Prijedor 2019
- atmel
#276 Re: Prijedor 2019
славянин
Što vas ovaj Hrvat već dugo loži na forumu. Vidi mu slike sa ljiljanima. Samo, da se mu još pridruže Skijaš i Edin H.
Što vas ovaj Hrvat već dugo loži na forumu. Vidi mu slike sa ljiljanima. Samo, da se mu još pridruže Skijaš i Edin H.
- Maraschino
#277 Re: Prijedor 2019
Rekoh ja da su kerovi pusteni.SanskiBiser wrote:Dakle regija Prijedor opet i jos jedan cetalj ... povampirili se pravo udario vrbopuc proljetni u glavu![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/imam-em ... /190317054
https://www.facebook.com/danel.rajkovic
Da ne trazite...
Dodjosmo do toga da ce prvo krenuti ucestalim napadima na povratnike dok se B.I. i SDA bore oko ministarstva finansija.
-
mishic
#278 Re: Prijedor 2019
Ovakvih kockastoglavih retarda u RS-u ima na pretek. I to nije ništa novo. Problem je u nečemu drugom.
Ko se sjeti početaka agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu sjetit će se i toga kako su četnici sabrali sav ovakav ološ diljem planete, dali im oružje u ruke i spiskove krema bošnjačke populacije i naredili da krenu klati i ubijati. Oružje JNA koje im je tada podijeljeno i dalje je u velikoj većini zaštekano i čeka priliku da zatreba. Ovi koji se čude ovoj fotografiji retarda očito nisu upoznati sa stanjem u RS-u. I uniforme i oprema i oružje tamo su potpuno normalna i redovna pojava. Očito je da mnogi zaboravljaju da je tamo u pretresima kriminalaca nalaženo i BST-ova, minobacača svih kalibara a o mitraljezima, minama, bombama i drugom da i ne govorimo. I da, tamo se to i ne krije. To je normalno.
A oni Srbi u koje se mi uzdamo da nisu kao ovi kockastoglavi sve to mirno gledaju, tolerišu, ne prijavljuju i sutra će se pravdati da su to samo pojedinci. Već viđeno!!!
Ko se sjeti početaka agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu sjetit će se i toga kako su četnici sabrali sav ovakav ološ diljem planete, dali im oružje u ruke i spiskove krema bošnjačke populacije i naredili da krenu klati i ubijati. Oružje JNA koje im je tada podijeljeno i dalje je u velikoj većini zaštekano i čeka priliku da zatreba. Ovi koji se čude ovoj fotografiji retarda očito nisu upoznati sa stanjem u RS-u. I uniforme i oprema i oružje tamo su potpuno normalna i redovna pojava. Očito je da mnogi zaboravljaju da je tamo u pretresima kriminalaca nalaženo i BST-ova, minobacača svih kalibara a o mitraljezima, minama, bombama i drugom da i ne govorimo. I da, tamo se to i ne krije. To je normalno.
A oni Srbi u koje se mi uzdamo da nisu kao ovi kockastoglavi sve to mirno gledaju, tolerišu, ne prijavljuju i sutra će se pravdati da su to samo pojedinci. Već viđeno!!!
- славянин
#279 Re: Prijedor 2019
atmel wrote:славянин

Nemoj tako , zar ne znas da sam ja cetnik na forumu ?
Mozda jednog dana krenem na dzumu pa budem dobar Bosanac - ko zna
- atmel
#280 Re: Prijedor 2019
Providan si vec dugo.
- славянин
#281 Re: Prijedor 2019
Pa naravno kokarda na tavanu stoji li stojiatmel wrote:Providan si vec dugo.
- spreca
#282 Re: Prijedor 2019
Ovo nije grb ABiH nego BiHславянин wrote:atmel wrote:славянин
Nemoj tako , zar ne znas da sam ja cetnik na forumu ?![]()
- славянин
#283 Re: Prijedor 2019
Ne pametuj ima maceve i natpis ar bih, nisam slikao cijeli 
-
PM72
#284 Re: Prijedor 2019
Pa šta predlažeš?mishic wrote:Ovakvih kockastoglavih retarda u RS-u ima na pretek. I to nije ništa novo. Problem je u nečemu drugom.
- atmel
#285 Re: Prijedor 2019
čuj to - dzuma i Bosanacspreca wrote:славянин wrote:atmel wrote:славянин
Last edited by atmel on 17/03/2019 20:52, edited 2 times in total.
- славянин
#286 Re: Prijedor 2019
Bosnjak oprosti
Ocekivano superpatriotizam i nacionalno bice se ocituje u tapkanju po forumu , naravno kada treba nesto konkretno dic gu*icu ili izbit iz djepa tu zavrsava taj patriotizam
Ocekivano superpatriotizam i nacionalno bice se ocituje u tapkanju po forumu , naravno kada treba nesto konkretno dic gu*icu ili izbit iz djepa tu zavrsava taj patriotizam
Last edited by славянин on 17/03/2019 20:27, edited 1 time in total.
- vjesticanametli
#287 Re: Prijedor 2019
on topicславянин wrote:atmel wrote:славянин
Off topic 1 saf DZamija jarane dok ne bude mos se jebat nisi cojk nikakav
- atmel
#288 Re: Prijedor 2019
Šta treba, da idem u Čitluk, nosim šahovnicu i slušam Thompsona.славянин wrote:Bosnjak oprosti![]()
- славянин
#289 Re: Prijedor 2019
Ne samo da kupis neku rukotvorinu od povratnika koji je napadnut i tako ga podrzis a ne da pricamo o turcima i ustancima - da ostanemo on topic ?atmel wrote:Šta treba, da idem u Čitluk, nosim šahovnicu i slušam Thompsona.славянин wrote:Bosnjak oprosti![]()
- atmel
#290 Re: Prijedor 2019
Budem kupil a i tebi budem prinesel nešto iz Čitluka...славянин wrote:Ne samo da kupis neku rukotvorinu od povratnika koji je napadnut i tako ga podrzis a ne da pricamo o turcima i ustancima - da ostanemo on topic ?atmel wrote:Šta treba, da idem u Čitluk, nosim šahovnicu i slušam Thompsona.славянин wrote:Bosnjak oprosti![]()
- fakat
#291 Re: Prijedor 2019
Sta jos ovaj idijot treba da napise pa da ga policija posjeti? Ah da, to je u RS ....uzas, no comment.Maraschino wrote:Rekoh ja da su kerovi pusteni.SanskiBiser wrote:Dakle regija Prijedor opet i jos jedan cetalj ... povampirili se pravo udario vrbopuc proljetni u glavu![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/imam-em ... /190317054
https://www.facebook.com/danel.rajkovic
Da ne trazite...
Dodjosmo do toga da ce prvo krenuti ucestalim napadima na povratnike dok se B.I. i SDA bore oko ministarstva finansija.
- hamza_sa
#292 Re: Prijedor 2019
atmel wrote: Budem kupil a i tebi budem prinesel nešto iz Čitluka...
Jarane, stvarno tvoji i komentari jos nekih o "славянин" postaju degutantni.
Ne poznajete covjeka licno, a nema kakve mu stvari ne kacite. Od toga da je malo cetnik, malo ustasa itd.
Sta je problem?!?!? Sto se covjek osjeca bosancem i ateista je. Sto ima svoje misljenje po pitanju nekih stvari, koje se vama ne svidjaju.
Ja ga licno ne bih dao za 100 takvih kao sto si ti, jer mi je on, posto ga licno poznajem, veci patriota nego mnogi ovdje koji se busaju u taj patriotizam.
I samo da znate da covjek nije niti cetnik niti ustasa.
Pocinjete nervirati vise sa tim kvalifikacijama.
- Dr. Kuca
#293 Re: Prijedor 2019
Udario raji baliluk u glavu i pickakluk. Sad bi oni pristali na jugu samo neka su skupa zbracom srbima, da se zakrmete, grle, ljube, ko nas bre zavadi vazda smo kumovi bili.
Mi smo narod koji nema nacionalnu pripadnost i kao takvi ne zasluzujemo drzavu niti da postojimo kao narod.
Mi smo narod koji nema nacionalnu pripadnost i kao takvi ne zasluzujemo drzavu niti da postojimo kao narod.
- atmel
#294 Re: Prijedor 2019
Jesam li možda gdje napisao da je ustaša ili četnik. Povlačim se iz diskusije jer tema nije славянин.
-
jagugu
#295 Re: Prijedor 2019
Evo još jedan novi slučajMaraschino wrote: Rekoh ja da su kerovi pusteni.
18. 03. 2019.
U dvorištu povratničke porodice u Vlasenici postavljeno pet bombi i tromblon!
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... lon/330312
- Maraschino
#297 Re: Prijedor 2019
Sta ocekivati u genocidnom i okupiranom dijelu BiH.jagugu wrote:Evo još jedan novi slučajMaraschino wrote: Rekoh ja da su kerovi pusteni.
18. 03. 2019.
U dvorištu povratničke porodice u Vlasenici postavljeno pet bombi i tromblon!
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... lon/330312
Ako se Bakir i SDA nastavi ovako boriti za prava povratnika, nece im nista peostati do iseljavanja ili samoorganizovanje.
Treba prekinuti sve razgovore sa Dodikom dok ne odgovori na sva pitanja vezana za maltretiranje povratnika ali bitno se izboriti za ministarstvo finansija u VM.
-
PM72
#298 Re: Prijedor 2019
Vala si Hamza u pravu.Mnogi se ovdje ponašaju kao hijene u čoporu.hamza_sa wrote:atmel wrote: Budem kupil a i tebi budem prinesel nešto iz Čitluka...
Jarane, stvarno tvoji i komentari jos nekih o "славянин" postaju degutantni.
Ne poznajete covjeka licno, a nema kakve mu stvari ne kacite. Od toga da je malo cetnik, malo ustasa itd.
Sta je problem?!?!? Sto se covjek osjeca bosancem i ateista je. Sto ima svoje misljenje po pitanju nekih stvari, koje se vama ne svidjaju.
Ja ga licno ne bih dao za 100 takvih kao sto si ti, jer mi je on, posto ga licno poznajem, veci patriota nego mnogi ovdje koji se busaju u taj patriotizam.
I samo da znate da covjek nije niti cetnik niti ustasa.
Pocinjete nervirati vise sa tim kvalifikacijama.
- славянин
#299 Re: Prijedor 2019
Da oce tu tastaturnu coporativnu energiju usmjeriti na pozitivne stvari bilo bi jos bolje...
- Edin H.
#300 Re: Prijedor 2019
Konacno da si i ti napisao dobar post koji ne odise nacionalizmom, prozivkama i raskrikinkavanjem nepodobnihatmel wrote:-
Bravo