Problem star 3000 godina
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MedenoSrce
#76 Re: Problem star 3000 godina
Ja da sam taj momak, imala bih drugu djevojku
-
rrikikiki
#77 Re: Problem star 3000 godina
isti krevet. veliki bracni. nema stvarno nikad nista.kokuz_sa wrote:cek cek
on spava kod tebe
ponekad
gdje?
isti krevet, soba?
drugi kauc?
ako je kod tebe u krevetu a nema![]()
ja bi se zabrinuo
il je peder (nema veze sto ima neku tu svoju rospiju, ne poznat podatak imal s njom) il moras jos kakvog tako zovnut da prespava, pa ako opet nista ne bude..
onda je do tebe
ima s njom, ima.
ima drugih koji bi htjeli ali ja ne dozivljavam nikog. jer sam prezaokupljena s ovime. koji sam ja debil.
- kokuz_sa
#78 Re: Problem star 3000 godina
pa u cem spavate onda zivota ti?rrikikiki wrote:isti krevet. veliki bracni. nema stvarno nikad nista.kokuz_sa wrote:cek cek
on spava kod tebe
ponekad
gdje?
isti krevet, soba?
drugi kauc?
ako je kod tebe u krevetu a nema![]()
ja bi se zabrinuo
il je peder (nema veze sto ima neku tu svoju rospiju, ne poznat podatak imal s njom) il moras jos kakvog tako zovnut da prespava, pa ako opet nista ne bude..
onda je do tebe
ima s njom, ima.
ima drugih koji bi htjeli ali ja ne dozivljavam nikog. jer sam prezaokupljena s ovime. koji sam ja debil.
dugim gacama, skafanderima?
dignel mu se kad jesil primjetila??
a sto mu se hanuma usrecila..kad nje nema on kod druge u krevetu
odakle znas da ima s njom..kazao ti?
- Not My Idea
#79 Re: Problem star 3000 godina
sjo kokuze ja i tebe...ti nemas prijateljicu pored koje bi mogao zaspat a da ti se ne digne?
- MedenoSrce
#80 Re: Problem star 3000 godina
Not My Idea wrote:sjo kokuze ja i tebe...ti nemas prijateljicu pored koje bi mogao zaspat a da ti se ne digne?
- stachu
#81 Re: Problem star 3000 godina
Sjednite i razgovarajte, koliko vidim nemas apsolutno nista da izgubis, mozes samo dobiti... 
- MedenoSrce
#82 Re: Problem star 3000 godina
Ako ovo uradis mozes mu postati dugogodisnja kres - sema.stachu wrote:Sjednite i razgovarajte, koliko vidim nemas apsolutno nista da izgubis, mozes samo dobiti...
- burek_in_space
#83 Re: Problem star 3000 godina
Ti bi samo prich'o i prich'o...stachu wrote:Sjednite i razgovarajte, koliko vidim nemas apsolutno nista da izgubis, mozes samo dobiti...
- Not My Idea
#84 Re: Problem star 3000 godina
A jebat ga, bolje ista nego nista.MedenoSrce wrote:Ako ovo uradis mozes mu postati dugogodisnja kres - sema.stachu wrote:Sjednite i razgovarajte, koliko vidim nemas apsolutno nista da izgubis, mozes samo dobiti...
- kokuz_sa
#85 Re: Problem star 3000 godina
pa sad
ne vjerujem u musko zensko prijateljstvo..
drugarstvo da..
uvijek ce se nekad dic il ce se ona ovlazit kao otvaracica teme
drugarstvo da..
Not My Idea wrote:sjo kokuze ja i tebe...ti nemas prijateljicu pored koje bi mogao zaspat a da ti se ne digne?
Last edited by kokuz_sa on 07/01/2013 15:47, edited 1 time in total.
-
rrikikiki
#86 Re: Problem star 3000 godina
ne mogu saznati kroz pricu kad on ne zna da ja znam.Op3r4t0r wrote:Tvoj problem je ustvari prilicno lako resiti, posto kazes da zivite u istoj kuci ali u zasebnim sobama, onda predpostavljam da imate i zajednicke prostorije tipa zajednicke kuhinje ili u najmanju ruku zajednickog hodnika. U tom slucaju sve sto trebas uraditi je kroz pricu s njim saznati da li on tu curu planira dovoditi kod sebe i kad, po potrebi indirektno ga i nagovarati na tu opciju a kad on odluci da je dovede ti kulturno po zajednickim prostorijama prosetaj u donjem vesu tako da te i ona vidi. Nakon toga ili gubi djevojku jer ce mu ona praviti probleme gdje i kako zivi i na kraju dovesti do svadje i razlaza ili on seli jer ne zeli izgubiti djevojku. Uglavnom ili ostaje bez cure ili ti ide daleko od ociju, a daleko od ociju daleko i od srca
cura je vise manje k**a. mislim necu da govorim lose o bilo kome ali po prici izgleda da se sa vise njih. mislim da mu je zato i privlacna. jer cim me nema doma, radim svoje onda on dolazi i zeli se druziti. znaci sto je cura manje slobodna to je njemu napetije. a mozda sam i u krivu ali eto, to je neka moja procjena.
- Neradnik
#87 Re: Problem star 3000 godina
Sjecam se da sam ja sa jedno 6-7 godina spavo sa drugaricama posto tad nisam imo prljavih misli a bogami poslje 15-te svaka koja je legla pored zaplatila je 
Mislim ono haj realno kad bi spavo sa jaranicom u krevetu jedino da je neka stani pani situacija a kod njih vidimo ima mjesta da ih je dvesta
Mislim ono haj realno kad bi spavo sa jaranicom u krevetu jedino da je neka stani pani situacija a kod njih vidimo ima mjesta da ih je dvesta
- kokuz_sa
#88 Re: Problem star 3000 godina
rrikikiki wrote:ne mogu saznati kroz pricu kad on ne zna da ja znam.Op3r4t0r wrote:Tvoj problem je ustvari prilicno lako resiti, posto kazes da zivite u istoj kuci ali u zasebnim sobama, onda predpostavljam da imate i zajednicke prostorije tipa zajednicke kuhinje ili u najmanju ruku zajednickog hodnika. U tom slucaju sve sto trebas uraditi je kroz pricu s njim saznati da li on tu curu planira dovoditi kod sebe i kad, po potrebi indirektno ga i nagovarati na tu opciju a kad on odluci da je dovede ti kulturno po zajednickim prostorijama prosetaj u donjem vesu tako da te i ona vidi. Nakon toga ili gubi djevojku jer ce mu ona praviti probleme gdje i kako zivi i na kraju dovesti do svadje i razlaza ili on seli jer ne zeli izgubiti djevojku. Uglavnom ili ostaje bez cure ili ti ide daleko od ociju, a daleko od ociju daleko i od srca
cura je vise manje k**a. mislim necu da govorim lose o bilo kome ali po prici izgleda da se sa vise njih. mislim da mu je zato i privlacna. jer cim me nema doma, radim svoje onda on dolazi i zeli se druziti. znaci sto je cura manje slobodna to je njemu napetije. a mozda sam i u krivu ali eto, to je neka moja procjena.
otvori se zemljo
- Not My Idea
#89 Re: Problem star 3000 godina
Otvaracica je ocito ovlazila.kokuz_sa wrote:pa sad![]()
drugarstvo da..
A i njemu se digo...i dizao...samo ocito ne na nju.
Nemoj dalje, ziva bila.rrikikiki wrote:
cura je vise manje k**a. mislim necu da govorim lose o bilo kome ali po prici izgleda da se sa vise njih. mislim da mu je zato i privlacna.
-
rrikikiki
#90 Re: Problem star 3000 godina
decko nije imao love, ja mu paltila stanarinu za dva mjeseca dok ne pocne raditi. znaci ja mu pomogla. znam levat sam ali na kraju balade prijatelj je i trebala mu je pomoc. bih li platila nekome prema kome nista ne sojecam? Ne bi. Dakle, idiot sam. Ali, opet, u kuci sam ja prva bila, puno duze, starosjedioc sam i nema sanse da je odem. Naravno ako mu kazemd a zelim da ide sumnjam da bi bio problem. Uzasno je ponosan pa bi mu to vjerojatno jos i dodatno povrijedilo ego.Gospodin_bez_kravate wrote:sto ti ne odselis ako ti se on ne gleda vise mislim ono radi tvojih hirova,sto si trpila do danas momka? na neke fore sad po zimi najurit ces ga da trazi novo prebivaliste...bezzze
ne kvari tuđu srecu zivot je kao bumerang.
- stachu
#91 Re: Problem star 3000 godina
Hehehe... PA mislim da je u ovom slucaju to najrealnija opcija... A ne neke igre i igrice...burek_in_space wrote:Ti bi samo prich'o i prich'o...stachu wrote:Sjednite i razgovarajte, koliko vidim nemas apsolutno nista da izgubis, mozes samo dobiti...
Al eto... U svakom slucaju ce opet postupiti kako ona misli da treba...
-
rrikikiki
#92 Re: Problem star 3000 godina
jbg sta sad, iskreno kazem kakva je situacija. mislim da mu je privlacniji netko tko ne zeli ozbiljnu vezu i to je to. za curu sam cula i vidjela da fura sa vise istodobno i to je cinjenica.kokuz_sa wrote:rrikikiki wrote:ne mogu saznati kroz pricu kad on ne zna da ja znam.Op3r4t0r wrote:Tvoj problem je ustvari prilicno lako resiti, posto kazes da zivite u istoj kuci ali u zasebnim sobama, onda predpostavljam da imate i zajednicke prostorije tipa zajednicke kuhinje ili u najmanju ruku zajednickog hodnika. U tom slucaju sve sto trebas uraditi je kroz pricu s njim saznati da li on tu curu planira dovoditi kod sebe i kad, po potrebi indirektno ga i nagovarati na tu opciju a kad on odluci da je dovede ti kulturno po zajednickim prostorijama prosetaj u donjem vesu tako da te i ona vidi. Nakon toga ili gubi djevojku jer ce mu ona praviti probleme gdje i kako zivi i na kraju dovesti do svadje i razlaza ili on seli jer ne zeli izgubiti djevojku. Uglavnom ili ostaje bez cure ili ti ide daleko od ociju, a daleko od ociju daleko i od srca
cura je vise manje k**a. mislim necu da govorim lose o bilo kome ali po prici izgleda da se sa vise njih. mislim da mu je zato i privlacna. jer cim me nema doma, radim svoje onda on dolazi i zeli se druziti. znaci sto je cura manje slobodna to je njemu napetije. a mozda sam i u krivu ali eto, to je neka moja procjena.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
otvori se zemljo
![]()
- Ghost_Rider_XXX
#93 Re: Problem star 3000 godina
Postavi ti nama svoju sliku i sliku te njegove sumljive, i na mah ćemo da ti dočaramo u čemu je problem.
- Neradnik
#94 Re: Problem star 3000 godina
izvini a sto si ti njemu to placala zato sto si mu htjela pomoci kao drugu ili u nadi da ce te naguzit?rrikikiki wrote:decko nije imao love, ja mu paltila stanarinu za dva mjeseca dok ne pocne raditi. znaci ja mu pomogla. znam levat sam ali na kraju balade prijatelj je i trebala mu je pomoc. bih li platila nekome prema kome nista ne sojecam? Ne bi. Dakle, idiot sam. Ali, opet, u kuci sam ja prva bila, puno duze, starosjedioc sam i nema sanse da je odem. Naravno ako mu kazemd a zelim da ide sumnjam da bi bio problem. Uzasno je ponosan pa bi mu to vjerojatno jos i dodatno povrijedilo ego.Gospodin_bez_kravate wrote:sto ti ne odselis ako ti se on ne gleda vise mislim ono radi tvojih hirova,sto si trpila do danas momka? na neke fore sad po zimi najurit ces ga da trazi novo prebivaliste...bezzze
Sto je bitno ko je uso prvi a ko zadnji ako placa redovno...zasto ne smije imat svoj zivot?
da je htjeo imat nesto sa tobom nebi naso drugu.
ende.
Last edited by Neradnik on 07/01/2013 15:57, edited 1 time in total.
- MedenoSrce
#95 Re: Problem star 3000 godina
NMI gdje onaj smajli sto lupa glavom u zidrrikikiki wrote:decko nije imao love, ja mu paltila stanarinu za dva mjeseca dok ne pocne raditi. znaci ja mu pomogla. znam levat sam ali na kraju balade prijatelj je i trebala mu je pomoc. bih li platila nekome prema kome nista ne sojecam? Ne bi. Dakle, idiot sam. Ali, opet, u kuci sam ja prva bila, puno duze, starosjedioc sam i nema sanse da je odem. Naravno ako mu kazemd a zelim da ide sumnjam da bi bio problem. Uzasno je ponosan pa bi mu to vjerojatno jos i dodatno povrijedilo ego.Gospodin_bez_kravate wrote:sto ti ne odselis ako ti se on ne gleda vise mislim ono radi tvojih hirova,sto si trpila do danas momka? na neke fore sad po zimi najurit ces ga da trazi novo prebivaliste...bezzze
ma nisi ti ba nikakav ni drug ni prijatelj
platila mu jer si mislila da ce naskociti na tebe
- banovan
#96 Re: Problem star 3000 godina
Podrzavam prijedlog...moze i na ppGhost_Rider_XXX wrote:Postavi ti nama svoju sliku i sliku te njegove sumljive, i na mah ćemo da ti dočaramo u čemu je problem.
- burek_in_space
#97 Re: Problem star 3000 godina
Ovo se nije desilo...ovo se nije desilo...ovo se nije desilo...
NJ majka mu stara, NJ
NJ majka mu stara, NJ
-
rrikikiki
#98 Re: Problem star 3000 godina
nista hvala svima na savjetima. znam sto trebam, tesko je ali jbg. prekidam prijateljstvo mislim da je to najbolja opcija.rrikikiki wrote:
jbg sta sad, iskreno kazem kakva je situacija. mislim da mu je privlacniji netko tko ne zeli ozbiljnu vezu i to je to. za curu sam cula i vidjela da fura sa vise istodobno i to je cinjenica.
-
Almich
#99 Re: Problem star 3000 godina
mogu li ja sa tobom spavati u krevetu,nece nista biti 
- Ma ja ba
#100 Re: Problem star 3000 godina
Ghost_Rider_XXX wrote:Postavi ti nama svoju sliku i sliku te njegove sumljive, i na mah ćemo da ti dočaramo u čemu je problem.
Zeno/curo draga, ja da sam na tvom mjestu, ja bih sebi nasla momka.