pa da ispadnem Bakirov igrač? i da tako spašavam Sarajlijice ove ogromne sramote dok oni ispijaju kahvu po Kolobari i Morića hanu, nema šanse.Hajde ti Tuzlak dođi u Sarajevo i pokaži nama Sarajlijicama šta je hrabrost, hajde. Još se zabi u krst avionom, pa ćemo ti spomenik dići.
Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
-
siponja
#252 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
- bh.tornjak
#253 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
avetinja wrote:Hajde ti Tuzlak dođi u Sarajevo i pokaži nama Sarajlijicama šta je hrabrost, hajde. Još se zabi u krst avionom, pa ćemo ti spomenik dići.siponja wrote: pa pokušavam da vas aktiviram ali vidim da ste uglavnom (uz par izuzetaka) pičke
....jbt...sve bi da im neko drugi nesto odradjuje a oni bi da se busaju u prsa ....
@siponja
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#254 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Imali li balvana na putevima, mozel' ko pojasniti situaciju?
-
DZONPI
#255 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Tuzlak da nesanjas jos uvjek Sarajlijice sa Tusnja.Sve je moguce.Nemozes ti doc do Sarajva previse opasno.
- bh.tornjak
#256 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Zviz wrote:Imali li balvana na putevima, mozel' ko pojasniti situaciju?
nema.....balvani su uglavnom u Sarajevu....
- reis1
#257 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Naceracemo vam ovih 100.000 Tuzlaka iz Saraj'va nazaj kuci u Tuzlu. Izdali su Tuzlu, a evo izdaju i Sarajevo. Samo saaandze se bore protivu krsta - oni su jedini normalni ovdje!!!siponja wrote:pa da ispadnem Bakirov igrač? i da tako spašavam Sarajlijice ove ogromne sramote dok oni ispijaju kahvu po Kolobari i Morića hanu, nema šanse.Hajde ti Tuzlak dođi u Sarajevo i pokaži nama Sarajlijicama šta je hrabrost, hajde. Još se zabi u krst avionom, pa ćemo ti spomenik dići.
-
siponja
#258 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Zviz wrote:
e to je ono što Sarjalijama treba. bitno je bilo osloboditi samo Orlić da se zauzme repetitor i da se ima tv signal od Vratnika do Stupa da se može gledati ratni serijal TLN
ne bi ni Žuč zauzeli da im nije bilo ''došlja''
-
adisio
#259 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Jesu li stigli evropski posmatraci?
-
siponja
#260 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
bh.tornjak wrote:Zviz wrote:Imali li balvana na putevima, mozel' ko pojasniti situaciju?
nema.....balvani su uglavnom u Sarajevu....![]()
![]()
kakvi balvani, ja bih prije rekao triješće i talašika.
- avetinja
#261 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
U centru Tuzle bi vam mogli dići krst od 25 metara, od Tuzlaka ne bi niko ni pstom mrdnuo. Još bi i rakiju popili da proslave.
-
jefferson
#262 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Sistem?Bodkin wrote:Znaci 2 sedmice pres izbore kad uveliko debate trebaju ici po tvu i ovi se majmuni pravdati oni zabiju dvije letve,dovedu zemlju na rub rata i vladaju jos 4 godine. Pa majku im jebem kakav sistem koji unistava generacije...
Sent from my Lumia
Nije Daytonski sporazum dobio noge i otisao na Zlatiste i zakucao banderu i po u zemlju.
Zna se ko je ovo naredio, ko cuti, itd.
Niko nista ne rece, ali se zato po forumimam nakotilo internet ratnika namah.
Svi bi pusku u ruke, onog poslali da ko fol skine krst, dijete jadno ni ne zna koliko su ga stereoidi sjebali.
A Bakir, Dodo it'd cute i gledaju.
Ovo ce biti ubjedljivo najjeftiniji izbori. Jbt Dodo ce dobiti izbore u RS zahvaljujuci banderi i pol, a Bakir je eto trebao potplatiti jednog momka i izbori rjeseni.
Kakav sistem. Ovdje su u pitanju ovce a bogami sve je vise i vune.
- reis1
#263 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
A ti nisi Bosnjak?Saxonista wrote:Ah, kad imas moderaciju na svojoj strani, to ti je kao da imas kontrolu nad NATO snagama. Mozes podjebavati, mozes forsirati duple standarde, zajebavaj ti njih, pa ces vidjeti kako moderator te posuta na brzinu.siponja wrote:meni tačno nekad dođe muka koliko nas vlašad, četalji i komunjare podjebaju...
Ovdje se odavno promoviraju izrazito dupli standardi, Bosnjaci su ugrozena vrsta, posutani odavno. Zato i imaju ukupno nijednu politicku reklamu ovdje, dok im konkurentski portali se ubise od politickih reklama, jer se partije reklamiraju tamo gdje ima Bosnjaka. Jedan konkurentski portal stavio SDA reklamu kao podlogu, a u vrhu SDP kao baner. A ovi sipak imaju, hoce li mu neko kliknuti na glupu Google reklamu ili ne? Naravno, kad su posutali sve Bosnjake sa foruma.
Ja likova...
-
siponja
#264 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
jarane od fudbala (pretpostavljam da na to ciljaš) gledam i navijam samo za repku, onaj cirkus od naše lige nisam u životu gledao niti me ti krkanluci po stadionima i odnosi Sarajevo glavni grad-Tuzla provincija zanimaju ! ja sam iznad tih lokalnih mahalskih prepucavanja ! i nisam iz Tuzle. rekoh lijepo, TK. osim toga zar je to bitno? svi smo mi patriote, neko više, a neko manje, jelDZONPI wrote:Tuzlak da nesanjas jos uvjek Sarajlijice sa Tusnja.Sve je moguce.Nemozes ti doc do Sarajva previse opasno.
eto neki haman patriotizam shvataju kurčenjem po provinciji i ddemoliranjem stadiona, ili premlaćivanjem konduktera po vozovima !
no Tuzlacima svaka čast, oni ovako nikad nešto ne bi dozvolili iznad svog grada, Zenicu ili Bihać da ne pominjem. isčupali bi ga Zeničani i Bišćani zubima ako treba, ali ga ne bi bilo !
Last edited by siponja on 24/09/2014 19:34, edited 2 times in total.
- reis1
#265 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Malo je falilo i fali da i Begesh oslobodite...siponja wrote:jarane od fudbala (pretpostavljam da na to ciljaš) gledam i navijam samo za repku, onaj cirkus od naše lige nisam u životu gledao niti me ti krkanluci po stadionima i odnosi Sarajevo glavni grad-Tuzla provincija zanimaju ! ja sam iznad tih lokalnih mahalskih prepucavanja ! i nisam iz Tuzle. rekoh lijepo, TK. osim toga zar je to bitno? svi smo mi patriote, neko više, a neko manjeDZONPI wrote:Tuzlak da nesanjas jos uvjek Sarajlijice sa Tusnja.Sve je moguce.Nemozes ti doc do Sarajva previse opasno.![]()
eto neki haman patriotizam shvataju kurčenjem po provinciji i ddemoliranjem stadiona, ili premlaćivanjem konduktera po vozovima !
no Tuzlacima svaka čast, oni ovako nikad nešto ne bi dozvolili iznad svog grada, Zenicu ili Bihać da ne pominjem. isčupali bi ga zubima ali ga ne bi bilo !
- spreca
#266 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
zato imamo vasreis1 wrote:Malo je falilo i fali da i Begesh oslobodite...siponja wrote:jarane od fudbala (pretpostavljam da na to ciljaš) gledam i navijam samo za repku, onaj cirkus od naše lige nisam u životu gledao niti me ti krkanluci po stadionima i odnosi Sarajevo glavni grad-Tuzla provincija zanimaju ! ja sam iznad tih lokalnih mahalskih prepucavanja ! i nisam iz Tuzle. rekoh lijepo, TK. osim toga zar je to bitno? svi smo mi patriote, neko više, a neko manjeDZONPI wrote:Tuzlak da nesanjas jos uvjek Sarajlijice sa Tusnja.Sve je moguce.Nemozes ti doc do Sarajva previse opasno.![]()
no Tuzlacima svaka čast, oni ovako nikad nešto ne bi dozvolili iznad svog grada, Zenicu ili Bihać da ne pominjem. isčupali bi ga zubima ali ga ne bi bilo !
-
Ripicipi
#267 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Picko usrana hoces li prestati pljuvati po Sarajlijama koji su dali zivote za ovaj grad??siponja wrote:Zviz wrote:
e to je ono što Sarjalijama treba. bitno je bilo osloboditi samo Orlić da se zauzme repetitor i da se ima tv signal od Vratnika do Stupa da se može gledati ratni serijal TLN![]()
- Kal El
#268 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
"blic" "skljoc"Zviz wrote:
- avetinja
#269 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Pusti ih neka pljuju razumije ja komplekse. To je nešto ne izlječivo.
-
Bodkin
#270 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
to ti je jedan jaaako dobro razradjen sistem moj jeff. dakle moze se cak nazvati i genijalnim jer nikad ne mozes iz zatvorenog kruga. da imas 50% ljudi sa phd diplomama. psihologija krda je to...jefferson wrote:Sistem?Bodkin wrote:Znaci 2 sedmice pres izbore kad uveliko debate trebaju ici po tvu i ovi se majmuni pravdati oni zabiju dvije letve,dovedu zemlju na rub rata i vladaju jos 4 godine. Pa majku im jebem kakav sistem koji unistava generacije...
Sent from my Lumia
Nije Daytonski sporazum dobio noge i otisao na Zlatiste i zakucao banderu i po u zemlju.
Zna se ko je ovo naredio, ko cuti, itd.
Niko nista ne rece, ali se zato po forumimam nakotilo internet ratnika namah.
Svi bi pusku u ruke, onog poslali da ko fol skine krst, dijete jadno ni ne zna koliko su ga stereoidi sjebali.
A Bakir, Dodo it'd cute i gledaju.
Ovo ce biti ubjedljivo najjeftiniji izbori. Jbt Dodo ce dobiti izbore u RS zahvaljujuci banderi i pol, a Bakir je eto trebao potplatiti jednog momka i izbori rjeseni.
Kakav sistem. Ovdje su u pitanju ovce a bogami sve je vise i vune.
- reis1
#271 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Normalno.spreca wrote: zato imamo vas
Zato ako se budete zezali s nama, svi cete zavrsit kod nas u Sarajevu u izbjeglistvu.
- bh.tornjak
#272 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
@siponja....pusti ih nek se rahat pate u vlastitoj zabokrecini....
cir im proradio od muke al je smiju nista....jbg....mucke od jaja nosaju...belaj je to,jarane
cir im proradio od muke al je smiju nista....jbg....mucke od jaja nosaju...belaj je to,jarane
- Klavikula
#273 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
lijep pozdrav i ugodan ostatak veceri.
- astala_vistala
#274 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Kal El wrote:"blic" "skljoc"Zviz wrote:![]()
![]()
-
siponja
#275 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
opet neshvatanje i nerazumijevanje !Ripicipi wrote:Picko usrana hoces li prestati pljuvati po Sarajlijama koji su dali zivote za ovaj grad??siponja wrote:Zviz wrote:
e to je ono što Sarjalijama treba. bitno je bilo osloboditi samo Orlić da se zauzme repetitor i da se ima tv signal od Vratnika do Stupa da se može gledati ratni serijal TLN![]()
što se pališ koji kurac odmah !? zar ja pljujem po Sarajlijama koji su pali a vi koji ništa ne poduzimate i koji se izvlačite na te pičkaste izgovore ''prediborna kampanja, Dodikova šuplja, kurci palci'' ne pljujete po tim ljudima jel ???
oni koji su pali su se borili hrabro i dali svoj život i svaki respekt zaslužuju u bilo kojem gradu, selu, i dijelu države !
reci mi zar nije pljuvanje po Sarajlijama dozvoliti gamadi da svake godine dolaze u ulicu Hamdije Kreševljakovića ili kako se već danas zove, bivšu Dobrovoljačku, i da kukumače o stotinama ubijenih vojnika ? a Sarajlije se (osim manjeg broja izuzetaka kojima odajem iskreno priznanje) se pokriju ušima i mrmljaju sebi u bradu ''ko ih jebe, natrpit ćemo ih par sati, a onda će oni put pod noge, i mi smo pobijedili''
sad mi reci zar se tako iskazuje poštovanje prema ljudima koji su poginuli braneći grad taj isti dan, i cijeli rat od tih vojnika ??
zar dopustiti da brbaljaju o nekim stotinama ubijenih taj dan a njihov general je priznao da je ubijeno 6 osoba, od čega 5 vojnika i oficira ! samo 5 !!! a oni vas jebu u mozak i od toga prave kosovo povećavajući svake godine broj ubijenih, a vi trpite, šutite i uvijek nalazite besmislene pičkaste izgovore kao i sada za ovaj krst, zar to nije poniženje za vas ali i vrijeđanje poginulih za taj grad ??
Last edited by siponja on 24/09/2014 19:51, edited 1 time in total.