ShopSaian wrote:29. one shishke sto prave skok (ima garant neki frizerski termin za taj zlocin) od pochetka chela do obrva, izgledaju ko ove trepavice sto Lucy spomenu, samo su ove konveksne
(izvinute na drugu stranu
)
Al to vise niko ne nosi ....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ShopSaian wrote:29. one shishke sto prave skok (ima garant neki frizerski termin za taj zlocin) od pochetka chela do obrva, izgledaju ko ove trepavice sto Lucy spomenu, samo su ove konveksne
)
sad sam prosula pivo na sebeinspire_me wrote:ShopSaian wrote:29. one shishke sto prave skok (ima garant neki frizerski termin za taj zlocin) od pochetka chela do obrva, izgledaju ko ove trepavice sto Lucy spomenu, samo su ove konveksne
)
![]()
![]()
![]()
Al to vise niko ne nosi ....nadam se
![]()
inspire_me wrote:ShopSaian wrote:29. one shishke sto prave skok (ima garant neki frizerski termin za taj zlocin) od pochetka chela do obrva, izgledaju ko ove trepavice sto Lucy spomenu, samo su ove konveksne
)
![]()
![]()
![]()
Al to vise niko ne nosi ....nadam se
![]()
-Kad mu kazes da mu smrdi iz usta a on ti jos hukne u facu da provjeris bolje.mamica papucarka wrote:kod muskarca je sexi:
- kada istovara ugalj, cijepa drva, nosa ormare, a pofino se oznoio
- kada popravlja auto, bicikl ili neko nesto drugo, pa mu ruke danima prljave![]()
- jako veliko stopalo i dlakoave noge (zeno 21)
- jel treba spominjat bradu od tri dana![]()
![]()
- kad mu kazes da mu noge smrde, a on napravi punu zbunjenu facu, pa trk u kupatilo![]()
![]()
- kad je mrzovljan![]()
- kad mu vire noge preko kreveta dok spava![]()
joj, ima toga jos....
30 NACINA DA UPROPASTIS ZENI RASPOLOZENJEfemme of_Roi wrote:-Kad mu kazes da mu smrdi iz usta a on ti jos hukne u facu da provjeris bolje.mamica papucarka wrote:kod muskarca je sexi:
- kada istovara ugalj, cijepa drva, nosa ormare, a pofino se oznoio
- kada popravlja auto, bicikl ili neko nesto drugo, pa mu ruke danima prljave![]()
- jako veliko stopalo i dlakoave noge (zeno 21)
- jel treba spominjat bradu od tri dana![]()
![]()
- kad mu kazes da mu noge smrde, a on napravi punu zbunjenu facu, pa trk u kupatilo![]()
![]()
- kad je mrzovljan![]()
- kad mu vire noge preko kreveta dok spava![]()
joj, ima toga jos....![]()
hoćeš reći da sam ti ja odvratan??Dena wrote:Ja recimo pravo volim onaj mali pivski stomacic....pravo su mi odvratni nabildani tipoviZensku, u farmerkama sa otkrivenim strukom koji se blago preljeva preko farmerki