prevario me pred vjencanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

MadamPiaNo

Post by MadamPiaNo »

...
Last edited by MadamPiaNo on 13/09/2007 04:16, edited 1 time in total.
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

anais_nin wrote:
belfy wrote: P.S. Jedna interesantna izjava koju sam nedavno cuo kao odgovor prijatelja kada ga djevojka pita da li ju je ikada prevario: "Sve i da jesam ako vec ne znas zasto bi se brinula?" Sto bi bilo jos nesto interesantno za razmisljanje...
ko da gledam kako je ovaj mudrac nakon ovog nagrabusio :lol: :D

@talijan, da ne mislis da sam poludila, to se odnosilo na onu drugu temu "jesu li gluplje zene bolje u krevetu" :lol: :D
postoji njemacka poslovica - Was ich nicht weiß, macht mich nicht heiß, engleski - What the eye does not see, the heart does not grieve over
anais_nin

Post by anais_nin »

basta sljezove boje wrote:
anais_nin wrote:
belfy wrote: P.S. Jedna interesantna izjava koju sam nedavno cuo kao odgovor prijatelja kada ga djevojka pita da li ju je ikada prevario: "Sve i da jesam ako vec ne znas zasto bi se brinula?" Sto bi bilo jos nesto interesantno za razmisljanje...
ko da gledam kako je ovaj mudrac nakon ovog nagrabusio :lol: :D

@talijan, da ne mislis da sam poludila, to se odnosilo na onu drugu temu "jesu li gluplje zene bolje u krevetu" :lol: :D
postoji njemacka poslovica - Was ich nicht weiß, macht mich nicht heiß, engleski - What the eye does not see, the heart does not grieve over
kod zena su i usi jednako opasne :D kad im bubu jednom u uho stavis nema vise mira :D
King Kikapu

Post by King Kikapu »

senka, pravari i ti njega s istom kokom da mu pokazes da nje nista bolji od tebe.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 12:30, edited 1 time in total.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

cuj ``kapiju``...

ova senekog mahalasa dohvatila :D :D :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

a be senka be, de si se denula, te se potepaste il sto?
lolita_xx

Post by lolita_xx »

King Kikapu wrote:senka, pravari i ti njega s istom kokom da mu pokazes da nje nista bolji od tebe.
:lol: :lol:
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

Osamdeset udaraca bičem za varanje žene

Osamdeset udaraca bičem dobio je na javnom mlaćenju Said Ghanbari (25) u Teheranu jer je konzumirao alkohol i varao svoju ženu. Scena kakva je u zapadnim civilizacijama nezamisliva u Iranu gotovo da je svakodnevica

Mladića su polegli na metalnu klupu, dva policajca su ga držala za noge i ruke, a bičevalac je neumoljivo mlatio bičem. Čitavu predstavu gledalo je i mobitelima snimalo oko tisuću ljudi. Pri polovini kažnjavanja Ghanbari je prokrvario, a do kraja batinanja izgubio je i svijest.

Bičevanje je jedan od blažih oblika kažnjavanja u Iranu. Naime, moguće je da budete i javno kamenovani, ali isto tako prema šerijatskom zakonu možete proći i gore, jer državi je dopušteno i da vas okači o gredu. Prema podacima Amnesty Internationla, u 2006. godini obavljeno je 117 javnih vješanja, a u prvih sedam mjeseci ove godine 120.
gol-man

Post by gol-man »

Amazonka27 wrote:E da i ja doprinesem ovoj temi....ja kakav sam zivac...kad bi ga ufatila na djelu s drugom...garant bi napravila belaj...a dva dana poslije bi se pokajala. U svakom trenutku treba ostati dama...ma sta rekao, ma sta uradio...dama...
A jednom me je momak prevario...i ja mu oprostila...a onda me je ostavio jer sam mu oprostila... uz objasnjenje da ja njega ne volim i da mi nije stalo cim sam mu oprostila prevaru :roll: :D
Nakon jednogodisnje veze...ostanem u "prijateljskim" odnosima sa bivsim...i nakon pola godine ...kaze on spavao sa drugom...mene je to tako zabolilo...da smo prekinuli svaki kontakt...nisam ga mogla zamisliti...ni podnjeti...da ga je druga imala....

a sad je ozenjen...ima porodicu...i cini mi se da kad bi se nekim slucajem vratio meni...oprostila bi mu 100 zena...200 djece...sve....

Samo savjet od nekog ko je donjeo ispravnu odluku sa groznim posljedicama.... Poslusaj sebe...nepricaj nikom sta se desilo medzu vama...mozda se izgladi...a tebe ce citav zivot obiljezavati kao nekog ko je oprostio....a opet sa druge strane...ako mu ne oprostis...imas li snage ponovo slusati tudza djetinjstva, prolaziti sve ponovo...i nadati se da ce naici neki bolji... :roll: meni ni nakon 3 god...nije ni jedan naisao bolji...godine idu...ja cupkam u mjestu...cekam mr.boljeg...i na uglu gori petrolejska lampa....
Joj kraljica si mi...Isti sam, i u istim gov... :-) :-) :-) :-) Nekad ne znam sta bih radio , pa ispricam uzem krugu prijatelja, a nekad sutim , bolje je u sebi...
Lace

Post by Lace »

basta sljezove boje wrote:Osamdeset udaraca bičem za varanje žene

Osamdeset udaraca bičem dobio je na javnom mlaćenju Said Ghanbari (25) u Teheranu jer je konzumirao alkohol i varao svoju ženu. Scena kakva je u zapadnim civilizacijama nezamisliva u Iranu gotovo da je svakodnevica

Mladića su polegli na metalnu klupu, dva policajca su ga držala za noge i ruke, a bičevalac je neumoljivo mlatio bičem. Čitavu predstavu gledalo je i mobitelima snimalo oko tisuću ljudi. Pri polovini kažnjavanja Ghanbari je prokrvario, a do kraja batinanja izgubio je i svijest.

Bičevanje je jedan od blažih oblika kažnjavanja u Iranu. Naime, moguće je da budete i javno kamenovani, ali isto tako prema šerijatskom zakonu možete proći i gore, jer državi je dopušteno i da vas okači o gredu. Prema podacima Amnesty Internationla, u 2006. godini obavljeno je 117 javnih vješanja, a u prvih sedam mjeseci ove godine 120.
ma nije to zbog varanja zene...to je zbog alkohola :-? :D
micika

Post by micika »

Lace wrote:
basta sljezove boje wrote:Osamdeset udaraca bičem za varanje žene

ma nije to zbog varanja zene...to je zbog alkohola :-? :D
Zalosno :(

Imam ovdje prijateljicu,Iranku...udata za turcina.I neki dan mi prica te njihove zabrane i navike i gluposti.Kaze bila jednom na nekom partiju koji su organizovali stranci,kad u po frke uleti policija i sve ih pohapsi.Cura zavrsi u zatvoru 3 dana....ni kriva ni duzna,samo zato sto je bila na derneku,hahhahah,za ne povjerovati.Jos kaze pili su punc al su policiji kao rekli da je bio kompot.Jos da su i za alkohol znali,ko zna sta bi se desilo. :-) :shock:
pitt

Post by pitt »

hoce to ko se sa arkadashima petlja :D:D:D:D:D
micika

Post by micika »

pitt wrote:hoce to ko se sa arkadashima petlja :D:D:D:D:D
Dje si pitte,sunce ti kalajisano :-) :D :D bil se ti malo petljo samnom :-) :D :D :D :D
pitt

Post by pitt »

Boze sacuvaj :D:D zakasnila si :D:D
micika

Post by micika »

pitt wrote:Boze sacuvaj :D:D zakasnila si :D:D
Ja zakasnila,ccc :angry:

Moj pitte,kad sam ja bolovala za tobom,a ti nisi ni primjecivao :D :D :D eeeeeeeee,dje su ti oci bile :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

uhh....sto ce ti nos narasti.....kao u mene :D:D:D
micika

Post by micika »

pitt wrote:uhh....sto ce ti nos narasti.....kao u mene :D:D:D
Tvoj makar ima svrhu :D :D gdje bih ja sa svojim :lol: :lol: samo bi mi smetao :lol: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

micika wrote:
Tvoj makar ima svrhu :D :D gdje bih ja sa svojim :lol: :lol: samo bi mi smetao :lol: :lol: :lol:
auuu kad te samo lace cuje :D:D:D
Zhaba

Post by Zhaba »

micika wrote:
kakvu svrhu :? :? :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

vidi, vidi... sta ljubav uradi od coeka :D :lol: Pa, bolan pitt, sta si se to probrezobrazo :D
_ambassador

Post by _ambassador »

MadamPiaNo wrote:Meni se slicno desilo :D Zovem momka na mob :D Kaze u gradu je :D A ja mu ispred kuce i auto mu tu :D Otkljucala kapiju, usla, pokucala na vrata kad njegova "jaranica" na vratima :D Kroz staklo se vidjela :D Ona njega zove, on otvorio vrata, ja usla :D Ona otisla, mi se posvadjali, dobila ja batina :D Nikad vise :D
ja samo neznam zasto ti je ovo smijesno :roll: ... pogotovo zato sto se tebi desilo...
talijan

Post by talijan »

bosmen wrote:
_ambassador wrote:
MadamPiaNo wrote:Meni se slicno desilo :D Zovem momka na mob :D Kaze u gradu je :D A ja mu ispred kuce i auto mu tu :D Otkljucala kapiju, usla, pokucala na vrata kad njegova "jaranica" na vratima :D Kroz staklo se vidjela :D Ona njega zove, on otvorio vrata, ja usla :D Ona otisla, mi se posvadjali, dobila ja batina :D Nikad vise :D
ja samo neznam zasto ti je ovo smijesno :roll: ... pogotovo zato sto se tebi desilo...
eee moj Ambasadore, da je malo bolje poznajes znao bi sta joj je smijesno
ali nije joj smijesno, jer ona ne zna pisat bez tih zelenij smaja
@MadamPiano :kiss: :D
:D :D :D :D :D :D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

madam hajd ti nama postavi neku temu :D :D :D
MadamPiaNo

Post by MadamPiaNo »

...
Last edited by MadamPiaNo on 13/09/2007 05:30, edited 1 time in total.
Post Reply