Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
obuca wrote:isti murac ja net ja oglas. cuj poslala mamu da vidi licnu kartu. za ostalo fakat nemam komentara. koliko je tebi godina??????
a jebiga i ja sam popozdio na sve to ali eto, mislio sam da vrijedi toga.
pa kako moze vrijediti kad je covjece nisi poznavao, a ne znas je ni sada.
nisu sve zene iste kao ni muskarci. ti si bio dobro zagorio cim si sebi takva ponizenja dopustio. dosao si iz ZG u SA da je "vidis i zenis", al ona poslala mamu i tebi rekla kupi stapove. ona se igrala il je trazila potenicjalnog babu djeci a ti nasjeo i jos te ponizila. trebo si joj mamu a i nju u micku paternu poslat a ne igrat po njihovom. kolko ti je godina????
obuca wrote:isti murac ja net ja oglas. cuj poslala mamu da vidi licnu kartu. za ostalo fakat nemam komentara. koliko je tebi godina??????
nisu sve zene iste kao ni muskarci. ti si bio dobro zagorio cim si sebi takva ponizenja dopustio. dosao si iz ZG u SA da je "vidis i zenis", al ona poslala mamu i tebi rekla kupi stapove. ona se igrala il je trazila potenicjalnog babu djeci a ti nasjeo i jos te ponizila. trebo si joj mamu a i nju u micku paternu poslat a ne igrat po njihovom. kolko ti je godina????
i ja cekam da mi odgovori na ovo pitanje
nesto ne mogu da vjerujem da je stariji, ali opet ko zna... kad je ovako zagorio i nasjeo na ovu foru...
nebojeplavo wrote:Meni samo nije jasno kakav on hoce savjet
e to. sta ti sad zelis? savjet il da mi bacamo drva i kamenje na nju ili zelis samo malo pricat o tome? 1. NE TRAZE SVE ZENE DJECI TATU NA NETU IL U OGLASIMA
2. NISU SVE VJESTICE
3. za tvoju pricu
sad se ti razocarao sto nisi hebo il ozenio i sve zene iste. de malo kreni od sebe. mozda si sam kriv zbog nekih svojih postupaka sto si sam. a da te navukla jest vala samo tako.
eugen-magic wrote:
pisala je da bi išla sa mnom i na kraj svijeta, da bi mi bila dobra žena, da bi mi rodila bebu, da bi sa mnom živjela i u pećini, ma šta da kažem.. medi mlijeko mi je obećavala.
pa dobro jesi li ti lud covjece...
Ne da je lud, nego nije normalan. Da li je eugen-magic stvarno iz Zagreba? Uopste ne pise kao zagrepcanin. I nakojoj li je stranici upoznao ovu ublehu?
naravno da nisam normalan kad vjerujem pokvarenim ženama. u zagrebu sam, hoćeš i ti ličnu kartu da ti pokažem...
nebojeplavo wrote:Meni samo nije jasno kakav on hoce savjet
e to. sta ti sad zelis? savjet il da mi bacamo drva i kamenje na nju ili zelis samo malo pricat o tome? 1. NE TRAZE SVE ZENE DJECI TATU NA NETU IL U OGLASIMA
2. NISU SVE VJESTICE
3. za tvoju pricu
sad se ti razocarao sto nisi hebo il ozenio i sve zene iste. de malo kreni od sebe. mozda si sam kriv zbog nekih svojih postupaka sto si sam. a da te navukla jest vala samo tako.
..khm..khm...cini mi da je nekom opet ponestalo inspiracije za pisanje kojekakvih clanaka
a kak da je upoznam ako je ne vidim. morali smo se jednom prvi put sresti. ma, jeste da me na neki način ponizila ali razumijem je, nije joj lako i tražila je neku slamku spasa. krivo je vukla poteze i sve zajebala, šta možeš, bilo pa prošlo.
nisu sve iste, ali bome teško naći ijednu da valja.
pa u cemu je problem. de razmisli. upoznao si kazes 40-tak "komada" (ako ti zene zoves komadima ja tebe od sad zovem balvan al hajd) a nista se nije izrodilo. mozda je do tebe
Kao prvo, navukla te momacki. Da ne pricamo o tome sto te lagala od pocetka i onda sve svalila na tebe, kao eto sad ti neces njenu djecu a toliko dugo ste se culi, da ona nije smatrala za shodno da ti kaze da ima djecu.. no comment
kao drugo - kako mozes htjeti ozeniti nekog koga si vidio jednom i proveo s tom osobom jedan dan?! Pored toga kako mislis zasnovati brak s osobom koja te lagala od pocetka?!
Ne mogu bas da povjerujem da si fakat toliko naivan da padas na folove tog tipa cure pardon "komada" a jos gore da smatras da si ti kriv za sve?!!
Kao prvo, navukla te momacki. Da ne pricamo o tome sto te lagala od pocetka i onda sve svalila na tebe, kao eto sad ti neces njenu djecu a toliko dugo ste se culi, da ona nije smatrala za shodno da ti kaze da ima djecu.. no comment
kao drugo - kako mozes htjeti ozeniti nekog koga si vidio jednom i proveo s tom osobom jedan dan?! Pored toga kako mislis zasnovati brak s osobom koja te lagala od pocetka?!
Ne mogu bas da povjerujem da si fakat toliko naivan da padas na folove tog tipa cure pardon "komada" a jos gore da smatras da si ti kriv za sve?!!
no further comments
pa dobro... razumite ga ljudi... mislim tek je upoznao 40... komada
nema jos dovoljno iskustva.. kad bude 140. onda ce stvari gledati drugim ocima
eugen-magic wrote:možda je glupo ali volio bih čuti vaše mišljenje o jednom mom iskustvu.
ljetos sam virtualno stupio u kontakt s jednom curom iz sarajeva. rekla mi je da ima 25g, da je plava i zgodna, da studira pravo. bila je tako slatka preko poruka. zavodnica prve klase. iako sam bio skeptičan da mi se javi tako kvalitetna cura, s vremenom me smotala i dopisivali smo se.
pisala je da bi išla sa mnom i na kraj svijeta, da bi mi bila dobra žena, da bi mi rodila bebu, da bi sa mnom živjela i u pećini, ma šta da kažem.. medi mlijeko mi je obećavala.
rekla je da ima rodbinu u zagrebu i da bi došla u zagreb da se upoznamo ali da joj fali 50eura. ja joj pošaljem lovu i sve se ljepo dogovorimo kad će doći i prvi put odgodi, pa drugi put, pa i treći put. tobože tvrdeći da se boji da ja nisam neki nedaj bože manijak.
tu smo zapali u jednu krizu, izgladili smo to i nastavili smo dopisivati se. ja sam rekao da ću ja doći u sarajevo i naravno došao sam. vozio sam cijelu noć i kad sam došao čekao sam je 2,5h da se spremi. popizdio sam. poslala mi je mamu svoju da joj pokažem ličku kartu da vidi jesam li to ja.
konačno je došla. nije bila baš kako sam očekivao, ali dobro..proveli smo lijep dan. dogovorili smo se da ona dođe u zagreb i da ću je oženiti.
vratio sam se u zagreb i dopisivali smo se još 2-3 tjedna. kad je konačno trebala doći, sutradan, pošalje mi poruku da ima dvoje djece i da se bojala da mi to kaže. ja sam bio šokiran i nisam se odmah snašao šta da joj kažem. nisam joj odmah ništa odgovorio i ona se naljutila tobože tvrdeći da je ja ne volim jer ne želim njenu djecu.
prestala je više da mi odgovara na poruke. saznao sam kasnije da ima jedno djete a da li ima još dvoje, nemam pojma.
ne znam, muči me sad to. da li sam pogriješio što joj se nisam odmah javio. možda bi se složio i s tim što ima djecu ali to baš i nije tako jednostavno, to bi trebalo riješiti u četiri oka. mislim da mi je trebala iskreno reći svoju situaciju...
što vi mislite,...što bi vi napravili...
mislim, volio sam je, bila i je draga i još uvijek je. ali mislim da je krivo postupila. 2 mjeseca me je volzala i na kraju nestala da se više neće ni javiti.
pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...
obuca wrote:pa u cemu je problem. de razmisli. upoznao si kazes 40-tak "komada" (ako ti zene zoves komadima ja tebe od sad zovem balvan al hajd) a nista se nije izrodilo. mozda je do tebe
nije. većina mi se nisu sviđale. a opet onih par koje sam ja htio nisu htjele mene i jebiga, nije se poklopilo.
no further comments
sve mi se čini da je prošlo vrijeme kad si mogao naći normalnu i poštenu osobu. ja sam mislio da su u bosni cure bolje, da su više konzervativne i da bar malo drže i do vjere. ove ovdje naše su živi užas. to nemreš naći normalnu osobu.
sve mi se čini da je bolje ostati solo i pokušati naći sreću i zadovoljstvo u drugim stvarima u životu.
šejtan prvo pokvari ženu pa onda preko žene i cijeli svijet. žena je povodljivo stvorenje.