E onda je za tebe drugi tip djevojakaMatzan wrote:Ja preferiram picu.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
E onda je za tebe drugi tip djevojakaMatzan wrote:Ja preferiram picu.

edo_79 wrote:Čast izuzecim (koji je jako malo) al danas je teško naći žensko kome možeš vjerovati da neće otići ako se pojavi kakav hairlija sa AlfomLucky Strike wrote:A nitko se ne zapita da li je nama muškima lako vjerovati na spiku da prava žena nikad neće otići, čak i ako bih prodao ovog Audija četvorku sto vozim i kupio Alfu Romea?![]()
Moja serpo, ja bih tebe stvarno mogao iskreno i bezrezervno voljeti. A ti mene?
Nek je vruca pica pa makar bila i vjestica.cLo wrote:E onda je za tebe drugi tip djevojakaMatzan wrote:Ja preferiram picu.![]()
Ma pusti edu, lozi teRamzess Veliki wrote:edo_79 wrote:Čast izuzecim (koji je jako malo) al danas je teško naći žensko kome možeš vjerovati da neće otići ako se pojavi kakav hairlija sa AlfomLucky Strike wrote:A nitko se ne zapita da li je nama muškima lako vjerovati na spiku da prava žena nikad neće otići, čak i ako bih prodao ovog Audija četvorku sto vozim i kupio Alfu Romea?![]()
Moja serpo, ja bih tebe stvarno mogao iskreno i bezrezervno voljeti. A ti mene?![]()
Treba li da se čuvam tih hairlija sa Alfom?![]()
Da li je istina da ne možeš osvojiti djevojku bez Alfe?![]()
I da ti je đabe neko drugo auto ...
Frajer sa Alfom kupi tuže ženske?
Zar ovo nismo apsolvirali na onoj drugoj temi? Žene vole Alfe...Ramzess Veliki wrote:edo_79 wrote:Čast izuzecim (koji je jako malo) al danas je teško naći žensko kome možeš vjerovati da neće otići ako se pojavi kakav hairlija sa AlfomLucky Strike wrote:A nitko se ne zapita da li je nama muškima lako vjerovati na spiku da prava žena nikad neće otići, čak i ako bih prodao ovog Audija četvorku sto vozim i kupio Alfu Romea?![]()
Moja serpo, ja bih tebe stvarno mogao iskreno i bezrezervno voljeti. A ti mene?![]()
Treba li da se čuvam tih hairlija sa Alfom?![]()
Da li je istina da ne možeš osvojiti djevojku bez Alfe?![]()
I da ti je đabe neko drugo auto ...
Frajer sa Alfom kupi tuže ženske?
I LančeEuridika wrote: Zar ovo nismo apsolvirali na onoj drugoj temi? Žene vole Alfe...
Ali ... mene ne lože ženske koje se lože na BMW-a i Audija ...Tomahawk11 wrote:Ma pusti edu, lozi te![]()
Nista Alfa.
prodaj ti to, uzmi kakvog BMW, Audija, da vidis sto se lijepe....
Otpisa ti u sekundi kompletnu žensku populaciju Buće i BoljakovogRamzess Veliki wrote:Ali ... mene ne lože ženske koje se lože na BMW-a i Audija ...Tomahawk11 wrote:Ma pusti edu, lozi te![]()
Nista Alfa.
prodaj ti to, uzmi kakvog BMW, Audija, da vidis sto se lijepe....![]()
Ote se sakupljaju u Barlotiju ...
Ti znaš da ja volim sve talijansko..._BataZiv_0809 wrote:I LančeEuridika wrote: Zar ovo nismo apsolvirali na onoj drugoj temi? Žene vole Alfe...
Ovi sa VW znaju prolaziti kroz crveno, ne paliti žmigavac, preticati na punoj, zabijati se u tramvaje i njihove stanice, rasvjetu i druga vozila, a najčešće se prepoznaju po oblaku crnog dima u kojem se nalazi to vozilo.Euridika wrote:Ti znaš da ja volim sve talijansko..._BataZiv_0809 wrote:I LančeEuridika wrote: Zar ovo nismo apsolvirali na onoj drugoj temi? Žene vole Alfe....
Ma zapravo, da vam istinu rečem, bitan je vozač i šta zna raditi s motorom...
Ma 'ta hladni Nijemci znaju...Ramzess Veliki wrote:Ovi sa VW znaju prolaziti kroz crveno, ne paliti žmigavac, preticati na punoj, zabijati se u tramvaje i njihove stanice, rasvjetu i druga vozila, a najčešće se prepoznaju po oblaku crnog dima u kojem se nalazi to vozilo.Euridika wrote:Ti znaš da ja volim sve talijansko..._BataZiv_0809 wrote:I Lanče.
Ma zapravo, da vam istinu rečem, bitan je vozač i šta zna raditi s motorom...
Ejs...bgm ja skoro (dok se jos moglo sjediti ispred City Puba), a ono sve naizmjenice Audi, BMW....i sve tako.Ramzess Veliki wrote:Ali ... mene ne lože ženske koje se lože na BMW-a i Audija ...Tomahawk11 wrote:Ma pusti edu, lozi te![]()
Nista Alfa.
To prođu da se nalože pred Citty Pub-om, pa odu pokupiti šta se može lakše barit'.Tomahawk11 wrote:Ejs...bgm ja skoro (dok se jos moglo sjediti ispred City Puba), a ono sve naizmjenice Audi, BMW....i sve tako.Ramzess Veliki wrote:Ali ... mene ne lože ženske koje se lože na BMW-a i Audija ...Tomahawk11 wrote:Ma pusti edu, lozi te![]()
Nista Alfa.
Sad da li su samo prolazili prema Barlotiju....to ti ne bih znao reci
...dodji kiti kiti kiti...kineski macak...Matzan wrote:opononka diminja li diminja... prije će kakvu bolešĆinu fasovat nego šta čestito uloviti za zimnice...
... mala papiga ....
Jah!!!!Euridika wrote:Ma 'ta hladni Nijemci znaju...![]()
Dok ne dođe neko vruće krvi da te zagrije, nema tu hajra...
Pronađe li se ti u opisu?edo_79 wrote:Jah!!!!Euridika wrote:Ma 'ta hladni Nijemci znaju...![]()
Dok ne dođe neko vruće krvi da te zagrije, nema tu hajra...![]()
![]()
![]()
![]()
Euridika wrote:Pronađe li se ti u opisu?edo_79 wrote:Jah!!!!Euridika wrote:Ma 'ta hladni Nijemci znaju...![]()
Dok ne dođe neko vruće krvi da te zagrije, nema tu hajra...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa na taj sam opis i mislila... to da si vrele krvi. Ne bih ja nikad pomislila da si ti hladan ko Nijemac...edo_79 wrote:Euridika wrote:Pronađe li se ti u opisu?![]()
![]()
..... u mene vrela krv
![]()
Ti si samo mislila na njemačka vozila jelEuridika wrote:Pa na taj sam opis i mislila... to da si vrele krvi. Ne bih ja nikad pomislila da si ti hladan ko Nijemac...edo_79 wrote:Euridika wrote:Pronađe li se ti u opisu?![]()
![]()
..... u mene vrela krv
![]()
Čitaš me k'o bukvar...edo_79 wrote:Ti si samo mislila na njemačka vozila jel![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nekako su ti korice podebele .... trebalo bi to prelistat, da se vidi kakvo je štivo ....Euridika wrote:Čitaš me k'o bukvar...edo_79 wrote:Ti si samo mislila na njemačka vozila jel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()