to što si me prevariohorns&drums wrote:Flora, i tebe sam prevario:D Je l' ima ikakve razlike ili smo u fazi kao i uvijek ?
:D:D:D
prijateljstvo poslije veze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Zox
Fino pise, zavolis i mane.Lisac wrote:dok je volio bila je interesantna i pametna. sad kad je ljubav prestala, ona postala glupa i dosadna. pa preporuci mu onda da se vishe nikad ne zaljubi i da nikad vishe ne voli jer ga to ne chini slijepim nego glupim.Zox wrote:...on je u njoj vidio ljubav a ne prijateljstvo, i kad je to puklo ne vidi u njoj apsolutno vise nista, nije mu interesantna nimalo, cak mu je dosadno slusati je dok prica.
Ne zato sto je on djubre, vec valjda zato sto je nestalo te neke magije koja te natjera da zavolis ne samo necije vrline, vec i mane.
-
rumenko
to su situacije u kojima covjek mora biti odlucan....i tom ex.partneru dati do znanja da je gotovo...sta u stvari imas od te prijateljske veze osim sto ce te stalno podsjecati na "kako je bilo prije"....to su stvari od kojih te samo glava moze zaboliti...
-
tigris
rumenko wrote:to su situacije u kojima covjek mora biti odlucan....i tom ex.partneru dati do znanja da je gotovo...sta u stvari imas od te prijateljske veze osim sto ce te stalno podsjecati na "kako je bilo prije"....to su stvari od kojih te samo glava moze zaboliti...
povremeno se kresnu
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
hihihi, a hotio sam da vidim koja joj je strategija odbrane i zastite i vidi-ubodoh iz prveflora.sa wrote:
to što si me prevario...samo si sebe zahebo
![]()
![]()
![]()
![]()
- flora.sa
što kaže moj dragi rob Kareemhorns&drums wrote:hihihi, a hotio sam da vidim koja joj je strategija odbrane i zastite i vidi-ubodoh iz prveflora.sa wrote:
to što si me prevario...samo si sebe zahebo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- horns&drums
Opet pijevac ubodeflora.sa wrote:da ali da li pod tim podrazumijevaš i odbijanje da se popije kafa sa vremena na vrijeme???![]()
Malo proćaskate o nekim neobaveznim stvarima???
Trovala me je podmuklo, gnjilo,
al' ipak necu nikoga klet';
stagod je muke na meni bilo,
da nikog za to ne krivi svet:
Jer, sto je dusi lomilo krilo,
te joj u jeku dusilo let,
sve je to s ove glave sa lude,
Santa Maria della Salute!
Nema kafe sa bivsima!
- manijak1
Floro i ti sebe varaš ..........dok drugima ne daš prilikuto što si me prevario ...samo si sebe zahebo
- karanana
Pa dobro ja govorim iz iskustva gdje prekid nije bio sporazuman tako da i nisam valjda 100% siguran. Ali mislim da ni neobavezno caskanje ne bi bilo isto sa bivsim/bivsom, jednostavno nemas vise nekih zajednickih stvari o kojem bi pricao/la. Sta bi pitao/la? "Imas li momka ili curu?" "Kako vam ide"? To bi odmah bilo protumaceno kao da se interesujes opet za vezu ili guras nos u neke stvari koje vise nisu tvoj problem.flora.sa wrote:da ali da li pod tim podrazumijevaš i odbijanje da se popije kafa sa vremena na vrijeme???karanana wrote:U tri rijeci: NO WAY.
Tema moze biti zakljucana![]()
Malo proćaskate o nekim neobaveznim stvarima???
-
štzngrm
ako poredamo stvari ovako: prošli, sadašnji, budući-
ostajemno prijatelji sa prošlim, ali volimo sadašnjeg koji će nam takođe postati prijatelj dok ćemo budućeg voljeti-jednog dana taj budući će nas vidjeti sa ova dva prijatelja i onda će nam svi oni postati neprijatelji
vidite, to su gluposti-
živi se sad i ovdje i ebo ta prijateljstva
ostajemno prijatelji sa prošlim, ali volimo sadašnjeg koji će nam takođe postati prijatelj dok ćemo budućeg voljeti-jednog dana taj budući će nas vidjeti sa ova dva prijatelja i onda će nam svi oni postati neprijatelji
vidite, to su gluposti-
- manijak1
Tako nekakovidite, to su gluposti-
- horns&drums
zmijaIzmaj wrote:ma zivjelo prijateljsvo, makar bilo i lazno![]()
![]()
Zmija ten points
- horns&drums
Uz tvoj komentar ide citat:
"Sta to radis KUME!!! ?
"Vezbamo kume, probamo za film.Ti ces ovo isto da radis, samo sutra"
:D:D:D
"Sta to radis KUME!!! ?
"Vezbamo kume, probamo za film.Ti ces ovo isto da radis, samo sutra"
- horns&drums
Vidi zmijo, pa to je gospodin moderator
:D Sta mu je? 
-
monolog
Kafica sa bivsim djevojkama/momcima tek poslije dvije-tri godine nakon raskida. Tada je valjda jasno da nema nazad, da se svasta desilo u medjuvremenu i da smo totalno neinteresantni jedno drugom u "onom" i bilo kojem drugom pogledu. Sve ostale price su zavaravanje sebe i/ili druge osobe, ili cak trece osobe koja bi da zamijeni prvu u zivotu drugehorns&drums wrote:
Nema kafe sa bivsima!
A tema je tipicna... zenska...
-
PR80.
Ma vidis da jos spava.danas wrote:uh!Toozla wrote:....valjda je prvo potrebno da startamo vezu.....da bi kasnije mogli ostati prijatelji....![]()
![]()
ti nisi ni svjestan
svoje nesvjesti
![]()
cek sad da dodje perkapa ces da vidis kako nisi u vezi