Problem sa sitnim fontom

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Dady

#26 Re: Problem sa sitnim fontom

Post by Dady »

Android Knego wrote:hvala ti za trud.
imam neke vazne linkove u favoritima pa ne bih da rizikujem. mozda ce neko pokusati po tvojim uputama pa s nama podijeli svoje iskustvo.
Pa čovjek ti je to pokušao i objasniti, ali evo i mojih par centi:
Logiraš se u svoj Google account u Chrome. Sva tvoja istorija, favorites.. je onda povezana sa tvojim Google accountom a ne sa lokalnom verzijom browsera. Na bilo kojem OSu i platformi kada se u Chrome logiras dostupni su ti svi tvoji linkovi, credentials, favorites...
U tome je i ljepota Clouda ;)
Ako nisi to koristio do sada onda je krajnje vrijeme. Sigurno ćeš nekada i promjeniti mobitel :)
Eh kada se sjetim kako su se prije bookmarks spašavali pa importirali :)
diablobih

#27 Re: Problem sa sitnim fontom

Post by diablobih »

Ja potpuno zaboravio na to sinhronizovanje, iako i ja koristim :D

Btw. Kad smo se vec toga dotakli, mozes importovati u Dolphin i iz ostalih browsera bookmarke i ostalo. Pa eto, jos jedan razlog za prelazak.
Android Knego

#28 Re: Problem sa sitnim fontom

Post by Android Knego »

nisam cackao po cloudu pa ne znam ni gdje se cuvaju podaci. koristim favorite iz Chrome-a s mobitela...
diablobih

#29 Re: Problem sa sitnim fontom

Post by diablobih »

Android Knego wrote:nisam cackao po cloudu pa ne znam ni gdje se cuvaju podaci. koristim favorite iz Chrome-a s mobitela...
Nema to veze, odes u settings, i vidis je li ti loginovano na tvoj mail. Ako nije, login i ono ce ti sinhronizovati sve podatke, tako da ih ne mozes izgubiti.

I jos nesto, mozes probati na accessibility i pokusati tu povecati text. Mozda se nesto tu zajebalo, pa eto :D Ali ja ti opet preporucujem export iz chromea, i install Dolphin.
Android Knego

#30 Re: Problem sa sitnim fontom

Post by Android Knego »

diablobih wrote:
Android Knego wrote:nisam cackao po cloudu pa ne znam ni gdje se cuvaju podaci. koristim favorite iz Chrome-a s mobitela...
Nema to veze, odes u settings, i vidis je li ti loginovano na tvoj mail. Ako nije, login i ono ce ti sinhronizovati sve podatke, tako da ih ne mozes izgubiti.

I jos nesto, mozes probati na accessibility i pokusati tu povecati text. Mozda se nesto tu zajebalo, pa eto :D Ali ja ti opet preporucujem export iz chromea, i install Dolphin.
ima ovdje materijala za studiranje... :)
pogledacu, hvala ti.
Paulaner

#31 Re: Problem sa sitnim fontom

Post by Paulaner »

Rijesili su problem,mozete vratiti update :thumbup:
Android Knego

#32 Re: Problem sa sitnim fontom

Post by Android Knego »

Hvala! :)
Post Reply