Prijateljske utakmice rep.BIH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
samkoF

#151 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by samkoF »

Kal El wrote:
MOSALJOZE wrote:Ma mi smo vazda karina bili u prijateljskim,pogotovo sa Papetom
Pogotovo kad igramo u americi

Ako racunate one prijateljske koje su su se igrali protiv mexica I argentine I poredite sa ovim koje ce se igrati u okviru priprema za samo svjetsko prv. I to pred sami pocetak svjetskog prvenstva, onda blago receno nemate vi pojma o cemu govorite :D
luckylaka

#152 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

klikerusa wrote:
klikerusa wrote:
luckylaka wrote: Karte na ticketmaster jeftinije 40% u nekim sekcijama ako ukucas kod,,ljiljani,, :bih:Ocekujem 40-50.000 gledalaca
Ne radi kod...evo satrah se pokusavajuci ubaciti razne verzije
...Ali zato ZMAJEVI radi kako treba ...karta u sekciji 127 (nize, odmah iza gola) sto je Sabah prodavao za $60 sad je $40.30 sa svim fees...Sad samo treba sacekati da otvore bolje sekcije...
Joj dobar si .Ja dobio cod ,,zmajevi,,a tipkam ,,ljiljani,,rekoh sto nece.Ali nije neki izbor.Sve najgore sekcije
luckylaka

#153 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

Imaš i ti[/quote]

A meni? :shock:[/quote]
Doćeš i ti na red polako :)

Sent from my iPad using Tapatalk[/quote]
A meni karina jelde :D a kad treba bigtv onda ,,born,,place daj meni,daj meni :-D
BornInHell

#154 Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by BornInHell »

luckylaka wrote:Imaš i ti

A meni karina jelde :D a kad treba bigtv onda ,,born,,place daj meni,daj meni :-D[/quote]

Pa brate reci nešto nećitam ja misli. Tebi kako je smart tv proradio samo gledaš spice nemate više na forumu

Sent from my iPad using Tapatalk
klikerusa

#155 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by klikerusa »

A meni karina jelde :D a kad treba bigtv onda ,,born,,place daj meni,daj meni :-D[/quote]

Ja ljubomore brate slatki :roll:

Eto i tebi sam poslao, ali nemoj nikom govoriti, pa kud puklo da puklo :lol:
luckylaka

#156 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

BornInHell wrote:
A meni? :shock:

Pa brate reci nešto nećitam ja misli. Tebi kako je smart tv proradio samo gledaš spice nemate više na forumu

Ma kakav spice bolan onaj mi neki spuco ban 14 dana e onda sam tek poceo gledatispice i darcel.Ima brate napetih filmova tacno do zadnje sekunde ne znas sta ce se desiti.Nego ima li informacija koliko je karata otprilike prodano u St.Louis.U Chicagu kazu da ide dobro ali kontam mexe ce nas razvaliti na tribinam ovdje nesto slabo.
klikerusa

#157 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by klikerusa »

Kako ide prodaja karata, haman da ce biti manje ljudi u Edward Jones, nego sto ih je bilo danas u Gradaccu...
luckylaka

#158 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

klikerusa wrote:Kako ide prodaja karata, haman da ce biti manje ljudi u Edward Jones, nego sto ih je bilo danas u Gradaccu...
Kako ide prodaja ako bude 15.000.puna kapa.Levati nabili cijene misle evo budala sve trce.Kontam da cemo napuniti ono iza gola jel 126,127,128(BHFanaticosi)ostalo jebem se ne mora biti niko :D
karanana

#159 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by karanana »

evo i srbija u americi. kakav gol kolarova. trebali smo s njima tamo dogovoriti. valjda nas ne bi polomili.
MOSALJOZE

#160 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by MOSALJOZE »

karanana wrote:evo i srbija u americi. kakav gol kolarova. trebali smo s njima tamo dogovoriti. valjda nas ne bi polomili.
Oni bi bili udaljeni od nas 5000+km udaljeni mi bi se opet bili.S njima samo pod moranje
BornInHell

#161 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by BornInHell »

MOSALJOZE wrote:
karanana wrote:evo i srbija u americi. kakav gol kolarova. trebali smo s njima tamo dogovoriti. valjda nas ne bi polomili.
Oni bi bili udaljeni od nas 5000+km udaljeni mi bi se opet bili.S njima samo pod moranje
+1 slažem se sto posto

Sent from my iPhone using Tapatalk
Rob_Atl

#162 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Rob_Atl »

e a zamisli u cikagu stave da se igra, nebi ta utakmica nikad ni odigrana bila :D ... Nego ko ide u stl sve imal raje , bhf nece bitii u social house gdje i prosli put bilo, najvjerovatnije da cemo se okupljat u tom novo otvorenom ball parku ... pa naletite prepoznat cemo se :D :bih:
luckylaka

#163 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

Rob_Atl wrote:e a zamisli u cikagu stave da se igra, nebi ta utakmica nikad ni odigrana bila :D ... Nego ko ide u stl sve imal raje , bhf nece bitii u social house gdje i prosli put bilo, najvjerovatnije da cemo se okupljat u tom novo otvorenom ball parku ... pa naletite prepoznat cemo se :D :bih:
Nema brate raje,juce mi covjek rece da je do sad prodatom oko 5000 karata.Ne mogu vjerovati.Konto sam bar 15.000 ako bude ovako katastrofa.
Castiel89

#164 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Castiel89 »

Nevjerovatno da opet igramo u Americi, nevjerovatno da se raji u BiH stalno uskracuju prijateljske utakmice a i one kvalifikacione je postalo, haman, nemoguce gledati - tapkarosi jednostavno uzese sve karte, nabiju cijene i onda samo "elita" ode na Bilino.
Sjecam se prijateljske u Sarajevu protiv SAD-a: 3:0, pa onda "teferic ekipa" predvodjena Šunjićem (inace klasni stoper, lol) uspije primiti 4 gola i izgubiti tu tekmu. Ne sjecam se kada smo zadnji put odigrali jednu dobru prijateljsku utakmicu: Mozda ona protiv Gane prije 4,5 godina, kad smo 1:0 dobili - vise sretno nego spretno - ali osim te pobjede... njahhh... slabo.

Vjerovatno ce tako biti i u Americi: Sjetimo se Mexika i Argentina, nasima ocigledno ne leze te prijateljske, jer im je mrsko igrati. Znaci, ko ode na teren ocekivajuci pobjedu nasih, razocarace se... Nadajmo da grijesim :)
Rob_Atl

#165 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Rob_Atl »

ma jarane i da nas bude 30 000 onaj stadion ce izgledati prazno, ja ni ne ocekujem vise od 10 000. Jebga raja se malo ohladila, plus nema niko od "zvijezda" tipa mesi, ronaldo. Onda nemas afrikanaca toliko da i oni popune dio stadiona, tako da je fakticki sve ostalo na nama, a stadion prima 70 000 :-)
BornInHell

#166 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by BornInHell »

Rob_Atl wrote:e a zamisli u cikagu stave da se igra, nebi ta utakmica nikad ni odigrana bila :D ... Nego ko ide u stl sve imal raje , bhf nece bitii u social house gdje i prosli put bilo, najvjerovatnije da cemo se okupljat u tom novo otvorenom ball parku ... pa naletite prepoznat cemo se :D :bih:
Gdije ti dodze taj novo otvoreni ball park ako vec necete biti u social...ja planiram navratiti?

luckylaka

#167 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

BornInHell wrote:
Gdije ti dodze taj novo otvoreni ball park ako vec necete biti u social...ja planiram navratiti?

Ball park ti je u sklopu cardinals stadiona(Bush stadium) a posto cardinalsi igraju u petak tu ce da bude opsti haos tako ad ne znam cija je ideja da se tu neko skuplja nije mi bas nesto.Imaju 10 barova ali sve i jedan je svaku nos dupke pun a za utakmicu da ne pricam
Rob_Atl

#168 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Rob_Atl »

Upravu si lucky i ja sam to govorio, ali kad skontas ameri dodju sta vremena prije tekme a mi cemo do tad vec lagano krenut na stadion, ko ce od njih doci u 12/1 :D ... Ne znam ni ja gdje se nalazi al ima na google ukucaj . Trebao je biti u evropi skup prije tekme, medjutim gazde nesto nisu htjele da rade kako je BHF predlozio pa je i ta opcija otpala, a za social house ne znam i tu je nekih problema bilo. ma uglavnom to su sve teferici prije tekme, ovamo bar malo u miru se skupimo, pa krenemo laganice. svakako ce biti derneka poslije tekme, jebo i konobarice one u social house nisam ni jedne vidio koliko je naroda bilo :D :D
Rob_Atl

#169 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by Rob_Atl »

zaboravio sam reci da se radi na tom da se obezbjedi neki dio nama samo tu, i policijska pratnja od parka do stadiona, tako da se mozda i necemo mjesat sa bezbol huliganima :D
luckylaka

#170 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

Ne znam cija je ideja ball park ali Cardinalsi igraju u 7:15 tako da garant samo mozemo naci sebi belaj jer i oni dolaze 2-3 sata prije.Social house je ovaj put malo dalje a i sumnjam da bi policija ponovo zatvorila ulicu da bi mi dosli do stadiona i onako smo im ostavili haos prosli put.P.S.zar je bilo konobarica u social house :D
shalla

#171 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by shalla »

Neka se ne ljute ovi amerikanci ali je po meni velika greška saveza što reprezentacija jednu prijateljsku nije igrala u BiH, taman da je protiv Malte imam osjećaj da bi došlo 50000 ljudi na Koševo, vjerujte toliki je taj pozitivni naboj trenutno u ljudima vezano za reprezentaciju da je to nevjerovatno. Gledam nekidan izvještaj iz onog Željeznog Polja, govori neki čovjek nešto kao "ma šta ćete, Božja volja, nek je živa glava, napraviće se akoBogda sve. Nego evo otišli su ljudi da se dogovara popravak sistema električne energije, ne smijemo dopustiti da nemamo struje kad počne svjetsko"...

Ja maloprije bio dole ispred hotela prije nego što su krenuli na aerodrom, i sad kreću i ulaze u autobus a meni se nešto stislo da zaplačem od sreće, heeeeeeeeeej reprezentacija ide na Svjetsko prvenstvo, pa nek sam i to dočekao hvala Bogu dragom...
B6Redhell

#172 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by B6Redhell »

ja sad kupih karte 4 u 125 sekciji. cijela porodica dolazi sada. dva dana lutanja po stl ce da bude. hotel je tu ipak nadam se da ce biti zabavno i fun.....
klikerusa

#173 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by klikerusa »

B6Redhell wrote:ja sad kupih karte 4 u 125 sekciji. cijela porodica dolazi sada. dva dana lutanja po stl ce da bude. hotel je tu ipak nadam se da ce biti zabavno i fun.....
Nadam se da si koristio kod "zmajevi" da ih dobijes po $40
luckylaka

#174 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by luckylaka »

B6Redhell wrote:ja sad kupih karte 4 u 125 sekciji. cijela porodica dolazi sada. dva dana lutanja po stl ce da bude. hotel je tu ipak nadam se da ce biti zabavno i fun.....
nemoj mi reci da odsjedas u embassy suites :-D
B6Redhell

#175 Re: Prijateljske utakmice rep.BIH

Post by B6Redhell »

klikerusa wrote:
Nadam se da si koristio kod "zmajevi" da ih dobijes po $40
Vijeruj nikakav kod nisam koristio a dobio sam $39 po krati sa svime. 4 karte 160$...
Post Reply