Prije 20+ god

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#351 Re: Prije 20+ god

Post by bitanga_sa_otesa »

Sandordoo wrote:trkačkim Suzukijem
jel taj crveni?
Image
Sandordoo

#352 Re: Prije 20+ god

Post by Sandordoo »

bitanga_sa_otesa wrote:
Sandordoo wrote:trkačkim Suzukijem
jel taj crveni?
Image
Isti takav ali ovo nije moj nego vjerovatno Krešin Ja nisam imao naljepnicu na šajbi. Ovo je Butmir i ista ovakva situacija se i meni desila samo u lijevoj harnadli i Swift koji se ispred mene digao na 2 točka je bio isti stari model kao i moj. Nekako se uspio vratiti na točkove ali sam je već prošao pored njega! Ustvari, ovo možda i jeste moj Swift iz 90-te, ali je ovo Butmir 91 kad sam ga prodao Petronjevu u Banja Luku?
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#353 Re: Prije 20+ god

Post by mali_milojica »

Pulic,Kuncer,Vesnic,Vukasovic...
B6Redhell

#354 Re: Prije 20+ god

Post by B6Redhell »

Svaka cast za video. Nisam ga prije vidio. Ipak video je od prije rata a radilo se o strasnim autima. Koliko je tu truda i novca ulozeno.
One E30 mrak. Pogotovo crvena, I dan danas im nema premca..
Last edited by B6Redhell on 28/07/2020 14:21, edited 1 time in total.
Rofix

#355 Re: Prije 20+ god

Post by Rofix »

Meni je prije 2-3 godine tadasnji radni kolega, stariji cikica sa Bjelava, ispricao pricu da je neki Srbin tu iz mahale odmah poslije rata prodavao "staru folciku sa dva zadnja prozora". I to za neku smijesnu cifru mislim da je rekao nesto oko 1000 maraka. Spomenuo mi je i boju, zaboravio sam koja je, i to da je buba bila u jako dobrom stanju, garazirana tokom rata.

Ja se sjecam od prije 15tak godina crne split bube, bila redovna na reliju oldtajmera. Imao sam i isjecak iz avaza, sa fotografijom od rata i gelera potpuno unistene skoljke, te pricom vlasnika kako je restaurirao. Cuo sam negdje da je otisla u Sloveniju.

Pamti li neko nesto slicno? T1 ili split/oval bubu? T2ki je jedno vrijeme bilo bas puno, pa su se pocele gubiti, kao i tasove bube.
hopi

#356 Re: Prije 20+ god

Post by hopi »

hmm, ja sam prije nekoliko godina vidio sličnu bubu takvu, u jednoj mehaničarskoj radnji, crne boje, nazad dva mala prozora i male štopke. Da li je to ista ne znam. Ne sjećam se registracije i da li je uopšte imala tablice.
Post Reply