Da napomenem da me.poslije neuropsihijatar poslao na ct... Znaci koliko sam se nacekao i naplacao da bi na kraju ostalo ono, sve ti je uredu.
Pa jebote sve mi uredu a imam.problem
Moderator: anex
Da napomenem da me.poslije neuropsihijatar poslao na ct... Znaci koliko sam se nacekao i naplacao da bi na kraju ostalo ono, sve ti je uredu.
Na stranici imaju cijene- jel to znaci- da se placa, bez obzira na osiguranje?nivla wrote: ↑02/08/2020 20:14 sto se tice svjetlosti koliko znam pozitivna iskustva sa operacijama katarakte(komplikovanim) i lasikom, ja se jos nisam odlucio, ali ako budem onda svjetlost ilidza
sto se tice ocnih klinika u bolnicama (opca i kcus) ne zna se gdje se duze ceka u strucnost ne ulazim ali alikadicka vise ne operise
u svjetlosti se placa, a u drzavnoj nema lasik tj skidanje dioptrijemoonca wrote: ↑02/08/2020 20:23Na stranici imaju cijene- jel to znaci- da se placa, bez obzira na osiguranje?nivla wrote: ↑02/08/2020 20:14 sto se tice svjetlosti koliko znam pozitivna iskustva sa operacijama katarakte(komplikovanim) i lasikom, ja se jos nisam odlucio, ali ako budem onda svjetlost ilidza
sto se tice ocnih klinika u bolnicama (opca i kcus) ne zna se gdje se duze ceka u strucnost ne ulazim ali alikadicka vise ne operise