Lakše je zatražiti koke nego čašu vode.
Prilazite li prve muškarcima?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Matzan
#301 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Kakvi ba stresovi?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#302 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Secer_033 wrote:Ja nikad ne znam da li se muskarcu svidjam ili me gleda zato sto sam mu smijesna, jadna, sta li vec.
Ozbiljno pitanje za muskarce: koje signale dajete kad vam se cura svidja?
Mislim da je to do manjka samopouzdanja.
Ako te frajer gleda, velike su sanse da te zeli
Signali. Vala osim ucestalog pogleda i trazenja nacina za stupanje u interakciju (namigivanje, osmijeh, prilazak) ne znam da ih odajem
- Euridika
- Globalna šefica
#303 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Jest na forumu...Matzan wrote:Jesmo...
Samo smo iskreni, konkretni i ne šupljiramo kao ostala nevinašcad.
- Matzan
#304 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Ne sjećam se da smo se upoznali?!Euridika wrote:Jest na forumu...Matzan wrote:Jesmo...
- Ramzess Veliki
#305 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Pošaljem pivu.Secer_033 wrote:Ja nikad ne znam da li se muskarcu svidjam ili me gleda zato sto sam mu smijesna, jadna, sta li vec.
Malu točenu ako mi je one night stand na pameti, a veliku ako mislim ozbiljnu vezu.
- Ramzess Veliki
#306 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Vala kad je takav levat nek' mu nisi dala ...bezVolana wrote:joj, ja sam tako jednog gledala cijelu prvu godinu faksa. on sve nesto hoce nece hoce nece
ja hbg skontala nece i odustala, dalje nas i faks razdvojio i nismo se ni vidjali
i pitam ga za par godina na nekoj kafi: "pa znas li ti koliko si se meni svidjao na prvoj godini? meni nikako nije jasno samo jesam li se ja tebi svidjala ili ne?"
prevod ovog pitanja je zapravo : "kako to da se ja tebi nisam svidjala"al to je drugi par opanaka
uglavnom, lik se shokirao. kaze: "ja? tebi?! ja se tebi svidjao ?!"
uglavnom nije znao. ne kontam kako je bio tako paglu jer je svako ziv vidio, zezali mene ljudi uveliko za njega i tako.. idiot.
*ovo je prica bez neke velike poente
-
bezVolana
#307 Re: Prilazite li prve muškarcima?
izvini al ja ocito ne znam gdje se nalazite vi iskreni i konkretni. i nisam jedina koja ne zna.Matzan wrote:Jesmo...
meni i ako se nabacuje neko, samo ispipava teren. znas, ako ga i odbijem, nije se on meni stvarno nabacivao. fuj.
kukavicluk.
par puta sam ja bila iskrena i rekla slusaj svidjas mi se haj da vidimo sta smo moze li sta biti od nas, nakon nekog vremena sheme. instantno su se pretvorili u kretencine. al fakat. kao aaaa vidi me koja sam frajercina kako se primaju na mene samo. i ja sam tu u njegovoj glavici samo glupacica koja se treba pogubiti kad ga oci ugledaju. i vec tamo negdje gola lezati cekajuci samo njega
sto je najtragicnije, stvarno nijedan od tih likova, sa kojima sam bila full iskrena, nit su glupi nit su losa raja niti ... - naprotiv.
-
bezVolana
#308 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Ramzess Veliki wrote: Vala kad je takav levat nek' mu nisi dala ...
levatCina
- Euridika
- Globalna šefica
#309 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Ne sjećaš?!Matzan wrote:Ne sjećam se da smo se upoznali?!Euridika wrote:Jest na forumu...Matzan wrote:Jesmo...
- Ramzess Veliki
#310 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Da si mene pogledala preskakao bih stolove u amfiteatru.bezVolana wrote:Ramzess Veliki wrote: Vala kad je takav levat nek' mu nisi dala ...![]()
levatCina
Zbog toga sam studirao deset godina ...
- Euridika
- Globalna šefica
#311 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Zar tebi cure ne plaćaju kad hoćeš ozbiljnu vezu?Ramzess Veliki wrote:Pošaljem pivu.Secer_033 wrote:Ja nikad ne znam da li se muskarcu svidjam ili me gleda zato sto sam mu smijesna, jadna, sta li vec.
Malu točenu ako mi je one night stand na pameti, a veliku ako mislim ozbiljnu vezu.
- jalle
#312 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Koje bolesno razmišljanje. Koliko samo ženski mozak prati ekonomsku situaciju u BiH, što više standard opada tako opada i njihova inteligencija.sheilak wrote:pa da ne skonta da mi se svidja. joj tebe.shady wrote:Koja je poenta toga?sheilak wrote:al znate sta je problem sa tim navodnim signalima-jer ih muskarci cesto pogresno tumace.osmijeh recimo, zabacivanje kose, dodirivanje sugovornika-ja to cesto radim, stalno se smijem, kosu prebacujem iza vrata itd. al zaista bez ikakvih primisli ili zelje da nekom dam bilo kakav signal.
al muskarcu je recimo dovoljno da ga malo duze gledas (iz bilo kojeg razloga ili da se smijes u njegovom prisustvu ili ne dao Bog pozoves van-kao prijatelja) da kaze, uz onaj samozadovoljni smijesak i klimanje glavom; "eno, vidi, mala me zeli, car sam"
![]()
btw. ne prilazim ako mi se fakat svidja.onda ignoriram, kao da ne postoji...mislim dok sam prilazila...
Znači ne interesuješ se za muškarce i ne prilaziš !?
OK onda ćeš popustiit kod 5-10-tog koji na tebe naleti, udat ćeš se i dobiti dijete.
Onda ćeš skontat ej stani pa to nije moj tip.
Hoćeš li se onda zapitati zašto nisam sama birala ?
Last edited by jalle on 27/10/2015 10:32, edited 1 time in total.
-
bezVolana
#313 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Ramzess Veliki wrote:Da si mene pogledala preskakao bih stolove u amfiteatru.bezVolana wrote:Ramzess Veliki wrote: Vala kad je takav levat nek' mu nisi dala ...![]()
levatCina![]()
Zbog toga sam studirao deset godina ...
sta ti je. sjecam se, ulazim u amfiteatar i prvi pogled prema njemu, uvijek sjedio na istom mjestu.
eeeee
- Matzan
#314 Re: Prilazite li prve muškarcima?
bezVolana wrote:izvini al ja ocito ne znam gdje se nalazite vi iskreni i konkretni. i nisam jedina koja ne zna.Matzan wrote:Jesmo...
meni i ako se nabacuje neko, samo ispipava teren. znas, ako ga i odbijem, nije se on meni stvarno nabacivao. fuj.
kukavicluk.
par puta sam ja bila iskrena i rekla slusaj svidjas mi se haj da vidimo sta smo moze li sta biti od nas, nakon nekog vremena sheme. instantno su se pretvorili u kretencine. al fakat. kao aaaa vidi me koja sam frajercina kako se primaju na mene samo. i ja sam tu u njegovoj glavici samo glupacica koja se treba pogubiti kad ga oci ugledaju. i vec tamo negdje gola lezati cekajuci samo njega
sto je najtragicnije, stvarno nijedan od tih likova, sa kojima sam bila full iskrena, nit su glupi nit su losa raja niti ... - naprotiv.
Ima jako puno iskrenih muškaraca, sigurno više nego žena.
Žene se ponekad čak i trude da budu iskrene, ali su i same sebi nerazumljive i konfuzne,
k'o da bi se
Nemoguće je naći idealnog partnera, pa i kad bi ga našli dosadio bi nam jednog dana.
Ona(j) koji/a traži dlaku u jajetu obično ostane sam(a).
Ostali se zadovolje nečim prihvatljivo dobrim.
A ti kreteni & kretenke su redovna pojava, ne treba trošiti previše energije na njih.
Shvatiš da to nije osoba za tebe, popraviš pminku, nabaciš osmjeh i ideš dalje.
-
bezVolana
#315 Re: Prilazite li prve muškarcima?
pa cijeli zivot vodim otprilike tom politikom.Matzan wrote: Shvatiš da to nije osoba za tebe, popraviš pminku, nabaciš osmjeh i ideš dalje.
samo sto, ako ti je stalo, pa te taj neko povrijedi.. tesko da to moze ne utjecati na tebe. ja sam se sad dosta povukla i radije presutim ako imam neke osjecaje. ne znam. tu treba biti pametan pri oadbiru osobe na koju ces potrositi energiju.
iz iskustva sam sebi pokazala da sam po tom pitanju, u najmanju ruku, nepametna
- Euridika
- Globalna šefica
#316 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Vezano za boldirano dio:Matzan wrote:Ima jako puno iskrenih muškaraca, sigurno više nego žena.
Žene se ponekad čak i trude da budu iskrene, ali su i same sebi nerazumljive i konfuzne,
k'o da bi se-le a da im ne uđe.
Nemoguće je naći idealnog partnera, pa i kad bi ga našli dosadio bi nam jednog dana.
A ti kreteni & kretenke su redovna pojava, ne treba trošiti previše energije na njih.
Ima jako puno iskrenih muškaraca. Tačka.
Ostalo ...
Ostatak komentara stoji.
- Matzan
#317 Re: Prilazite li prve muškarcima?
bezVolana wrote:pa cijeli zivot vodim otprilike tom politikom.Matzan wrote: Shvatiš da to nije osoba za tebe, popraviš šminku, nabaciš osmjeh i ideš dalje.
samo sto, ako ti je stalo, pa te taj neko povrijedi.. tesko da to moze ne utjecati na tebe. ja sam se sad dosta povukla i radije presutim ako imam neke osjecaje. ne znam. tu treba biti pametan pri oadbiru osobe na koju ces potrositi energiju.
iz iskustva sam sebi pokazala da sam po tom pitanju, u najmanju ruku, nepametna
Nisi naišla na pravog.
A oni koji nam odgovaraju rijetko se pojavljuju.
Nije to ničija "greška".
-
bezVolana
#318 Re: Prilazite li prve muškarcima?
mozda, ne znam.Matzan wrote: Nisi naišla na pravog.
A oni koji nam odgovaraju rijetko se pojavljuju.
Nije to ničija "greška".
- Matzan
#319 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Znam. Imale se prošle sedmice plenarnu sjednicu u telefonskoj govornici na Dolac Malti.Euridika wrote:Vezano za boldirano dio:Matzan wrote:Ima jako puno iskrenih muškaraca, sigurno više nego žena.
Ima jako puno iskrenih muškaraca. Tačka.
Ostalo .... Ima i jako puno iskrenih žena. Po tvojoj konstataciji smo sve lažovi i prevaranti... ni blizu. Još gore, čak smo i u mozak udarene, ne znamo šta mislimo, šta hoćemo, volimo, želimo i sl.
![]()
Ostatak komentara stoji.
- Euridika
- Globalna šefica
#320 Re: Prilazite li prve muškarcima?
...'ebiga sad... ti okrenuo na zafrkanciju...Matzan wrote:Znam. Imale se prošle sedmice plenarnu sjednicu u telefonskoj govornici na Dolac Malti.Euridika wrote:Ima i jako puno iskrenih žena.
Bez zeze, ima nas sasvim normalnih (iliti nenormalnih, ako se uzme današnji prosjek
- Matzan
#321 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Euridika wrote:...'ebiga sad... ti okrenuo na zafrkanciju...Matzan wrote:Znam. Imale se prošle sedmice plenarnu sjednicu u telefonskoj govornici na Dolac Malti.Euridika wrote:Ima i jako puno iskrenih žena.![]()
Bez zeze, ima nas sasvim normalnih (iliti nenormalnih, ako se uzme današnji prosjek).
Aha. Ovdje na forumu.
Šteta što vas je nemoguće sresti u RL.
- Euridika
- Globalna šefica
#322 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Nije.Matzan wrote:Euridika wrote:...'ebiga sad... ti okrenuo na zafrkanciju...![]()
Bez zeze, ima nas sasvim normalnih (iliti nenormalnih, ako se uzme današnji prosjek).
Aha. Ovdje na forumu.
Šteta što vas je nemoguće sresti u RL.
- Ramzess Veliki
#323 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Plaćaju ... plaćaju ... još me ne počastiše.Euridika wrote:Zar tebi cure ne plaćaju kad hoćeš ozbiljnu vezu?Ramzess Veliki wrote:Pošaljem pivu.Secer_033 wrote:Ja nikad ne znam da li se muskarcu svidjam ili me gleda zato sto sam mu smijesna, jadna, sta li vec.
- Ramzess Veliki
#324 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Pa to je razumljivo ... sve je kao balon od sapunice išaran duginim bojama.Matzan wrote:Ima jako puno iskrenih muškaraca, sigurno više nego žena.
- Euridika
- Globalna šefica
#325 Re: Prilazite li prve muškarcima?
Ramzess Veliki wrote:Plaćaju ... plaćaju ... još me ne počastiše.Euridika wrote:Zar tebi cure ne plaćaju kad hoćeš ozbiljnu vezu?
Sram te i stid bilo! Umjesto da ovdje daš svijetli primjer omladini, ti tako...