Privlacne Nesavrsenosti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
kod muskarca je sexi:
- kada istovara ugalj, cijepa drva, nosa ormare, a pofino se oznoio
- kada popravlja auto, bicikl ili neko nesto drugo, pa mu ruke danima prljave
- jako veliko stopalo i dlakoave noge (zeno 21
)
- jel treba spominjat bradu od tri dana
- kad mu kazes da mu noge smrde, a on napravi punu zbunjenu facu, pa trk u kupatilo
- kad je mrzovljan
- kad mu vire noge preko kreveta dok spava
joj, ima toga jos....
- kada popravlja auto, bicikl ili neko nesto drugo, pa mu ruke danima prljave
- jako veliko stopalo i dlakoave noge (zeno 21
- jel treba spominjat bradu od tri dana
- kad mu kazes da mu noge smrde, a on napravi punu zbunjenu facu, pa trk u kupatilo
- kad je mrzovljan
- kad mu vire noge preko kreveta dok spava
joj, ima toga jos....
- malenna
i jos kad je gladan, pa samo pita kada cemo jesti?? so sexymamica 31 wrote:kod muskarca je sexi:
- kada popravlja auto, bicikl ili neko nesto drugo, pa mu ruke danima prljave![]()
- jako veliko stopalo i dlakoave noge (zeno 21)
- jel treba spominjat bradu od tri dana![]()
![]()
- kad mu kazes da mu noge smrde, a on napravi punu zbunjenu facu, pa trk u kupatilo![]()
![]()
- kad je mrzovljan![]()
- kad mu vire noge preko kreveta dok spava![]()
joj, ima toga jos....
-
shin
malenna wrote:i jos kad je gladan, pa samo pita kada cemo jesti?? so sexymamica 31 wrote:kod muskarca je sexi:
- kada popravlja auto, bicikl ili neko nesto drugo, pa mu ruke danima prljave![]()
![]()
- kad mu kazes da mu noge smrde, a on napravi punu zbunjenu facu, pa trk u kupatilo![]()
![]()
- kad je mrzovljan![]()
joj, ima toga jos....i kada se proteze
Onda sam ja vazda sexy
- zena21
mamicemalenna wrote:i jos kad je gladan, pa samo pita kada cemo jesti?? so sexymamica 31 wrote:kod muskarca je sexi:
![]()
![]()
- kad je mrzovljan![]()
joj, ima toga jos....i kada se proteze
obozavam bradu od 3 dana... puuuuuno sexipilnije od svjeze obrijanog lica
pa te ono malo grebucka dok te ljubi... jooooooooooj
- tech10
#32 Re: Privlacne Nesavrsenosti
Tunika je zakon za takve.ja_cura_ wrote: nek oblaci ko sta hoce, ali stvarno je neukusno obuci kratku majicu, da ti viri slauf iznad pojasa od farmerki... pa ako vec imam taj bebi-spek onda necu obuci kratku majicu vec duzu, da se prekrije...
-
Yamahalac
ima nas jos takvih, ja mrzim sminku, cipelice i sl, daj normalno stamamica 31 wrote:fakat ga pretjeraWednesday wrote:ontopic- da nastavim:
14. kad joj je faca za 3 nijanse tamnija od vrata, a oko rubova lica, blizu usiju vide se cize prelaza.
15. kad ima veliki dekolte, svijetlu kozu, i crne dlacice po grudima koje se sexy naziru.
16. kad ima farmerke s niskim strukom, par kila viska, i onda sjedne, a bijeli shupcic se preliva iz pantalona.
17. kad ima madez (ben?) na licu, i ofarba ga sminkom u zeleno ili ljubicasto da se slaze s autfitom.![]()
18. kada obuce usku sinteticku majicu, pa sve kipi- stomak, bokovi.. a ona ponosna sto je usla u "s" velicinu
p.s. ako bismo pravili sex simbol po do sada nabrojanim karakteristikama, to bi izgledalo otprilike ovako:
de ba sta vam je sltako vidjet kod suprotnog spola.
Recimo, imala sam prijatelja kojemu se se svidjale djevojke sa onim zubicima ko u zecaNije volio djevojke sa zubima ko pod konac. Kaze "asicare drzavni"
![]()
Recimo, moj brat, a i muz, nikad nisu voljeli napucane cure i cure u stiklama. Moj brat ih je zvao tetkiceVise im je seksi ono djevojka u farmerkama, hlacama, ravnim cipelama....
![]()
![]()
![]()
sjetit cu se jos...
-
vinja
#35 Re: Privlacne Nesavrsenosti
ja sam cijeli zivot bila mrsavica i kad sam nabacila malo kilica, bas mi bila sexy-cool moja pupaca slatka, mala, kad sjednem, a ona se malkice prelijeva...sad je vise nemam, a trudim se da je uzgojim, ja voli pupace!!! I necu da je sakrivam, ja se nikad ne stidim kako izgledam, volim svaki dio svog tijela, i uvijek izgledam tacno onako kako volim!!! Kad imam pupacu, nek' je svako vidi!!!ja_cura_ wrote:nek oblaci ko sta hoce, ali stvarno je neukusno obuci kratku majicu, da ti viri slauf iznad pojasa od farmerki... pa ako vec imam taj bebi-spek onda necu obuci kratku majicu vec duzu, da se prekrije...mamica 31 wrote:pitat cu te kad rodis dvoje djeceja_cura_ wrote: ovo je bljak i neukusno...jos nigdje ne mozes kupit hlace sa normalni strukom
ja kod mog muskica najvolim pupacu, joooooooooooj, sto je to meni slatkoooooooooooooo
slatko mi je kad k'o dijete ima krmelj u oku
kad ima maicu s vecim izrezom, pa mu viri treger od potkosulje (on to mrzi, pa ne nosa tu maicu...
kad idemo na put, pa kad se sav smete k'o strina da sta ne zaboravimo
kad se sazali na mene, kad brljavim oko sporeta (jer nikada nista vrelo ne smijem da taknem...), pa on to, onako, golom rukom, i jos glumi da mu nije nista, a sav se sprzio...
Volim i ja te male "nedostatke", po njima znamo da je osoba pored nas ZIVO BICE, a ne lutka na navijanje... I pred takvom osobom ja mogu biti - ja, jer ne gledam u savrsenstvo, hvala Bogu...
-
Ivanche
NE znam ni ja raci r...ja kazem tri od jednom...rrrriba rrrribi grrrize rrrepWednesday wrote:okmamica 31 wrote:fakat ga pretjeraWednesday wrote:ontopic- da nastavim:
14. kad joj je faca za 3 nijanse tamnija od vrata, a oko rubova lica, blizu usiju vide se cize prelaza.
15. kad ima veliki dekolte, svijetlu kozu, i crne dlacice po grudima koje se sexy naziru.
16. kad ima farmerke s niskim strukom, par kila viska, i onda sjedne, a bijeli shupcic se preliva iz pantalona.
17. kad ima madez (ben?) na licu, i ofarba ga sminkom u zeleno ili ljubicasto da se slaze s autfitom.![]()
18. kada obuce usku sinteticku majicu, pa sve kipi- stomak, bokovi.. a ona ponosna sto je usla u "s" velicinu
p.s. ako bismo pravili sex simbol po do sada nabrojanim karakteristikama, to bi izgledalo otprilike ovako:
de ba sta vam je sltako vidjet kod suprotnog spola.
Recimo, imala sam prijatelja kojemu se se svidjale djevojke sa onim zubicima ko u zecaNije volio djevojke sa zubima ko pod konac. Kaze "asicare drzavni"
![]()
Recimo, moj brat, a i muz, nikad nisu voljeli napucane cure i cure u stiklama. Moj brat ih je zvao tetkiceVise im je seksi ono djevojka u farmerkama, hlacama, ravnim cipelama....
![]()
![]()
![]()
sjetit cu se jos...ako je topic ozbiljan, moze i tako:
volim smotan, neobavezan, slampav hod;nepravilno, skroz kratko odrezane nokte
; posebno mi je simpaticno kad ne zna reci neko slovo valjda jer ni ja ne znam slovo "r", ili kako ja to kazem "l".
; velik nos- jebo musko s prcastim nosicem.
ovako bolje
-
Wednesday
Ivanche wrote:a kod muskih mi je haos seksi slampavo oblachenje, kosulja, farmerke...malo opustene...nemoj samo da mu se dupe zategne... volim tipove koji mirishu a slampavo se obuku, ono "prvo cisto sto sam nashao na podu"-kind of type
-
FFK as Lucy01
Malo Americkih "nesavrsenosti"
:
zene
- kad obuce kratke, bijele, pamucne carape i na njih sandale
- kad natoba toliko maskare da samo vidis nesto se spetljalo iznad i ispod oka
- kad na noktima ima pola laka, a pola je nestalo vremenom
- kad obuce sve u jednoj boji (bluza, hlace, cipele, jakna,.. ma ni nijanse nema razlike isto k'o da odluci jedan dan 'danas kupujem sve u zelenoj boji'
)
- kad su vrhovi kose toliko ispucali, da joj je ustvari zdrava kosa do ramena a od ramena do guzice bljak:shock:
- kad nacrta obrve olovkom
muskarci
- kad pusti brkove (koje inace organski ne podnosim) a oni prelaze preko donje usne...bljaaaaaak
- kad muskarac ima mullet
- kad vidim onaj nokat na malom prstu ostavljen da raste (a za sta im to treba, jos nisam doznala
)
- kad mu vire bijele briefs iz hlaca
zene
- kad obuce kratke, bijele, pamucne carape i na njih sandale
- kad natoba toliko maskare da samo vidis nesto se spetljalo iznad i ispod oka
- kad na noktima ima pola laka, a pola je nestalo vremenom
- kad obuce sve u jednoj boji (bluza, hlace, cipele, jakna,.. ma ni nijanse nema razlike isto k'o da odluci jedan dan 'danas kupujem sve u zelenoj boji'
- kad su vrhovi kose toliko ispucali, da joj je ustvari zdrava kosa do ramena a od ramena do guzice bljak:shock:
- kad nacrta obrve olovkom
muskarci
- kad pusti brkove (koje inace organski ne podnosim) a oni prelaze preko donje usne...bljaaaaaak
- kad muskarac ima mullet
- kad vidim onaj nokat na malom prstu ostavljen da raste (a za sta im to treba, jos nisam doznala
- kad mu vire bijele briefs iz hlaca
-
FFK as Lucy01
MoRe bitmaccarona wrote:to ti je kokain lopaticaLucy01 wrote: - kad vidim onaj nokat na malom prstu ostavljen da raste (a za sta im to treba, jos nisam doznala)
![]()
![]()
smrrrrc
- kokain lopatica
- kopanje nosa
- cackanje zuba
- cesanje
- erotski dodiri (po licu i dalje
- samoodbrana
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ima nesto u zeni s manom....mislim malom....jer ako je mana ogromna situacija more bit nezgodna
- maccarona
sta te jos privlaci?Lucy01 wrote:MoRe bitmaccarona wrote:to ti je kokain lopaticaLucy01 wrote: - kad vidim onaj nokat na malom prstu ostavljen da raste (a za sta im to treba, jos nisam doznala)
![]()
![]()
smrrrrc
a mozda ima i mnogostruku uporabu
![]()
- kokain lopatica
- kopanje nosa
- cackanje zuba
- cesanje
- erotski dodiri (po licu i dalje)
- samoodbrana
![]()
"nesvjesno" cesanje po *osnjama
-
FFK as Lucy01
Je'l to iskustvo iz tebe govorimaccarona wrote:
sta te jos privlaci?![]()
![]()
"nesvjesno" cesanje po *osnjama![]()
dok ti pokusavas ozbiljno da obrazlozis problem vase veze
![]()
- Chischo
neki nisu skontali o cemu je tema,
koja je to nesavrsenost a da je privlacna??
mozda sam ja malo pretjero na pocetku, ali postoje takve stvari....
i da zaboravio sam, nevjerovatno je sexy kad vidim curu da vozi neki stari kombi ili kakav kamioncic - tamich, mada to rijetko vidjam...
koja je to nesavrsenost a da je privlacna??
mozda sam ja malo pretjero na pocetku, ali postoje takve stvari....
i da zaboravio sam, nevjerovatno je sexy kad vidim curu da vozi neki stari kombi ili kakav kamioncic - tamich, mada to rijetko vidjam...
-
FFK as Lucy01
Haman ces morat' crtat'maccarona wrote:lucindakontas li sad moje pitanje
sta te jos privlaci???
![]()