Znam jednu koja oduvijek ima takve veze, a meni se desilo da sam radi jednog moguceg ostavila tadasnjeg s kojim je vec yaskripalo...seln wrote: ma neee, sigurno je sigurno. Ako uspije sa novim, onda ce hrabro istupiti pred partnera i sve mu reci u lice.
Ako ne uspije, onda ce mudro sutjeti i ostati sa starim.
Ponekad ne mogu toliko jesti koliko bih mogao povracati.
PREVARA ZENE....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#101 Re: PREVARA ZENE....
-
mIRCerka
#102 Re: PREVARA ZENE....
I da se razumijemo, ostavljen je bio zato sto mi je bilo mrsko lagati i petljati i izmisljati izgovore, vec jednostavno gotovo i tacka.
- milivoje
#103 Re: PREVARA ZENE....
mIRCerka wrote:I da se razumijemo, ostavljen je bio zato sto mi je bilo mrsko lagati i petljati i izmisljati izgovore, vec jednostavno gotovo i tacka.
posteno
-
mIRCerka
#104 Re: PREVARA ZENE....
Sto ne znaci da davno nisam probala i dokazala sebi da MOGU I ZNAM al nemam kadmilivoje wrote:mIRCerka wrote:I da se razumijemo, ostavljen je bio zato sto mi je bilo mrsko lagati i petljati i izmisljati izgovore, vec jednostavno gotovo i tacka.![]()
posteno
- milivoje
#105 Re: PREVARA ZENE....
CCCmIRCerka wrote:Sto ne znaci da davno nisam probala i dokazala sebi da MOGU I ZNAM al nemam kadmilivoje wrote:mIRCerka wrote:I da se razumijemo, ostavljen je bio zato sto mi je bilo mrsko lagati i petljati i izmisljati izgovore, vec jednostavno gotovo i tacka.![]()
posteno
-
airwest
#106 Re: PREVARA ZENE....
Svaka cast,reci im,ovim nasim prevaranticamanejla28 wrote:pozdrav,
zene varaju jer nisu srecne i zadovoljne sa svojim partnerima.Ja sam vec 4 godine u vezi i nikada nisam osjetila privlacnost prema drugom momku.sve sto mi treba imam u svom buducem muzu.
iz iskustva mojih bliznjih:
1.ukoliko flertujes korak dalje je i fizicka prevara.
2.ukoliko dodjes u iskustvo da prevaris tada ozbiljno treba da razmislis koliko si sretna u toj vezi.
3.kada si vec prevarila gubis nesto do cega ti i onako nije stalo.
pozz
-
suzana20
#107 Re: PREVARA ZENE....
EVO MENE,,SATI MINUTE PROLAZE U SUZAMA I KAJANJU ,NIKAD SEBI NECHU MOCI OPROSITIT POVRIJEDITI TAKO DIVNO BICE NA POCETKU VEZE NA SVE LIJEPO VRATITI LOSIM,DUGA MI JE SVAKA NOC SVAKI DAN NE ZELIM ZIVJETI BEZ MOJE LJUBAVI,NE OPRASTA NE BI NI JA STA MENI OSTAJE SAMO DA ZIVIM ZIVOT I NADAM SE DA CE NEKA TO DRAGO BICE OPROSTITI SAMO TO ZELIM...DA SVE BUDE KAO NEKAD VJEROVATNO TESKO,MENI VISHE NIKO DRUGI NE TREBA NEMAM VISH EZELJA NI SRECE...TAKO POVRIJEDITI NEKOGA,ZAR TAKOOOOOO????BOZE MOJ DRAGII JA KOJA NISAM ZLA OSOBA A NE ZNAM ZASTO SE TO TAKO DESILO,BITI SRETNA S NEKIM A PISATI DA NISAM,ZELJETI NEKOGA APISATI DA NE ZELIM ..NIKAD NECHU SHVATITI,RAZMISLJAM DA JE TO BILA JACHA SILA OD MOJE PAMETI DA ME MOZDA SPRIJECHI U NEKIM STVARIMA..ALI NIJE MI UTJEHA NIKAKVA...SAN JE NEMOGUC A JAVA JOSH GORA...KAKO ZIVJETI,KAKO RAZMISLJATI KAKO CEKATI A NE MOCI UCINIT I NISTA,KAKO???
TAKO TESKO KAJANJE I BOL KOJU PROLAZIM NAJVISHE STO SAM POVRIJEDILA JEDNO NAJDIVNIJE BICHE NA SVIJETU ,NIKO NE BI VJEROVAO U SVE STO SE DOGODILO NI JA NE VJERUJEM KAO RUZAN SAN...KRIVITE ME VI KOJI KRIVITE I JA SE MRZIM I NE ZNAM KAKO CU SEBI OPROSITIT ,SJECAM SE SVAKOG OSMJEHA UPUCENOG MENI SVAKOG MOMENTA SRECE...ZVOT JE NESTO NEPREDVIDIVO...LJUDI MOJII DA JE VRATITI VRIJEME...VI KOJI OLAKO SHVATAE NEMOJTE JER NI JA NISAM ZNALA NI VJEROVALA DA SE OVAKO NESTO MOZE DESITI BILA SAM BEZGRIJESNA I DOBRA OSOBA...DESILO SE NESTO NAJGORE
TAKO TESKO KAJANJE I BOL KOJU PROLAZIM NAJVISHE STO SAM POVRIJEDILA JEDNO NAJDIVNIJE BICHE NA SVIJETU ,NIKO NE BI VJEROVAO U SVE STO SE DOGODILO NI JA NE VJERUJEM KAO RUZAN SAN...KRIVITE ME VI KOJI KRIVITE I JA SE MRZIM I NE ZNAM KAKO CU SEBI OPROSITIT ,SJECAM SE SVAKOG OSMJEHA UPUCENOG MENI SVAKOG MOMENTA SRECE...ZVOT JE NESTO NEPREDVIDIVO...LJUDI MOJII DA JE VRATITI VRIJEME...VI KOJI OLAKO SHVATAE NEMOJTE JER NI JA NISAM ZNALA NI VJEROVALA DA SE OVAKO NESTO MOZE DESITI BILA SAM BEZGRIJESNA I DOBRA OSOBA...DESILO SE NESTO NAJGORE
- Op3r4t0r
#108 Re: PREVARA ZENE....
Poslije jebanja nema kajanja!!!
Da si ti njega voljela kao sto sad pises nebi se ti jebavala po komsiluku da prostis
Djevojka je ukras i ponos momka, a kako da se momak ponosi djevojkom poput tebe? Nikako
Da si ti njega voljela kao sto sad pises nebi se ti jebavala po komsiluku da prostis
Djevojka je ukras i ponos momka, a kako da se momak ponosi djevojkom poput tebe? Nikako
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#109 Re: PREVARA ZENE....
ja tebe @suzana20 prvo kontam,pa ne kontam jel ti sad zao sto si povrijedila njega pa sad povrijedujes sebe da bi kao smirila savjest sto ti je bilo fino s drugim,al te je voljeni ufatio pa bilo je kratko al slatko,a ne mozes da budes sa ovim jer volis rogonju pa bi se vratila al on kao ne zeli a ti se bojis da u dogledno vrijeme se ne desi isto ili da ti ne vrati istom mjerom jer u posvijesti znas da nece biti isto kao prije i.............ja sad samog sebe vise ne kontam
ziva bila ,zivot je pred tobom a ako ti je lijepo da se prcas onda se prcaj ako ti je stalo do udaje ,onda se udaj itd itd itd samo nemoj puno da kontas ,radije nesto radi konkretno.....recimo pleti džemper 
- pici
#110 Re: PREVARA ZENE....
znaci polozila simIRCerka wrote:Sto ne znaci da davno nisam probala i dokazala sebi da MOGU I ZNAM al nemam kadmilivoje wrote:mIRCerka wrote:I da se razumijemo, ostavljen je bio zato sto mi je bilo mrsko lagati i petljati i izmisljati izgovore, vec jednostavno gotovo i tacka.![]()
posteno
- seln
#111 Re: PREVARA ZENE....
suzana20 wrote:EVO MENE,,SATI MINUTE PROLAZE U SUZAMA I KAJANJU ,NIKAD SEBI NECHU MOCI OPROSITIT POVRIJEDITI TAKO DIVNO BICE NA POCETKU VEZE NA SVE LIJEPO VRATITI LOSIM,DUGA MI JE SVAKA NOC SVAKI DAN NE ZELIM ZIVJETI BEZ MOJE LJUBAVI,NE OPRASTA NE BI NI JA STA MENI OSTAJE SAMO DA ZIVIM ZIVOT I NADAM SE DA CE NEKA TO DRAGO BICE OPROSTITI SAMO TO ZELIM...DA SVE BUDE KAO NEKAD VJEROVATNO TESKO,MENI VISHE NIKO DRUGI NE TREBA NEMAM VISH EZELJA NI SRECE...TAKO POVRIJEDITI NEKOGA,ZAR TAKOOOOOO????BOZE MOJ DRAGII JA KOJA NISAM ZLA OSOBA A NE ZNAM ZASTO SE TO TAKO DESILO,BITI SRETNA S NEKIM A PISATI DA NISAM,ZELJETI NEKOGA APISATI DA NE ZELIM ..NIKAD NECHU SHVATITI,RAZMISLJAM DA JE TO BILA JACHA SILA OD MOJE PAMETI DA ME MOZDA SPRIJECHI U NEKIM STVARIMA..ALI NIJE MI UTJEHA NIKAKVA...SAN JE NEMOGUC A JAVA JOSH GORA...KAKO ZIVJETI,KAKO RAZMISLJATI KAKO CEKATI A NE MOCI UCINIT I NISTA,KAKO???

-
KYLIE
#112 Re: PREVARA ZENE....
hajde sta ste se okomili na curu/zenu, seln ne budi tako apokaliptican
-
luciferino
#113 Re: PREVARA ZENE....
suzana20 wrote:EVO MENE,,SATI MINUTE PROLAZE U SUZAMA I KAJANJU ,NIKAD SEBI NECHU MOCI OPROSITIT POVRIJEDITI TAKO DIVNO BICE NA POCETKU VEZE NA SVE LIJEPO VRATITI LOSIM,DUGA MI JE SVAKA NOC SVAKI DAN NE ZELIM ZIVJETI BEZ MOJE LJUBAVI,NE OPRASTA NE BI NI JA STA MENI OSTAJE SAMO DA ZIVIM ZIVOT I NADAM SE DA CE NEKA TO DRAGO BICE OPROSTITI SAMO TO ZELIM...DA SVE BUDE KAO NEKAD VJEROVATNO TESKO,MENI VISHE NIKO DRUGI NE TREBA NEMAM VISH EZELJA NI SRECE...TAKO POVRIJEDITI NEKOGA,ZAR TAKOOOOOO????BOZE MOJ DRAGII JA KOJA NISAM ZLA OSOBA A NE ZNAM ZASTO SE TO TAKO DESILO,BITI SRETNA S NEKIM A PISATI DA NISAM,ZELJETI NEKOGA APISATI DA NE ZELIM ..NIKAD NECHU SHVATITI,RAZMISLJAM DA JE TO BILA JACHA SILA OD MOJE PAMETI DA ME MOZDA SPRIJECHI U NEKIM STVARIMA..ALI NIJE MI UTJEHA NIKAKVA...SAN JE NEMOGUC A JAVA JOSH GORA...KAKO ZIVJETI,KAKO RAZMISLJATI KAKO CEKATI A NE MOCI UCINIT I NISTA,KAKO???
Hajd bona, jedan se otego, drugi se protego.
- seln
#114 Re: PREVARA ZENE....
Nisam kataleptican, samo kazem da je ona trol.KYLIE wrote:hajde sta ste se okomili na curu/zenu, seln ne budi tako apokaliptican
-
KYLIE
#115 Re: PREVARA ZENE....
e onaj trol ti je bas stravican, nije valjda toliko losa
- SsTtEeLlAa
#116 Re: PREVARA ZENE....
joj ti si meni ne samo kralj podforuma... vec si kralj svih kraljeva svih podforumaseln wrote:Mi, seln I, miloscu bozjom kralj podforuma, izdajemo edikt:
-naravno da se ljudi hebu radi cejfa, aali nije cejf u varanju partnera. Ako nekome jeste, taj je supak.
-naravno da ljudi imaju instinkte i zelje za promjenom partnera. Takovi se pak ne trebahu vezivati, no ostati slobodno i staviti do znanja da su na raspolaganju
svim pripadnicima suprotnog spola.
-takodje preporucujem svim zagovornicima instikta i ostalih insekata da se ozene/udaju, zive u braku desetak godina i onda stave zenu/muza na javno raspolaganje. bracni drug i majka priroda ce im blagodariti, a oni sami ce pak liberalno tolerirati rasturacinu pred ocima njihovim.
Pisano na forumu, dne 29.4. ljeta gospodnjeg 2008
- Meshtar
#117 Re: PREVARA ZENE....
Šta ti ostaje? Ja bih ti za početak predložio da skineš Caps lock i malo više znakova interpunkcije. Garantujem do 20%više sexa.suzana20 wrote:EVO MENE,,SATI MINUTE PROLAZE U SUZAMA I KAJANJU ,NIKAD SEBI NECHU MOCI OPROSITIT POVRIJEDITI TAKO DIVNO BICE NA POCETKU VEZE NA SVE LIJEPO VRATITI LOSIM,DUGA MI JE SVAKA NOC SVAKI DAN NE ZELIM ZIVJETI BEZ MOJE LJUBAVI,NE OPRASTA NE BI NI JA STA MENI OSTAJE SAMO DA ZIVIM ZIVOT I NADAM SE DA CE NEKA TO DRAGO BICE OPROSTITI SAMO TO ZELIM...DA SVE BUDE KAO NEKAD VJEROVATNO TESKO,MENI VISHE NIKO DRUGI NE TREBA NEMAM VISH EZELJA NI SRECE...TAKO POVRIJEDITI NEKOGA,ZAR TAKOOOOOO????BOZE MOJ DRAGII JA KOJA NISAM ZLA OSOBA A NE ZNAM ZASTO SE TO TAKO DESILO,BITI SRETNA S NEKIM A PISATI DA NISAM,ZELJETI NEKOGA APISATI DA NE ZELIM ..NIKAD NECHU SHVATITI,RAZMISLJAM DA JE TO BILA JACHA SILA OD MOJE PAMETI DA ME MOZDA SPRIJECHI U NEKIM STVARIMA..ALI NIJE MI UTJEHA NIKAKVA...SAN JE NEMOGUC A JAVA JOSH GORA...KAKO ZIVJETI,KAKO RAZMISLJATI KAKO CEKATI A NE MOCI UCINIT I NISTA,KAKO???
- seln
#118 Re: PREVARA ZENE....
Malo manje patetike u tekstu bi vjerovatno donijeli jos nekoliko dodatnih centimetaraMeshtar wrote:Šta ti ostaje? Ja bih ti za početak predložio da skineš Caps lock i malo više znakova interpunkcije. Garantujem do 20%više sexa.suzana20 wrote:EVO MENE,,SATI MINUTE PROLAZE U SUZAMA I KAJANJU ,NIKAD SEBI NECHU MOCI OPROSITIT POVRIJEDITI TAKO DIVNO BICE NA POCETKU VEZE NA SVE LIJEPO VRATITI LOSIM,DUGA MI JE SVAKA NOC SVAKI DAN NE ZELIM ZIVJETI BEZ MOJE LJUBAVI,NE OPRASTA NE BI NI JA STA MENI OSTAJE SAMO DA ZIVIM ZIVOT I NADAM SE DA CE NEKA TO DRAGO BICE OPROSTITI SAMO TO ZELIM...DA SVE BUDE KAO NEKAD VJEROVATNO TESKO,MENI VISHE NIKO DRUGI NE TREBA NEMAM VISH EZELJA NI SRECE...TAKO POVRIJEDITI NEKOGA,ZAR TAKOOOOOO????BOZE MOJ DRAGII JA KOJA NISAM ZLA OSOBA A NE ZNAM ZASTO SE TO TAKO DESILO,BITI SRETNA S NEKIM A PISATI DA NISAM,ZELJETI NEKOGA APISATI DA NE ZELIM ..NIKAD NECHU SHVATITI,RAZMISLJAM DA JE TO BILA JACHA SILA OD MOJE PAMETI DA ME MOZDA SPRIJECHI U NEKIM STVARIMA..ALI NIJE MI UTJEHA NIKAKVA...SAN JE NEMOGUC A JAVA JOSH GORA...KAKO ZIVJETI,KAKO RAZMISLJATI KAKO CEKATI A NE MOCI UCINIT I NISTA,KAKO???
-
encian
#119 Re: PREVARA ZENE....
ma hajde, ako prije nije bio drag, nije bio drag sa razlogom, ako je prije postojao bolji, onda postoji i sada. tebi je dosadno bilo i u vezi a dosadno ti je i sada. da si ga voljela vise bi razmisljala. jedino nek te muci sto nisi bila fer, a to da ga volis i ostala patetika ... 
-
mIRCerka
- savrseni krug
#121 Re: PREVARA ZENE....
oooencian wrote:ma hajde, ako prije nije bio drag, nije bio drag sa razlogom, ako je prije postojao bolji, onda postoji i sada. tebi je dosadno bilo i u vezi a dosadno ti je i sada. da si ga voljela vise bi razmisljala. jedino nek te muci sto nisi bila fer, a to da ga volis i ostala patetika ...
ma da hoce tvom hajirliji malo biti dosadno a da ti ne saznas
-
nejla28
#122 Re: PREVARA ZENE....
prevara je prevara.... najmizerniji osjecaj je biti prevaren a vjerujem da je najsramotniji varati...
- pici
#123 Re: PREVARA ZENE....
ma jasta je nego trolseln wrote:Nisam kataleptican, samo kazem da je ona trol.KYLIE wrote:hajde sta ste se okomili na curu/zenu, seln ne budi tako apokaliptican
-
KYLIE
#124 Re: PREVARA ZENE....
moze bit, ima svega nikad covjek ne zna, vidis ovo ti je za*eban vakat za nas iskrene, nego ti bi trbalo sad da si negdje u masi mislim djelujes mi kao party lik
- pici
#125 Re: PREVARA ZENE....
ma ja sam ti tek jutros stigao oko pet ujutro
imao sam posla,a dok sam spavao evo do maloprije ,sad pijem kafu ,žena mi pobjeze sa sekama u pijonirsku
tako da ja jopet odoh veceras u.........mali provod