Prijedor 2019

Post Reply
atmel

#276 Re: Prijedor 2019

Post by atmel »

славянин

Što vas ovaj Hrvat već dugo loži na forumu. Vidi mu slike sa ljiljanima. Samo, da se mu još pridruže Skijaš i Edin H.
Maraschino

#277 Re: Prijedor 2019

Post by Maraschino »

SanskiBiser wrote:Dakle regija Prijedor opet i jos jedan cetalj ... povampirili se pravo udario vrbopuc proljetni u glavu :roll:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/imam-em ... /190317054

https://www.facebook.com/danel.rajkovic

Da ne trazite...
Rekoh ja da su kerovi pusteni.
Dodjosmo do toga da ce prvo krenuti ucestalim napadima na povratnike dok se B.I. i SDA bore oko ministarstva finansija.
mishic

#278 Re: Prijedor 2019

Post by mishic »

Ovakvih kockastoglavih retarda u RS-u ima na pretek. I to nije ništa novo. Problem je u nečemu drugom.
Ko se sjeti početaka agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu sjetit će se i toga kako su četnici sabrali sav ovakav ološ diljem planete, dali im oružje u ruke i spiskove krema bošnjačke populacije i naredili da krenu klati i ubijati. Oružje JNA koje im je tada podijeljeno i dalje je u velikoj većini zaštekano i čeka priliku da zatreba. Ovi koji se čude ovoj fotografiji retarda očito nisu upoznati sa stanjem u RS-u. I uniforme i oprema i oružje tamo su potpuno normalna i redovna pojava. Očito je da mnogi zaboravljaju da je tamo u pretresima kriminalaca nalaženo i BST-ova, minobacača svih kalibara a o mitraljezima, minama, bombama i drugom da i ne govorimo. I da, tamo se to i ne krije. To je normalno.
A oni Srbi u koje se mi uzdamo da nisu kao ovi kockastoglavi sve to mirno gledaju, tolerišu, ne prijavljuju i sutra će se pravdati da su to samo pojedinci. Već viđeno!!!
славянин

#279 Re: Prijedor 2019

Post by славянин »

atmel wrote:славянин

Što vas ovaj Hrvat već dugo loži na forumu. Vidi mu slike sa ljiljanima. Samo, da se mu još pridruže Skijaš i Edin H.
Image

Nemoj tako , zar ne znas da sam ja cetnik na forumu ? :D
Mozda jednog dana krenem na dzumu pa budem dobar Bosanac - ko zna :wink:
atmel

#280 Re: Prijedor 2019

Post by atmel »

Providan si vec dugo.
славянин

#281 Re: Prijedor 2019

Post by славянин »

atmel wrote:Providan si vec dugo.
Pa naravno kokarda na tavanu stoji li stoji :lol:
spreca

#282 Re: Prijedor 2019

Post by spreca »

славянин wrote:

Image

Ovo nije grb ABiH nego BiH
славянин

#283 Re: Prijedor 2019

Post by славянин »

Ne pametuj ima maceve i natpis ar bih, nisam slikao cijeli :wink:
PM72

#284 Re: Prijedor 2019

Post by PM72 »

mishic wrote:Ovakvih kockastoglavih retarda u RS-u ima na pretek. I to nije ništa novo. Problem je u nečemu drugom.
Ko se sjeti početaka agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu sjetit će se i toga kako su četnici sabrali sav ovakav ološ diljem planete, dali im oružje u ruke i spiskove krema bošnjačke populacije i naredili da krenu klati i ubijati. Oružje JNA koje im je tada podijeljeno i dalje je u velikoj većini zaštekano i čeka priliku da zatreba. Ovi koji se čude ovoj fotografiji retarda očito nisu upoznati sa stanjem u RS-u. I uniforme i oprema i oružje tamo su potpuno normalna i redovna pojava. Očito je da mnogi zaboravljaju da je tamo u pretresima kriminalaca nalaženo i BST-ova, minobacača svih kalibara a o mitraljezima, minama, bombama i drugom da i ne govorimo. I da, tamo se to i ne krije. To je normalno.
A oni Srbi u koje se mi uzdamo da nisu kao ovi kockastoglavi sve to mirno gledaju, tolerišu, ne prijavljuju i sutra će se pravdati da su to samo pojedinci. Već viđeno!!!
Pa šta predlažeš?
atmel

#285 Re: Prijedor 2019

Post by atmel »

spreca wrote:
славянин wrote:

Image

čuj to - dzuma i Bosanac
Last edited by atmel on 17/03/2019 20:52, edited 2 times in total.
славянин

#286 Re: Prijedor 2019

Post by славянин »

Bosnjak oprosti :D

Ocekivano superpatriotizam i nacionalno bice se ocituje u tapkanju po forumu , naravno kada treba nesto konkretno dic gu*icu ili izbit iz djepa tu zavrsava taj patriotizam :roll:
Last edited by славянин on 17/03/2019 20:27, edited 1 time in total.
vjesticanametli

#287 Re: Prijedor 2019

Post by vjesticanametli »

славянин wrote:

Image

on topic :)
Off topic 1 saf DZamija jarane dok ne bude mos se jebat nisi cojk nikakav :mrgreen: i haj odluci vise jesil ceto uco il sta :lol: nas bosanaca niDZe nema
atmel

#288 Re: Prijedor 2019

Post by atmel »

славянин wrote:Bosnjak oprosti :D

Ocekivano superpatriotizam i nacionalno bice se ocituje u tapkanju po forumu , naravno kada treba nesto konkretno dic gu*icu ili izbit iz djepa tu zavrsava taj patriotizam :roll:
Šta treba, da idem u Čitluk, nosim šahovnicu i slušam Thompsona.
славянин

#289 Re: Prijedor 2019

Post by славянин »

atmel wrote:

Ne samo da kupis neku rukotvorinu od povratnika koji je napadnut i tako ga podrzis a ne da pricamo o turcima i ustancima - da ostanemo on topic ? :thumbup:
atmel

#290 Re: Prijedor 2019

Post by atmel »

славянин wrote:
atmel wrote:

Ne samo da kupis neku rukotvorinu od povratnika koji je napadnut i tako ga podrzis a ne da pricamo o turcima i ustancima - da ostanemo on topic ? :thumbup:
Budem kupil a i tebi budem prinesel nešto iz Čitluka...
fakat

#291 Re: Prijedor 2019

Post by fakat »

Maraschino wrote:
SanskiBiser wrote:Dakle regija Prijedor opet i jos jedan cetalj ... povampirili se pravo udario vrbopuc proljetni u glavu :roll:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/imam-em ... /190317054

https://www.facebook.com/danel.rajkovic

Da ne trazite...
Rekoh ja da su kerovi pusteni.
Dodjosmo do toga da ce prvo krenuti ucestalim napadima na povratnike dok se B.I. i SDA bore oko ministarstva finansija.
Sta jos ovaj idijot treba da napise pa da ga policija posjeti? Ah da, to je u RS ....uzas, no comment.
hamza_sa

#292 Re: Prijedor 2019

Post by hamza_sa »

atmel wrote: Budem kupil a i tebi budem prinesel nešto iz Čitluka...

Jarane, stvarno tvoji i komentari jos nekih o "славянин" postaju degutantni.

Ne poznajete covjeka licno, a nema kakve mu stvari ne kacite. Od toga da je malo cetnik, malo ustasa itd.

Sta je problem?!?!? Sto se covjek osjeca bosancem i ateista je. Sto ima svoje misljenje po pitanju nekih stvari, koje se vama ne svidjaju.

Ja ga licno ne bih dao za 100 takvih kao sto si ti, jer mi je on, posto ga licno poznajem, veci patriota nego mnogi ovdje koji se busaju u taj patriotizam.

I samo da znate da covjek nije niti cetnik niti ustasa.

Pocinjete nervirati vise sa tim kvalifikacijama.
Dr. Kuca

#293 Re: Prijedor 2019

Post by Dr. Kuca »

Udario raji baliluk u glavu i pickakluk. Sad bi oni pristali na jugu samo neka su skupa zbracom srbima, da se zakrmete, grle, ljube, ko nas bre zavadi vazda smo kumovi bili.
Mi smo narod koji nema nacionalnu pripadnost i kao takvi ne zasluzujemo drzavu niti da postojimo kao narod.
atmel

#294 Re: Prijedor 2019

Post by atmel »

Jesam li možda gdje napisao da je ustaša ili četnik. Povlačim se iz diskusije jer tema nije славянин.
jagugu

#295 Re: Prijedor 2019

Post by jagugu »

Maraschino wrote: Rekoh ja da su kerovi pusteni.
Evo još jedan novi slučaj

18. 03. 2019.

U dvorištu povratničke porodice u Vlasenici postavljeno pet bombi i tromblon!

https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... lon/330312
atmel

#296 Re: Prijedor 2019

Post by atmel »

-
Maraschino

#297 Re: Prijedor 2019

Post by Maraschino »

jagugu wrote:
Maraschino wrote: Rekoh ja da su kerovi pusteni.
Evo još jedan novi slučaj

18. 03. 2019.

U dvorištu povratničke porodice u Vlasenici postavljeno pet bombi i tromblon!

https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bo ... lon/330312
Sta ocekivati u genocidnom i okupiranom dijelu BiH.
Ako se Bakir i SDA nastavi ovako boriti za prava povratnika, nece im nista peostati do iseljavanja ili samoorganizovanje.

Treba prekinuti sve razgovore sa Dodikom dok ne odgovori na sva pitanja vezana za maltretiranje povratnika ali bitno se izboriti za ministarstvo finansija u VM.
PM72

#298 Re: Prijedor 2019

Post by PM72 »

hamza_sa wrote:
atmel wrote: Budem kupil a i tebi budem prinesel nešto iz Čitluka...

Jarane, stvarno tvoji i komentari jos nekih o "славянин" postaju degutantni.

Ne poznajete covjeka licno, a nema kakve mu stvari ne kacite. Od toga da je malo cetnik, malo ustasa itd.

Sta je problem?!?!? Sto se covjek osjeca bosancem i ateista je. Sto ima svoje misljenje po pitanju nekih stvari, koje se vama ne svidjaju.

Ja ga licno ne bih dao za 100 takvih kao sto si ti, jer mi je on, posto ga licno poznajem, veci patriota nego mnogi ovdje koji se busaju u taj patriotizam.

I samo da znate da covjek nije niti cetnik niti ustasa.

Pocinjete nervirati vise sa tim kvalifikacijama.
Vala si Hamza u pravu.Mnogi se ovdje ponašaju kao hijene u čoporu.
славянин

#299 Re: Prijedor 2019

Post by славянин »

Da oce tu tastaturnu coporativnu energiju usmjeriti na pozitivne stvari bilo bi jos bolje...
Edin H.

#300 Re: Prijedor 2019

Post by Edin H. »

atmel wrote:-
Konacno da si i ti napisao dobar post koji ne odise nacionalizmom, prozivkama i raskrikinkavanjem nepodobnih :oops:

Bravo :thumbup:
Post Reply