heheheheh nisam uzeo sam neki sa indoor bazenom zbog dijece i kise koja ce da rolja cijelo vrijeme ja mislim da je days inn na intersection I-44, I-277. Na Watson rd. Tako da sam blizu "Nasim" KAKVA JE TA AREA ZEMLJACE>////????luckylaka wrote:nemoj mi reci da odsjedas u embassy suitesB6Redhell wrote:ja sad kupih karte 4 u 125 sekciji. cijela porodica dolazi sada. dva dana lutanja po stl ce da bude. hotel je tu ipak nadam se da ce biti zabavno i fun.....
Prijateljske utakmice rep.BIH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- B6Redhell
#176 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
- luckylaka
#177 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Bobra areaB6Redhell wrote:heheheheh nisam uzeo sam neki sa indoor bazenom zbog dijece i kise koja ce da rolja cijelo vrijeme ja mislim da je days inn na intersection I-44, I-277. Na Watson rd. Tako da sam blizu "Nasim" KAKVA JE TA AREA ZEMLJACE>////????luckylaka wrote:nemoj mi reci da odsjedas u embassy suitesB6Redhell wrote:ja sad kupih karte 4 u 125 sekciji. cijela porodica dolazi sada. dva dana lutanja po stl ce da bude. hotel je tu ipak nadam se da ce biti zabavno i fun.....
- B6Redhell
#178 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Moram moje Srebrencane obici, pa onda dalje 
-
klikerusa
#179 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Opa, puna cijena se placaB6Redhell wrote:Vijeruj nikakav kod nisam koristio a dobio sam $39 po krati sa svime. 4 karte 160$...klikerusa wrote:Nadam se da si koristio kod "zmajevi" da ih dobijes po $40B6Redhell wrote:ja sad kupih karte 4 u 125 sekciji. cijela porodica dolazi sada. dva dana lutanja po stl ce da bude. hotel je tu ipak nadam se da ce biti zabavno i fun.....
S onim kodom bi bio samo nekoliko redova blize terenu jer je 125 "donja", a ti si uzeo 125 "gornju"
-
Rob_Atl
#180 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Vrijeme i lokacija okupljanja BHFanaticosa i ostalih navijača/simpatizera BiH fudbalske/nogomente reprezentacije
Petak 5-30-14 u 15:00
St. Louis Ballpark Village (odmah pored Busch stadiona gdje smo igrali protiv Argentine. Adresa:
601 Clark Ave, St Louis, MO 63102
www.stlballparkvillage.com
Korteo prema stadionu kreće u 17:30.
Eto to je zvanicno od BHF
Petak 5-30-14 u 15:00
St. Louis Ballpark Village (odmah pored Busch stadiona gdje smo igrali protiv Argentine. Adresa:
601 Clark Ave, St Louis, MO 63102
www.stlballparkvillage.com
Korteo prema stadionu kreće u 17:30.
Eto to je zvanicno od BHF
- B6Redhell
#181 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Bas tako Gornja je dva slova su uz sekciju to je gornja... hebiga kad ne pratim upucenu raju i forumeklikerusa wrote:
Opa, puna cijena se placa
S onim kodom bi bio samo nekoliko redova blize terenu jer je 125 "donja", a ti si uzeo 125 "gornju"
-
klikerusa
#182 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
ja cu se strpiti jos koji dan da vidim hoce li izbaciti neku finu sekciju na rasprodaji. Ako ne izbace, eto mene kod tebeB6Redhell wrote:Bas tako Gornja je dva slova su uz sekciju to je gornja... hebiga kad ne pratim upucenu raju i forumeklikerusa wrote:
Opa, puna cijena se placa
S onim kodom bi bio samo nekoliko redova blize terenu jer je 125 "donja", a ti si uzeo 125 "gornju"![]()
- B6Redhell
#183 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Bar lokalci ovdje gdje sam ja. Puno ih čeka zadnji dan za karte. Tako ipak se nadam odazivu kakvim takvom.
-
samkoF
#184 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Ma nema sanse da bude ispod 15000, po mojoj procjeni.Kad se sve sagleda od geogrfskog polozaja I udaljenosti drugih gradova u kojima ima mnogo bih populacije plus pocetak vikenda ( fenomenalan termin za utakmicu I dolazak jer vecina ne mora uzimati slobodne dane il mora samo jedan ) ukazuje na to da ako u STL odziv bude tako mali sta ce tek onda biti u utorak u chicagu?
Kao sto neko vec pomenu, mnogo raje iz st Louisa kupice karte zadnja 2-3 dana a ovi sto misle doci izvan STL sto su uzeli, uzeli su.I mislim da bi zbilja sramota bila da odziv bude tako mali, bez obzira na sve sto se desavalo I utakmicu sa egipitom ipak je ovo ispracaj na prvo veliko takmicenje I to na svjetsko prvenstvo u Brazilu, zasluzili su veliki ispracaj bez obzira na rezultate u prijateljskim utakmicama I njihovo dosadasnje zalaganje.Ovo sad ce biti sve potpuno drugacije I pristup ovim dvjema prijateljskim utakmicama ce biti million puta drugacije nego za one dosadasnje prijateljske tekme, dakle dajmo onu podrsku koju su uvijek I imali od nas.
Kao sto neko vec pomenu, mnogo raje iz st Louisa kupice karte zadnja 2-3 dana a ovi sto misle doci izvan STL sto su uzeli, uzeli su.I mislim da bi zbilja sramota bila da odziv bude tako mali, bez obzira na sve sto se desavalo I utakmicu sa egipitom ipak je ovo ispracaj na prvo veliko takmicenje I to na svjetsko prvenstvo u Brazilu, zasluzili su veliki ispracaj bez obzira na rezultate u prijateljskim utakmicama I njihovo dosadasnje zalaganje.Ovo sad ce biti sve potpuno drugacije I pristup ovim dvjema prijateljskim utakmicama ce biti million puta drugacije nego za one dosadasnje prijateljske tekme, dakle dajmo onu podrsku koju su uvijek I imali od nas.
-
Rob_Atl
#185 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Uh u cikagu ce katastrofa biti, nevjerujem da ce bit upola kolko nas bude u stl, znam da BHF ne ide jer se spremaju za brazila, nece niko ni iz atlante mozda par ljudi. Jebga utorak pada ni tamo ni vamo a ko god bude u stl sa strane nevjerujem da ce u cikago jer i treba dana a i dobra lova. Nekako mi je izgledalo prosli put da je skroz malo raje iz stl bilo na utakmici valjda ovaj bude put vise. 
- MOSALJOZE
#186 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Ne znam kako će biti u Čikagu,ali znam da će na forumu biti ludilo 
-
zlajapravaraja
#187 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Totalno glupo su isplanirali ovo putovanje, sto zbog geografskog polozaja, sto zbog relativne blizine ova 2 grada unutar Amerike, tako da ce vecina ici samo na jednu utakmicu, ako uopste budu isli.
Jednu su trebali igrat' u Chicagu jer je atraktivniji grad za doci za ove sa sjevera, a drugu u Atlanti ili Miamiju radi privikavanja na sparinu, a i tu bi nas bilo vise nego u St. Louisu.
St. Louis je totalni promasaj, sto zbog jedne dodatne vremenske zone, sto zbog nedostatka vlazne klime, sto zbog cirkusa oko reprezentacije koji ce unatoc losoj posjeti veceras na stadionu ipak da nastane oko hotela.
Samo da se niko ne povrijedi i Zukanovic stigne...
Jednu su trebali igrat' u Chicagu jer je atraktivniji grad za doci za ove sa sjevera, a drugu u Atlanti ili Miamiju radi privikavanja na sparinu, a i tu bi nas bilo vise nego u St. Louisu.
St. Louis je totalni promasaj, sto zbog jedne dodatne vremenske zone, sto zbog nedostatka vlazne klime, sto zbog cirkusa oko reprezentacije koji ce unatoc losoj posjeti veceras na stadionu ipak da nastane oko hotela.
Samo da se niko ne povrijedi i Zukanovic stigne...
-
klikerusa
#188 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Aj lajkMOSALJOZE wrote:Ne znam kako će biti u Čikagu,ali znam da će na forumu biti ludilo
Ale, ale, ale, ale, ale, ale, ale, ale....
- Hantraga
#189 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Zna li ko gdje su treninzi u STL?
-
samkoF
#190 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Na istom mjestu gdje bio I prvi trening kad su igrali protiv argentine u novembru.Znaci na SLU stadionu koji se zove Hermann stadion a pise da ce biti zatvorenog tipa ( closed for public).Pocinje u 6 pm sto je otprilike za 45 minuta .
- SmokingMan
#191 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Pozdrav i sve hvalospjevke za moje bosance i hercegovce u ST-u. 
-
zlajapravaraja
#192 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Hoce li se ovo igrati u onoj sali u St. Louisu?
Pa jos na umjetnoj travi...? 
-
samkoF
#193 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Pa I prva utakmica u Usa tj ona protiv Mexica u Atlanti bila je u "sali".zlajapravaraja wrote:Hoce li se ovo igrati u onoj sali u St. Louisu?Pa jos na umjetnoj travi...?
- It_is_a_Leclerc
#194 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Posmatram danas u albumu Obalu Bjelokosti i, ako budemo igrali kao protiv Egipta ili Slovačke - kuku nama.
-
samkoF
#195 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Pa da i mogao si samo da vidis po igrackom kadru da nisu nista manje kvalitetni od nas, dapace.Oni imaju po mom sudu igracki jacu ekipu nego nigerija e sad kao tim ne znam vidjecemo u svakom slucaju imaju mnogo dobrih igraca i dvije velike zvijezde drogbu i yayu.U svakom slucaju odlican test bas za nigeriju.It_is_a_Leclerc wrote:Posmatram danas u albumu Obalu Bjelokosti i, ako budemo igrali kao protiv Egipta ili Slovačke - kuku nama.
- luckylaka
#196 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Nece se ,,zlaja,,igrati na umjetnoj travi jer stadion je u pripremi i igra se na obicnoj travi.Inace mozda zanimljivost da je dana sna stadionu Cuiaba, Brazil gdje treba da igraju BiH i Nigerija izmjerena temperatura od 41 stepen uz veliku vlaznost sto zanci da su to otprilike idealni uslovi za reprezentaciju Nigerije,Tesko da na ovoj temperaturi i sparini(oni koji zive u St.L znaju sta je to,da se ugusisi)mi mozemo parirati Nigeriji osim da ih tehnicki poderemo...trkacki nikakozlajapravaraja wrote:Hoce li se ovo igrati u onoj sali u St. Louisu?Pa jos na umjetnoj travi...?
-
klikerusa
#197 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Ostaje nam onda da pobjedimo Argentinu umjesto Nigerije, i gotova stvar...luckylaka wrote:Nece se ,,zlaja,,igrati na umjetnoj travi jer stadion je u pripremi i igra se na obicnoj travi.Inace mozda zanimljivost da je dana sna stadionu Cuiaba, Brazil gdje treba da igraju BiH i Nigerija izmjerena temperatura od 41 stepen uz veliku vlaznost sto zanci da su to otprilike idealni uslovi za reprezentaciju Nigerije,Tesko da na ovoj temperaturi i sparini(oni koji zive u St.L znaju sta je to,da se ugusisi)mi mozemo parirati Nigeriji osim da ih tehnicki poderemo...trkacki nikakozlajapravaraja wrote:Hoce li se ovo igrati u onoj sali u St. Louisu?Pa jos na umjetnoj travi...?
- B6Redhell
#198 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Dobra ti ovaklikerusa wrote:Ostaje nam onda da pobjedimo Argentinu umjesto Nigerije, i gotova stvar...luckylaka wrote:Nece se ,,zlaja,,igrati na umjetnoj travi jer stadion je u pripremi i igra se na obicnoj travi.Inace mozda zanimljivost da je dana sna stadionu Cuiaba, Brazil gdje treba da igraju BiH i Nigerija izmjerena temperatura od 41 stepen uz veliku vlaznost sto zanci da su to otprilike idealni uslovi za reprezentaciju Nigerije,Tesko da na ovoj temperaturi i sparini(oni koji zive u St.L znaju sta je to,da se ugusisi)mi mozemo parirati Nigeriji osim da ih tehnicki poderemo...trkacki nikakozlajapravaraja wrote:Hoce li se ovo igrati u onoj sali u St. Louisu?Pa jos na umjetnoj travi...?
- Hantraga
#199 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
MA nije temperatura u Cuiabi 41 stepen uopste. Stalno se krece u niskim 3o tim, i tako bi trebao biti cjeli juni. Malo jeste sparnije, ali ne toliko da moze da utice na fizicku spremnost igraca..luckylaka wrote:Nece se ,,zlaja,,igrati na umjetnoj travi jer stadion je u pripremi i igra se na obicnoj travi.Inace mozda zanimljivost da je dana sna stadionu Cuiaba, Brazil gdje treba da igraju BiH i Nigerija izmjerena temperatura od 41 stepen uz veliku vlaznost sto zanci da su to otprilike idealni uslovi za reprezentaciju Nigerije,Tesko da na ovoj temperaturi i sparini(oni koji zive u St.L znaju sta je to,da se ugusisi)mi mozemo parirati Nigeriji osim da ih tehnicki poderemo...trkacki nikakozlajapravaraja wrote:Hoce li se ovo igrati u onoj sali u St. Louisu?Pa jos na umjetnoj travi...?
a u Riu je u 20 tim, sa velikojm vlaznoscu...
Inace Brazil je u juznoj hemisferi i kod njih sad pocinje kisoviti period, tako da dosta utakmica mozda se igra po kisi.
- luckylaka
#200 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH
Ma nisam ni mislio da je toliko vruco u Cuiaba nego sam juce naletio negdje da je juce ne samo stadionu izmjerena temperetura od oko 40 stepeni sto bi ima lo hladnije od toga bila otezavajuca okolnost za nase fudbalere.Kako za sad teku pripreme u St.L sumnjam da ce se bas nesto priviknuti na brazilsku temperaturu i vlaznost.Hantraga wrote:MA nije temperatura u Cuiabi 41 stepen uopste. Stalno se krece u niskim 3o tim, i tako bi trebao biti cjeli juni. Malo jeste sparnije, ali ne toliko da moze da utice na fizicku spremnost igraca..luckylaka wrote:Nece se ,,zlaja,,igrati na umjetnoj travi jer stadion je u pripremi i igra se na obicnoj travi.Inace mozda zanimljivost da je dana sna stadionu Cuiaba, Brazil gdje treba da igraju BiH i Nigerija izmjerena temperatura od 41 stepen uz veliku vlaznost sto zanci da su to otprilike idealni uslovi za reprezentaciju Nigerije,Tesko da na ovoj temperaturi i sparini(oni koji zive u St.L znaju sta je to,da se ugusisi)mi mozemo parirati Nigeriji osim da ih tehnicki poderemo...trkacki nikakozlajapravaraja wrote:Hoce li se ovo igrati u onoj sali u St. Louisu?Pa jos na umjetnoj travi...?
a u Riu je u 20 tim, sa velikojm vlaznoscu...
Inace Brazil je u juznoj hemisferi i kod njih sad pocinje kisoviti period, tako da dosta utakmica mozda se igra po kisi.