Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Fair Life

#351 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by Fair Life »

Stariiiii... dosla zeMska tobe, eheej.

'Rke koke, 'rke koke...
Last edited by Fair Life on 01/10/2008 11:23, edited 1 time in total.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#352 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by mIRCerka »

Fair Life wrote:Stariiiii... dosla zeMska tobe, eheej.
Jel trebam da crtam?

Savjetujem da prvo procitate stochkovu temu pa onda komentarisite TF :D
Fair Life

#353 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by Fair Life »

mIRCerka wrote:
Jel trebam da crtam?Savjetujem da prvo procitate stochkovu temu pa onda komentarisite TF :D
Mani se stripova...
mIRCerka

#354 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by mIRCerka »

Fair Life wrote:
mIRCerka wrote:
Jel trebam da crtam?Savjetujem da prvo procitate stochkovu temu pa onda komentarisite TF :D
Mani se stripova...
Za forumashe to radim u PAINTu, najbolje skontaju recheno :D
Fair Life

#355 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by Fair Life »

Image
Stari

#356 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by Stari »

Eh...Mirtzie...znam da nisi mislila nit na mene nit na Djuru Pucara....ali

Vako ....ne vidis li ti , kao puno mladji i vjestiji analiticar trenutne siuvacije, da ovi ...hajde nazovimo ih Zabavnjaci (ovih 500 sto bi voljeli gledati Iggy Popa...ili oni koji bi slusali zensko horsko pjevanje bez obzira na formu biste kod interpretatorica :D ) ...i oni koji bi se nagutali artana i iz svog GTI turbo stroja (iz kojeg se cuje ono sto ja tesko trpim) se zaputili ravno u neki podrum u kojem ...Ceca , Mica , Maca i ostale Pizze mijesaju "vjestacki napravljenim" ...priborom....

Dakle ne vidis li ti ...prirodan savez tih dviju subkultura...njih objedinjuje jedan (doduse jos uvijek latentan i potencijalan) zajednicki neprijatelj.... vjerski extremisti. Dakle isti oni koji su napali na pederski festival ...ili kako se to vec zove.
mIRCerka

#357 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by mIRCerka »

Stari wrote:Eh...Mirtzie...znam da nisi mislila nit na mene nit na Djuru Pucara....ali

Vako ....ne vidis li ti , kao puno mladji i vjestiji analiticar trenutne siuvacije, da ovi ...hajde nazovimo ih Zabavnjaci (ovih 500 sto bi voljeli gledati Iggy Popa...ili oni koji bi slusali zensko horsko pjevanje bez obzira na formu biste kod interpretatorica :D ) ...i oni koji bi se nagutali artana i iz svog GTI turbo stroja (iz kojeg se cuje ono sto ja tesko trpim) se zaputili ravno u neki podrum u kojem ...Ceca , Mica , Maca i ostale Pizze mijesaju "vjestacki napravljenim" ...priborom....

Dakle ne vidis li ti ...prirodan savez tih dviju subkultura...njih objedinjuje jedan (doduse jos uvijek latentan i potencijalan) zajednicki neprijatelj.... vjerski extremisti. Dakle isti oni koji su napali na pederski festival ...ili kako se to vec zove.
Vidim i znam ja sve to.
Napisala sam vec na jednoj od silnih Q Tema da bi napada i protesta od strane vehbiaj bilo i da nije Ramazan.
GO WEST film i sva desavanja oko istog. Ili price koje su bile krenule kad je Jasmila Zbanic rekla da ce praviti film na temu vehabija u BiH.
Napadi i pljuvanje na nevidjeno. Ono sto je mene zacudilo je to da svi slegnu ramenima kad pomenes prijetnje...

Ja davno dobila tel poziv od lika koji je rekao da hoce da se rokne...krenem prema njegovoj kuci a istovremeno zovem policiju...i kazu mi "MA DAJTE GOSPODJO PRAVE SAMOUBICE SE UBIJU NE NAJAVLJUJU TO NIKOME..."

I onda kad se neko rokne, svi opet samo slijezu ramenima...
popajic

#358 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by popajic »

@stari
....njih objedinjuje jedan (doduse jos uvijek latentan i potencijalan) zajednicki neprijatelj.... vjerski extremisti. Dakle isti oni koji su napali na pederski festival ...ili kako se to vec zove.
Latentan ? Kod tebe jos podobra doza optimizma :)
Ne mre se diHat od latentnosti!
Stari

#359 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by Stari »

Da, latentan je za ovu drugu ...vecu i snazniju subkulturu...jer nisu oni budale , znaju da ih jos uvijek nema dovoljno da bi se upustili u otvorenu razmjenu udaraca sa ovim potonjima...kao i svi koji imaju ozbiljno razradjenu strategiju (a njihova je stara vijekovima) i oni, svjesni svoje ogranicenosti, idu linijom manjeg otpora...dakle prvo pederi i eventualno oni koji slusaju pedersku muziku ...a to su za njih svi oni zabavnjaci...uspjesi iz tih okrsaja ce polako poceti omasovljavati clanstvo...kad dovoljno ojacaju krenuce i na turbo-folkere , kojih ce tad biti manje no danas jer ce 5-kolonasi medju njima preci na protivnicku stranu ...tj "doci tobe". I onda... eto dragosti... omrznuti i bahati turbofolkeri ce biti iskorjenjeni ... na opste odusevljenje Zabavnjaka i egzilu...nece vise biti Cici Mici i Pici sto mijesaju gumiranim poprsjem na stolu nekog od sarajevskih muzickih okupljalista...nece vise biti GTi masina iz kojih se razlijezu rifovi odsvirani na dugmetari ... Svi ce doci tobe ...i vladace mir i rahatluk nalik onom bajramskom.

Naravno sve se to moze izbjeci ...ujedinjenjem Zabavnjaka i Turbofolkera ...sada dok jos nije kasno.
popajic

#360 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by popajic »

@stari
...Naravno sve se to moze izbjeci ...ujedinjenjem Zabavnjaka i Turbofolkera ...sada dok jos nije kasno.
Ja,kompromis...ali mirise i na liniju manjeg otpora iliti zajednistvo u latentnom subkultuiranju (eto,nova rijec!) ;-) :)
stochar

#361 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by stochar »

stochar wrote:naslov teme je:

Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

moze li iko reci nesto o tome? ako nemate sta reci o pritiscima na medije, onda sutitte ili pricajte na drugoj temi. takodjer, neki iznose takve tvrdnje, isto k'o da im risto djogo sjedi u glavi: 'mediji su to sami sebi poslali'. svaki pu se najezim i sjetim se tvrdnji kako smo mi citav rat sami sebe granatirali! a, nekima je, vidi, OK da se prijeti medijima, kao, 'sta oni tamo imaju pisati o festivalu?'. oooooooooooj, odo' si namazat krisku dzema!
popajic

#362 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by popajic »

Ima @Stochar,ima !napr.:
Postao/la popajic dana 30/09/2008 12:00
Predlozio bih da se vratimo na prvu stranicu i procitamo prijetece pismo medijima koje je Mirci postirala.
Obratite paznju na predzadnji pasus - ljudi moji,O TOME je ovdje rijec !!!
To posebno neka procitaju vjernici(???) koji su ovo nasilje odobravali.Javno ili kamuflirano -isto mu dodje!
A i receno je puno o svemu,s tim sto se ne mozemo usaglasiti da su 2+2=4
Stari

#363 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by Stari »

Pa dobro stochare...ja evo pokusavam , u granicama svojih mogucnosti , doprinjeti ovoj temi... Dakle, ako je istina ovo sto Mirtzie tvrdi ...da bez silikona i tangi nema prolaza u danasnjem sarajevu... ja to vidim kao, uprkos bizarnosti cijele stvari, kao pozitivnost ...jer se po meni protiv onih koji pisu prijeteca pisma i koji napadaju na homosxualne festivale...moze boriti, izmedju ostalog, i silikonskim grudima i minimalistickim artiklima zenskog donjeg rublja ...
mIRCerka

#364 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by mIRCerka »

Stari wrote:..moze boriti, izmedju ostalog, i silikonskim grudima i minimalistickim artiklima zenskog donjeg rublja ...
i odobricemo na forumu prijetnje onim umjetnicama koje ne stave dovoljno velike silikone... :D

kakav smo jad postali bem ti trunje...
Stari

#365 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by Stari »

mIRCerka wrote:
Stari wrote:..moze boriti, izmedju ostalog, i silikonskim grudima i minimalistickim artiklima zenskog donjeg rublja ...
i odobricemo na forumu prijetnje onim umjetnicama koje ne stave dovoljno velike silikone... :D

kakav smo jad postali bem ti trunje...
Necemo naravski ...samo ...to sto ja pokusavam izraziti je...da bizarna situacija ponekad moze zahtjevati odredjene protumjere. Njih , dakle umjetnice koje se budu tako ponasale u pogledu vlastitih grudi, necemo napadati ...njih cemo proglasavati underground umjetnicama, neshvacenim genijalcima i tako tim nazivima ...komercijalni uspjeh ce dakako biti rezervisan za one druge...one koje ti nisi obhuvatila svojom gorenavedenom definicijom... a iste bi trebalo prestati napadati, izrugivati im se, omalovazavati njihovu drustvenu ulogu, ....jedino ono po cemu sam ja jos uvijek sklon njih kritikovati je to sto ih nikako ne mogu svrstati u okvire akcije "kupujmo i koristimo domace"(akcije u ciju ispravnost duboko vjerujem) jer iste su vecinom -uvozna roba. Dakle treba stimulisati domacu prozvodnju umjetnica koje su izuzete u Mircerkinom gornjem komentaru ... a ove koje Mirtzie spominje...ne treba dirati , treba ih na miru pustiti da rade ono sto zele raditi.
mIRCerka

#366 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by mIRCerka »

Stari wrote: a ove koje Mirtzie spominje...ne treba dirati , treba ih na miru pustiti da rade ono sto zele raditi.
Kao sto treba na miru pustiti novinare da rade svoj posao, a u skladu sa zakonom ih kaznajvati kad pozivaju na nasilje i slicno.
Stari

#367 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by Stari »

mIRCerka wrote:
Stari wrote: a ove koje Mirtzie spominje...ne treba dirati , treba ih na miru pustiti da rade ono sto zele raditi.
Kao sto treba na miru pustiti novinare da rade svoj posao, a u skladu sa zakonom ih kaznajvati kad pozivaju na nasilje i slicno.
Eh Mirtzie ...sta ti jos uvijek nisi ukontala da su novinari takodjer ljudi ?...A kao takvi su gresni... jedni su placenici Vehabija, Drugi su placenici Muniba Usanovica, Treci su placenici albanezkog mafijaskog klana ... jedni dolaze i kradu fazone odavde, drugi opet kradu fazone sa sajtova Saff, Dzemat ...treci kradu po samoposlugama ... i tako je to. Dakle ...ono sto ja hocu reci...i onaj novinar koji blagosilja agresivne desnicare - ma kako to cudno moglo zvucati- takodjer radi posao za koji ga je neko platio. Ja recimo , da sam kojim slucajem novinar (a nebesima hvala nisam), bih takodjer mogao biti tretiran kao neko ko poziva na javni blud i nemoral kad pisem da gumenjarke (ili silikonare) i string gacice treba popularisati i unaprijediti njihov drustveni status....kad pozivam na ljubavnu (spolnu) revoluciju ... kad osudjujem one koji napadaju pederske festivale... i kao takav bio bih placenik gumenjarki i tangichara...
mIRCerka

#368 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by mIRCerka »

Stari wrote:
mIRCerka wrote:
Eh Mirtzie ...sta ti jos uvijek nisi ukontala da su novinari takodjer ljudi ?...A kao takvi su gresni... jedni su placenici Vehabija, Drugi su placenici Muniba Usanovica, Treci su placenici albanezkog mafijaskog klana ... jedni dolaze i kradu fazone odavde, drugi opet kradu fazone sa sajtova Saff, Dzemat ...treci kradu po samoposlugama ... i tako je to. Dakle ...ono sto ja hocu reci...i onaj novinar koji blagosilja agresivne desnicare - ma kako to cudno moglo zvucati- takodjer radi posao za koji ga je neko platio. Ja recimo , da sam kojim slucajem novinar (a nebesima hvala nisam), bih takodjer mogao biti tretiran kao neko ko poziva na javni blud i nemoral kad pisem da gumenjarke (ili silikonare) i string gacice treba popularisati i unaprijediti njihov drustveni status....kad pozivam na ljubavnu (spolnu) revoluciju ... kad osudjujem one koji napadaju pederske festivale... i kao takav bio bih placenik gumenjarki i tangichara...
Pa tebi niko ne brani da budes placenik neciji, ali ti niko nema pravo prijetiti, ne samo tebi vec i tvojoj porodici...ja recimo znam jednog od novinara koji su podrzali QFest...nedavno postao otac po prvi put...ne mogu ni zamisliti kako se osjecao svako vece kad je isao navece kuci svojoj curici ... znajuci da je potencijala meta nekog od lezihljebovica ....
Stari

#369 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by Stari »

Hm...slazemo se svi s time da je prijetnja zakonski kaznjiva...<krivicno djelo> ybm-liga...onaj koji upraznjava te stvari se kaznjava po zakonu....ukoliko i kad ga se uhvati jel. To sto ja hocu reci je nesto drugo ... naime to da...kad se velika vecina svijeta u bosni i Sarajevu...masovno identifircira, pa makar barem tek deklarativno, sa sistemom vrijednosti onih koji su za silikone i tange i koji nisu za lincovanje pedera ...oni drugi, extremisti, ce uvidjeti da su u ogromnoj manjini i shodno tome ce se i ponasati ...jer, znaju oni pravila igre nista se ne sikiraj.
lopta

#370 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by lopta »

LadyBear wrote:
lopta wrote:
amrica wrote:Bilo je vise tih grupa po 3-4 vehabija, sigurno ih je bilo preko 20 pred ALU.... sve sirovina, razbijaci, jaki k'o beton, a napaljeni da se biju.
A s druge strane, sve kulturnjaci, vecina zene... Uostalom, sam si vidio njih cetvorica su okruzila zenicu, sa animalnim uzivanjem... samo im pogledaj face.
Nisam rekao da ih nije bilo, nego da je bilo vise ljudi koji nisu vehabije, ali se sve okarakterisalo ''pederi vs vehabije''(od islamofobicara poput Pecanina). Na kraju krajeva opet ponavljam, zasto se u drugim gradovima sirom Evrope i Svijeta desavaju antigay prosvjedi, pa nema vehabija u Danskoj, Italiji, Madjarskoj, Rumuniji, Austriji, Rusiji, Njemackoj, itd. jel tako, tako je, a u svim tim zemljama su bili 10 puta gori antigay protesti. Dakle po meni je gore sto su dosle na proteste uopste vehabije, trebalo je izaci 10-20.000 sarajlija, Bosanaca, na mirne antigay prosvjede protiv javnog izrazavanja ove perverzne nastranosti.
jefferson wrote:Evo reklame fine za BiH :x

http://www.youtube.com/watch?v=ZXbsj0EUSC4
Evo ovaj covjek sto govori je bio jedan od protestanata u prvim redovima sto se vidi i na drugim snimcima, a nije vehabija.
Nedolazi u obzir da se "protesti" kakvi su se desili u Sarajevu i Beogradu dese ovdje u Danskoj, prije svega sto bi se ovdje narod digao i osudio nasilne proteste i napade na bilo koga, a jedan od dokazatelja ti je Köln u Njemackoj, gdje cak nije bilo nasilnickog ponasanja od strane fasista. Druga stvar je sto bi ovdje nasilnici imali problema sa pravosudjem, a kazne koje bi slijedile nisu samo zatvorske, tu su u pitanju i problemi sa zaposljavanjem, a vjeruj mi niko ovdje pa ni saneri nebi voljeli da imaju problema sa zaposljavanjem. Treca stvar je sto ovdje ljudi imaju puno pametnija posla sa kojima ce se baviti, i o kojima ce razmisljati. I ovdje nije sve u naciji, religiji, rasi kao sto je to slucaj na Balkanu.

Kazes nema Vehabija, ima kako nema mogu se cesto sresti, ali i pored toga njih niko nece napasti na sred ulice ma sta god mislili o njima, cak sto vise oni su ti koji su spremniji napasti druge.
Kazes da nema nasilnih protesta na bilo koga? A sta je bilo sa protestima kada su onim omladincima uzeli neku zgradu, odnosno njihov dom(prije godinu dvije mislim bilo na svim vijestima), koliko se sjecam bilo je svega. Uostalom nemoj molim te da pricamo o zemlji gdje legalno postoji ''pedofilska stranka'', da i u toj zemlji nema nasilnih protesta. :roll:

http://www.blinkx.com/video/violent-pro ... FgtSCbq50A
http://www.blinkx.com/video/denmark-pro ... NY5xSTV0ig
Aha tamo nema nasilnih protesta, tamo nema vehabija i Kopenhagen i Danska nisu nijednom nazvani fasistickim gradom i drzavom.

Da se razumijemo, vec sam to rekao ne podrzavam nasilje ni lomljavu kostiju ikoga, ali podrzavam antigay proteste koji se desavaju svugdje u svijetu. Kako objasnjavas cinjenicu onda da se u Sarajevu nisu organizovali zvanicno organizovani antigay protesti(naravno nekakav bezvezan letak i 5-6 ljudi na trgu kod ekonomije ne racunam pod tim), ovo sto se opet desavalo navece se desilo sa nasilnom namjerom, ali govorim o antigay protestima. Gdje je sad onaj fasizam, itd. koji toliko spominjete spram Sarajeva, jer takvi se protesti desavaju svugdje u svijetu i da Sarajevo nije nista drugacije od toga i od drugih evropskih gradova(a nikako fasisticko).

A ta prica kako ce sutra neko govoriti i protiv nekoga druge boje kose i slicne glupost je samo odvracanje paznje od glavnog problema, a to je da je homoseksualnost jos jedna seksualna nastranost, a nikako nesto prirodno i normalno, sto logikom biologije(a ne vjere) samo govori.
mIRCerka

#371 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by mIRCerka »

lopta wrote:
Kazes da nema nasilnih protesta na bilo koga? A sta je bilo sa protestima kada su onim omladincima uzeli neku zgradu, odnosno njihov dom(prije godinu dvije mislim bilo na svim vijestima), koliko se sjecam bilo je svega. Uostalom nemoj molim te da pricamo o zemlji gdje legalno postoji ''pedofilska stranka'', da i u toj zemlji nema nasilnih protesta. :roll:

http://www.blinkx.com/video/violent-pro ... FgtSCbq50A
http://www.blinkx.com/video/denmark-pro ... NY5xSTV0ig
Aha tamo nema nasilnih protesta, tamo nema vehabija i Kopenhagen i Danska nisu nijednom nazvani fasistickim gradom i drzavom.

Da se razumijemo, vec sam to rekao ne podrzavam nasilje ni lomljavu kostiju ikoga, ali podrzavam antigay proteste koji se desavaju svugdje u svijetu. Kako objasnjavas cinjenicu onda da se u Sarajevu nisu organizovali zvanicno organizovani antigay protesti(naravno nekakav bezvezan letak i 5-6 ljudi na trgu kod ekonomije ne racunam pod tim), ovo sto se opet desavalo navece se desilo sa nasilnom namjerom, ali govorim o antigay protestima. Gdje je sad onaj fasizam, itd. koji toliko spominjete spram Sarajeva, jer takvi se protesti desavaju svugdje u svijetu i da Sarajevo nije nista drugacije od toga i od drugih evropskih gradova(a nikako fasisticko).

A ta prica kako ce sutra neko govoriti i protiv nekoga druge boje kose i slicne glupost je samo odvracanje paznje od glavnog problema, a to je da je homoseksualnost jos jedna seksualna nastranost, a nikako nesto prirodno i normalno, sto logikom biologije(a ne vjere) samo govori.
protesti su jedno, demonstracije su drugo, premlacivanje zene 4 na 1 je nesto skroz trece...

ali vecini taj argument ne odgovara, svi pricaju o ugrozenosti islama u Sarajevu sad, i kako smo nezahvalni jer su nas oni branili a mi se sad bunimo protiv njih...bla bla truc... fakat..
Stari

#372 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by Stari »

Uh...jupitera mu ....pa otkad su to Sarajlije postale tako stroge...nesto kontam vako , ja sam jedan od onih koje raja smatra konzervativcem...sad s pravom ili ne, tesko je reci...Kontam kad se recimo nekoj lijepoj i zgodnoj zenskoj prikrade nekakva bitanga i stipne je za guzu ...po meni (jer sam staromodan valjda ) ona njemu ima puno pravo svezati samarcinu...Tako isto bih, i ja hipoteticki gledano, reagovao da mi se nekakav pederikos prikrade i napravi istu stvar (stipne me za guz)... sad... mozda se dlan, u tom afektnom momentu, ne bi stigao dovoljno ispruziti nego bi vjerovatno bio stegnut u saku...a i pokret ruke bi najvjerovatnije bio malo vjestije i intenzivnije plasiran (u poredjenju sa zgodnim curetkom iz ranijeg slucaja) tako da se sve to skupa zajedno ne bi moglo zvati samarom ....ali ljudi moji ...to bi bilo to. Trebam li napominjati da za svog vakta (a nisam bas u cvijetu mladosti) takvih iskustava nisam imao?...sad il' se homichima ne svidjaju moji guzovi (a razumio bih ih ...i nisu bas neki) ...ili ti ljudi nisu bitange.
mIRCerka

#373 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by mIRCerka »

Stari wrote:Uh...jupitera mu ....pa otkad su to Sarajlije postale tako stroge...nesto kontam vako , ja sam jedan od onih koje raja smatra konzervativcem...sad s pravom ili ne, tesko je reci...Kontam kad se recimo nekoj lijepoj i zgodnoj zenskoj prikrade nekakva bitanga i stipne je za guzu ...po meni (jer sam staromodan valjda ) ona njemu ima puno pravo svezati samarcinu...Tako isto bih, i ja hipoteticki gledano, reagovao da mi se nekakav pederikos prikrade i napravi istu stvar (stipne me za guz)... sad... mozda se dlan, u tom afektnom momentu, ne bi stigao dovoljno ispruziti nego bi vjerovatno bio stegnut u saku...a i pokret ruke bi najvjerovatnije bio malo vjestije i intenzivnije plasiran (u poredjenju sa zgodnim curetkom iz ranijeg slucaja) tako da se sve to skupa zajedno ne bi moglo zvati samarom ....ali ljudi moji ...to bi bilo to. Trebam li napominjati da za svog vakta (a nisam bas u cvijetu mladosti) takvih iskustava nisam imao?...sad il' se homichima ne svidjaju moji guzovi (a razumio bih ih ...i nisu bas neki) ...ili ti ljudi nisu bitange.
Koja strogoca? Da li su ove dvije djevojke sto su posle na izlozbu stipale ZVIJERI za guzove? Nisu...
zena21

#374 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by zena21 »

jao jeste se zapetljali.. ja vise uopste ne znam o cemu pricate :roll: :D

haj sad fino od pocetka :D
mIRCerka

#375 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu

Post by mIRCerka »

mIRCerka wrote:Sad ću da se samobaniram jer sam rekla nema više tih tema, ali listajuci druge portale naletih na
Prijeteće pismo RadioSarajevu i drugim medijimaU četvrtak su neki mediji iz BiH, uključujući magazin Dani, Studentski radio EFM i RadioSarajevo dobili anonimno pismo u kojem se kao glavni razlog prijetnji navodi podrška Queer festivalu

Još neki mediji dobiše isto..START ako se ne varam... za SaX ne znam, ja licno jos nisam :cry:

Jao predizbornih podmetanja Tito mili..

samoban... :oops:
Locked