jos su mi smjesniji ovi sto nakon prijateljskih utakmica razmisljaju o nekakvim katastrofama, tjeraju najboljeg trenera koja je nasa reprezentacija ikad imala - a vjerovatno i kojeg ce imati.
dodjite sebi ljudi.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
To si ga ti digao u zvijezde koji evidentno nemas pojma sta se radi u repki, i ko dovodi ove anonimuse da igra za bih i dizu lovu jashari ciro i jos tu usranovic koji drma i cak mladom selekcijom....seln wrote:Poistiha, ljudi. Prvo smo ciru kudili, pa ga u zvijezde kovali, a sad je opet supak. Nije belaj u izgubljenoj utakmici, ali ova je otkrila neke slabosti i ako ih ciro ne otkloni, onda je fakat analan.
Po meni, neki od vecerasnjih nikada vise ne bi trebali obuci dres...a kako ce biti, bomo videli.
Da ti to nije rekao prijatelj jashari s nurkovicem na golu covjek je postavio veceras svjetski rekord uspio je primiti tri gola u deset minuta.....and wrote:mislim da ćemo poderati armenijuprinc_hercegovine wrote:A sta mislis da cemo pobjediti armeniju ma nema sanse a od turaka ce biti katastrofa jedna petica u zenici.....and wrote:ćiro za večeras čista jedinica.
štilić je morao igrati mjesto ibričića.
izvesti jedinog igrača koji je gradio igru i nabacio za oba gola,a uvesti damjanovića?
neozbiljno,ali bolje da se to sada desilo nego ne daj bože u armeniji.
Ti dodji sebi ti si napusen ili si kucni prijatelj od jasharija i cire pa nas tjeras da nevidimo sto citav normalan svijet vidi.......Neelix wrote:jeste zapeli za stilica, a covjek panj zescida valja cemu igrao bi.
jos su mi smjesniji ovi sto nakon prijateljskih utakmica razmisljaju o nekakvim katastrofama, tjeraju najboljeg trenera koja je nasa reprezentacija ikad imala - a vjerovatno i kojeg ce imati.
dodjite sebi ljudi.
Brz si sa optuzbama. Niti sam ga diago u zvijezde, niti ga sad kudim. Njegova mjera ce biti odlazak ili neodlazak na prvenstvo.princ_hercegovine wrote:To si ga ti digao u zvijezde koji evidentno nemas pojma sta se radi u repki, i ko dovodi ove anonimuse da igra za bih i dizu lovu jashari ciro i jos tu usranovic koji drma i cak mladom selekcijom....seln wrote:Poistiha, ljudi. Prvo smo ciru kudili, pa ga u zvijezde kovali, a sad je opet supak. Nije belaj u izgubljenoj utakmici, ali ova je otkrila neke slabosti i ako ih ciro ne otkloni, onda je fakat analan.
Po meni, neki od vecerasnjih nikada vise ne bi trebali obuci dres...a kako ce biti, bomo videli.
ti si bas komad hrastovineNeelix wrote:jeste zapeli za stilica, a covjek panj zescida valja cemu igrao bi.
ko je jashari pojma nemam, a ni taj nurkovic (nisam ni gledao utakmicu, vidio rezultat samoprinc_hercegovine wrote:
Da ti to nije rekao prijatelj jashari s nurkovicem na golu covjek je postavio veceras svjetski rekord uspio je primiti tri gola u deset minuta.....
Kao na primjer?Neelix wrote:ko je jashari pojma nemam, a ni taj nurkovic (nisam ni gledao utakmicu, vidio rezultat samoprinc_hercegovine wrote:
Da ti to nije rekao prijatelj jashari s nurkovicem na golu covjek je postavio veceras svjetski rekord uspio je primiti tri gola u deset minuta.....) ali tih 10 minuta prijateljske utakmice apsolutno nista ne govori o igri reprezentacije. da je utakmica odlucivala o bilo cemu, sigurno ne bi bilo ovakvih zajebancija na kraju.
za ovog bukvu -
i Dzeko je bivsi igrac selje, pa ne kazem da ne treba igrati. stilic je panj, ne znam sta ce i na klupi. ima boljih.
Neelix wrote:ko je jashari pojma nemam, a ni taj nurkovic (nisam ni gledao utakmicu, vidio rezultat samoprinc_hercegovine wrote:
Da ti to nije rekao prijatelj jashari s nurkovicem na golu covjek je postavio veceras svjetski rekord uspio je primiti tri gola u deset minuta.....) ali tih 10 minuta prijateljske utakmice apsolutno nista ne govori o igri reprezentacije. da je utakmica odlucivala o bilo cemu, sigurno ne bi bilo ovakvih zajebancija na kraju.
za ovog bukvu -
i Dzeko je bivsi igrac selje, pa ne kazem da ne treba igrati. stilic je panj, ne znam sta ce i na klupi. ima boljih.
Pa vidiš da Bajramovića šteli na desnog beka ne bi li kako-tako ugurao Ibru u prvih 11:))Bosanski_kralj wrote:Pa gdje je sad našao pozivati Radeljića kad čovjek, čini mi se, nema ni kluba. Sa Damjanivićem samo Bog zna kakav mu je status u klubu, a o Pandži da ne govorimo.
Ono što me tješi je to što Iranci nisu kako treba zapucali na go dok je u igri bio početni sastav.
Zanima me ko će od ovog trojca: Rahimić, Muratović i Bajramović na klupu, pošto je mjesto u ekipi za Ibričića zagarantovano
evo da ti nacrtamprinc_hercegovine wrote:
A sta mislis da cemo pobjediti armeniju ma nema sanse a od turaka ce biti katastrofa jedna petica u zenici.....
Dan prije pocetka utakmice kaže : U igri su Štilić i Pjanić, ali za sada blagu prednost ima ovaj drugi. Protiv Irana će obojica dobiti priliku, pa ćemo vidjeti koliko mogu.Štilić mora promijeniti pristup na trenenigu. Postati agresivniji, više nametati i tada će dobiti priliku.
by Chiro nakon utakmice
a jbg, ako je morao birati izmedju pjanica i stilica - pjanic je klasa za njega. večeras prolaznu ocjenu mogu dobiti spahic, mravac, pjanic, salihovic i dzekozalizani wrote:Dan prije pocetka utakmice kaže : U igri su Štilić i Pjanić, ali za sada blagu prednost ima ovaj drugi. Protiv Irana će obojica dobiti priliku, pa ćemo vidjeti koliko mogu.Štilić mora promijeniti pristup na trenenigu. Postati agresivniji, više nametati i tada će dobiti priliku.
by Chiro nakon utakmice
Izgleda zaboravio da je Štilić na klupi.
jesi li ikad gledao stilica? kao avazlija, trebao si makar citati o njegovom briljiranju u poljskoj ligi (najbolji stranac lige) i na medjunarodnom planu (evropska liga, gdje na jednoj tekmi skupi tricavih 4 asista)Neelix wrote:stilic je panj, ne znam sta ce i na klupi. ima boljih.princ_hercegovine wrote:
Da ti to nije rekao prijatelj jashari s nurkovicem na golu covjek je postavio veceras svjetski rekord uspio je primiti tri gola u deset minuta.....
mislim da ce i ibisevica stavit na klupu, samo ako se muslimovic oporavi.alphonse kauders wrote:Pa vidiš da Bajramovića šteli na desnog beka ne bi li kako-tako ugurao Ibru u prvih 11:))Bosanski_kralj wrote:Pa gdje je sad našao pozivati Radeljića kad čovjek, čini mi se, nema ni kluba. Sa Damjanivićem samo Bog zna kakav mu je status u klubu, a o Pandži da ne govorimo.
Ono što me tješi je to što Iranci nisu kako treba zapucali na go dok je u igri bio početni sastav.
Zanima me ko će od ovog trojca: Rahimić, Muratović i Bajramović na klupu, pošto je mjesto u ekipi za Ibričića zagarantovano
99% sastav protiv Armenije
-----------------------------Supić-----------------------------
-----------Spahić-------Nadarević--------Mravac------
Bajramović---Rahimić---Pjanić-----Ibričić-----Salihović-
-----------------------Džeko------Ibišević------------------
ono 1% je da Jahić počne desno, a Bajramović umjesto Ibričića, ali taj film nećemo gledati (prije će pjanić letiti iz postave nego sinovac Ibro).
Stilic panj???Neelix wrote:jeste zapeli za stilica, a covjek panj zescida valja cemu igrao bi.
dodjite sebi ljudi.