a ništa kakvi su u krevetu i tomerlinka37 wrote:Mirzareli wrote:Eh ovako posto sam poprilicno obosio po glavi,interesuje me sta zene misle o procelavim muskarcima koji se sisaju na kratko ili normalnu duzinu kose... Znaci ne celavci vec procelavi... Jednom sam se sisao ne celavo nestoji mi bas najbolje...
.Zato pitam za ove prve ... Da li zene to uopce primjecuju na muskarcu i da li tome pridaju neki znacaj ili je to nasa losa muska predrasuda koju sami sebi nabijamo
Kako god interesuju me zenska misljenja uopceno po ovom pitanju
![]()
Meni lično to nije važno. Najvažnije je danas da si normalan momak, da ne zalaziš po mjestima za "dokazivanje" gdje jedva čekaju da potegnu nož, pištolj i ostale gluposti čime iskazuju svoju nezrelost. Ženama je važno da se mogu osloniti na dečka, pokušavaju zamisliti kakav bi bio kao muž, otac, da li je odgovoran i šta sve ne. A kosa nam nije ni na kraj pameti, mnoge prijateljice imaju ćelave dečke i kad ih tračamo to niko i ne spominje već se samo žale na svekrvu i tako to.
Pro(chelaviii)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- yoda82
#76 Re: Zenska zapažanja ?!
- Ramzess Veliki
#77 Re: Zenska zapažanja ?!
Najbolji prolaz imaš kad odgovoriš ... " a govorila mi je rahmetli mater ..."yoda82 wrote:a ništa kakvi su u krevetu i tomerlinka37 wrote: Meni lično to nije važno. Najvažnije je danas da si normalan momak, da ne zalaziš po mjestima za "dokazivanje" gdje jedva čekaju da potegnu nož, pištolj i ostale gluposti čime iskazuju svoju nezrelost. Ženama je važno da se mogu osloniti na dečka, pokušavaju zamisliti kakav bi bio kao muž, otac, da li je odgovoran i šta sve ne. A kosa nam nije ni na kraj pameti, mnoge prijateljice imaju ćelave dečke i kad ih tračamo to niko i ne spominje već se samo žale na svekrvu i tako to.![]()
- Sephora
#78 Re: Ženska zapažanja ?!
Postoje muskarci koji su bez kose,puno sarmantniji,nego neki koji imaju gustu i dugu kosu..sto znaci,kosa nije glavni faktor sarma kod muskarca..Nekome kome si drag, bit ces drag svakako..dlaka +,-, ne igla nikakvu ulogu...samo budes ono sto jesi..i sveMirzareli wrote:Eh ovako posto sam poprilicno obosio po glavi,interesuje me sta zene misle o procelavim muskarcima koji se sisaju na kratko ili normalnu duzinu kose... Znaci ne celavci vec procelavi... Jednom sam se sisao ne celavo nestoji mi bas najbolje...
.Zato pitam za ove prve ... Da li zene to uopce primjecuju na muskarcu i da li tome pridaju neki znacaj ili je to nasa losa muska predrasuda koju sami sebi nabijamo
![]()
-
palestinka
#79 Re: Ženska zapažanja ?!
Važno je, kako nije. Definitivno je bolje biti ćelav nego imati proćelavu frizuru. Kad obriješ glavu, postani ters u prvo vrijeme da svi kažu što si to ljut, a ne što si to ljut:-) onda će svi naviknuti, a ti se riješio problema.
-
palestinka
#80 Re: Ženska zapažanja ?!
...a ne što si to ćelav...
- Mirzareli
#81 Re: Ženska zapažanja ?!
Dobro! Definitivno ste me sada natjerali da se shisham na celavo ,uprkos tome sto mi glava i nije bas toliko ljepog izgleda i izgleda ko vesni lonac
... Necu biti ljuti i namrgodjen nije mi to u prirodi
... Sto se tice reakcija uzivo neki govore da sam ruzan ko lopov ,dok neki govore da mi ne stoji toliko lose.ahahha...
Last edited by Mirzareli on 13/09/2015 00:15, edited 1 time in total.
-
palestinka
#82 Re: Ženska zapažanja ?!
I nemoj biti ljut, šala bila:-) bravo za odluku. Sasijeci problem u korijenu:-)Mirzareli wrote:Dobro! Definitivno ste me sada natjerali da se shisham na celavo ,uprkos tome sto mi glava i nije bas toliko ljepog izgleda i izgleda ko vesni lonac![]()
- Mirzareli
#83 Re: Ženska zapažanja ?!
palestinka wrote:I nemoj biti ljut, šala bila:-) bravo za odluku. Sasijeci problem u korijenu:-)Mirzareli wrote:Dobro! Definitivno ste me sada natjerali da se shisham na celavo ,uprkos tome sto mi glava i nije bas toliko ljepog izgleda i izgleda ko vesni lonac![]()
- Matzan
#84 Re: Zenska zapažanja ?!
Ovo tek sad vidjeh.Ramzess Veliki wrote:Najbolji prolaz imaš kad odgovoriš ... " a govorila mi je rahmetli mater ..."yoda82 wrote:a ništa kakvi su u krevetu i tomerlinka37 wrote: Meni lično to nije važno. Najvažnije je danas da si normalan momak, da ne zalaziš po mjestima za "dokazivanje" gdje jedva čekaju da potegnu nož, pištolj i ostale gluposti čime iskazuju svoju nezrelost. Ženama je važno da se mogu osloniti na dečka, pokušavaju zamisliti kakav bi bio kao muž, otac, da li je odgovoran i šta sve ne. A kosa nam nije ni na kraj pameti, mnoge prijateljice imaju ćelave dečke i kad ih tračamo to niko i ne spominje već se samo žale na svekrvu i tako to.![]()
- Mirzareli
#85 Re: Ženska zapažanja ?!
Djaba ti sto si celav,kad nemas kose

-
prog321
#86 Re: Ženska zapažanja ?!
Kad cemo o zapazanjima,
Jucer primjetim tipa obucenog u dronjavoj trenerci, neokupan, nepocesljan bulji iskolacenih ociju u zgodan komad picetine. Ona tip-top obucena, nasminkana, mirisi kao cvijet. A on mirisi na ..prdez.
I onda njemu nije jasno zasto ga ona sa zgrazanjem izbjegava i pokusava se sakriti od njega. A on se okrece za njom i dalje bulji li bulji,
WTF, je li voda toliko skupa ?
Jucer primjetim tipa obucenog u dronjavoj trenerci, neokupan, nepocesljan bulji iskolacenih ociju u zgodan komad picetine. Ona tip-top obucena, nasminkana, mirisi kao cvijet. A on mirisi na ..prdez.
I onda njemu nije jasno zasto ga ona sa zgrazanjem izbjegava i pokusava se sakriti od njega. A on se okrece za njom i dalje bulji li bulji,
- fatamorgana
#87 Re: Ženska zapažanja ?!
Nije ali sve ostalo što si nabrojala jeste!prog321 wrote:Kad cemo o zapazanjima,
-
Klitemnestraaa
#88 Re: Ženska zapažanja ?!
Meni licno su celavi seksi. Izgledaju pouzdano i zrelo. Ali NE bodibilderi sto su utripovali da trebe pali 'bad boy' look pa im pistolj viri iz hlaca.
Inace, bitno je samopouzdanje i humor, ja da vidim da se momak sali oko toga kako je celav na svoj racun to bi bio ogroman +. Znaci, nije iskompleksiran i ima smisla za humor.
Inace, bitno je samopouzdanje i humor, ja da vidim da se momak sali oko toga kako je celav na svoj racun to bi bio ogroman +. Znaci, nije iskompleksiran i ima smisla za humor.
-
Sunny-7
#89 Re: Ženska zapažanja ?!
Ovako, kad sam prvi put vidjela ovog svog hairliju, nisam ni primijetila da je celav
Ali osmijeh... Za 10+!
Prema tome, manite se brijaca, idite zubaru

Ali osmijeh... Za 10+!
Prema tome, manite se brijaca, idite zubaru
- supercali
#90 Re: Ženska zapažanja ?!
Necu se osisati pa makar me nikad ne imalaKlitemnestraaa wrote:Meni licno su celavi seksi. Izgledaju pouzdano i zrelo. Ali NE bodibilderi sto su utripovali da trebe pali 'bad boy' look pa im pistolj viri iz hlaca.
- Euridika
- Globalna šefica
#91 Re: Ženska zapažanja ?!
Napravi irokez. Ćelavih i skoro ćelavih već imamo...supercali wrote:Necu se osisati pa makar me nikad ne imalaKlitemnestraaa wrote:Meni licno su celavi seksi. Izgledaju pouzdano i zrelo. Ali NE bodibilderi sto su utripovali da trebe pali 'bad boy' look pa im pistolj viri iz hlaca.
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#92 Re: Ženska zapažanja ?!
uoče crnu dlaku, na crnom odijelu a da ne primjete gornju glavuMirzareli wrote:Eh ovako posto sam poprilicno obosio po glavi,interesuje me sta zene misle o procelavim muskarcima koji se sisaju na kratko ili normalnu duzinu kose... Znaci ne celavci vec procelavi... Jednom sam se sisao ne celavo nestoji mi bas najbolje...
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#93 Re: Ženska zapažanja ?!
Nemoj.supercali wrote:Necu se osisati pa makar me nikad ne imalaKlitemnestraaa wrote:Meni licno su celavi seksi. Izgledaju pouzdano i zrelo. Ali NE bodibilderi sto su utripovali da trebe pali 'bad boy' look pa im pistolj viri iz hlaca.
Šteta je da nas uskratiš za dalje prizore svojih masnih pramenova.
- supercali
#94 Re: Ženska zapažanja ?!
e jbg uhvatili me u periodu kad nisam imao vremena oprati kosuBloo wrote:Nemoj.supercali wrote:Necu se osisati pa makar me nikad ne imalaKlitemnestraaa wrote:Meni licno su celavi seksi. Izgledaju pouzdano i zrelo. Ali NE bodibilderi sto su utripovali da trebe pali 'bad boy' look pa im pistolj viri iz hlaca.
Šteta je da nas uskratiš za dalje prizore svojih masnih pramenova.
- Mirzareli
#95 Re: Ženska zapažanja ?!
Klitemnestraaa wrote:Meni licno su celavi seksi. Izgledaju pouzdano i zrelo. Ali NE bodibilderi sto su utripovali da trebe pali 'bad boy' look pa im pistolj viri iz hlaca.
- Jack Be Nimble
#96 Re: Ženska zapažanja ?!
A sta ako nije celav, ali debeljuca i sali se na racun svoje kilaze? Moze li i taj proci.Klitemnestraaa wrote:Meni licno su celavi seksi. Izgledaju pouzdano i zrelo. Ali NE bodibilderi sto su utripovali da trebe pali 'bad boy' look pa im pistolj viri iz hlaca.
-
Klitemnestraaa
#97 Re: Ženska zapažanja ?!
Daj sliku pa vidimo.Mirzareli wrote:Klitemnestraaa wrote:Meni licno su celavi seksi. Izgledaju pouzdano i zrelo. Ali NE bodibilderi sto su utripovali da trebe pali 'bad boy' look pa im pistolj viri iz hlaca.
![]()
Sad sam jos postao i sexy
-
Klitemnestraaa
#98 Re: Ženska zapažanja ?!
I Whithey Way Thore se sali na racun svoje kilaze.Jack Be Nimble wrote:A sta ako nije celav, ali debeljuca i sali se na racun svoje kilaze? Moze li i taj proci.Klitemnestraaa wrote:Meni licno su celavi seksi. Izgledaju pouzdano i zrelo. Ali NE bodibilderi sto su utripovali da trebe pali 'bad boy' look pa im pistolj viri iz hlaca.
- Jack Be Nimble
#99 Re: Ženska zapažanja ?!
Pa ti govoris kako te neki privlace koji se sale na raucn svojih "mana". Jesu li sve mane u pitanju ili samo manjak kose?Klitemnestraaa wrote:I Whithey Way Thore se sali na racun svoje kilaze.Jack Be Nimble wrote:A sta ako nije celav, ali debeljuca i sali se na racun svoje kilaze? Moze li i taj proci.Klitemnestraaa wrote:Meni licno su celavi seksi. Izgledaju pouzdano i zrelo. Ali NE bodibilderi sto su utripovali da trebe pali 'bad boy' look pa im pistolj viri iz hlaca.
Inace, bitno je samopouzdanje i humor, ja da vidim da se momak sali oko toga kako je celav na svoj racun to bi bio ogroman +. Znaci, nije iskompleksiran i ima smisla za humor.Mozel ona proci?
-
Klitemnestraaa
#100 Re: Ženska zapažanja ?!
A sta ako nije celav, ali debeljuca i sali se na racun svoje kilaze? Moze li i taj proci.[/quote]
I Whithey Way Thore se sali na racun svoje kilaze.
Mozel ona proci?
[/quote]
Pa ti govoris kako te neki privlace koji se sale na raucn svojih "mana". Jesu li sve mane u pitanju ili samo manjak kose?[/quote]
Mene osobno ne privlaci visak kilograma jer vodim racuna sta jedem i idem na fitnes 4x sedmicno pa nekako trazim partnera koji ima slicna interesovanja. Isto, volim trcati ponekad tako da bih voljela nekoga ko je u istom healthylife fazonu kao i ja. Nije sad da sam nesto extra fit, ali volim da sam u kondiciji.
Ali generalno, mislim da je privlacno kada muskarac ili zena su svjesni svojih nedostataka i nemaju problema s tim. Neka druga zena mozda ne bi debljinu primijetila, koliko bi primijetila humor, samopouzdanje i socijalni status recimo.
I Whithey Way Thore se sali na racun svoje kilaze.
Pa ti govoris kako te neki privlace koji se sale na raucn svojih "mana". Jesu li sve mane u pitanju ili samo manjak kose?[/quote]
Mene osobno ne privlaci visak kilograma jer vodim racuna sta jedem i idem na fitnes 4x sedmicno pa nekako trazim partnera koji ima slicna interesovanja. Isto, volim trcati ponekad tako da bih voljela nekoga ko je u istom healthylife fazonu kao i ja. Nije sad da sam nesto extra fit, ali volim da sam u kondiciji.
Ali generalno, mislim da je privlacno kada muskarac ili zena su svjesni svojih nedostataka i nemaju problema s tim. Neka druga zena mozda ne bi debljinu primijetila, koliko bi primijetila humor, samopouzdanje i socijalni status recimo.