jesi ti žena ili cura? evo, još samo da tebe upoznam i tu se zaustavljam, važi?zena21 wrote: pa dobro... razumite ga ljudi... mislim tek je upoznao 40... komada![]()
![]()
nema jos dovoljno iskustva.. kad bude 140. onda ce stvari gledati drugim ocima
prevela me mala žednog preko vode
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
eugen-magic
-
eugen-magic
šta radio ona ovdje ak ima muža. joj kak sam ljut na takve žene, ja bi je prebio k'o mačku...scorpion7 wrote:Imas i muzhazena21 wrote:ja imam i djecu i mamu![]()
imal nade za mene![]()
:D:D:D
-
eugen-magic
ta ti je bila tako medenog jezika da bi i tebe smotala, vjeruj mi. moli se samo bogu da negdje ne naleti na nju u sarajevu.maccarona wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ojgene moj magicnizaista si lakovjeran
:D
ali takvi imaju iskustva:D nije ni to lose
:D
- SsTtEeLlAa
Mislim da bez obzira na sve, preko neta se moze desiti ljubav i to kakva ljubav...... Govorim iz licnog iskustva....... Znaci, bila sam zaljubljena u jednog momka s kojim sam samo pisala preko neta i nikada se nismo vidjelu u zivotu...Samo u ovom slucaju ja sam bila ta koja nije bila iskrena prema njemu.... tj nakon pola godine naseg dopisivanja sam mu tek tada rekla ko sam, i sta sam, i gdje fakat radim i sl. stvari...Isto tako rekla sam mu da osjecam nesto prema njemu i da bih da je sve drugacije voljela biti s njim...Njegova reakcija je bila za neocekivati..... Zapravo rekao je da mu je drago sto sam mu sve rekla i da me kroz sve to samo jos vise cijeni..... Ali, s vremenom to vise nije bilo to.....I tako jbg zavrsili smo sve ...... Znam da je i on osjetio nesto prema meni a ja i dan danas i to vrlo cesto pomislim na njega....jbg takav je zivot...
I mislim da ti ona nije sve mogla reci upravo zbog ovoga. tj. prekida svake komunikacije s tobom, a i mislim da si joj ti ipak nesto znacio u zivotu pa sta god to bilo.....
Eto toliko ......

I mislim da ti ona nije sve mogla reci upravo zbog ovoga. tj. prekida svake komunikacije s tobom, a i mislim da si joj ti ipak nesto znacio u zivotu pa sta god to bilo.....
Eto toliko ......
- Lace
#106 Re: molim za savjet...
zaboravi je...javit ce se kad bude imala finansijskih problemaeugen-magic wrote:možda je glupo ali volio bih čuti vaše mišljenje o jednom mom iskustvu.
ljetos sam virtualno stupio u kontakt s jednom curom iz sarajeva. rekla mi je da ima 25g, da je plava i zgodna, da studira pravo. bila je tako slatka preko poruka. zavodnica prve klase. iako sam bio skeptičan da mi se javi tako kvalitetna cura, s vremenom me smotala i dopisivali smo se.
pisala je da bi išla sa mnom i na kraj svijeta, da bi mi bila dobra žena, da bi mi rodila bebu, da bi sa mnom živjela i u pećini, ma šta da kažem.. medi mlijeko mi je obećavala.
rekla je da ima rodbinu u zagrebu i da bi došla u zagreb da se upoznamo ali da joj fali 50eura. ja joj pošaljem lovu i sve se ljepo dogovorimo kad će doći i prvi put odgodi, pa drugi put, pa i treći put. tobože tvrdeći da se boji da ja nisam neki nedaj bože manijak.
tu smo zapali u jednu krizu, izgladili smo to i nastavili smo dopisivati se. ja sam rekao da ću ja doći u sarajevo i naravno došao sam. vozio sam cijelu noć i kad sam došao čekao sam je 2,5h da se spremi. popizdio sam. poslala mi je mamu svoju da joj pokažem ličku kartu da vidi jesam li to ja.
konačno je došla. nije bila baš kako sam očekivao, ali dobro..proveli smo lijep dan. dogovorili smo se da ona dođe u zagreb i da ću je oženiti.
vratio sam se u zagreb i dopisivali smo se još 2-3 tjedna. kad je konačno trebala doći, sutradan, pošalje mi poruku da ima dvoje djece i da se bojala da mi to kaže. ja sam bio šokiran i nisam se odmah snašao šta da joj kažem. nisam joj odmah ništa odgovorio i ona se naljutila tobože tvrdeći da je ja ne volim jer ne želim njenu djecu.
prestala je više da mi odgovara na poruke. saznao sam kasnije da ima jedno djete a da li ima još dvoje, nemam pojma.
ne znam, muči me sad to. da li sam pogriješio što joj se nisam odmah javio. možda bi se složio i s tim što ima djecu ali to baš i nije tako jednostavno, to bi trebalo riješiti u četiri oka. mislim da mi je trebala iskreno reći svoju situaciju...
što vi mislite,...što bi vi napravili...
mislim, volio sam je, bila i je draga i još uvijek je. ali mislim da je krivo postupila. 2 mjeseca me je volzala i na kraju nestala da se više neće ni javiti.
pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...
-
basta sljezove boje
Minnela wrote:ma jokbasta sljezove boje wrote:najpametniji komentar na temiMinnela wrote:ja ovo nista ne vjerujem![]()
![]()
..tvoj je pametniji
![]()
prica se mogla pratiti do onog momenta kad mu je rekla da joj posalje 50 Eura. Ja sam mislila da ce se tu prekinuti, ono, on njoj posalje lovu, ona se prestane javljati
-
eugen-magic
nije ona ništa tražila, ja sam joj sam ponudio.basta sljezove boje wrote: prica se mogla pratiti do onog momenta kad mu je rekla da joj posalje 50 Eura. Ja sam mislila da ce se tu prekinuti, ono, on njoj posalje lovu, ona se prestane javljati
-
eugen-magic
#109 Re: molim za savjet...
neće se javit zbog toga, sigurno. ne poznaješ je.Lace wrote:zaboravi je...javit ce se kad bude imala finansijskih problema
-
eugen-magic
da mi je rekla sve što je istina ne bi vjerovatno ni nastavio komunicirati s njom. znam da se bojala, ali ipak je trebala reći, bar kasnije.SsTtEeLlAa wrote:I mislim da ti ona nije sve mogla reci upravo zbog ovoga. tj. prekida svake komunikacije s tobom, a i mislim da si joj ti ipak nesto znacio u zivotu pa sta god to bilo.....
Eto toliko ......![]()
sad više ne znam što bi bilo bolje. pružila mi je lijepe trenutke a posle me razočarala. tako to obično biva...
-
eugen-magic
valjda je još volim, ne znam ni ja sam više. zgodna je bila, umiljata, ...ne prezirem je niti sam ikad. samo mi je žao što je sve zabrljala na takav način.mema mo wrote:jeli tebi magicni ustvari stalo do te zene, volis li je? prvo mi se ucinilo da je prezires, ali sto vise citam tvoje komentare sve mi se cini da bi ti jedva docekao da ti se ona ponovo javi..
volio bi da se javi ali za nešto konkretno bi ona morala da se temeljito promijeni.
- Salko sto je u vodu skako
#113 Re: molim za savjet...
e moj magicni tebe je magicna zena uzela pravo magicnoeugen-magic wrote:možda je glupo ali volio bih čuti vaše mišljenje o jednom mom iskustvu.
ljetos sam virtualno stupio u kontakt s jednom curom iz sarajeva. rekla mi je da ima 25g, da je plava i zgodna, da studira pravo. bila je tako slatka preko poruka. zavodnica prve klase. iako sam bio skeptičan da mi se javi tako kvalitetna cura, s vremenom me smotala i dopisivali smo se.
pisala je da bi išla sa mnom i na kraj svijeta, da bi mi bila dobra žena, da bi mi rodila bebu, da bi sa mnom živjela i u pećini, ma šta da kažem.. medi mlijeko mi je obećavala.
rekla je da ima rodbinu u zagrebu i da bi došla u zagreb da se upoznamo ali da joj fali 50eura. ja joj pošaljem lovu i sve se ljepo dogovorimo kad će doći i prvi put odgodi, pa drugi put, pa i treći put. tobože tvrdeći da se boji da ja nisam neki nedaj bože manijak.
tu smo zapali u jednu krizu, izgladili smo to i nastavili smo dopisivati se. ja sam rekao da ću ja doći u sarajevo i naravno došao sam. vozio sam cijelu noć i kad sam došao čekao sam je 2,5h da se spremi. popizdio sam. poslala mi je mamu svoju da joj pokažem ličku kartu da vidi jesam li to ja.
konačno je došla. nije bila baš kako sam očekivao, ali dobro..proveli smo lijep dan. dogovorili smo se da ona dođe u zagreb i da ću je oženiti.
vratio sam se u zagreb i dopisivali smo se još 2-3 tjedna. kad je konačno trebala doći, sutradan, pošalje mi poruku da ima dvoje djece i da se bojala da mi to kaže. ja sam bio šokiran i nisam se odmah snašao šta da joj kažem. nisam joj odmah ništa odgovorio i ona se naljutila tobože tvrdeći da je ja ne volim jer ne želim njenu djecu.
prestala je više da mi odgovara na poruke. saznao sam kasnije da ima jedno djete a da li ima još dvoje, nemam pojma.
ne znam, muči me sad to. da li sam pogriješio što joj se nisam odmah javio. možda bi se složio i s tim što ima djecu ali to baš i nije tako jednostavno, to bi trebalo riješiti u četiri oka. mislim da mi je trebala iskreno reći svoju situaciju...
što vi mislite,...što bi vi napravili...
mislim, volio sam je, bila i je draga i još uvijek je. ali mislim da je krivo postupila. 2 mjeseca me je volzala i na kraju nestala da se više neće ni javiti.
pa, eto, sad kakve su te žene...nažalost još nijednu dobru nisam upoznao...
ps. kao iskusni i stalni posjetila holandskih crvenih ulica mogu ti reci da se samo krvama daju pare u ruke
- mema mo
onda se ne sekirajeugen-magic wrote:valjda je još volim, ne znam ni ja sam više. zgodna je bila, umiljata, ...ne prezirem je niti sam ikad. samo mi je žao što je sve zabrljala na takav način.mema mo wrote:jeli tebi magicni ustvari stalo do te zene, volis li je? prvo mi se ucinilo da je prezires, ali sto vise citam tvoje komentare sve mi se cini da bi ti jedva docekao da ti se ona ponovo javi..
volio bi da se javi ali za nešto konkretno bi ona morala da se temeljito promijeni.
- Salko sto je u vodu skako
javi ce se ona eto samo sto nijemema mo wrote:onda se ne sekirajeugen-magic wrote:valjda je još volim, ne znam ni ja sam više. zgodna je bila, umiljata, ...ne prezirem je niti sam ikad. samo mi je žao što je sve zabrljala na takav način.mema mo wrote:jeli tebi magicni ustvari stalo do te zene, volis li je? prvo mi se ucinilo da je prezires, ali sto vise citam tvoje komentare sve mi se cini da bi ti jedva docekao da ti se ona ponovo javi..
volio bi da se javi ali za nešto konkretno bi ona morala da se temeljito promijeni.javit ce ti se sigurno i izgladit cete vas dvoje to
ja ti zelim srecu, i da ti napomenem da su bosanke i hercegovke dobre cure i zene
ona ima sigurno debeo razlog sto je tako postupila, a voli i ona tebe 100%
- zena21
djes ti prije prebijo.. mackeeugen-magic wrote:šta radio ona ovdje ak ima muža. joj kak sam ljut na takve žene, ja bi je prebio k'o mačku...scorpion7 wrote:Imas i muzhazena21 wrote:ja imam i djecu i mamu![]()
imal nade za mene![]()
:D:D:D
ps. nisu svi na forumu u potrazi za muskarcima/zenama
- zena21
posalji mi 100eVra i najnoviji broj EXPRESSA pa cu razmislitieugen-magic wrote:jesi ti žena ili cura? evo, još samo da tebe upoznam i tu se zaustavljam, važi?zena21 wrote: pa dobro... razumite ga ljudi... mislim tek je upoznao 40... komada![]()
![]()
nema jos dovoljno iskustva.. kad bude 140. onda ce stvari gledati drugim ocima
- pitt
kad si to ti nasla ba?zena21 wrote:djes ti prije prebijo.. mackeeugen-magic wrote:šta radio ona ovdje ak ima muža. joj kak sam ljut na takve žene, ja bi je prebio k'o mačku...scorpion7 wrote: Imas i muzha:D:D:D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps. nisu svi na forumu u potrazi za muskarcima/zenama![]()
![]()
![]()
-
Zhaba
ccc pa zena odavno dala svoje srce techu a muza ko ga...pitt wrote:kad si to ti nasla ba?zena21 wrote:djes ti prije prebijo.. mackeeugen-magic wrote: šta radio ona ovdje ak ima muža. joj kak sam ljut na takve žene, ja bi je prebio k'o mačku...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps. nisu svi na forumu u potrazi za muskarcima/zenama![]()
![]()
![]()
:D:D ne prijavljujes nista
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
zena21 je zgodna i inteligenta...malo je reci ona je perfektna...kad vidim na ekranu njeno ime...bude mi pravo drago...nesto mi se digne...pritisak naravno
-
Zhaba
karabaja-x wrote:zena21 je zgodna i inteligenta...malo je reci ona je perfektna...kad vidim na ekranu njeno ime...bude mi pravo drago...nesto mi se digne...pritisak naravno
-
Yamahalac
i ja potpisujem gore potpisanog koji je poslije potpisan od nize potpisane potpisivacice potpisanog potpisivacazena21 wrote:Potpisujemkarabaja-x wrote:zena21 je zgodna i inteligenta...malo je reci ona je perfektna...kad vidim na ekranu njeno ime...bude mi pravo drago...nesto mi se digne...pritisak naravno![]()
![]()
![]()
- zena21
dragaZhaba wrote:karabaja-x wrote:zena21 je zgodna i inteligenta...malo je reci ona je perfektna...kad vidim na ekranu njeno ime...bude mi pravo drago...nesto mi se digne...pritisak naravno![]()
![]()
posto imas nizak tlak dobro ti doslo
naravno je zgodna i inteligentna zenoooooo