prijateljice

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

car-x

Post by car-x »

flora.sa wrote:
car-x wrote:ma ljudi ba, prije svega se radi o pitanju "zasto ja ne mogu biti s njom kad mi je ceif" i kao obrazlozenje "zasto" - konstataciju da "zene imaju svoje neke price"..

onog momenta kad mi kaze, slusaj, ne mozes poci sa mnom, jer nas dvije moramo nesto pricati sto ti ne treba da znas, meni ce sve to postati sumnjivo..
znaci ona je tu samo kada je tebi cejf??? :? :shock:

znaci ona ne moze izaci ni sa kim drugim kada tebi nije cejf da izadje, ili kada je tebi cejf da budes sa njom, ona ne moze biti ni skim drugim???? :? :roll:

ja ne bih voljela da budem u takvoj vrsti odnosa, u kojem trebam da budem non-stop na raspolaganju nekome.... :roll:

ili bih i ja odmah trazila da i on bude na raspolaganju meni - 24 h dnevno, bez obzira gdje bio, s kim se dogovrio, sto radio itd...
flora ne radi se o meni uopste ni onom sta je meni ceif i to.. nego o ovom ko je otvorio/la (vise nisam siguran ko je ko) ovu temu..
edu

Post by edu »

florka..sa mnom ne moras biti 24 sata.. :D :D ..samo kad mi se digne.. :oops: :D ..tlak.. 8-) :D ..onda je red da mi budes pri.. :oops: :D ..ruci.. :D :D :D
flora.sa

Post by flora.sa »

car-x wrote:
flora.sa wrote:
car-x wrote:ma ljudi ba, prije svega se radi o pitanju "zasto ja ne mogu biti s njom kad mi je ceif" i kao obrazlozenje "zasto" - konstataciju da "zene imaju svoje neke price"..

onog momenta kad mi kaze, slusaj, ne mozes poci sa mnom, jer nas dvije moramo nesto pricati sto ti ne treba da znas, meni ce sve to postati sumnjivo..
znaci ona je tu samo kada je tebi cejf??? :? :shock:

znaci ona ne moze izaci ni sa kim drugim kada tebi nije cejf da izadje, ili kada je tebi cejf da budes sa njom, ona ne moze biti ni skim drugim???? :? :roll:

ja ne bih voljela da budem u takvoj vrsti odnosa, u kojem trebam da budem non-stop na raspolaganju nekome.... :roll:

ili bih i ja odmah trazila da i on bude na raspolaganju meni - 24 h dnevno, bez obzira gdje bio, s kim se dogovrio, sto radio itd...
flora ne radi se o meni uopste ni onom sta je meni ceif i to.. nego o ovom ko je otvorio/la (vise nisam siguran ko je ko) ovu temu..
OK...doduse bi mi malo i cudno da si to ti...ali zelim da kazem da niko ni nakoga ne polaze 100 % pravo...
car-x

Post by car-x »

flora.sa wrote:OK...doduse bi mi malo i cudno da si to ti...ali zelim da kazem da niko ni nakoga ne polaze 100 % pravo...
pa kakva bi to veza bila da neko na nekog "polaze" pravo.. sad licno, prvi bi pobjego glavom bez obzira..

;)
flora.sa

Post by flora.sa »

car-x wrote:
flora.sa wrote:OK...doduse bi mi malo i cudno da si to ti...ali zelim da kazem da niko ni nakoga ne polaze 100 % pravo...
pa kakva bi to veza bila da neko na nekog "polaze" pravo.. sad licno, prvi bi pobjego glavom bez obzira..

;)
ima i takvih, vjeruj...nakon sto ulete u vezu (odnosi se na zene), tip im odmah zabrani sve od kafa, prijatelja, cak i nekih rodica i sl...i samo se mogu vidjati sa njim...

i one ne pobjegnu glavom bez obzira, jer kao ipak ga voli :roll: ... a i on nju :D , cim joj trazi da samo bude sa njim :roll: ....sve je stvar percepcije
Last edited by flora.sa on 02/03/2006 15:46, edited 1 time in total.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ja ljetos pobjegoh glavom bez obzira, bas zbog slicnih stvari :D:D
car-x

Post by car-x »

horns&drums wrote:Ja ljetos pobjegoh glavom bez obzira, bas zbog slicnih stvari :D:D
znas staru narodnu a stojanovoj i beganovoj majci.. ;)
emmanuelle

Post by emmanuelle »

prijateljica mi je samo bitna kad mi je 'topla prijateljica' :D :D onda je ona prva of course :-)
inace ne bi ni ona najbolja mogla uticati na moje odluke..
pa eto mozda je to slucaj i kod tebe...
bug

Post by bug »

gle sad navale :D na emmanuellu :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

emmanuelle wrote:prijateljica mi je samo bitna kad mi je 'topla prijateljica'...
meni nije prijatelj ako je topao prijatelj :D:D:D:D:D:D:D
krkan

Post by krkan »

flora.sa citat:

' tip im odmah zabrani sve od kafa, prijatelja, cak i nekih rodica i sl...i samo se mogu vidjati sa njim... '

joj cesce su obrnute situacije

ja desetogodisnje prijateljstvo zijanih zbog takve

al opet ne krivim nju nego jarana koji je za komad 'crijeva' sjebo prijateljstvo koje se gradilo godinama
Post Reply