Privlacne Nesavrsenosti

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

shin

Post by shin »

28. Kaljave štikle dok je sišla u grad :lol:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

kod muskarca je sexi:
- kada istovara ugalj, cijepa drva, nosa ormare, a pofino se oznoio :)
- kada popravlja auto, bicikl ili neko nesto drugo, pa mu ruke danima prljave :)
- jako veliko stopalo i dlakoave noge (zeno 21 :oops: )
- jel treba spominjat bradu od tri dana :? :D
- kad mu kazes da mu noge smrde, a on napravi punu zbunjenu facu, pa trk u kupatilo :oops: :-D
- kad je mrzovljan :D
- kad mu vire noge preko kreveta dok spava :lol:
joj, ima toga jos....
Amy82

Post by Amy82 »

E ili kad ima potkosulju i stramplice, pa potkosulju utrpa u strample, a ima niske farmerke i sjedne :D :D
malenna

Post by malenna »

mamica 31 wrote:kod muskarca je sexi:
- kada popravlja auto, bicikl ili neko nesto drugo, pa mu ruke danima prljave :)
- kad mu kazes da mu noge smrde, a on napravi punu zbunjenu facu, pa trk u kupatilo :oops: :-D
joj, ima toga jos....
i jos kad je gladan, pa samo pita kada cemo jesti?? so sexy :) i kada se proteze :)
shin

Post by shin »

malenna wrote:
joj, ima toga jos....
i jos kad je gladan, pa samo pita kada cemo jesti?? so sexy :) i kada se proteze :)

Onda sam ja vazda sexy :lol:
zena21

Post by zena21 »

malenna wrote:
joj, ima toga jos....
mamice :oops: :lol: :lol:

obozavam bradu od 3 dana... puuuuuno sexipilnije od svjeze obrijanog lica :-) :-) :-)
pa te ono malo grebucka dok te ljubi... jooooooooooj :oops: :D
tech10

#32 Re: Privlacne Nesavrsenosti

Post by tech10 »

ja_cura_ wrote: nek oblaci ko sta hoce, ali stvarno je neukusno obuci kratku majicu, da ti viri slauf iznad pojasa od farmerki... pa ako vec imam taj bebi-spek onda necu obuci kratku majicu vec duzu, da se prekrije...
Tunika je zakon za takve. :lol:
Yamahalac

Post by Yamahalac »

mamica 31 wrote:
Wednesday wrote:ontopic- da nastavim:

14. kad joj je faca za 3 nijanse tamnija od vrata, a oko rubova lica, blizu usiju vide se cize prelaza.
15. kad ima veliki dekolte, svijetlu kozu, i crne dlacice po grudima koje se sexy naziru.
16. kad ima farmerke s niskim strukom, par kila viska, i onda sjedne, a bijeli shupcic se preliva iz pantalona.
17. kad ima madez (ben?) na licu, i ofarba ga sminkom u zeleno ili ljubicasto da se slaze s autfitom. :-)
18. kada obuce usku sinteticku majicu, pa sve kipi- stomak, bokovi.. a ona ponosna sto je usla u "s" velicinu :lol:

p.s. ako bismo pravili sex simbol po do sada nabrojanim karakteristikama, to bi izgledalo otprilike ovako:
Image
fakat ga pretjera :D de ba sta vam je sltako vidjet kod suprotnog spola.
Recimo, imala sam prijatelja kojemu se se svidjale djevojke sa onim zubicima ko u zeca :D Nije volio djevojke sa zubima ko pod konac. Kaze "asicare drzavni" :lol:
Recimo, moj brat, a i muz, nikad nisu voljeli napucane cure i cure u stiklama. Moj brat ih je zvao tetkice :D Vise im je seksi ono djevojka u farmerkama, hlacama, ravnim cipelama.... :-) :-) :-)
sjetit cu se jos...
ima nas jos takvih, ja mrzim sminku, cipelice i sl, daj normalno sta
tech10

Post by tech10 »

30. Kada joj se ispod pantalona ocrtavaju dva ruba gacica (mora svako da zna da u dodatku ima i higijenske). :D
vinja

#35 Re: Privlacne Nesavrsenosti

Post by vinja »

ja_cura_ wrote:
mamica 31 wrote:
ja_cura_ wrote: ovo je bljak i neukusno...
pitat cu te kad rodis dvoje djece :kravata: jos nigdje ne mozes kupit hlace sa normalni strukom :D
nek oblaci ko sta hoce, ali stvarno je neukusno obuci kratku majicu, da ti viri slauf iznad pojasa od farmerki... pa ako vec imam taj bebi-spek onda necu obuci kratku majicu vec duzu, da se prekrije...
ja sam cijeli zivot bila mrsavica i kad sam nabacila malo kilica, bas mi bila sexy-cool moja pupaca slatka, mala, kad sjednem, a ona se malkice prelijeva...sad je vise nemam, a trudim se da je uzgojim, ja voli pupace!!! I necu da je sakrivam, ja se nikad ne stidim kako izgledam, volim svaki dio svog tijela, i uvijek izgledam tacno onako kako volim!!! Kad imam pupacu, nek' je svako vidi!!! :P

ja kod mog muskica najvolim pupacu, joooooooooooj, sto je to meni slatkoooooooooooooo :-D
slatko mi je kad k'o dijete ima krmelj u oku :roll:
kad ima maicu s vecim izrezom, pa mu viri treger od potkosulje (on to mrzi, pa ne nosa tu maicu... :( )
kad idemo na put, pa kad se sav smete k'o strina da sta ne zaboravimo :-)
kad se sazali na mene, kad brljavim oko sporeta (jer nikada nista vrelo ne smijem da taknem...), pa on to, onako, golom rukom, i jos glumi da mu nije nista, a sav se sprzio... :)

Volim i ja te male "nedostatke", po njima znamo da je osoba pored nas ZIVO BICE, a ne lutka na navijanje... I pred takvom osobom ja mogu biti - ja, jer ne gledam u savrsenstvo, hvala Bogu...
Chischo

Post by Chischo »

a dobro kad sam reko stomacic da se preljeva, nisam mislio na ovo:

Image

vec ono malo, fino, slatko...

ah da, jos nesto, nema nista ljepse nego vidjeti curu kako vozi neki stari kombi ili kamioncic, mada to rijetko vidjam...
Ivanche

Post by Ivanche »

Wednesday wrote:
mamica 31 wrote:
Wednesday wrote:ontopic- da nastavim:

14. kad joj je faca za 3 nijanse tamnija od vrata, a oko rubova lica, blizu usiju vide se cize prelaza.
15. kad ima veliki dekolte, svijetlu kozu, i crne dlacice po grudima koje se sexy naziru.
16. kad ima farmerke s niskim strukom, par kila viska, i onda sjedne, a bijeli shupcic se preliva iz pantalona.
17. kad ima madez (ben?) na licu, i ofarba ga sminkom u zeleno ili ljubicasto da se slaze s autfitom. :-)
18. kada obuce usku sinteticku majicu, pa sve kipi- stomak, bokovi.. a ona ponosna sto je usla u "s" velicinu :lol:

p.s. ako bismo pravili sex simbol po do sada nabrojanim karakteristikama, to bi izgledalo otprilike ovako:
Image
fakat ga pretjera :D de ba sta vam je sltako vidjet kod suprotnog spola.
Recimo, imala sam prijatelja kojemu se se svidjale djevojke sa onim zubicima ko u zeca :D Nije volio djevojke sa zubima ko pod konac. Kaze "asicare drzavni" :lol:
Recimo, moj brat, a i muz, nikad nisu voljeli napucane cure i cure u stiklama. Moj brat ih je zvao tetkice :D Vise im je seksi ono djevojka u farmerkama, hlacama, ravnim cipelama.... :-) :-) :-)
sjetit cu se jos...
ok :P ako je topic ozbiljan, moze i tako:

volim smotan, neobavezan, slampav hod; :D nepravilno, skroz kratko odrezane nokte :D; posebno mi je simpaticno kad ne zna reci neko slovo valjda jer ni ja ne znam slovo "r", ili kako ja to kazem "l". :P; velik nos- jebo musko s prcastim nosicem.
ovako bolje :zzzz:
NE znam ni ja raci r...ja kazem tri od jednom...rrrriba rrrribi grrrize rrrep :D :lol:
Ivanche

Post by Ivanche »

a kod muskih mi je haos seksi slampavo oblachenje, kosulja, farmerke...malo opustene...nemoj samo da mu se dupe zategne... volim tipove koji mirishu a slampavo se obuku, ono "prvo cisto sto sam nashao na podu"-kind of type :D
Wednesday

Post by Wednesday »

Ivanche wrote:a kod muskih mi je haos seksi slampavo oblachenje, kosulja, farmerke...malo opustene...nemoj samo da mu se dupe zategne... volim tipove koji mirishu a slampavo se obuku, ono "prvo cisto sto sam nashao na podu"-kind of type :D
:-) :-) haha, upravo to! :dance:
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Malo Americkih "nesavrsenosti" :lol: :

zene
- kad obuce kratke, bijele, pamucne carape i na njih sandale :shock:
- kad natoba toliko maskare da samo vidis nesto se spetljalo iznad i ispod oka :lol:
- kad na noktima ima pola laka, a pola je nestalo vremenom
- kad obuce sve u jednoj boji (bluza, hlace, cipele, jakna,.. ma ni nijanse nema razlike isto k'o da odluci jedan dan 'danas kupujem sve u zelenoj boji' :D )
- kad su vrhovi kose toliko ispucali, da joj je ustvari zdrava kosa do ramena a od ramena do guzice bljak:shock:
- kad nacrta obrve olovkom :lol: :lol:

muskarci
- kad pusti brkove (koje inace organski ne podnosim) a oni prelaze preko donje usne...bljaaaaaak
- kad muskarac ima mullet
Image :lol: :lol: :lol: :lol:
- kad vidim onaj nokat na malom prstu ostavljen da raste (a za sta im to treba, jos nisam doznala :lol: )
- kad mu vire bijele briefs iz hlaca
maccarona

Post by maccarona »

Lucy01 wrote: - kad vidim onaj nokat na malom prstu ostavljen da raste (a za sta im to treba, jos nisam doznala :lol: )
to ti je kokain lopatica :lol: :D :-) smrrrrc :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

maccarona wrote:
Lucy01 wrote: - kad vidim onaj nokat na malom prstu ostavljen da raste (a za sta im to treba, jos nisam doznala :lol: )
MoRe bit :roll: a mozda ima i mnogostruku uporabu :lol:

- kokain lopatica
- kopanje nosa
- cackanje zuba
- cesanje
- erotski dodiri (po licu i dalje :lol: )
- samoodbrana

:lol: :lol:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

ima nesto u zeni s manom....mislim malom....jer ako je mana ogromna situacija more bit nezgodna
maccarona

Post by maccarona »

Lucy01 wrote:
maccarona wrote:
MoRe bit :roll: a mozda ima i mnogostruku uporabu :lol:

- kokain lopatica
- kopanje nosa
- cackanje zuba
- cesanje
- erotski dodiri (po licu i dalje :lol: )
- samoodbrana

:lol: :lol:
sta te jos privlaci? :D :D
"nesvjesno" cesanje po *osnjama :-) :D dok ti pokusavas ozbiljno da obrazlozis problem vase veze :D :-)
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

maccarona wrote:
sta te jos privlaci? :D :D
"nesvjesno" cesanje po *osnjama :-) :D dok ti pokusavas ozbiljno da obrazlozis problem vase veze :D :-)
Je'l to iskustvo iz tebe govori :D
danas

Post by danas »

shin wrote:28. Kaljave štikle dok je sišla u grad :lol:
a naprijed ono prasina, fina, ko brasno tip 500, prekrila cipelu i promijenila joj boju... i 'rascvjetana' stikla pozadi... :kravata:
Saian

Post by Saian »

29. one shishke sto prave skok (ima garant neki frizerski termin za taj zlocin :D) od pochetka chela do obrva, izgledaju ko ove trepavice sto Lucy spomenu, samo su ove konveksne :D (izvinute na drugu stranu :D)
Chischo

Post by Chischo »

neki nisu skontali o cemu je tema,
koja je to nesavrsenost a da je privlacna??

mozda sam ja malo pretjero na pocetku, ali postoje takve stvari....

i da zaboravio sam, nevjerovatno je sexy kad vidim curu da vozi neki stari kombi ili kakav kamioncic - tamich, mada to rijetko vidjam...
maccarona

Post by maccarona »

lucinda :D kontas li sad moje pitanje :oops: sta te jos privlaci??? :lol: :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

maccarona wrote:lucinda :D kontas li sad moje pitanje :oops: sta te jos privlaci??? :lol: :D
Haman ces morat' crtat' :lol:
Post Reply