prevela me mala žednog preko vode

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

zena21 wrote:
karabaja-x wrote:zena21 je zgodna i inteligenta...malo je reci ona je perfektna...kad vidim na ekranu njeno ime...bude mi pravo drago...nesto mi se digne...pritisak naravno
Potpisujem :lol: :lol: :lol: :D
citas mi misli...opet...(a sad ce neki pomislit vidi ovog dupelisca...a nisam takav uopste...oca mi...)
rashid

Post by rashid »

Klonirana26 wrote:
eugen-magic wrote: nisam siguran da razumijem tvoje pitanje. jel u ovom našem slučaju ili općenito.

moje iskustvo je da žene obično zajebu stvar.
Općenito.

Najlakše je kriviti druge :roll: Samo kažem, zapitaj se. :)
Eto on je kriv? Ma daj, bogati ne seri. Bolje bi ti bilo da se ti zapitas i da jos jednom procitas tekst!
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

dragi magicni...

dobro ti je rekao mema mo: tebi je jos uvijek stalo do nje, iako te je lagala. ti dobro razmisli, ako vidis da jos uvijek imas osjecanja za nju i da mozes preci preko cinjenice da te je lagala u vezi sa njenom djecom (kad je ovo mogla slagati, ko zna sta je jos u stanju slagati...ali hajd, nismo svi isti) ti je nazovi ili joj dodji opet na kobilju glavu (nemoj zaboraviti stapice za mamu :D ) pa fino sjedite i razgovarajte u cetiri oka... vidi kako ona gleda na te stvari, mozda ti da i neko dobro objasnjenje.

u svakom slucaju, dozvoli da ti objasni, jer kasnije ces se pitati: sta bi bilo, da je bilo....!!!!
nestasna

Post by nestasna »

@eugen-magic - E hajde ovako, ti mene ubjedi da je ta tvoja prica istinita i da se stvarno desilo, a ja cu tebe ubjediti koji si ti tu levat ispao :roll: i jos uvijek ne rece koliko ti je godina...pih, cime se sve ljudi sluze...
eugen-magic

Post by eugen-magic »

ja_cura_ wrote:dragi magicni...

dobro ti je rekao mema mo: tebi je jos uvijek stalo do nje, iako te je lagala. ti dobro razmisli, ako vidis da jos uvijek imas osjecanja za nju i da mozes preci preko cinjenice da te je lagala u vezi sa njenom djecom (kad je ovo mogla slagati, ko zna sta je jos u stanju slagati...ali hajd, nismo svi isti) ti je nazovi ili joj dodji opet na kobilju glavu (nemoj zaboraviti stapice za mamu :D ) pa fino sjedite i razgovarajte u cetiri oka... vidi kako ona gleda na te stvari, mozda ti da i neko dobro objasnjenje.

u svakom slucaju, dozvoli da ti objasni, jer kasnije ces se pitati: sta bi bilo, da je bilo....!!!!
pa nisu mi još izblijedile emocije. htio sam doći i zvao sam je ali se ne javlja. trebala bi malo smanjiti svoj ego. želio sam da to sve razjasnimo ali ona se ne javlja. meni su to stvarno glupe situacije i to mi izgleda baš kukavički kad netko na takav način bježi od situacije.

razočarala me je jako. u biti, ne shvaća da svojim ponašanjem i jeste sebe dovela u takvu poziciju.

ja mislim da sam prema njoj bio fer i mirna mi je savjest. a tko šta radi u životu stigne ga ta karma )sudbina) kad-tad.
eugen-magic

Post by eugen-magic »

nestasna wrote:@eugen-magic - E hajde ovako, ti mene ubjedi da je ta tvoja prica istinita i da se stvarno desilo, a ja cu tebe ubjediti koji si ti tu levat ispao :roll: i jos uvijek ne rece koliko ti je godina...pih, cime se sve ljudi sluze...
a gle, i ja bi volio da nije istinita. levat kažeš, šta točno znači ta riječ? valjda glupan, naivčina jel tako?

kad god se čovjek zaljubi u biti je glup. zato se i kaže da je ljubav slijepa. emocije nas sprečavaju da vidimo objektivno pravu situaciju.

pa dobro, malo sam prošao kroz moju bosnu (i ja sam rodom iz bosne)

upoznao sam je i malo sam je i ufatio za sisu, :D možda sam mogao i više ali nisam baš imao puno vremena. bilo je lijepo dopisivati se s njom. bila je stvarno nešto posebno što još nisam doživio.

valjda je i ona od mene očekivala da je izbavim iz te njene sumorne sadašnjosti. možda bi ja to i napravio ali ona je sve zabrljala. šta joj ja mnogu.

valjda će naći sebi neku sreću. ja joj to iskreno želim.

samo za sreću prvo treba poći od sebe. a sumnjam da se sreća može graditi na neiskrenosti. pred njom je veliki i bolan posao. sve ovo što je meni napravila će joj kad-tad doći na naplati. tu karmu će morati odplatiti, ako ne u ovom onda u sljedećoj inkarnaciji.

a ja ću ako Bog da naći neku iskreniju curu.
505

Post by 505 »

Šta bi sa 50 eura?
dark rose

Post by dark rose »

Ti si zbilja malo cudak.. sto ti vise citam postove , sve si cudniji.. prvo si je volio. pa prezalio. pa opet mozda je jos uvijek volis. pa onda pricas kako si je u fatio za sisu. pa kako bi neku zenu prebio ko macku... mislim stvarno... ti ispade dobrica. aman... a ona zadaha.. sad kontam da te na tom prvom susretu nije prozkuzila, ne. i nasla si bilo kakav izgovor da se odmakne od tebe... malo si wicked ... i nije tocno da su sve zene , pokvarene ,i loshe... ima ih i te kako puno dobrih i casnih... nego dajte novu temu ova je vec pomalo monotona :) peace
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

[

pa ti nju onda ostavi na miru, kad nece da ti se javlja i da rascisti to s tobom. trebas i to da prihvatis. mozda je tebi za sada tesko, ali sta ces, proguraj to... i kao sto rece, stigne svakog njegova karma. prema tome, ne brini se za nju! ti digni glavu i gledaj naprijed!

@dark rose
hajd nam otvori novu temu, ako ti je ova monotona :D
dark rose

Post by dark rose »

curiceeeeeeeee ev bi tebe mi :D al ode spavat sreco kod mene je tocno 4 sata ujutro sad nemam inspiracije bas nikakve :? ev recimo dal mislis da kad bi se udala bi bila vjerna svom muzu citav zivot..tj da li mislis da je moguce biti cijeli zivot sa samo jednom osobom ma koliko je/ ga volila ili voljeo.. et'' hahha hajd sad opleti :D
kilam

Post by kilam »

eugen-magic wrote:
a gle, i ja bi volio da nije istinita. levat kažeš, šta točno znači ta riječ? valjda glupan, naivčina jel tako?
lik se dobro zajehava :D
kakvi zagrebi kakvi bakraci (vidi mene bas kolumbo :lol: :-) :zzzz: )
nestasna

Post by nestasna »

levat kažeš, šta točno znači ta riječ?
Potrazi u rjecniku, ali nije bas tako lose, kao glup sto ti rece :roll:
eugen-magic

Post by eugen-magic »

kilam wrote:
eugen-magic wrote:
lik se dobro zajehava :D
kakvi zagrebi kakvi bakraci (vidi mene bas kolumbo :lol: :-) :zzzz: )
e, stari moj. moli se alahu da je ne sretneš đe na čaršiji. ostao bi ti i bez gaća. ta bi te smotala ko palačinku.

vjeruj mi, nisam ni ja od juče. puno sam tih žena upoznao, ali ova...ovako još nešto nisam doživio.

ona ti je visine oko 175cm, ima poprilično kila, bar oko 80kg. plavu kosu ima, dobre sise, oblači se moderno, jedva hoda od lijenosti. morao sam je vući uzbrdo. :lol: čuvaj se, ta te hipnotizira k'o zmija žabu.

:lol:
eugen-magic

Post by eugen-magic »

505 wrote:Šta bi sa 50 eura?
80€ da budem precizniji. al nije ni to sve. no, pustio sad to...

nije beg cicija. :-D
_Jenny_

Post by _Jenny_ »

Eh,Eugene ali si nasjeo....
Kroz cijelu temu nismo doznali kolko imas godina!?!
Mora da si sa Kvatrica ili iz Dubrave dok si slijepo vjerovao,ali ajde nije greda na greskama se uci :) Skuzio si to prije neg si je ozenio :):):)
Trebat ce tebi kredit da se vratis na nulu(dionice sanjaj :D)
dosta si "spusio" na put (ovisno kojim putem si isao) oko 100 kn+80 eura (80*7,46kn)+ benzin-rezervar i pol (nadam se da imas dizela ili auto na plin :D)+maramice+stapici za mamu+sok+banane+sta si sve nabrojao...

Salim se!Ma aj dobro si prosao-nemas doma zenu i djecu :)
mema mo

Post by mema mo »

hej magicni nemoj se ljutiti, ali ispao si pravi papak :roll:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#142 Re: molim za savjet...

Post by pape »

eugen-magic wrote: pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...
:roll: Oooo, vidi Eugena, ..... trazi savjete, a neki dan, ... http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=43496 :oops: :D
mema mo

#143 Re: molim za savjet...

Post by mema mo »

pape wrote:
eugen-magic wrote: pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...
:roll: Oooo, vidi Eugena, ..... trazi savjete, a neki dan, ... http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=43496 :oops: :D
ma pape zavodnik je to samo taki, sta cu ti pricat :D :D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

eugen-magic wrote:
sve mi se čini da je prošlo vrijeme kad si mogao naći normalnu i poštenu osobu. ja sam mislio da su u bosni cure bolje, da su više konzervativne i da bar malo drže i do vjere. ove ovdje naše su živi užas. to nemreš naći normalnu osobu.

sve mi se čini da je bolje ostati solo i pokušati naći sreću i zadovoljstvo u drugim stvarima u životu.

šejtan prvo pokvari ženu pa onda preko žene i cijeli svijet. žena je povodljivo stvorenje.
:lol: :lol: :lol:
nevjerovatno :D
shin

#145 Re: prevela me mala žednog preko vode

Post by shin »

eugen-magic wrote:ljetos sam.......

..........
...
..

pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...

Koji bidon majko mila, nisam ranije vidio ovaj topic. :lol:
lolita_xx

#146 Re: prevela me mala žednog preko vode

Post by lolita_xx »

shin wrote:
eugen-magic wrote:ljetos sam.......

..........
...
..

pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...

Koji bidon majko mila, nisam ranije vidio ovaj topic. :lol:
a upoznao 40tak komada :lol:
i nijedna nije dobra :D
obuca

Post by obuca »

50 evra 8-) trosak :lol:
BHG

Post by BHG »

lolita_xx wrote:
eugen-magic wrote:
sve mi se čini da je prošlo vrijeme kad si mogao naći normalnu i poštenu osobu. ja sam mislio da su u bosni cure bolje, da su više konzervativne i da bar malo drže i do vjere. ove ovdje naše su živi užas. to nemreš naći normalnu osobu.

sve mi se čini da je bolje ostati solo i pokušati naći sreću i zadovoljstvo u drugim stvarima u životu.

šejtan prvo pokvari ženu pa onda preko žene i cijeli svijet. žena je povodljivo stvorenje.
:lol: :lol: :lol:
nevjerovatno :D
:lol: :lol: :lol: :lol: ugusicu se :lol:
lolita_xx

Post by lolita_xx »

obuca wrote:50 evra 8-) trosak :lol:
ma nije 50, 80 evra tacnije :D
jos plus sto je kupovao svijet, azru, stapice za mamu... :lol:
obuca

Post by obuca »

lolita_xx wrote:
obuca wrote:50 evra 8-) trosak :lol: