Ma jojim i ja tebe.Toozla wrote:....valjda je prvo potrebno da startamo vezu.....da bi kasnije mogli ostati prijatelji....![]()
![]()
prijateljstvo poslije veze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- danas
bogme je tebi fortuna prodala del-boya, a ja ne znam nista za toozluPR80. wrote:pitt wrote:jel to krezava mlada?Toozla wrote:....nemoj da mi ko svijetlo upali.....![]()
![]()
:D:D
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne moze da se suoci sa cinjenicom da ga je djevica prodala lavici.![]()
![]()
-
PR80.
Aaaaaa moja bubav pocela da cvrkuce. Ma jojim ja tebe najvise na svijetu.Toozla wrote:.....pa nije to isto.....PR80. wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....mislim, veza i kupljena roba.....
![]()
![]()
Mi zivimo u modernom svijetu
-
PR80.
Njega sam dobila preko veza i vezica.danas wrote:bogme je tebi fortuna prodala del-boya, a ja ne znam nista za toozluPR80. wrote:pitt wrote: jel to krezava mlada?:D:D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne zelim sad o tome...
- danas
ne spominji onaj devizni racun i koverte sa paramaPR80. wrote:Njega sam dobila preko veza i vezica.danas wrote:bogme je tebi fortuna prodala del-boya, a ja ne znam nista za toozluPR80. wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne zelim sad o tome...![]()
![]()
-
Toozla
.....znas' ti palacinke praviti....ja ih volim sa eurokremom.....PR80. wrote:
Aaaaaa moja bubav pocela da cvrkuce. Ma jojim ja tebe najvise na svijetu.![]()
Mi zivimo u modernom svijetuprvo sam te kupila, pa smo se upoznali, pa tek onda...
veza.
![]()
![]()
- danas
moderni svijet toozla, moderni -- nutella se jede, a ne ojrokremToozla wrote:.....znas' ti palacinke praviti....ja ih volim sa eurokremom.....PR80. wrote:
Mi zivimo u modernom svijetuprvo sam te kupila, pa smo se upoznali, pa tek onda...
veza.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
PR80.
Kod mene nema ni toga poslije pazarenja.danas wrote:moderni svijet toozla, moderni -- nutella se jede, a ne ojrokremToozla wrote:.....znas' ti palacinke praviti....ja ih volim sa eurokremom.....PR80. wrote:
veza.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bijeli luk je zakon moja @ danas, tako ga mogu nanjusit gdje god ode.
-
PR80.
Nek nek sacekaj maloToozla wrote:....mozda je vrijeme da vidimo mozemol' biti prijatelji.....PR80. wrote: Kod mene nema ni toga poslije pazarenja.
Bijeli luk je zakon moja @ danas, tako ga mogu nanjusit gdje god ode.![]()
![]()
![]()
-
gavrilo
#71 Re: prijateljstvo poslije veze
moguce...flora.sa wrote:da li vjerujete da je to moguće?
ja imam sa svakom bivsom djevojkom dobre odnose i ne vidim razlog zasto to nebi trebalo da bude tako.
sa jednom nemam vise jer je u medjuvremenu udata (bio sam pozvan na svadbu ... ali nisam otisao. to mi je ipak malo glupo bilo...)
-
Nesferatu
Gavrilo, koji ti je recept?
Ja sam toliko energije potrosio, pokusavajuci da ostanem u nekom "normalnom" odnosu sa svojim bivsim, i nikad, ama bas nikad nije mi to uspjelo. I dan danas, cujem se povremeno sa jednom, al' uvijek na moju inicijativu, ili ja zovnem ili napisem e mail na koji onda prodju mjeseci prije nego sto odgovori, sa dvije recenice, u kojima ne spominje ni sebe, ni svoj zivot ni bilo sta drugo sto veze sa njom samom ima.
Mislim da se ne moze na temelju neuspjele veze napraviti uspjesno prijateljstvo. Mozda bi i moglo, da su ljudi malo bolji. Ali moje mi je iskustvo pokazalo, da su zene obicno mnogo bolje ljubavnice nego prijatelji. Narucito ako su tipovi koji vole da kriju, svoja osjecanja, svoj zivot i sve svoje drugo, kao da ne mozemo jedno drugo da razumijemo, kao da je njena sreca, moja nesreca i obrnuto. Ne shvatam to. Voljeo bih da mogu biti takav, al' nisam i ne znam kako da to objasnim.
Ja sam toliko energije potrosio, pokusavajuci da ostanem u nekom "normalnom" odnosu sa svojim bivsim, i nikad, ama bas nikad nije mi to uspjelo. I dan danas, cujem se povremeno sa jednom, al' uvijek na moju inicijativu, ili ja zovnem ili napisem e mail na koji onda prodju mjeseci prije nego sto odgovori, sa dvije recenice, u kojima ne spominje ni sebe, ni svoj zivot ni bilo sta drugo sto veze sa njom samom ima.
Mislim da se ne moze na temelju neuspjele veze napraviti uspjesno prijateljstvo. Mozda bi i moglo, da su ljudi malo bolji. Ali moje mi je iskustvo pokazalo, da su zene obicno mnogo bolje ljubavnice nego prijatelji. Narucito ako su tipovi koji vole da kriju, svoja osjecanja, svoj zivot i sve svoje drugo, kao da ne mozemo jedno drugo da razumijemo, kao da je njena sreca, moja nesreca i obrnuto. Ne shvatam to. Voljeo bih da mogu biti takav, al' nisam i ne znam kako da to objasnim.
-
FortunaBela
#73 Re: prijateljstvo poslije veze
Ne iz jednog razloga, suviše je intime bilo da bi se tu moglo graditi prijateljstvo...flora.sa wrote:da li vjerujete da je to moguće?
ako da, zašto da??
ako ne, zašto ne???
ako se sporazumno rastanete, i ne želite da izgubite kontakt, da li je prijateljstvo između vas moguće...
da li se uopće truditi na izgradnji prijateljskog levela, nakon veze?
i da li pristati na izlazak sa osobom sa kojom ste imali vezu, i sada vi želite da budete samo prijatelji, ali se on još nije pomirio sa tom činjenicom u potpunosti???
mišljenja moli...
- flora.sa
#74 Re: prijateljstvo poslije veze
možda sam nisam u potpunosti dobro postavila pitanja...FortunaBela wrote:Ne iz jednog razloga, suviše je intime bilo da bi se tu moglo graditi prijateljstvo...flora.sa wrote:da li vjerujete da je to moguće?
ako da, zašto da??
ako ne, zašto ne???
ako se sporazumno rastanete, i ne želite da izgubite kontakt, da li je prijateljstvo između vas moguće...
i da li pristati na izlazak sa osobom sa kojom ste imali vezu, i sada vi želite da budete samo prijatelji, ali se on još nije pomirio sa tom činjenicom u potpunosti???
mišljenja moli...
ne mora to biti prijateljstvo, sada kao čujete se stalno, izlazite i sl., nego zašto se ne može povremeno tako izaći, npr.sretnete se u gradu, i on/ona kaže hajdemo popiti kafu...zašto odbiti to???
Last edited by flora.sa on 02/11/2005 16:36, edited 1 time in total.
-
white_sugar
#75 Re: prijateljstvo poslije veze
u potpunosti se slazem s fortunom. nemogu ja sada nesto se praviti da smo ok i da mozemo biti neki veliki jarani.FortunaBela wrote:Ne iz jednog razloga, suviše je intime bilo da bi se tu moglo graditi prijateljstvo...flora.sa wrote:da li vjerujete da je to moguće?
ako da, zašto da??
ako ne, zašto ne???
mišljenja moli...