se obrati nasoj agenciji. Prema pravilima nase agencije, direktan kontakt izmedju zainteresovanih strana nije dozvoljen dok agencija to ne dozvoli.
veca_sa
Koje ime da damo agenciji? Hajd nek za sada bude samo agencija.
lejla_usa wrote:
de mi samo reci dje si u ameriki???
Za lejlu_usa se obrati nasoj agenciji. Prema pravilima nase agencije, direktan kontakt izmedju zainteresovanih strana nije dozvoljen dok agencija to ne dozvoli.
veca_sa
Koje ime da damo agenciji? Hajd nek za sada bude samo agencija.