PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- JThomas
#101 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
plakala je, moooooooolilaaaaaaaaaaaa meeeeeeeeeeee...
- Kaćunak
- plejka2
#103 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
treba ovom probijacu mlade kupit kakvo pice ipak mu je covjek ucinio uslugu...
ko zna da je nije on naceo bil pokretac ikad osjetio cari mlade pihletine
ko zna da je nije on naceo bil pokretac ikad osjetio cari mlade pihletine
-
Katy
#104 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Najbolje ti njoj oprosti!
Onda kad se pojavi opet taj lik povremeno ,dodje odatle gdje je odselio,dogovorite se kad koji s njom izlazi!
Ti u medjuvremenu nju setaj,vodi je na ispumpavanje zeludca...i gledaj da ima uvijek dovoljno tableta za smirenje
da ih saku popije i fascinira te koliko te voli!
Onda kad se pojavi opet taj lik povremeno ,dodje odatle gdje je odselio,dogovorite se kad koji s njom izlazi!
Ti u medjuvremenu nju setaj,vodi je na ispumpavanje zeludca...i gledaj da ima uvijek dovoljno tableta za smirenje
da ih saku popije i fascinira te koliko te voli!

- kritichar
#105 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
nemoj ti savjete da dajesjuli84 wrote:Joj neki ovdje ko da nikad nisu imali 19
- alcho
#106 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Njoj oprosti, ali njemu - NIKADA!

- bosanski
#107 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
mozes ti to sve pripisati mladosti, ali je stariji kolega sebi pripisao junf. a ti je muzafere vozajtechno wrote:Poenta je u tome da li da joj oprostim ako vidim da se iskreno kaje a kaje se to sam uvedjen popila je i nedavno saku pilila za smirenje pa je pretjerala morao sam cak ja da je vozim na ispiranje, znaci da li oprostiti nekome ko se iskreno pokajao i sve prepisati mladosti?
- juli84
#108 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Ti samo tišukritichar wrote:nemoj ti savjete da dajesjuli84 wrote:Joj neki ovdje ko da nikad nisu imali 19
- kritichar
#109 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
ja tise, ti tisejuli84 wrote: Ti samo tišu
nemoj da ga navodis na krivi put
-
shin
#110 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Ubij kruvu!techno wrote:Ovako moji forumasi, rijec je o tome da me je djevojka prevarila sa 11 godina starijim likom, ona je njega upoznala prije mene nesto su se i zabavljali onda je on otisao u drugi grad, ja sam dosao upoznao je, da bih ja saznao nakon nekog vremena da je ona mjesec dana se vidjala sa njim i samnom znaci, to je bilo prvih mjesec dana veze, i spavali su tri puta, ona mi se kune da nije htjela da spava sa njim da je nekako prisilio prijala joj je paznja ali ne i sex, nije silovanje ali da je opet sve nekako bilo mimo njene volje jer je on bio i stariji i sve pa mu je nekako pustala uzgred to joj je bilo i prvo sex iskustvo a mlada je i bila je zaljubljena, svjesna je da je samo iskoristio i vidim da se iskreno kaje kleknula je na koljena i molila me za oprostaj ja vidim da me iskreno voli i da joj je krivo sto je ovaj tako iskoristio volim i janju ali ne znamo da li je ispravno da joj oprostim ovo ste je klecala me bas dirnulo u srce nisam ni htio da to uradi ali ona je htjela tako. Znam ja da ovo nije tema za foruma svi smo mi razliciti i neko moze ovo oprostiti a neko ne ali zanima me sta bi vi uradili na mome mejstu. Hajde pozdravv
-
theTruePath
#111 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
da je musko u pitanju govorili bi "dogodi se" "ma samo je sex bio u pitanju" itd
jesmo tolerantniji prema muskoj nevjeri
jesmo tolerantniji prema muskoj nevjeri
- Traktor`
#112 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
ma da joj je zlatna pi*** ja joj ne bih halalio... 
- Ajvi
#113 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
Hvala sto ste mi uljepsali radni dan i nasmijali me od srca

-
theTruePath
#114 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
trcicu trceci wrote:prevari je sa njenom majkom, tako ces joj vratiti...oko za oko, zub za zub...ako nema majku, ima nanu
tobejarabi
- bosanski
#115 Re: PREVARILA ME cura DA LI DA JOJ OPROSTIM
ako nema ni nanu, ima neka bilo koja nana u mahali. al ko ce ih onda oboje vozat na ispumpavanje.trcicu trceci wrote:prevari je sa njenom majkom, tako ces joj vratiti...oko za oko, zub za zub...ako nema majku, ima nanu