jefferson wrote:Kazem ti ja, pitaj one jugoistocno od sarajeva o istini, imaju ti i oni sta reci. Mozda malo s njima da sjednes pa koju razmjenite? Malo ono zabiljeske razmjenite, slicice i kamioncice?
Prevedi, huseina ti...!
jefferson wrote:Kazem ti ja, pitaj one jugoistocno od sarajeva o istini, imaju ti i oni sta reci. Mozda malo s njima da sjednes pa koju razmjenite? Malo ono zabiljeske razmjenite, slicice i kamioncice?
Čovjek napiše kilometarski post, koji se može rezimirati na slijedeći način:nosara wrote:O cemu ti pricas...? Pa upravo ameri su dosli do zakljucka da ih je vlastita drzava (opet) jebala, a ne bosanci... Da nisi veci amerikanac od njih...? Veci patriota...?jeza u ledja wrote:Samo zelim unaprijed reci da neko ko opisuje 9/11 kao zavjeru (neko ko je Bosanac!) unaprijed sebe udaljava od rasprave o bilo cemu na forumu, a tice se medjunarodne politike.
Ili samo ljigava placenicka dupeuvlaka...? Samo pitam, ne konstatujem...
Ti najbolje znas...
Nema dileme... Zelembaci, puno korito... Kratko i jasno...cvrčak_na_hedonizmu wrote: Zanimljivo je da se isti likovi, branitelji, uvijek javljaju kada je u pitanju kritika USA. Spin ili Bošnjo ljubav, ostaje dilema.
Ima pet postova da niko nije uporedio 9/11 sa Srebrenicom...don džonson wrote:Aha, znači Amerikanci su 11. septembra 2001. sami ubili 3000 svojih građana, onako iz furke, zajebancije il čega već?Da, kako da ne, isto ko i u Srebrenici što su žrtve izvršile kolektivno samoubistvo il šta ja znam
...
mislim ono, ni Mevlid se ne bi sjetio ovakvih teorija