Sretno
Problem sa mobitelom
Moderator: Benq
-
Cookie85
#26 Re: Problem sa mobitelom
Uopste ne shavam ovaj narod nas! Trazi pomoc na forumu, a ne zna GLAVNE informacije da mu neko pokusa pomoci!!
Sretno
Sretno
-
kakavdanakneiskustvu
#27 Re: Problem sa mobitelom
Cookie85 wrote:To je TV 6050 , a koji je model telefona?kakavdanakneiskustvu wrote:mislim da je 6050 ili tako nesto,sa dvije kartice
sad sam pogledao,pise GT - 9060,tako nesto
- semirsar
#28 Re: Problem sa mobitelom
komentar jednog od korisnikakakavdanakneiskustvu wrote:Cookie85 wrote:To je TV 6050 , a koji je model telefona?kakavdanakneiskustvu wrote:mislim da je 6050 ili tako nesto,sa dvije kartice
ako je to ovaj modelThis is the worst phone I've ever had. It lasted only six months working normally.
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... o-5958.php
-
kakavdanakneiskustvu
#29 Re: Problem sa mobitelom
komentar jednog od korisnikasemirsar wrote:Cookie85 wrote:To je TV 6050 , a koji je model telefona?kakavdanakneiskustvu wrote:mislim da je 6050 ili tako nesto,sa dvije kartice
ako je to ovaj modelThis is the worst phone I've ever had. It lasted only six months working normally.
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... o-5958.php[/quote]
mislim da to bas i nije ovaj,mislim da moj ima 8 gb rama,ima dvije kartice,ostalo nisam gledao,ne razumijem se ni u sta od ovih klinaca palaca,znam da je meni ok mobitel,za 320 maraka koliko je kostao kad je nov kupljen
-
Cookie85
#30 Re: Problem sa mobitelom
Hajd izadi bateriju i reci koji je model, mora iza baterije pisati
-
Cookie85
#31 Re: Problem sa mobitelom
Ili probaj ovako:
Provjeri da Skype ili Viber nije na default za pozive!
app -> tap on Menu -> tap on Call settings - > dole izaberi "Use Internet Calling" otvori Internet Call Settings. vidi da "Only Internet Calls" je izabrano.
Probaj izvaditi bateriju i sim karticu jedno 2-3min, pa onda probaj , ako ne moze uradi Hard Reset
app -> tap on Menu -> tap on Call settings - > dole izaberi "Use Internet Calling" otvori Internet Call Settings. vidi da "Only Internet Calls" je izabrano.
Probaj izvaditi bateriju i sim karticu jedno 2-3min, pa onda probaj , ako ne moze uradi Hard Reset
- semirsar
#32 Re: Problem sa mobitelom
nije ti on od tog posla, najbolji savjet je da odnese u servis, ko zna mozda mu priznaju garanciju, ako ne spominje vodu.Cookie85 wrote:Ili probaj ovako:
-
Cookie85
#33 Re: Problem sa mobitelom
Kakvu sad bolan vodu ?semirsar wrote:nije ti on od tog posla, najbolji savjet je da odnese u servis, ko zna mozda mu priznaju garanciju, ako ne spominje vodu.Cookie85 wrote:Ili probaj ovako:
- semirsar
#34 Re: Problem sa mobitelom
njegov post na ovoj temiCookie85 wrote:Kakvu sad bolan vodu ?semirsar wrote:nije ti on od tog posla, najbolji savjet je da odnese u servis, ko zna mozda mu priznaju garanciju, ako ne spominje vodu.Cookie85 wrote:Ili probaj ovako:
Probaj izvaditi bateriju i sim karticu jedno 2-3min, pa onda probaj , ako ne moze uradi Hard Reset![]()
kakavdanakneiskustvu wrote:insomnia78 wrote:Ne spominji to sa vodom niposto kad ga odneses
desilo mi se prije par mjeseci da ga je dijete ispustilo u supu,žena ubaci u rižu i radio je ok,sad nista
-
Cookie85
#35 Re: Problem sa mobitelom
hahah nisam ni vidio
Pa drug vidi ovako izvadi SIM karticu ako su konektori zuti/crveni ili neke druge boje... znaci voda problem, servis ti ne gine i svaki serviser ce znati da je voda
Pa drug vidi ovako izvadi SIM karticu ako su konektori zuti/crveni ili neke druge boje... znaci voda problem, servis ti ne gine i svaki serviser ce znati da je voda
-
kakavdanakneiskustvu
#36 Re: Problem sa mobitelom
radi mi mobitel,mozda sam to zaboravio napisati na temi,hvala na pomoci
- semirsar
#37 Re: Problem sa mobitelom
kakavdanakneiskustvu wrote:radi mi mobitel,mozda sam to zaboravio napisati na temi,hvala na pomoci
dobar si majkemi, da te nejma valjalo bi te izmislit
-
kakavdanakneiskustvu
#39 Re: Problem sa mobitelom
javicu se ja vjerovatno opet nekad kad neki problem budem imao, 
- semirsar
#40 Re: Problem sa mobitelom
znamo, bujrum 
-
kakavdanakneiskustvu
#41 Re: Problem sa mobitelom
semirsar wrote:znamo, bujrum
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#42 Re: Problem sa mobitelom
Moze li preporuka za neki servis, jeftin
a da je kvalitetan i posten?!
Trebao bih zamijeniti touch na sony Z, neki mi govore da je to bacanje para, jer je telefon vec poprilicno star, ali ja bih to popravio, nekako mi taj telefon ostao drag.
Sad ne znam da li se mjenja i displej zajedno na ovom modelu?!
Trebao bih zamijeniti touch na sony Z, neki mi govore da je to bacanje para, jer je telefon vec poprilicno star, ali ja bih to popravio, nekako mi taj telefon ostao drag.
- amar1994
#43 Re: Problem sa mobitelom
nazalost , to ti je zajebancija velikakonektovan wrote:Moze li preporuka za neki servis, jeftina da je kvalitetan i posten?!
![]()
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#44 Re: Problem sa mobitelom
Jeste zahebano, ali ako neko ponudi razumnu cijenu, volio bih ga vratiti u funkciju.