prevela me mala žednog preko vode

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zena21

Post by zena21 »

Rambo-Amadeus wrote:de jos cete me zaozbiljno uzet, pa ko ce vas se otarasit kasnije... :D

mlad sam ja jos za zenidbu, jako 28.-ma godina, dje ces me ranije... :D
hocemo garant... samo tebe cekamo :P 8-) :D
*mima*

Post by *mima* »

Rambo-Amadeus wrote:de jos cete me zaozbiljno uzet, pa ko ce vas se otarasit kasnije... :D

Jebiga.........ja vec kupila haljinu.
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

zena21 wrote:
Rambo-Amadeus wrote:
zena21 wrote:ja imam i djecu i mamu :oops:

imal nade za mene :? :D
zavisi...kakva je mama... :oops: :oops: :oops:

:lol:
nije problematicna... samo joj treba kupovati Azru i punjene stapice :lol: :lol: :lol:
kao sto rekoh maloprije:

de jos cete me zaozbiljno uzet, pa ko ce vas se otarasit kasnije... :D

a sto se mame tice, imam ISTU TAKVU :-) kod kuce... :lol: :lol: mozda smo srodnije duse nego sto i mislimo... :lol:
zena21

Post by zena21 »

Rambo-Amadeus wrote:
zena21 wrote:
Rambo-Amadeus wrote: zavisi...kakva je mama... :oops: :oops: :oops:

:lol:
nije problematicna... samo joj treba kupovati Azru i punjene stapice :lol: :lol: :lol:
kao sto rekoh maloprije:

a sto se mame tice, imam ISTU TAKVU :-) kod kuce... :lol: :lol: mozda smo srodnije duse nego sto i mislimo... :lol:
buraz.ba... jes to ti :? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

mima wrote:

Jebiga.........ja vec kupila haljinu.
pa dobro imam i ja odijelo od mature :D ali nek odmori jos malo, nisam se "izivio" prije braka jos dovoljno, dok jos koja padne za slobodu pa onda komitment... :D
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

zena21 wrote:
Rambo-Amadeus wrote:
zena21 wrote: nije problematicna... samo joj treba kupovati Azru i punjene stapice :lol: :lol: :lol:
kao sto rekoh maloprije:

buraz.ba... jes to ti :? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
seko.ba...? pa kako se mimoidjosmo citav zivot... :-)
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Jos samo med i mlijeko ... odo ja po polumasno 1,8% haj ti po med ... :D
zena21

Post by zena21 »

urbanagerila wrote:

Jos samo med i mlijeko ... odo ja po polumasno 1,8% haj ti po med ... :D
sreco moja :kiss: :kiss:

nista bez tebe :-) :-) :-)
Rania

Post by Rania »

eugen-magic wrote:
Amazonka27 wrote:jel te nagovarala da joj kupis stan u bosmalu?

nije. ali prvo mi je tražila da joj kupim maramice, pa svijet, pa sok, pa banane, pa punjene štapiće za njenu mamu.

ma nema veze, kupio bi ja njoj sve samo da je bila prava.
uhuhu, zavalila te jedno cenera brat bratu
Yamahalac

Post by Yamahalac »

Rania wrote:
eugen-magic wrote:
Amazonka27 wrote:jel te nagovarala da joj kupis stan u bosmalu?

nije. ali prvo mi je tražila da joj kupim maramice, pa svijet, pa sok, pa banane, pa punjene štapiće za njenu mamu.

ma nema veze, kupio bi ja njoj sve samo da je bila prava.
uhuhu, zavalila te jedno cenera brat bratu
to je ono sto je priznao, koliko tu ima sad onog ne priznatog?? :D:D
mozda jest mozda nije

#61 Re: molim za savjet...

Post by mozda jest mozda nije »

eugen-magic wrote:možda je glupo ali volio bih čuti vaše mišljenje o jednom mom iskustvu.

ljetos sam virtualno stupio u kontakt s jednom curom iz sarajeva. rekla mi je da ima 25g, da je plava i zgodna, da studira pravo. bila je tako slatka preko poruka. zavodnica prve klase. iako sam bio skeptičan da mi se javi tako kvalitetna cura, s vremenom me smotala i dopisivali smo se.

pisala je da bi išla sa mnom i na kraj svijeta, da bi mi bila dobra žena, da bi mi rodila bebu, da bi sa mnom živjela i u pećini, ma šta da kažem.. medi mlijeko mi je obećavala.

rekla je da ima rodbinu u zagrebu i da bi došla u zagreb da se upoznamo ali da joj fali 50eura. ja joj pošaljem lovu i sve se ljepo dogovorimo kad će doći i prvi put odgodi, pa drugi put, pa i treći put. tobože tvrdeći da se boji da ja nisam neki nedaj bože manijak.

tu smo zapali u jednu krizu, izgladili smo to i nastavili smo dopisivati se. ja sam rekao da ću ja doći u sarajevo i naravno došao sam. vozio sam cijelu noć i kad sam došao čekao sam je 2,5h da se spremi. popizdio sam. poslala mi je mamu svoju da joj pokažem ličku kartu da vidi jesam li to ja.

konačno je došla. nije bila baš kako sam očekivao, ali dobro..proveli smo lijep dan. dogovorili smo se da ona dođe u zagreb i da ću je oženiti.

vratio sam se u zagreb i dopisivali smo se još 2-3 tjedna. kad je konačno trebala doći, sutradan, pošalje mi poruku da ima dvoje djece i da se bojala da mi to kaže. ja sam bio šokiran i nisam se odmah snašao šta da joj kažem. nisam joj odmah ništa odgovorio i ona se naljutila tobože tvrdeći da je ja ne volim jer ne želim njenu djecu.

prestala je više da mi odgovara na poruke. saznao sam kasnije da ima jedno djete a da li ima još dvoje, nemam pojma.

ne znam, muči me sad to. da li sam pogriješio što joj se nisam odmah javio. možda bi se složio i s tim što ima djecu ali to baš i nije tako jednostavno, to bi trebalo riješiti u četiri oka. mislim da mi je trebala iskreno reći svoju situaciju...

što vi mislite,...što bi vi napravili...

mislim, volio sam je, bila i je draga i još uvijek je. ali mislim da je krivo postupila. 2 mjeseca me je volzala i na kraju nestala da se više neće ni javiti.

pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...
ne znam koliko godina imas....ali za tebe mozda ne vrijedi ona "jes ti hebo sta van svog sela" ...vec bolje bi bilo "jes hebo sta u svom selu"... :roll:
po ovome sto pricitah ovdje...ispada da si trazio trofej da ozenis, a nazalost nisi dobio ni utjesnu nagradu...
..do tebe je...udri se bekane..dobio si sto si trazio...bitnija ti je ambalaza nego sadrzaj...povrsnost i prolaznost...dok god tako budes razmisljao...desavace ti se "zavodnica-e prve klase."...i

p.s. nisu sve zene "takve"...ima i gorih... :D ...nazalost...ali to je vec druga tema...
Rania

#62 Re: molim za savjet...

Post by Rania »

eugen-magic wrote: rekla mi je da ima 25g, da je plava i zgodna, da studira pravo. bila je tako slatka preko poruka. zavodnica prve klase.

konačno je došla. nije bila baš kako sam očekivao, ali dobro..proveli smo lijep dan. dogovorili smo se da ona dođe u zagreb i da ću je oženiti.
ih treb'o si joj sliku trazit
eugen-magic

Post by eugen-magic »

ja_cura_ wrote:ko sto vec rece jedna forumasica, zamisli da si je ozenio pa onda trk opet do sarajeva po djecu :lol: :lol: :lol:

u pravu si ako se osjecas povrijedjeno jer niko ne voli da mu se laze i to na takav perfidan nacin... bljak, meni se zgadila ta zena/cura/majka iako je ne znam...nego, ti fino digni glavu, naprijed gledaj, i sto je najvaznije nju zaboravi. ako ti nije htjela za djecu reci, onda ta osoba ne cijene prvo sebe i svoju djecu - kako ce onda tebe kasnije cijeniti?

i usput, koliko je tebi godina, pa ti je bilo stani-pani, daj da je zenim??? neka, sve u svoj vakat...
da, slažem se. ispada da se sama ona srami svoje djece.

nije mi bilo stani-pani ali mislio sam da cura stvarno iskreno misli.
a jebiga, ljudski je griješiti a ja sam ljudina... :lol:
eugen-magic

Post by eugen-magic »

djulba wrote:Pa kako očekuješ da nađeš preko neta ženu......

Moj srednjoškolski prijatelj je našao preko mirca curu i oženio je nisu bili ni godinu zajedno razveli su se. ne kažem da je ona kriva nego da se ne možež dovoljno upoznat preko neta sa nekim, trebaš se dobro ishodat.. Tebi je preporuka da malo češće izlaziš i skupiš hrabrosti da pozoveš djevojku koja ti se svidi da izađete. Vidićeš nije tako teško!!!
nije bilo preko neta nego preko oglasnika. a ima slučajeva da veza i uspije. sve više je danas virtualni kontakata.

nemam baš vremena za izlaske a za hrabrost nije nikakav problem.
obuca

Post by obuca »

isti murac ja net ja oglas. cuj poslala mamu da vidi licnu kartu. za ostalo fakat nemam komentara. koliko je tebi godina??????
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

eugen-magic wrote:
ja_cura_ wrote:ko sto vec rece jedna forumasica, zamisli da si je ozenio pa onda trk opet do sarajeva po djecu :lol: :lol: :lol:

u pravu si ako se osjecas povrijedjeno jer niko ne voli da mu se laze i to na takav perfidan nacin... bljak, meni se zgadila ta zena/cura/majka iako je ne znam...nego, ti fino digni glavu, naprijed gledaj, i sto je najvaznije nju zaboravi. ako ti nije htjela za djecu reci, onda ta osoba ne cijene prvo sebe i svoju djecu - kako ce onda tebe kasnije cijeniti?

i usput, koliko je tebi godina, pa ti je bilo stani-pani, daj da je zenim??? neka, sve u svoj vakat...

ma nema, prava gromada od ljudine...
bilo ti je izgleda stani-pani, jer nakon sto si jednom vidio, ti je htio ozeniti! doduse, obecavala je med i mlijeko, cak i u pecinu s tobom...
vidis, ja to ne bih mogla nikad.. cuj u pecinu :-)
cura te navukla, htjela iskoristiti da je fino izdrzavas nju i njenu djecu...
eugen-magic

Post by eugen-magic »

zena21 wrote:meni samo nije jasno da se poslije dopisivanja i vidjanja JEDNOM :shock: neko moze odluciti za udaju/zenidbu :?

meni je to van pameti :-?

ali kako te fino navukla... te tajila djecu :shock: te kupi stapice za MAMU :? :lol: :lol: :lol:

katastrofa :roll:

ona je to više forsirala. valjda se bojala da ću je samo poševiti i onda šutnuti. ja sam želio da dođe i da se bolje upoznamo ali očito je ona sve planirala na svoj način.

ma sve te žene su strašno lažljive i pokvarene. više ne vjerujem niti jednoj.
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

i nemoj nam vjerovati... mi smo babaroge :D :D :D
zena21

Post by zena21 »

na koga mislis kad kazes - sve te zene??

mozes li pojasniti
eugen-magic

Post by eugen-magic »

obuca wrote:isti murac ja net ja oglas. cuj poslala mamu da vidi licnu kartu. za ostalo fakat nemam komentara. koliko je tebi godina??????
a jebiga i ja sam popozdio na sve to ali eto, mislio sam da vrijedi toga.
eugen-magic

Post by eugen-magic »

ja_cura_ wrote:
eugen-magic wrote:

ma nema, prava gromada od ljudine...
bilo ti je izgleda stani-pani, jer nakon sto si jednom vidio, ti je htio ozeniti! doduse, obecavala je med i mlijeko, cak i u pecinu s tobom...
vidis, ja to ne bih mogla nikad.. cuj u pecinu :-)
cura te navukla, htjela iskoristiti da je fino izdrzavas nju i njenu djecu...
ja sam htio da se bolje upoznamo ali ona je forsirala brak itd...
a očito da su joj bile namjere ove koje kažeš.
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Meni samo nije jasno kakav on hoce savjet :?
eugen-magic

Post by eugen-magic »

zena21 wrote:na koga mislis kad kazes - sve te zene??

mozes li pojasniti
ma sve žene na svijetu. više ni jednoj ništa ne vjerujem dok mi ne dokaže da joj mogu vjerovati.

toliko su bezobrazne i pokvarene da nemoš vjerovat.
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

eugen-magic wrote:
zena21 wrote:na koga mislis kad kazes - sve te zene??

mozes li pojasniti
ma sve žene na svijetu. više ni jednoj ništa ne vjerujem dok mi ne dokaže da joj mogu vjerovati.

toliko su bezobrazne i pokvarene da nemoš vjerovat.
Zeno, bas si bezobrazna i pokvarena :oops: :roll:
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

samo jedno pitanje jos, ako moze odgovor:

je li stvarno imala 25 godina i studirala pravo???

ne znam zasto, ali me eto interesuje...

p.s. da li se je uopste bila izsjasnila u vezi djece, dala ti neko detaljnije objasnjenje ili je samo rekla: hej, ja donosim kao miraz dvoje djece!

p.s.1 ako je ona forsirala brak, onda su njene namjere jasne.
Post Reply