pritisak na samce

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dr.Cuddy

#276 Re: pritisak na samce

Post by Dr.Cuddy »

maccarona wrote:samo jos da ti nadjemo trebe :D sa losom cirkulacijom :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mamica papucarka

#277 Re: pritisak na samce

Post by mamica papucarka »

dobro je sve dok ne podje pritiskat u grudima :oops: :D
maccarona

#278 Re: pritisak na samce

Post by maccarona »

samo da se tijelo i duh ne posvadjaju :D
trag_u_pijesku...

#279 Re: pritisak na samce

Post by trag_u_pijesku... »

a kako vrijeme prolazi svadja izmedju tijela i duha je sve izvjesnija :D sigurno zbog ovog pritiska :D na nas samce :D
Bosanac sa dna kace

#280 Re: pritisak na samce

Post by Bosanac sa dna kace »

i mene su poceli da pritiscu! :roll:
Uhoda

#281 Re: pritisak na samce

Post by Uhoda »

Ne znam kako se kotarisat neodgojene bagre koju zanima kad će se ko ženit, udavat, sexat, djecu rađat. Ali znam uzrok. U Bosnu se iza rata vratila moda koja je bila moderna u srednjem vijeku. Znate onu srednjovjekovnu: Filozofija (nauka) je sluškinja religije.
Cholina_Lokica

#282 Re: pritisak na samce

Post by Cholina_Lokica »

familija me ne pegla tim stvarima, ali me peglaju poznanici, i to me pravo nervira. ono sretnes nekoga, niste se vidili godinu, dvije, nije ni bitno, i prvo pitanje je jesi li se udala, kad ces?? :shock: :shock: sta koga briga kad cu... ono ne vidimo se toliko i to pitas, to ti je najmanji problem u zivotu kad cu ja...
ne pita niko jesi diplomirala, radis li gdje, jok, odmah po svadbi

to mi je stvarno pocelo da jede zivce u zadnje vrijeme
d2

#283 Re: pritisak na samce

Post by d2 »

pa jesi se udala ? stvarno je vrijeme :D
Cholina_Lokica

#284 Re: pritisak na samce

Post by Cholina_Lokica »

sad cu maksuz :D
odoh ujutro odmah to da odradim, ne znam sta cekam vise...

:run: :run: :D :D
sarlo

#285 Re: pritisak na samce

Post by sarlo »

Nemoj zurit'. Kad si vec toliko cekala sacekaj jos malo pravog. Mozda naleti iza prvog Bajrama. Sad ce zima, hladnoca snijeg pa se ljetne maske i gardovi otope.
Danas sam popunjavao svoju poreznu karticu -buducu-. Nikakavih olaksica. Jesi li bar inavlid, pita me racunovodja bio si ranjavan...al' nema veze.
Zoya

#286 Re: pritisak na samce

Post by Zoya »

JaguarXKR wrote:slazem se sa jednim od svega napisanog-nikad ljudima ugoditi. kad naidje period da nemam djevojku, uglavnom izlazim sa rajom i kod kuce kradem Bogu dane, slusam starog-sta si se ulijenio, ja sam u tvojim godinama po tri vod'o da nisu znale jedna za drugu, ti se samo jarana drzis i slicno. onda nadjem djevojku, nema me kuci nikad haman, malo covjek i na kilazi izgubi :lol: onda su komentari tipa:jasta, dodjes samo kad ti treba para i ponekad da prespavas, il' kad ti ogladni guzica, sta si se nje svezao, imas li ti ikoga osim cure, vidi te kakav si smrs'o k'o lovacka kuja, bla bla...

na sve to stavim prst u uho i radim po svom-hebes mahalu i sta prica neko drugi :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fakat i ovih roditelji a i rodbine, nikako im udovoljiti.Meni je najgore kad mi neko od rodbine kaze " vidi one sto ste skupa u osnovnoj isle, djete joj u prvi razred krenulo :-) :-)
zelenashica

#287 Re: pritisak na samce

Post by zelenashica »

aaaaa............vi još o tom pritisku.....halo ba samci bolje da vas familija pritiska neg bračni drug/drugarica........ :D hebiga,od familije se malo moReTE i odmaknuti lahko,a vamo vala sve procesi...... :lol:
piupiu

#288 Re: pritisak na samce

Post by piupiu »

JaguarXKR wrote:slazem se sa jednim od svega napisanog-nikad ljudima ugoditi. kad naidje period da nemam djevojku, uglavnom izlazim sa rajom i kod kuce kradem Bogu dane, slusam starog-sta si se ulijenio, ja sam u tvojim godinama po tri vod'o da nisu znale jedna za drugu, ti se samo jarana drzis i slicno. onda nadjem djevojku, nema me kuci nikad haman, malo covjek i na kilazi izgubi :lol: onda su komentari tipa:jasta, dodjes samo kad ti treba para i ponekad da prespavas, il' kad ti ogladni guzica, sta si se nje svezao, imas li ti ikoga osim cure, vidi te kakav si smrs'o k'o lovacka kuja, bla bla...

na sve to stavim prst u uho i radim po svom-hebes mahalu i sta prica neko drugi :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nego, jesi li probao po babinom savjetu -- tri odjednom (mislim, kad si vec u tim godinama, :lol: :lol: :lol: ).
dek

#289 Re: pritisak na samce

Post by dek »

.......
Last edited by dek on 23/01/2021 14:21, edited 1 time in total.
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#290 Re: pritisak na samce

Post by Šeherzada »

dek wrote:Skoro svi moji rođaci i rodice su se poženili i poudavali, pa sam redovno izložen pitanjima 'kad ćeš ti' i sl. O ženidbi naravno ni ne razmišljam, jer još nemam ni djevojku. Nisam tip kojem će okolina stvoriti pritisak pogotovo kad je u pitanju ta ženidba jer znam da još mnogo toga nisam proživio i da definitivno nisam spreman da se okujem :-D Eh sad, ako me iko 'pritišće' to sam ja sam jer sam upao u kolotečinu istih ljudi, prijatelja i poznanika i teško je doći u priliku upoznati nekog novog...Jbg moraću nešto skontati i to brzo jer postajem nestrpljiv :)
A koliko ti je godina?
dek

#291 Re: pritisak na samce

Post by dek »

aida05 wrote:
dek wrote:Skoro svi moji rođaci i rodice su se poženili i poudavali, pa sam redovno izložen pitanjima 'kad ćeš ti' i sl. O ženidbi naravno ni ne razmišljam, jer još nemam ni djevojku. Nisam tip kojem će okolina stvoriti pritisak pogotovo kad je u pitanju ta ženidba jer znam da još mnogo toga nisam proživio i da definitivno nisam spreman da se okujem :-D Eh sad, ako me iko 'pritišće' to sam ja sam jer sam upao u kolotečinu istih ljudi, prijatelja i poznanika i teško je doći u priliku upoznati nekog novog...Jbg moraću nešto skontati i to brzo jer postajem nestrpljiv :)
A koliko ti je godina?
24, al je fazon što je dosta njih otprilike isto godište a doduše i pitanja 'kad ćeš ti' , 'šta je s tobom' se više odnose na djevojku nego na ženidbu ((gluho bilo) jer sam već dugo 'out' :D
Cholina_Lokica

#292 Re: pritisak na samce

Post by Cholina_Lokica »

dek wrote:
aida05 wrote:
A koliko ti je godina?
24, al je fazon što je dosta njih otprilike isto godište a doduše i pitanja 'kad ćeš ti' , 'šta je s tobom' se više odnose na djevojku nego na ženidbu ((gluho bilo) jer sam već dugo 'out' :D
polaaako ima vremena :)

kako se ospem od pitanja kad ces
zelenashica

#293 Re: pritisak na samce

Post by zelenashica »

dek wrote:
aida05 wrote:
A koliko ti je godina?
haj ba nek pitaju...šta te briga ni za 20-ak godina nije kasno....nemaš baš nešto za propustiti......... :D
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#294 Re: pritisak na samce

Post by Šeherzada »

24 i dopustas da ti stvaraju pritisak?Nedaj se,u prvi mah pomislih da ti je 34 pa pomislih da te i ja pitam sta cekas(salim se) :D De pusti to,ne brini,ima jos vremena
Curica_

#295 Re: pritisak na samce

Post by Curica_ »

Ma ove sa 12 sve nam pokupise :D :D :D
burek_in_space

#296 Re: pritisak na samce

Post by burek_in_space »

Curica_ wrote:Ma ove sa 12 sve nam pokupise :D :D :D
A kol'ko je tebi?! :oops: :D
Curica_

#297 Re: pritisak na samce

Post by Curica_ »

burek_in_space wrote:
20 :-) :-) :-) :-) :-)
burek_in_space

#298 Re: pritisak na samce

Post by burek_in_space »

Curica_ wrote:
burek_in_space wrote:
20 :-) :-) :-) :-) :-)
Skoro pa najbolje godine! :D
Curica_

#299 Re: pritisak na samce

Post by Curica_ »

:D :D :D :D
Ma onak vala :D
Furby

#300 Re: pritisak na samce

Post by Furby »

dek wrote:24, al je fazon što je dosta njih otprilike isto godište a doduše i pitanja 'kad ćeš ti' , 'šta je s tobom' se više odnose na djevojku nego na ženidbu ((gluho bilo) jer sam već dugo 'out' :D

"out" as in ?
Post Reply